Tot zes uur na haar dood. . . !

Screenshot_48

(Door: M.A.L. Sion)

Islam de religie van de vrede? Islam een godsdienst? Mis, als je alles op een rijtje zet en nog eens diep nadenkt, dan kom je tot de conclusie dat de islam een verbond van smeerlappen is. Tot zes uur na de dood mag een moslim een lijk penetreren. Necrofilie noemt men dat. Verscheidene imams in het Midden-Oosten doen daar uitspraken over. Fatwa’s noemt men dat. Moslims leven naar het grote voorbeeld van deze sekte, Mohammed. De geschiedenis van de islam, de Hadith, verhaalt dat de eerste man van de islam ook zijn gestorven vrouw heeft verkracht.

Moslims mogen alleen hun eigen gestorven vrouw verkrachten. Ja, stel je voor. Het zou natuurlijk van de gekke zijn als moslims willekeurig elke gestorven vrouw zouden mogen ‘nemen’.  Hoewel ….

Met de wetenschap van deze schunnige ‘leef’gewoonte zou je de dag van een rechtgeaarde moslim kunnen beschrijven. Vader gaat op stap. Hij heeft aan een riem onder zijn jurk een groot mes hangen. Hij heeft afgesproken met een aantal collega’s. Hen staat een drukke dag te wachten. Talloze niet-gelovigen wordt de nek afgesneden. Met grote bloedsporen op zijn witte jurk gaat de man naar huis. Daar aangekomen, gaat hij het verblijf binnen van zijn dochter van 12 jaar. Hij legt haar op de matras en gaat zich te buiten. Als hij tot zijn gerief is gekomen, krijgt het meisje eindelijk de gelegenheid om iets te zeggen: ‘Ma is gestorven’.

Boos komt hij overeind en zegt: Had je dat niet eerder kunnen zeggen. Hoe laat is je moeder gestorven. 5 uur geleden stamelt het meisje. De man haast zich naar het verblijf van zijn vrouw. Slaat haar kleed terug en spreidt haar benen. Even later staat hij als een bevredigde man op. Hij heeft het nog net gered om gemeenschap te hebben binnen de toegestane 6 uur na de dood van zijn vrouw. Zucht.

Afgrijzen vervult je als je deze smeerlapperij op je in laat werken. Dat is de religie van die Noord-Afrikaanse jongetjes die brutaal tegen ons, “kafirs”, zeggen: Respect! We willen respect voor onze godsdienst. Ze molesteren de leraar op het VMBO en zeggen daarna dat ze respect willen voor de islam als hun godsdienst.

Mensen, word wakker. We hebben een slang aan onze borst gekoesterd. Wat zeg ik. Het krioelt over ons hele lijf van gemene slangen. Als u dit leest, mag u van geluk spreken. U kunt nog lezen. Uw hoofd zit er kennelijk nog op. Uitstel van executie.

Het is hoog tijd dat er een eind gemaakt wordt aan deze cultus van de dood. Alle moskeeën moeten dicht. Alle sporen van de islam moeten worden uitgewist. Wie ondanks alles toch aan deze zogenaamde religie vast wil houden, dient spoorslags ons land te verlaten. Wij, de Nederlandse PATRIOTTEN, zijn van plan dit uit te (laten) voeren.

Islam, weg ermee!

Door:
M.A.L. Sionmalsion@orange.fr
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Tot zes uur na haar dood. . . !

 1. Tom Hendrix zegt:

  De islam is een perverse, wrede inhumane ideologie! Weg met deze rotzooi uit Nederland en heel Europa. De islam is ons ongeluk!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Pedofilie, bestialiteit, necrofilie, de islam is van alle markten thuis!
  Moslims zijn verachtelijke zwijnen die zelfs na hun dood nog willen n….n
  Nou ja, laat maar zitten…

  Like

 3. Driek zegt:

  Het zoveelste walgelijke bericht vandaag over die doodcultus islam. Maar hoe krijgen we dat schorem in hemelnaam ooit nog weg? Het zijn er iets van twee miljoen. Hopeloos.

  Like

  • Nederlander in vlees en bloed zegt:

   Wees gerust, wanneer wij niet meer intimidatie gevoelig zijn en OPSTAAN, zullen deze laffe rothonden in hun slachtoffer rol vervallen en om medelijden vragen. Dan gewoon doorgaan met het wegsturen, terug naar hun zo vereerde zandbak !!!!!

   Like

 4. Eric zegt:

  Dank. Aangepast door webmaster.

  Like

 5. Marc zegt:

  Een echte PATRIOT laat dat woordje tussen haakjes achterwege. Jammer…
  Want iedereen weet dat er dan niets zal gebeuren: iemand moet het doen. Wie dan? Nou… wij dus!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Man, Marc, wat is er mis met jouw taalinzicht?
   Het zinnetje “Wij, de Nederlandse PATRIOTTEN, zijn van plan dit uit te (laten) voeren” van NO islam, dien je in eerste instantie te lezen als: “Wij patriotten zijn van plan dit uit te voeren” en, ondergeschikt, (vandaar de haakjes) eventueel “uit te láten voeren” indien er voor de zelfwerkzaamheid geen gelegenheid zou zijn.
   Suggereren -en dan ook nog op grond van linguistische incompetentie- dat M.A.L. Sion geen échte patriot zou zijn is laakbaar gezeur.

   Like

  • Leo zegt:

   Wij de Nederlandse Patriotten MOETEN dit uit gaan voeren. Wordt bedoeld.
   Maar dat gaat niet vanachter je toetsenboordje , vriend..( en ) ( dinnen ) ..???
   Daar komt meer voor kijken.
   Ten 1e , uit je luie stoel komen
   Ten 2e saamhorige banden smeden
   Ten 3e eensgezind HANDELEN !!

   Like

 6. Jammer dat velen wegkijkers nooit deze berichten gaan lezen

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Dus niet de patologen zijn lijkens schenders, maar moslims.

  Like

 8. Bas Koning zegt:

  Wij moeten het leger van sataan van de aardbodem wegvegen met vuur.

  Like

 9. Hendrick M. zegt:

  Een volk, uitsluitend voortgekomen uit inteelt …

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Erbarmelijk, ja, maar mij doet het al lang niets meer.
  Je weet het nu eenmaal, met die lui…..
  Hier zijn dan alle mogelijkheden bij elkaar gezet, maar ga er maar vanuit, dat altijd de kans bestaat, dat vroeg of laat minstens één mogelijkheid in een moslimgezin om de hoek komt kijken.
  Ik las ooit de autobiografie van een midden-Oosterse prinses, een “sultana,” die het getroffen leek te hebben: Haar zus was uitgehuwelijkt aan een 60-jarige, vieze perverseling, als derde echtgenote. Zij niet: Uitgehuwelijkt aan een jonge, knappe prins, zowaar nog vrijgezel, die ze ècht aantrekkelijk vond en hij háár. Oef, wat een mazzel(?) Uiteindelijk niet: Na enige jaren nam haar man -op wie ze dus echt erg gek was- er een tweede vrouw bij…..
  Nóg zo ongeveer het minste, wat er had kunnen gebeuren, maar gebéuren dééd het.
  Altijd wel wàt bij die lui, zoals ik al zei……

  Like

 11. Jaan zegt:

  Ik kende het verhaal, maar moest dat nu? Ik zat net te eten!

  Like

 12. Zelfs doden laten ze nog niet met rust;hoe intens wreed en gestoord moet je zijn om zoiets te doen ?

  Like

 13. Um Shmum zegt:

  Hoe zit het andersom dan? Als je man is overleden, mag je dan ook aan deze hahahahalle necrofilie meedoen? Je voelt het al aan: vrouwen mogen “slechts” 3 uur gaan klungelen om op waardige wijze afscheid te nemen van haar nog niet door lijkstijfheid ingetreden baas!

  Like

 14. Frans Brassens zegt:

  Wat hier beschreven wordt wist ik nog niet. Dank voor de info, M.A.L. Sion.
  Maar het verbaast me niet eens. Is er nog wel íets gezonds te vinden in die islam?

  Like

 15. Cathja zegt:

  Te walgelijk voor woorden! Ze kunnen het zelfs niet eens laten om overledenen te ‘verkrachten’. Als dit normaal gevonden wordt binnen de islam, staan ze vér beneden het niveau van de dieren!
  Maar dat wisten we toch al?

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Ik vraag mij serieus af, of de Europese “politieke helden” van de laatste 40 jaar …de dappere idioten van de “FLOWER POWER MULTICULTURALISME ooit hadden gedacht wat voor ongedierte ze Europa binnenbrengen? Mensen voor wie de laagte bestiale eigenschappen in de mens NORMAAL ZIJN. Bijvoorbeeld: Kannibalisme http://joostniemoller.nl/2013/11/kannibalisme-verspreidt-zich-in-syrie-onder-rebellen/
  Het verkrachten en seks hebben met kinderen beneden de 10 jaar oud : https://www.youtube.com/watch?v=LLlRcefr5vU
  Zelfs necrofilie is in de islam toegestaan. Wat verwachten de vooral LINKSE EN LIBERALE HELDEN van deze beesten dat zij – nog steeds – met zo veel enthousiasme naar binnen worden gelaten? NOG BELANGRIJKER IS DE VRAAG: WAAROM ZOUDEN WIJ DEZE POLITICI VERTROUWEN? Wat moet er nog meer gebeuren om onze ogen te openen voor het gevaar die deze politici brengen? …Nu en in de toekomst. WIE DWINGT ONS OP ZE TE STEMMEN?

  Like

  • Driek zegt:

   Thomasson zegt: WAAROM ZOUDEN WIJ DEZE POLITICI VERTROUWEN? Wat moet er nog meer gebeuren om onze ogen te openen voor het gevaar die deze politici brengen?

   Blijkbaar is er nog niet genoeg gebeurd, want de ogen van de Nederlandse burger is nog steeds niet geopend, en dat zal ook wel niet gebeuren, want ze lezen de site van E.J. Bron niet. En niemand dwingt de burger te stemmen op dat land verradende tuig, maar ze doen het wel. Trouwens dat gedoe met de overleden echtgenote was al langer bekend. Maar het nieuws dat ons dagelijks bereikt over die mohammedanen is overstelpend, dus u kunt niet alles direct verwerken.

   Like

 17. harry zegt:

  Ik heb in mijn leven nog nooit gehoord van een beestensoort die zoiets doet !

  Like

 18. Qvic zegt:

  De islam uit Nederland? Draai de geldkraan van de belastingbetalers dicht voor de moslims en geef ze geen voorkeur behandelingen meer en geef ze vooral geen podiums meer, om haat en verderf te zaaien.

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Ook in het moderne Egypte is de wet veranderd:

  YOU can FUCK the DEAD !!!! Hell YEAH …
  The ISLAMIC REPUBLIC OF EGYPT plans to pass a NEW LAW which will legalize NECROPHILIA . So you necrophiliacs should consider shifting to EGYPT and converting… MAY BE YOU MAY HAVE A TRY WITH CLEOPATHRA
  Necrophilia is the term given for SEX WITH DEAD PEOPLE aka CORPSES ..

  Like

 20. Jade zegt:

  Volgens de moslims is mo de mooiste mens die ooit heeft geleefd…
  Waarschijnlijk omdat hij alles deed wat God verboden heeft.
  Anderen onthoofden, levend verbranden, vrouwen verkrachten,
  bestialiteit, seks met lijken, het is gewoon bij de wilde konijnen af.
  En dat klotevolk blijft maar binnenstromen dankzij Den Haag/Brussel.
  We moeten daarmee stoppen, want het wordt absoluut onze ondergang.

  Like

 21. Republikein zegt:

  Mooi Rinus, tot een bepaalde grens, die jij wel weet inmiddels, de meesten hier niet.
  Hoor ik van je?
  Je hebt mijn gegevens toch?

  Like

 22. janfreak zegt:

  Ik heb het al eerder gezegd, als we onze culturen willen behouden dan moeten alle Europese landen die moslims er uit gooien. De islam staat haaks op alle andere religies, denk niet dat zoiets walgelijks in andere religies toegestaan is. En ze lopen vreselijk achter hetgeen wel blijkt uit dat ze beweren dat de aarde stilstaat. Maar daar hebben andere religies ook last van, Cees van der Staaij (SGP) gelooft nog steeds dat de aarde plat is. Religies benemen blijkbaar gelovigen realiteitszin.

  Like

  • asaman zegt:

   Helaas kennen de Hindu’s ook zeer jeugdige tempel “prostituees”. Ik heb het niet meer op met de geloven. Allemaal vrouw en kind onvriendelijke, maar islam boven aan. Tevens zijn ideologie ook soort gelijk.

   Like

 23. Leo zegt:

  Dat praten die mo s ( poco s en gutmenschen ) natuurlijk weer goed door te stellen dat er leven na de dood is…….. einde discussie !

  Uit welk pervers zaad is dat tuig toch geboren ?????

  Like

 24. hendrikush zegt:

  Dit pleit voor het bouwen van aparte moslim-mortuaria bij onze ziekenhuizen.
  De door sex bezeten mohammedanen kunnen daar dan hun kwakje bijdragen aan de verheffing van de vrouw.

  Like

 25. Thomasson zegt:

  Om Europa te redden is maar een middel nodig: 0 geld voor integratie EN zo snel mogelijk DEPORTATIE liefst vandaag dan morgen

  OPGERUIMD STAAT NETJES

  Like

 26. win zegt:

  zeg waarde sion, wil je de de slang, een wonder der natuur, niet beledigen?

  Like

 27. Dot zegt:

  Ja dat wist ik, islam is de religie van sex-maniacs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s