Islamitische aanslagen in Somalië en Nigeria

Screenshot_57

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl in Europa de politiek en de media er ijverig naartoe werken om de islam hier in te burgeren, toont de “religie van de vrede” in de rest van de wereld wat zij verstaat onder vreedzaam. In Mogadishu viel de islamitisch-Somalische militie Al-Shabaab kort voor het vrijdagsgebed het Central Hotel aan en vermoordde minstens 25 mensen. In het gebouw bevonden zich hoge regeringsvertegenwoordigers toen de daders twee bommen tot ontploffing brachten.

Daarop volgde een wild vuurgevecht. “Dit is een van de ergste aanslagen in de afgelopen twee jaar in Mogadishu”, verklaarde een politieman. Een van de dodelijke slachtoffers is de viceburgemeester van Mogadishu. De viceminister-president en de minister van Verkeer raakten gewond, bericht AFP.

In het noordoosten van Nigeria viel de islamitische terreurbeweging Boko Haram twee dorpen aan, stak de huizen in brand en slachtte 30 mensen af. De islam brengt vrede in de wereld en weldra ook bij ons.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Appeasement, Barbarisme, Europa, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, Nigeria, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Somalië, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Islamitische aanslagen in Somalië en Nigeria

 1. Tom Hendrix zegt:

  Iedere dag weer! De ISLAM is de PEST voor onze WERELD!

  Like

  • Anneke zegt:

   En de islam is niet inteburgeren, want dit willen zij niet, zij willen alleen maar ons overnemen en ons gaan regeren naar hun koran…..wanneer gaan onze leiders dat inzien….maar ik ben bang dat onze leiders er andere bedoelingen mee heeft. Dus er is geen andere manier…..het volk zal het zelf moeten doen…….

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Wat zou in Nederland gebeuren als door een islamitische aanslag een burgemeester en een minister om het leven kwamen. Zou de elite dan ook over elkaar heen struikelend in de media roepen dat dit niets met de islam te maken heeft?

  Like

 3. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 4. Pingback: Thailand: 13 gewonden bij islamitische bomaanslag | eunmask

 5. lucky bee zegt:

  Ze hebben hier voor zelfs een woord uitgevonden : TUNNEL VISIE noemen ze dat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s