Het nieuwe leger van kinderen van Hamas

Screenshot_37

Jonge Palestijnen in een de 18 nieuwe “Frontstrijders van de Bevrijding” militaire trainingskampen van Hamas in Gaza met hun gezicht sportief beschilderd met een kaart van Palestina “van de rivier tot aan de zee” in januari 2015

(Door: Khaled Abu Toameh – Vertaling: Brabosh)

De voorbije afgelopen paar maanden, hebben Hamas-leiders geklaagd dat ze niet genoeg geld hebben voor de wederopbouw van de Gazastrook in de nasleep van de laatste oorlog met Israël. Het blijkt echter dat Hamas genoeg geld heeft om duizenden jonge Palestijnse mannen en jongens te trainen, te bewapenen en te indoctrineren. Terwijl duizenden Palestijnse gezinnen, die tijdens de oorlog hun huizen verloren, verder moeten leven in openbare opvangplaatsen in de Gazastrook, heeft Hamas onlangs 18 kampen opgericht voor militaire opleiding.

De militaire trainingskampen van Hamas, onder het motto ‘Frontstrijders van de Bevrijding,’ hebben zowat 17.000 Palestijnse mannen aangetrokken in de leeftijd van 15-21 jaar oud. De jonge rekruten werden getraind in het omgaan met verschillende soorten wapens, waaronder pistolen, geweren en mortieren. Ze werden ook ‘opgeleid’ omtrent de noodzaak om Israël te elimineren en in het ‘herstel van Palestijnse rechten’.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", Barbarisme, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het nieuwe leger van kinderen van Hamas

 1. Cathja zegt:

  Ze moeten zich voorál in een nieuwe oorlog storten. Dan verdwijnen er in korte tijd meer dan dat ze er bij kunnen ‘maken’…..!
  Triest ‘volk’. Ze zullen het nooit van Israël winnen!

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Geen Nieuws onder de zon. Zo zijn ze en zo zouden ze blijven tot het einde des tijd.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Precies hetzelfde scenario als in het verleden met Nazi Duitsland. Toen ze aan de verliezende hand waren, werden er kindsoldaten ingezet (de Hitler jugend). Mogelijk is dit een voorteken dat het met de Palestijnen ook spoedig afgelopen is !

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat jongens met 13 jaar volwassen zijn, en meisjes met 9 jaar.

  Like

 5. Dot zegt:

  En de EU van Brussels betaalt braaf haar eerst deelbetaling ad. € 212 miljoenen voor het jaar 2015. Ik zou niet weten hoeveel het wordt voor het hele jaar. En niet te vergeten alle subsidies van de islamitische landen en de wereldwijd caritatief instellingen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s