RADIO SHALOM DANMARK werd gevraagd al haar uitzendingen te staken

Screenshot_11

(Door: Jean-Patrick Grumberg – Vertaling: “delamontagne”)

Afgelopen maandag verzocht de Deense veiligheidsdienst Radio Shalom Danmark, de radio voor de Joodse Gemeenschap in Denemarken, haar uitzendingen te staken. Voor het  eerst sinds het radiostation bestaat, heeft Abraham Kopenhagen zijn programma, bestaande uit  Joodse muziek afgewisseld met Joodse cultuur, niet gemaakt. Dit werd door de krant “Copenhagen Post” bekendgemaakt. Denemarken is in staat van opperste waakzaamheid, zonder precies te weten wat dit inhoudt, nadat men  naar de Deense regering luisterde die de mensen met steeds dezelfde vooringenomenheid vertelde dat de aanslagen  niets met  islam te maken hadden. Dit, hoewel de naam van de  terrorist Omar El-Hussein  was, hij bovendien moslim was en zijn ouders uit Palestina kwamen. Abraham Kopenhagen zei tegen de luisteraars: “De autoriteiten vertelden ons dat uitzenden niet langer verantwoord was, het is te gevaarlijk”. Wijzelf hebben die indruk niet, maar respecteren het bevel van de autoriteiten.

Vaarwel met de verdediging van de vrijheid van meningsuiting

Hij voegde eraan toe de uitzendingen te hervatten zodra men het sein “groen” kreeg, d.w.z.  de toestand is weer normaal  geworden. “We doen wat ons wordt gevraagd, maar accepteren niet dat er politieagenten voor onze deur worden gezet om ons te beschermen. Dan sluiten we liever de studio totdat de rust is weergekeerd. En hoelang dat gaat duren, weet ik niet”, voegde hij  er  nog  aan toe.

De studio is gevestigd in een “souterrain” in de wijk Nørrebro, waar ook een grote gemeenschap  moslim-immigranten woont. Zij waren verantwoordelijk voor de rellen van 2007. Volgens de “Copenhagen Post” werd de Joodse school “Carolineskolen” gelijktijdig gesloten.

Bron:
www.dreuz.info
Auteur: Jean-Patrick Grumberg

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op RADIO SHALOM DANMARK werd gevraagd al haar uitzendingen te staken

 1. Wat ik al vaker heb gezegd: Europa IS al geïslamiseerd én onderworpen!

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Het zal me niet verbazen als de Vickingers op een dag Allahu akbar gaan schreeuwen als ze de Marxistische regeringen niet kwijt kunnen raken.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  De autoriteiten vertelden ons dat uitzenden niet langer verantwoord was, het is te gevaarlijk. De autoriteiten die bang zijn geworden, die zich laat intimideren door Islam criminelen. Waarlijk een Europese trend ! Het woord BANG dient alleen maar te bestaan voor het geluid van het vuurwapen. Afknallen, die vuile ratten, opruimen die gore zooi voor het te laat is ! Waar moet dat anders heen. Ik zal het u zeggen, naar de Sharia overheersing !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De zelfde schijtlaarzen als in Nederland……Bah !!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Een hele laffe daad! Deze uitzending het zwijgen opleggen ‘zonder dat men weet waarom’? Zal ik dan maar zeggen wat de reden was?
  Onder dreigementen van die smerige tapijtvreters is dit gebeurd! De autochtone Denen zouden deze zender nooit ‘zomaar’ het zwijgen hebben opgelegd, maar moslims weten weer eens hun wil aan ‘ons’ op te leggen, uiteraard vergezeld van allerlei dreigende taal! En omdat er is toegegeven aan deze eisen, vrees ik dat deze zender nu helemaal nooit meer in de lucht komt! De eerstvolgende keer dat deze omroep het toch zou wagen om uit te zenden, komen dezelfde dreigementen tevoorschijn, en moeten ze er opnieuw mee stoppen.
  De islam heeft opnieuw terrein gewonnen!

  En zo gaat het maar door. Het wachten is op de Nederlandse radio- en TV-uitzendingen, die ook buitengewoon zondig zijn in de ogen van de moslims. We bereiden ons er maar op voor dat ook hier de stekker er een keer uit gaat.

  Like

  • EdBos zegt:

   Nounou. Ik vind onze staats-TV anders al aardig Halal. Maar ik geef eerlijk toe dat ik er niet veel meer naar kijk en zeker nooit langer dan een paar minuten.

   Like

 6. Tempelier zegt:

  Dan neem ik aan dat allen islamitische zenders in Denenmarken ook niet mogen uitzenden ???

  Like

 7. Marc zegt:

  Dit is een schandelijk laffe beslissing van de Deense premier: ze had militairen bij de deur moeten laten posten, niet joden de keus moeten laten maken tussen behoud van hun cultuur of een zekere dood.

  Het is een achterlijke beslissing: Denemarken is een antisemitisch land geworden, ondanks alle prijzende woorden van die premier voor Deense joden in het algemeen.

  Like

 8. Joost Visser zegt:

  Waar is nu de vrijheid van meningsuiting? Staat de ministerpresident van Denemarken ook niet op de foto van de ´mars van de heldhaftige presidenten´ na Charlie Hebdo? Waar blijft nu de bescherming van het heilige ´vrijheid van meningsuiting?´.

  Like

 9. Weer een regering die buigt als een knipmes;walgelijk!In plaats van alle moslims de Eu uit te trappen,zoals het hoort!Ze willen niet aarden,dan moeten ze daar de consequenties ook van dragen:er uit!

  Like

 10. Pegidafan zegt:

  We hebben er een nieuw stukje Europa bij(scand) Islaminavie . Dat zijn de drie meest noordelijke islamitische staten van Europa

  Like

 11. De islam is duidelijk een gestoorde doods cultuur ,die overal met wortel en tak moet worden uigeroeid ,laten we er vandaag mee beginnen!shalom van Léon van Duren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s