Aan Andreas Tirez: de hoofddoek is een nazi-symbool dat ik dagelijks honderden keren onontkoombaar in mijn smoel gewreven krijg

Screenshot_40

(Door: Martien Pennings)

Kennen we “Liberales” uit Vlaanderen? Nee? Nou, dan introduceren we die club toch even!

“Liberales is een onafhankelijke denktank binnen de liberale beweging. De leden zien het liberalisme als een progressieve beweging die opkomt voor de vrijheid van het individu, rechtvaardigheid en mensenrechten.” [mijn vet]

Andreas Tirez vond het nodig om op de website van Liberales zijn “liberale” standpunt uit 2009 over de hoofddoek nog eens te herhalen, waarschijnlijk om de katholieke vrijdenker Lieven Boeve te helpen de sociale hogedrukpan intact te houden waarin meisjes zodanig tot de hoofddoek geprest worden dat ze geloven zelf besloten te hebben tot deze Dubbele Jodenster. Ja, dat is toch het einddoel van elk totalitair systeem: dat ze het zelf gaan geloven. Wat zegt u? “De vrijheid van het individu, rechtvaardigheid en mensenrechten!”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Aan Andreas Tirez: de hoofddoek is een nazi-symbool dat ik dagelijks honderden keren onontkoombaar in mijn smoel gewreven krijg

 1. Pingback: Aan Andreas Tirez: de hoofddoek is een nazi-symbool dat ik dagelijks honderden keren onontkoombaar in mijn smoel gewreven krijg | Nikontino's Blog

 2. delamontagne zegt:

  Deze dochters van een (frans) Tunesische man dragen de sluier ook geheel onvrijwillig.
  Vader, de vrome moslim, zit in de gevangenis.OMDAT hij zijn oudste van 11 ernstig heeft msihandeld voor het weigeren zo,n vod te dragen.
  Au nom de l’islam, un franco-tunisien torturait « son » enfant de 11 ans
  http://www.tunisie-secret.com/photo/art/default/7431478-11450618.jpg?v=1423151438
  http://www.tunisie-secret.com/

  Like

 3. Thoth zegt:

  De hoofddoek is een nazi-symbool dat ik dagelijks honderden keren onontkoombaar in mijn smoel gewreven krijg(..)
  .
  Heel juist. Vrouwen die een hoofddoek gaan dragen terwijl er geen weer voor is, moeten ophoepelen. Ga maar naar N-Afrika en Azië. Daar zijn allemaal moslim-mannen en kan je er thuis voelen.
  .

  Like

  • bigljohn zegt:

   Thoth; Zij hoepelen niet op, omdat zij snode plannen met ons hebben. In de tussentijd willen ze zich niet aanpassen aan onze cultuur, en eisen en klagen daarover dat het een lieve lust is.

   Like

 4. Scheerzeep NU zegt:

  De Turkse hoofddoek is een nationalistisch symbool. Een Moslimvrouw heeft in Turkije een andere hoofddoek als een Koerdische vrouw of een Christenvrouw of een andere etnische minderheid. Een Turkse Moslimvrouw toont met haar hoofddoek dat zij behoort tot de Turkse Islamitische meerderheid. De Turkse Koerdische en Christelijke en/of andere minderheden worden op deze wijze tevens buiten Turkije geïntimideerd.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Martien, ik kan het alleen maar weer 100% met U eens zijn. Ook ik word dagelijks in mijn wijk, en in mijn stad geconfronteerd met de uitwassen der islam! Het is om te kotsen!

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  Het liberalisme heeft als uitgangspunt zo veel mogelijk vrijheid van het individu zolang hij de vrijheid van anderen niet beperkt. De vraag is, of irriteren een beperking van de (geestelijke) vrijheid van de ander is al is die nog zo gerechtvaardigd.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Telkens als je er die kopvoddenwijven zèl mee confronteert, dat hoofddoeken hier als onderdrukkend worden gezien doen ze alsof ze je niet begrijpen óf ze verzekeren met een enorme omhaal van woorden dat het niet onderdrukkend ís.
  Inderdaad zijn ze door stelselmatige indoctrinatie gaan geloven, dat hun positie een comfortabele, bevoorrechte is: Alles wat wij onderdrukking noemen, noemen zij ‘bescherming.’
  Je kunt daar nu wel eindeloos over bezig blijven, maar dan is het eind zoek. De enig juiste benadering zou natuurlijk zijn om te zeggen: “Oké, dan vinden jullie dat, maar we zijn hier in het westen, waar deze aanblik nu eenmaal stuitend gevonden wordt, dus….àf, die kopvodden, zeker in openbare ruimten!”
  De pest is -en is altijd geweest- dat met die rifapen en zandvlooien veel te veel de discussie wordt aangegaan; Duidelijkheid in dit opzicht stuit weliswaar op veel verzet, maar uiteindelijk begrijpen ze dat wèl, beter dan dat eeuwige toegeven, daar ben ik ergens van overtuigd!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 20 februari 2015 om 16:37

   Nou! Wát een bescherming! Die leugenachtige wijven doen aan een soort zelf-hypnose.
   Je zult toch zo’n zwarte voddenbaal als moeder hebben!
   Dat is net zoiets als het hele jaar door halloween!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Mwah…..Ergens gaat dit nóg: De jongedame-zelf ziet er leuk uit; ze wordt niet ‘beschermd’ door haar te dwingen, zelf kopje-onder in de (kop)vodden te gaan.
    Want dàt is vaak genoeg, wat ze bedoelen met die ‘bescherming.’
    Curieus, trouwens… Misschien is dit in Egypte: De meiden lopen er daar wel vaker westers bij….Zolang ze niet getrouwd zijn.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Vreemd dat degene naast de halloween-vuilniszak er normaal bij loopt.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Dit is in Cairo, de moderne hoofdstad van Egypte. Moeder en dochter komen net uit hun C.Claire Hotel. Niemand kijkt er daar vreemd van op, dagelijkse kost.

    Like

 8. lucky bee zegt:

  Ze zijn allemaal ouder als 9 jaren, dus volwassen naar sharia recht.

  Like

 9. Buffalo Bill zegt:

  De betekenis van het symbool is: een vlag in veroverd land, wij nemen hier de boel over

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s