Obama: “Niet in oorlog met islam”

Screenshot_10

(Door: R. Luiten)

De internationale strijd tegen terreurgroepen als IS is geen oorlog tegen de islam. “We zijn in oorlog met mensen die de islam misbruiken.”

Dat heeft de Amerikaanse president Barack Obama gezegd tijdens de top over extremisme, meldt de NOS. Volgens Obama doen de opperhoofden van de haatbaarden zich wel voor als religieuze leiders, maar zijn het in wezen terroristen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Obama, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Obama: “Niet in oorlog met islam”

 1. aquarius4422 zegt:

  Maar de Islam is wel in oorlog met de westerse beschaving.
  Obama bewijst met zijn speech dat hij een Moslim is die schaamteloze Taqiyya bedrijft.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Hij wil de geschiedenis ingaan als de eerste islamiet in het Witte Huis; en dat lukt hem aardig.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Maakt deze gek zijn termijn af of zouden verstandige Amerikanen nu eindelijk werk maken om deze on-Amerikaanse moslim-president af te zetten?

  Like

 4. JooJootje zegt:

  De waanzin ten top Niet moslims gaan vertellen wat volgens hun de ware islam is ook al zeggen de moslims wat anders want ja wie heeft er nu meer verstand van?

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Mijn antwoorde blijf de zelfde als bij de vorige topic , ik ben wel met de Islam in oorlog Obama is een Moslims ik ben een Gereformeerde Christenen , ik ben gedwongen met de islam in een oorlog toestand te leven, ze hebben ons de oorlog verklaard.Ik wil en blijf een gereformeerde Christenen. Ook als ik de enige zal zijn.Ik zal Jezus Christus blijven dienen ( de drie eenheden Vader Zoon en de Heilige geest.)

  Like

  • Scheerzeep NU zegt:

   lucky bee
   Ook ik ben gereformeerd gedoopt en zal Jezus Christus nooit verloochenen. Je zal nooit de enige zijn, want God de Vader heeft nog ontelbaren die hun knie voor Jezus Christus hebben gebogen en dat zeker nooit zullen doen voor de islamitische allah.
   Groet de uitverkorenen, de geroepenen door God de Vader in Naam van Jezus Christus. Amen.

   Like

   • Driek zegt:

    Scheerzeep NU zegt: Groet de uitverkorenen, de geroepenen door God de Vader in Naam van Jezus Christus. Amen.

    Beste lucky bee en Scheerzeep,
    Nou vind ik een mooie Bijbeltekst zo af en toe best aardig, en ook wel leerzaam, maar we moeten er toch geen christelijk gereformeerde website van maken.

    Mijn hemel zeg: “de geroepene door God de vader in Naam van Jezus Christus. Amen”.
    Ik begin een beetje onpasselijk te worden.

    Like

 6. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op PowNed:
  Er zijn in ons land veel te weinig welbespraakte Nederlandstalige imams die van zich af kunnen bijten. Dat is een groot gemis, omdat zij juist kunnen helpen bij het tegengaan van radicalisering.
  Dat heeft de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb gezegd in het Radio 1-programmaMet Het Oog Op Morgen, meldt de NOS. De burgervader was bij de anti-terreurtop in Washington en zag daar een groot verschil met Nederland wat betreft de moslimgemeenschap.
  “In de VS is de locomotieffunctie van de islamitische gemeenschap veel sterker dan bij ons”, aldus Aboutaleb. “Er zijn veel meer islamitische wetenschappers, meer onderzoekers en meer goedgebekte Engelstalige imams die heel goed van zich af kunnen bijten. Iets wat wij in mijn overtuiging in Nederland node missen. Er lopen honderden imams rond die nauwelijks Nederlands spreken.”

  De PvdA’er was verder zeer te spreken over de speech van de Amerikaanse president Barack Obama. “Hij had een goed en inspirerend verhaal.Obama deed een nadrukkelijk beroep op de moslimgemeenschap om zich uit te spreken. Regeringen kunnen dit niet in hun eentje oplossen. Zijn zinsneden had ik zelf uitgesproken kunnen hebben. Ik voel me verwant met zijn statements.”
  Er zijn te weinig bespraakte imams die van zich af kunnen bijten, zegt de burgemeester.

  Commentaar van Driek:
  Nou, ik vind dat die mohammedanen behoorlijk van zich afbijten, want ze krijgen werkelijk altijd overal hun zin, of het nou de bouw is van een moskee, gescheiden zwemmen of halalvoedsel, en zo ik kan nog wel even doorgaan. En wat kan mij die moslimgemeenschap eigenlijk schelen, ik heb in de afgelopen jaren nog niks positiefs van die lui vernomen. Alleen maar geweld en narigheid.
  En ik blijf erbij dat die meneer Aboutaleb een dubbele agenda heeft. Ik wantrouw iedere moslim. Over die president Barack Obama wil ik het hier niet eens hebben. Dat is een gruwelsprookje.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   ´Regeringen kunnen dit niet in hun eentje oplossen´.

   Waarom kiezen we dan deze oetlullen.

   Like

  • sam zegt:

   Jou quote “Er zijn in ons land veel te weinig welbespraakte Nederlandstalige imams”.
   Dit is in België ook het geval. Tijdens een radio-interview met een Iman van de Belgische moslim-executieve, is net hetzelfde naar voren gekomen.
   Het interview werd gegeven na de aanslagen op Charly-Hebdo en de Joodse supermarkt in Parijs. Er is tijdens het interview geen enkele veroordeling voor de daden van IS geuit.

   Wat wel naar voor werd gebracht is dat meer dan 90% van de Imans in Vlaanderen, Nederlands onmachtig zijn. Er werden toen ook grote twijfels geuit over de opleiding en de, al of niet, extreme strekking van dit soort Imans.
   Deze Imans spreken alleen Arabisch, deze taal wordt onvoldoende (of niet) door jonge toehoorders begrepen.
   Er werd ook “door de moslim-executieve” bevestigd dat bepaalde moskee’s gewoon verspreiders zijn “haat”.
   Slotconclusie was dat de overheid meer de Imans dienden te screenen.

   Like

 7. Maria zegt:

  sprak de oppermoslim die aan de kant van IS staat!
  Is er nu niemand niet in die vs om deze terrorist naar zijn 72 helse maagden te sturen???

  Like

 8. Heer M zegt:

  Wat zou Obama zeggen als een kleine groep van de Klu klux Klan vandaag of morgen iets bij een Moskee gaan doen… Dit heeft niks met de Klu Klux Klan te maken ??? Kan niet wachten tot Amerika een nieuwe president mag kiezen…

  Like

 9. bigljohn zegt:

  De vos Obama die de passie preekt. Boer let op uw kippen !

  Like

 10. Cathja zegt:

  Wanneer stopt die man nu eens met dat domme gezwam? We zijn WEL in oorlog met de islam, want ook al richt HIJ zijn blik voornamelijk op IS, WIJ hebben tal van voorbeelden waar duidelijk zichtbaar is dat moslims er alles aan doen om ons te onderdrukken en te overheersen.
  Omdat wij vrijheidslievende mensen zijn, willen wij ons niet laten knechten door de volgelingen van ‘de profeet’, want dat zou betekenen dat wij ons in veel opzichten zouden moeten aanpassen aan de leefregels van de moslims. Dat lokt agressie en onvrede uit, en op termijn mogelijk een (burger)oorlog.

  Obama mag denken en zeggen wat hij wil, maar wij denken er totaal anders over. Overigens, de Republikeinen in de VS zijn het absoluut niet met Obama eens!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Obama het overtuigende bewijs van een liegende mossel !!

  Like

 12. duinsnip zegt:

  Wat hebben we toch een krankzinnige wereld, waarin een illegale moslim, president van de USA kan zijn en de ene na de andere anti-westerse haatboodschap uitkraamt. Wat zijn we ver heen.

  Like

 13. vanhetgoor zegt:

  De beschaafde wereld is niet in oorlog met de islam maar de islam in in oorlog met de beschaafde wereld!

  Het is een klein detail maar heel erg belangrijk! Het heeft te maken met waar de agressie vandaan komt, en wie in de verdeging gaat. Heel simpel eigenlijk.

  Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad, de islam heeft het vrije westen, de christenen, Joden, homo’s, etc. de oorlog verklaard. De agressie komt van hun kant. U heeft gelijk, @ vanhetgoor!

   Like

 14. Tempelier zegt:

  Terreurgroepen als IS, hebben natuurlijk wel een modus operandi die voor 99,99% overeenkomt met de koran en hadith. Maar ja koran en hadith hebben dan ook helemaal niets met islam te maken toch. Waarom heet een islamitische staat eigenlijk kalifaat, mr Obama ? Waarom niet kalikakka ?

  Like

 15. Jade zegt:

  Ik wil mijn hoofd graag op de romp houden, dus
  ik vertrouw geen enkele moslim…
  Net als Mein Kampf moet de koran hier verboden worden.
  Ik hoop niet dat daar eerst tig miljoen Nederlanders voor moeten sterven.

  Like

 16. Scheerzeep NU zegt:

  De Grootmoeftie van Saoedi-Arabië riep op om alle kerken op het Arabische schiereiland te sluiten en te vernietigen. Ik weet niet wat Obama nog onder extremisme verstaat. Bij gebrek aan moed en doortastingsvermogen kruipt deze gluiperd in zijn schulp en weigert de christenvervolging door de islamitische overheden te benoemen uit angst voor terreur van de gematigde Grootmoefti’s. Wie schopt die gozer wakker?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s