Hoogste tijd voor nieuwe sterke Europese leiders tegen ISIS

Screenshot_7

(Door: Joost Niemöller)

Wie de berichten van de afgelopen dagen volgt, ziet dat ISIS in Irak kennelijk niet onder de indruk is van de bombardementen van ‘de coalitie.’ Ze zijn een offensief westwaarts begonnen richting de stad Erbil, waar zich ook Nederlandse militairen bevinden. Meer zuidelijk, op vijf mijl afstand van een enorme Irakese legerbasis, waar zich ook honderden Amerikaanse trainers zouden bevinden, heeft ISIS 45 mensen levend verbrand, als teken van hun macht, en als afschrikking. Ik hoor niets over tegenaanvallen. Het is de vraag hoe sterk de Koerden zijn. Over de kracht van het Irakese leger, dat zich zo makkelijk liet overlopen, hoeven we ons al helemaal geen illusies te maken.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, EUSSR, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hoogste tijd voor nieuwe sterke Europese leiders tegen ISIS

 1. Cathja zegt:

  Het is de hoogste tijd om al die duizenden zogenaamde vluchtelingen maar eens terug te sturen! Er zijn stukken uitgelekt waarin staat dat er zich IS-strijders tussen de vluchtelingen op de schepen bevonden, en dat alleen al zou een signaal naar alle Europese overheden moeten zijn om de hele massa terug te sturen! De ‘goeden’ moeten dan maar onder de kwaden lijden.
  Omdat IS ontzettend veel ‘bewonderaars en sympathisanten’ binnen Europa heeft, is het een kwestie van tijd eer ook hier mensen worden onthoofd en verbrand.
  Er zou een spoedoverleg moeten komen, ZONDER OBAMA. Het is bekend dat Obama alleen voor de schijn IS bestrijdt, maar zijn optreden tegen deze barbaren stelt in feite niets voor.

  Spoedoverleg dus, eer het veel te laat is, en wij onze doden kunnen gaan tellen!

  En verder: direct stoppen met het redden van ‘vluchtelingen’ op zee. Oorlogsschepen kunnen hier goed werk verrichten.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  isis is geen enkel probleem , kwestie van de juiste mentale instelling en in een maand is isis historie.

  Gewoon beginnen met het afknallen van dit tuig en net zolang doorgaan tot er niet eentje meer rondloopt .

  Like

 3. lucky bee zegt:

  En door ons gekozen? Democratisch dus?Dat gaat geloof ik nooit komen wij moeten de EU verlaten. de enige uitweg.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “de doodsverachting van hun strijders komen ze al een heel eind. Wat ze vooral ervaren is de zwakte van het Westen.”

  Dit is nu precies de oorzaak van onze ondergang:

  1) de moslim gaat graag de pijp uit voor z’n achterlijke ‘allah’, die hem na z’n dood volop de gelegenheid zou geven om de hele dag tekeer te gaan met een stel ‘maagden’

  EN

  -2) de slappe houding van de wegkijkende, o.a. Wilders hatende, graaiende ‘socialistische’ ‘elite’, die de moslim dolgraag importeert, faciliteert, verwent, ontziet en knuffelt om er zélf beter van te worden.

  En ‘onze’ ‘majes’ steekt vanzelfsprekend geen poot uit; hij zou wel gek zijn om z’n olie-vrienden een strobreed in de weg te leggen! Waarom zou hij dat ook doen? Zodra de grond onder zijn voeten te heet zou worden, zit-ie in een mum van tijd in ‘zijn’ door ons bekostigde vliegtuig om naar één van z’n vele zwaar beveiligde lustoorden te vertrekken! Kan-ie daar op z’n gemak verder luieren.

  Hey, ‘oranje-lovers’, begint dit bij jullie eindelijk ook eens te dagen?

  Like

 5. harrylacroix zegt:

  Het is onmogelijk om de gehele Middellandse Zee hermetisch af te sluiten tegen boten die afkomstig zijn uit Afrika, die zee is daarvoor te groot. In de NAVO (EU) zijn er maar twee landen die over vliegdekschepen beschikken die ertoe doen. Daarbij moet worden bedacht dat door de ‘endurance’, d.w.z. maximale vliegduur, van de vliegtuigen op deze schepen ze maar een beperkte actieradius hebben. Als je ergens 1 uur heen vliegt, moet je ook genoeg peut hebben om veilig terug te kunnen komen naar je vliegdekschip. Een tweede mogelijkheid is vliegtuigen in een land te stationeren en ze te laten opstijgen vanaf het land. Mogelijkheid drie is ze in de lucht bij te tanken. Dat vereist een nogal omvangrijke operatie. Een grote troepenmacht is daarvoor nodig die je dus elders niet kunt inzetten. Gelet op de dreiging vanuit het Oosten van Europa is dit onverantwoord. Maar waarom escorteren die marineschepen de bootjes niet gewoon terug naar de landen waar ze vandaan komen? Of slepen ze deze boten terug naar het land van herkomst? Waarom helpen we ze aan land, we creëren zo toch zelf het probleem?

  Like

  • Maria zegt:

   dat is inderdaad onbegrijpelijk waarom ze die boten niet terug slepen naar afrika!
   Zou rap gedaan zijn als ze altijd terug gebracht worden die vluchtelingenstroom!
   In een normale wereld met normale politiekers en aanhang zou dit gebeuren, nu is het de wereld op zijn kop, importeren barbaren naar hier mensen die hier niets maar dan niets kunnen komen doen en ze worden nog onderhouden op kosten van autochtone bevolkingen…
   Enkel en alleen mogelijk in de EU, geen 1 ander continent op aarde is zo geschift als die EU…

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   wel eens gehoord van radar ?

   Like

 6. kraftavilqa zegt:

  “Nog veel ernstiger is de situatie in Libië.

  Italië vreest van daaruit een invasie, ” Ik zeg al tijden die zg. vluchtelingenboten i.p.v. die ‘vluchtelingen’ te redden en aan land te brengen dienen die invasieschepen want dat zijn het bij eerste contact zonder omhaal tot zinken gebracht te worden zolang Europa nog maritieme superioriteit heeft. Maar ja ik ga daar niet over en de politieke lijders van Europa willen maar niet erkennen dat we in oorlog zijn. Okay ik zal wel weer een islamofobe extreem-rechtse fascistische onderbuiktokkie zijn nou liever dat dan een oogkleppige links-koprottende gutmensch!

  Like

  • bigljohn zegt:

   kraftvavilga; Niet alleen Italie, ook Spanje staat op de ISIS rol. En als je het mij vraagt, heel West Europa, met zijn rottige poltieke leiders, zijn uitgeklede legers en bange politie korpsen. Voor 2020 zou Spanje al moeten vallen volgens de ISIS doelstellingen. Hun leger groeit met de dag, door massale import van Europese Jihadisten en groeperingen uit Afrika die zich bij hun aansluiten !

   Like

 7. Wachteres zegt:

  ‘Islam in Nederland: angsthazen, opportunisten en zachte heelmeesters verkwanselen westerse kernwaarden’ [ http://tinyurl.com/llh7qqw ]

  De schrijver van dit artikel [The Post] en Joost Niemöller hebben gelijk:

  Wij hebben sterke leiders nodig, geen kwispelende EU-hondjes, die onze cultuur, onze vrijheid, ons land en, last but not least het volk, op een walgelijke, verraderlijke manier verkwanselen.

  Tot nu toe is de enig mogelijkheid om dit via verkiezingen te realiseren.

  Ik hoop van ganser harte dat de PVV met de provinciale verkiezingen grandioos zal winnen en ik roep alle PVV-stemmers daarom op te gaan stemmen.

  Mocht de fundamentalistische islam zich voor de landelijke verkiezingen in Nederland uitgebreid manifesteren, ik zou het bijna gaan hopen, dan hebben we kans dat de PVV een grote partij wordt.

  En dan moeten er mensen aan de macht komen met kennis van zaken, dus vakbekwaam, maar bovenal leiders die niet zichzelf en hun geldelijke belangen in eerste en laatste instantie zoeken, maar mensen die bewezen hebben dat zij er zijn voor het volk en die de belangen van hun volk op de eerste plaats zetten. Vanzelfsprekend moeten zij tegen de vervloekte EU zijn.

  Als dit niet gelukt dan blijft ons, helaas, alleen een volksopstand over om ons land en volk te redden van een gruwelijke ondergang.

  Maar zolang het volk blijft stemmen op de partijen die ons verkopen aan de EU is er weinig hoop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s