Weerloos staan we tegenover het geweld van de staat

Screenshot_50

(Door: Caroline Vonhoff)

Als je iets te klagen hebt over de staat, dan kan je in Nederland nog behoorlijk geweldloos aan je trekken komen. Althans, zonder ander geweld te verduren van de staat dan wat we allemaal doen. Want om mij raadselachtige redenen wordt het jouw leven van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat door de staat laten dicteren, niet als geweld opgevat. En ook het onder bedreiging van geweld en opsluiting afstaan van 80% van je inkomen geldt niet als geweld, terwijl ook het je voortdurend beloerd en bespioneerd weten blijkbaar niet als zodanig wordt opgevat, tenzij er direct een incasso van het Centraal Justitieel Incassobureau op volgt. Ook het voortdurend liegen en bedriegen geldt niet als geweld, en als het bombarderen van mensen maar elders gebeurt, dan is er ook al geen sprake van geweld. Dat stelen en malverseren inmiddels de norm lijkt onder democratisch gekozenen, ach, we klagen wat maar zien die diefstallen kennelijk niet als tegen ons allen gepleegd geweld. Bovendien komt alles altijd met rente terug en wordt er veel (maar door wie?) aan verdiend.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Weerloos staan we tegenover het geweld van de staat

 1. Jaan zegt:

  Caroline V staat als nummer 3 op de kieslijst van de Libertarische Partij voor de Amsterdamse gemeenteraad te staan. Libertariërs houden er naast goede ook zeer wereldvreemde ideeën op na. Dat ze zegt dat we onze kolonisatie niet alleen moeten verdragen maar ook nog eens moeten betalen getuigt toch van een scherp inzicht. Hulde bij deze!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Die twee torentjes op de foto doen me aan minaretten denken, besef ik plotseling…

  Like

 3. Ik schrijf het al zo lang:we worden geregeerd en bestuurd door de maffia!We werken voor de staat,betalen de staat en voor alles dat zij uitvreten,hebben geen rechten meer,alleen nog maar plichten:betalen en bek houden!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 18.12. uur, op 20/02. Juist Yvonne. En de stomme massa Nederlanders blijven maar stemmen op D66,PvdA,CDA en VVD! De stomme zultkoppen WILLEN het maar niet zien!

   Like

  • Anneke zegt:

   Yvonne, wij, het volk van Nederland zijn de baas, niet die domme leiders in Den Haag, zij werken alleen maar voor ons en worden betaald door ons, het volk, via onze belastingcentjes en deze zgn leiders maken er een puinbak van, zij brengen het land naar de verdommenis, zij luisteren niet naar hun eigen volk en nemen beslissiingen waar het volk niet achterstaat en dit mogen wij niet toelaten. Zonder het volk zijn de leiders niets. Wij met z’n allen zijn de baas/ werkgevers en wij met z’n allen kunnen die sukkels naar huis sturen………Wanneer komen wij in opstand en sturen deze maffia naar huis……

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Wie niet gaat stemmen mag niet klagen over de regering die ze hebben.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En dat komt, omdat de zogenaamde ” Staat”, niet meer opkomt voor haar eigen burgers, maar vooral opkomt, gestimuleerd door de RODEN en de FRANKFURTER SCHULE VOLGERS, voor: de Moslims, de EUSSR, en de MASSA-IMMIGRATIE.

  Like

 6. Pingback: Weerloos staan we tegenover het geweld van de staat | Identitair Verzet Limburg & Peter de Realist Verzetsstrijders

 7. Republikein zegt:

  Jezus Christus, we leren het nooit!

  Like

 8. Leo zegt:

  Als we “weerloos” zijn tegen het geweld van de staat, dan komt dat voort uit dat we ons nog nooit! verweerd hebben tegen deze staat.

  Huilebalken !!

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Weerloos tegenover de staat zijn wij helemaal niet hoewel de media ons voortdurend diabolicieren Ook de Gereformeerden zijn hier aan niet onschuldigd; den aan Maarten van t”Hart, in DWDD de ex gereformeerde ,die zegt dat dat de Arche van Noah nooit konte gebeuren. hij heeft uitgerekend hoe lang het zal duren dat de beesten paarweise in de Arch ingeladen worden moet ; Hij zegt uitgerekend meer als 900 dagen.Maar Maarten vant’Hart, is niet God die de hele heelal in 6 dagen heeft geschapen; wij weten dat de dieren paar weise gewacht hebben tot de deuren van de Arche geopend wordt zo dat ze binnen mogen komen.
  In de Arche heersten waarschijnlijk de sytuatie zo als dat in Eden was gebeurd dat een tijger liever Mańa en Ambrosia tot zich neemt als een sappige buffel.De parlement moeten wij veranderen , als wij veranderingen willen hebben. Kies gewoon Wilders en de PVV.Dan zullen wij zo wel de Politie als het Leger aan onze kant hebben.(Uitvoerende machten)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s