Terreurverdachten geweerd uit politiebureau

Screenshot_12

DEN HAAG – Agenten weren terreurverdachten met een meldplicht uit politiebureaus uit angst voor aanslagen. In Den Haag moeten ze zich melden via de intercom. Dat gebeurt op verzoek van politiepersoneel, dat na de aanslagen in Parijs bang is ook doelwit te worden.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Het gaat voornamelijk om tegengehouden en teruggekeerde Syriëgangers die weliswaar op vrije voeten zijn, maar die zich dagelijks moeten melden op het politiebureau in hun wijk.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islam, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Terreurverdachten geweerd uit politiebureau

 1. JooJootje zegt:

  Wij waken over(uw) onze veiligheid.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Dan mag de politie ook nog even uitleggen, hoe ze aan een stem door de intercom iemand naar behoren denken te kunnen identificeren…….
  Dit is doodgewoon plichtsverzaking, maar dan van de kant van politie, LAFFE MINKUKELS!!!
  En de moslims zich intussen natuurlijk maar rót lachen!

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Deze mannier van befeiliging hebben de Münchener politie bureau’s al genomen toen ik nog in München leefde.Wij hebben wel heel erg laat hier op gereageerd.

  Like

 4. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Mochten we ze maar veroordelen als oorlogsmisdadigers, en fusilleren. Tuig en schorum.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  De bevolking is bang, en het leger is uitgekleed. De politie was al bang om zich in achterstandswijken te laten zien, en nu is ze ook al bang voor Jihad mannen. Wat moeten wij met een politie die de vriend van de islam is, en er tegelijkertijd bang voor is ? In de jaren 50 ging het er wel anders aan toe. Het woord bang moest nog uitgevonden worden. Figuren die iets op hun lever hadden liepen een straatje om, als de politie in het zicht kwam. Zette men een grote bek op, dan kon men een hengst met de gummiknuppel verwachten. Ik herinner mij nog het verhaal van een (overleden) politieman die er op uitgestuurd werd om een vuurgevaarlijke crimineel te gaan oppakken. In zijn eentje werd hij er op uitgestuurd. Geen overvalteam, in zijn eentje ! Hij wist dat de crimineel op een zolder zich verborgen hield. Hij liep naar de zolder toe en riep; Kees, ik weet dat jij hier op de zolder zit, maar ik weet waar je zit. Als je niet tevoorschijn komt, richt ik mijn pistool op je en schiet je aan flarden ! Maar hij kwam wel tevoorschijn ! Ook zei de politieman tegen ons; Als je een inbreker in je huis betrapt, moet je er meteen met gebalde vuisten op afvliegen en hem intimideren. Hij kruipt dan in elkaar als een bang wezeltje ! Nu, dat is niet altijd voor ons weggelegd, maar het laat wel duidelijk de moraal zien, het verschil tussen de jaren 50 en de bange politie van anno nu !

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  En voelt u zich al veilig ?

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Gezien het succes van de moskee politie is het melden bij de moskeet een ideetje, om de integratie te bevorderen zullen we maar zeggen.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  En dat moet de burgers beschermen………………………laat me niet lachen !!

  Like

 9. Tjonge,wat laten die zich in de kaart kijken!Daar moeten we het dus niet van hebben;watjes!

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ongelooflijk en WIJ worden daar dag in dag uit aan bloot gesteld iig zodrà wij onze huizen verlaten….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s