Christelijke feestdagen binnenkort verboden in heel Europa!

Screenshot_61

(Door: Realpredictor)

Niet alleen Sinterklaas staat ter discussie, maar ook de christelijke feestdagen zoals Kerstmis en Pasen worden verboden! Europa blijft buigen voor de eisen van de islam! En het gaat nog veel verder! Ik heb een paar artikelen verzameld, waarin duidelijk staat dat deze eisen in diverse Europese landen reeds zijn ingewilligd! Het is te krankzinnig voor woorden, zij het niet dat deze culturele- en maatschappelijke verloedering van Europa in feite IN- en INTRIEST is! Leest u onderstaande maar en zeg of ik ongelijk heb!:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Christelijke feestdagen binnenkort verboden in heel Europa!

 1. bigljohn zegt:

  Christenen reageren natuurlijk al niet meer als hun feestdagen verboden gaan worden. Maar hoe zouden de Feyenoord hooligans gaan reageren als op een moslim eis, het voetballen verboden word, ook hun club opgeheven gaat worden ? Ze gingen in Rome al zo vreselijk tekeer. Hoe vele moskeeën zouden opeens een bezoek gaan krijgen van Feyenoord hooligans…..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, daar zeg je wat: Orwell’s 1984:
   “Als er hoop schuilt, dan schuilt die bij de proles…..eh……hooligans.”
   En dat is niet helemáál een grapje.

   Like

 2. Um Shmum zegt:

  Sie haben Recht!
  Schrikbarende feiten, wow

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wij kunnen ons altijd beroepen op artikel 1 van onze Grondwet. Als moslims zouden eisen dat wij al onze feesten vaarwel moeten zeggen, dan maken zij zich schuldig aan dat artikel. Moslims vieren namelijk wél hun feesten in ons land, die voor ons totaal vreemd zijn. Omdat Nederland nog steeds ONS land is, en van oudsher geen heidense feesten heeft gevierd, zullen ze moeten inbinden, of oprotten.
  Verbieden van geliefde dieren is gewoon niet in te denken in Nederland. Daar zou een volksopstand van komen. We hebben moslims al veel teveel hun zin gegeven, en nu moet het maar eens afgelopen zijn.
  Ik kots van moslims en van de hele islam!
  Wat een achterlijk spul!

  Like

 4. windwens zegt:

  Ik erger mezelf als jaren aan een stuk kapot knijpen van kerstballen en het dwingende gaten prikken in oase al jaren zat. Ik ga bij elk suikerfeest een lekker pakken met hamlappen er tussen leggen. Kortom ik ga eens beter opletten wat deze lui wel souperen en dat eens torpederen zoals zij al jaren dit doen. Lijk me een strak plan bij de pinautomaat als er zo een achter me staat er eens 4x een pin poging doen en dan weer afbreken. Daar zijn ze namelijk ook al jaren goed in.
  Heden u morgen zij.

  Like

 5. Republikein zegt:

  God brandt het af.
  In Dubai in de Verenigde Arabische
  Emiraten woedt een enorme brand in een
  wolkenkrabber die de Torch,de Fakkel,
  wordt genoemd.Of er gewonden zijn,is
  nog niet bekend.Duizenden bewoners zijn
  geëvacueerd.Het is een van de grootste
  woontorens ter wereld.Het vuur
  verspreidt zich snel doordat het hard
  waait.

  Like

 6. janfreak zegt:

  Gaan wij het Suikerfeest verbieden, daar stoor ik me dan aan!

  Like

 7. Jan zegt:

  Dat zou mij niet verbazen. De anti-christelijk krachten in Nederland zijn heel sterk en die bestaan uit atheïsten ( intellectuelen zoals P. Cliteur en gewone burgers) en politici ( rechts en links ). Generaties van Nederlanders zijn door het onderwijssysteem en zogenaamde intellectuelen en opiniemakers gehersenspoeld met het eindresultaat dat wij nu veel mensen ( (useful idiots) hebben die aan de kant van radicale islam staan in het vernietigen van de westerse cultuur en beschaving.

  Like

 8. Fockewulf190 zegt:

  En niet te vergeten de kindertjes van Femke H. Zij mochten geen worst meer op hun boterhammetjes, want dat was maar: VIES.
  Uiteindelijk verhuisde het gezin en waren alle problemen als sneeuw voor de zon verdwenen 😉

  Like

 9. kraftavilqa zegt:

  We hebben al veel te veel eisen van die kudtmuzels ingewilligd, hoog tijd dat wij eens dingen van hun gaan eisen:
  – we eisen dat ze zich aan ons aanpassen i.p.v. andersom.
  – we eisen een onmiddellijk einde aan hun eindeloze slachtofferige gezeik.
  – we eisen dat ze hun kudtreligie bij zich houden ergo geen mosketen meer geen gebedshoekjes op de werkplek ( hoeveel muzels met een baan zijn er helemaal) of uni enz.
  – we eisen een onmiddellijk einde aan de invasie van Europa.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  Nederlanders moeten zich bewust worden hoezeer we ons al hebben laten inpakken. Dat moet stoppen. We moeten ons TERUGVECHTEN.
  De speciale voorrechten aan de islam moeten weer afgeschaft worden. Dat voornemen moet zo breed mogelijk in Nederland verspreid worden. Aanhangers van de islam die het daar niet mee eens zijn kunnen beter hun verblijf in Nederland beëindigen en afreizen naar een islamitisch land.
  De PATRIOTTEN vinden dat Nederlanders zich bewust moeten worden van hun AUTOCHTONE waarden en normen en deze voor zover nodig weer in ere herstellen. De islam past niet in ons rechtsbestel en daarom: Islam – weg ermee !!
  malsion@orange.fr

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Mij verbaast dit allang niet meer, beste realpredictor. En met behulp van alle verraders van partijen als het CDA, de VVD, PvdA en D66, gaat dat ook zo in Nederland. En de instituten der kerken, deze zijn als de politici van vermelde partijen, ZE STEUNEN DE MOSLIMS IN HUN EISEN!!

  Like

 13. Doornroosje zegt:

  Moslims hebben niets te eisen. We moeten alleen zorgvuldiger kiezen. Stem PVV.

  Like

 14. Pingback: Christelijke feestdagen binnenkort verboden in heel Europa! | Identitair Verzet Limburg & Peter de Realist Verzetsstrijders

 15. Martha N zegt:

  Verbaast me niets, zit er al lang aan te komen.
  Doe Uw trouwe hond en kameraad ook maar weg, ze haten honden.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  “Binnen de islam is het verboden om iets of iemand anders dan Allah te aanbidden.”

  Wat hebben WIJ daarmee te maken? WIJ hebben die achterlijke zand-barbaren hier nooit gewild!
  WIJ hebben geen boodschap aan ‘allah’ en z’n ‘profeet’!
  En de ‘wetjes’ van ‘allah’ lappen wij aan onze laars! Straks ook nog ‘onreine’ dieren verbieden…
  Wat een rein volk is het toch, die bende islamitische pedofielen en necrofielen die ook nog eens bekend staan om hun bestialiteit.

  Ik heb één advies voor de eis-moslim (variant op de klaag-neger):
  Ga naar het één of andere islamitische land als het jullie hier niet bevalt, stel brutale honden!

  Like

 17. Anneke zegt:

  En het gaat maar door en door, en wij blijven het maar pikken. Onze stad zit ook al vol met die idioten, ik voel mij geen Nederlander meer, maar ik zal nooit voor hun opzij gaan, voortaan neem ik mijn hond mee, kijken wat ze dan gaan doen….en het wordt tijd voor een volksopstand, wij bepalen, niet zij…..

  Like

 18. Petrossa zegt:

  nou eerlijk gezegd als ongelovige in wat dan ook zal het me een vierkante worst wezen of religieuze feesten van welke origine dan ook als officeele publieke feestdagen worden afgeschaft. Dat diegenen die daar wel in geloven het wel vieren is vrijheid blijheid. Zolang dat maar dus voor iedereen geldt. Dat betekent dus geen rekening houden met ramadan tijdens het werk/school bv.
  Geen speciale bidpauzes for muslims only. Geen speciale bidruimten in publieke gebouwen. Het invoeren van de laicite zoals in Frankrijk is dan ook wel het minimum.
  Geen nonnen in habijt, geen moslimas in burqa’s. Geen keppeltjes, hoofddoeken uit geloofsovertuiging, geen grote kruisen om je nek, Geloven in iets doe je thuis of in je gezamenlijke priveruimte.

  Net zo min als we zelf flagellanten zich tot bloedens toe slaant in de publieke ruimte willen tolereren moeten we dan logischerwijs ook geen andere uitingen van welk geloof dan ook tolereren. De publieke ruimte is voor iedereen, dwz dat iedereen zich dus gedraagt zonder aanstoot te geven.

  Wat voor de een een uiting is van hun geloof is aanstotelijk voor een ander zijn geloof. Weg ermee dus. En kan dat niet, accepteer dan dat je om je gedrag (uiting van je geloof) bespot, beledigt, uitgestoten wordt.

  Vergeet niet, orthodoxe joden hebben dezelfde verwerpelijke ideen over vrouwen als orthodoxe moslims en orthodoxe gristenen. Eigenlijk zijn er maar weinig geloven te vinden die vrouwen als gelijkwaardig tot de man vinden.

  Vrijheid van geloof, zeker. Maar dan graag achter je voordeur en dan nog binnen de grenzen van de wetten in het land waar je je bevindt.

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Ooit komt de tijd dat moslims onze honden gaan afmaken; ze zijn er wreed en agressief genoeg voor…
  Wanneer zou varkensvlees in heel Nederland verboden worden?

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Deze ellende stopt pas als foute politici worden berecht !!

  Like

 21. Scheerzeep NU zegt:

  De wereld onrein maken voor moslims. (maro)kaantjes is varkensvet. Kun je overal anoniem neerleggen. Moslim gaat zitten en vindt zich vies, onrein.
  “Hier ligt varkensvet,” kun je niet vaak genoeg horen van een moslim.
  ,

  Like

 22. petra555 zegt:

  Geen Christelijke feesten meer ???????? Dan Oók géén moslimfeesten meer. Kijken hoe onze Landveroveraars dáár op reageren. Zeker niet met toestemming, maar waarom zouden wíj onze tradities vaarwel moeten zeggen terwijl zíj hierheen zijn gekomen om van óns te profiteren??????????????????????????????????????

  Like

 23. Jade zegt:

  Het was de bedoeling dat zij zich aan ons zouden aanpassen,
  en niet andersom… Conclusie:
  Ze voldoen dus niet en moeten allemaal retour.

  Like

 24. abcd zegt:

  Wanneer Nederland compleet overgenomen is door de islam, hoop ik oprecht, dat onze ‘geweldige’ regeerders als eersten hun hoofd zullen verliezen. Ze gebruiken ‘m toch niet; zijn ze zonder beter af, haha…

  Like

 25. Ze kunnen van mij dood vallen of op pleuren naar de zandbak waar ze ooit uitgetrokken zijn,of de berg waar ze nooit vanaf hadden moeten komen!Ik zal nooit toegeven;aan geen enkele moslim-eis!En deze idioterie reken ik de regering en alle linksen hoogst persoonlijk aan!

  Like

 26. Jules Vismale zegt:

  Dit artikel was ook in 2013 al eens op E. J. bron verschenen en ik vraag me precies af wat de linkse islam-knuffelende idioten in de Europese regeringen er nou eigenlijk mee willen bereiken als al deze christelijke feestdagen zoals Sinterklaas, Kerstmis, Carnaval, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren enz. inderdaad worden afgeschaft! Is het soms de bedoeling van dit linkse tuig en het islam-uitschot dat Europa voor 100% wordt geïslamiseerd en hierna alle Europeanen gedwongen worden om zich tot de islam te bekeren? Dat is praktisch onmogelijk en vooral nou de overgrote meerderheid van de Europeanen de islam en de moslims alleen steeds meer gaan haten!
  En moeten vervolgens (als deze afgrijselijke plannen zouden doorgaan) alle honden en de varkens uit Europa verdreven worden en pretparken gesloten worden omdat wij ook geen plezier mogen maken en wij overal in Europa tot Allah moeten bidden, ondanks dat wij allemaal juist veel te verschillend zijn door talen, gebruiken, culturen, kunst enz.?
  In 2012 wilde het Haagse raadslid Hasan Küçük van de Islam Democraten zelfs het bezitten van honden als huisdier strafbaar maken omdat dit dierenmishandeling zou zijn! Gelukkig kon het plan van deze stomme dwaas niet eens doorgaan omdat er miljoenen honden in Nederland als huis- of werkdier worden gehouden en een ander idioot plan van linkse bestuurders om in 2004 in Arnhem smulbossen voor allochtonen aan te leggen werd godzijdank door woedende autochtoonse burgers aldaar gedwarsboomd!
  Mensen dwingen om zichzelf te verloochenen of tegen hun wil in veranderen kan totaal NOOIT en als je ze hun plezier afpakt worden ze hierdoor doodongelukkig! Daarbij zouden de Europese landen met deze verboden niet alleen maar aan cultuurvernietiging doen maar hun eigen economie totaal ruïneren want zonder christelijke feestdagen kunnen er geen cadeaus, artikelen, feestkleren, snoep, chocolade etc. worden verkocht! En ik wens haast al de afschuwelijke linkse bestuurders en de moslims, die achter deze vreselijke plannen zitten, toe dat dadelijk woedende Europeanen hun kantoren en moskeeën binnenvallen en daar alles kort en klein slaan! Naar de hel en verdoemenis met dit soort landverraders en ondankbare buitenstaande opdringers die gewoon zichzelf hopelijk zullen vernietigen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s