Windesheim verwijdert Hebdo-poster, want moslims

Screenshot_43

Bas Mesters

(Door: Johnny Quid)

Op de Windesheim Hogeschool voor Journalistiek was een debat over Charlie Hebbo. Goed zo. De affiche bevatte een aankondiging en de cover van Charlie Hebdo. Logisch, dat is het nieuws. Hoofdmeester van de journalistieke opleiding Bas Mesters, ex-NRC en ex-NOS én vorige maand zelf nog#JeSuisCharlie, liet de poster verwijderen uit respect voor moslimstudenten. Facepalm. Censuur, roept de Telegraaf. Gutmensch, impliceert Martin Bosma. Oerstom, zeggen wij. Het is alsof je een debat organiseert over de NS, maar uit respect niet over vertragingen praat. Journalistiek draait niet om respect, maar om nieuwswaarde. Echter, de journo-kleuterschool van Windesheim vindt dat respect leidend moet zijn.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Persvrijheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Windesheim verwijdert Hebdo-poster, want moslims

 1. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op PowNed:
  De Haagse wethouder Rabin Baldewsingh (PvdA) wil dat islamfobie net zoals antisemitisme een officiële discriminatiegrond wordt.
  Nu wordt jodenhaat gezien als discriminatie van joden, gebaseerd op religie en etniciteit, schrijft Omroep West. Voor moslims geldt dat soort erkenning niet wanneer er sprake is van moslimhaat.

  Als het aan Baldewsingh ligt komt daar rap verandering in. In een brief aan de Haagse gemeenteraad schrijft hij dat islamfobie in de afgelopen twee jaar heftiger is geworden. Maar om er een beeld bij te kunnen krijgen moet volgens hem de moslimdiscriminatie snel worden erkend.
  “Het is van belang dat incidenten waarbij sprake is van islamfobie/moslimhaat worden geregisterd. Islamfobie/moslimhaat is nog geen officiële discriminatiegrond waardoor de ernst en mate van moslimdiscriminatie nog niet goed inzichtelijk is. Er moet eerst erkenning komen voor deze (relatief) nieuwe vorm van discriminatie”, is in de brief te lezen.

  Baldewsingh zegt dat hij er bij minister Lodewijk Asscher (PvdA) van Integratie, het Openbaar Ministerie, de politie en bij lokale antidiscriminatievoorzieningen op aan gaat dringen om moslimdiscriminatie als aparte grond op te nemen. Dus naast antisemitisme.

  Een Haagse wethouder met de naam Rabin Baldewsingh van de PVDA. Die lieden zijn zo ongelooflijk geraffineerd, nu doen ze alsof ze doorlopend worden uitgescholden, net als de Joden in Amsterdam. Wat zijn het toch een vreselijke hufters.

  Maar zolang het nog kan, zeg ik het bij deze: Islam is een verderfelijke ideologie die ons ten ondergang voert, die het ontwikkelde deel der mensheid terug voert naar de middeleeuwen. Moslimdiscriminatie, ik word er niet goed van. Islam moet verboden worden. We hebben er helemaal niks aan.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Driek 20 februari 2015 om 12:49

   Ik weet hoe u zich moet voelen, heer Driek…
   En ja hoor, de zoveelste ‘socialist’ die z’n uiterste best doet om de moslim te behagen en te verdedigen, terwijl hij ons aan handen en voeten bindt en verraadt.

   De moslim mag uiterwaard wél discrimineren; hij mag uitzinnig van woede brullen dat elke Jood dood moet!
   Dáár doen de ‘socialisten’ natuurlijk niets tegen!!!
   De moslim mag immers alles?
   Deze voorliefde voor de moslim is echt niet te verklaren; er moet pure ‘evil’ achter zitten.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ik zie geen enkele reden waarom de moslim gerespecteerd dient te worden.
  Hij doet ook helemaal niets om respect te verdienen.

  Like

 3. Giny zegt:

  Wel allemaal gearmd door Parijs lopen, stelletje Hypocrieten!

  Like

 4. BertG. zegt:

  En zo lossen ze het probleem op met mensen die ergens over berichten.
  Ze spelen gewoon al je persoonlijke info door.

  Justitie = Opstelten & Teeven = maffia. Met de daarbij behorende maffiapraktijken. Justitie liquideerde namelijk alle journalisten die schrijven over de zaak rondom de liquidatie van de Staatsliedenbuurt.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/justitie_geeft_adres_journos_a.html

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Eerst werd ons ingeprent [door links] dat we mensen [lees: vooral christenen] best wel mochten schofferen.

  En nu krijgen we van links te horen dat we mensen [lees moslims] niet mogen schofferen.

  Ik hoor van linkse zijde namelijk nooit iets over het meer dan schofferen van Joden door moslims.

  Deze merkwaardige verandering komt voort uit pure angst voor de islam [wat gaan de moslims doen als hen iets niet aanstaat; we hebben er legio voorbeelden/filmpjes van hoe zoiets kan uitwerken],
  dus uit lafheid.

  Van basisscholen tot middelbare scholen en universiteiten wordt angstvallig rekening gehouden met de opvattingen van de islamitische leerlingen.

  Natuurlijk spelen economische motieven ook een belangrijke rol.

  En laten we het belang van ‘stemvee’ niet vergeten. Hoeveel zetels zou de PVDA er zonder overhouden?

  In de hele maatschappij wordt bij van alles en nog wat voortdurend de vraag gesteld: zullen de moslims zich ook gekwetst voelen?

  Niet: kwetsen we Joden, kwetsen we Hindoes, kwetsen we Chinezen enz.

  Zou een dergelijk intimiderend en vaak gewelddadig gedrag in Nederland ook door links geaccepteerd worden als dat van Chinezen kwam?

  Hetzelfde linkse, voor de islam kruipend, gedragspatroon vinden we in heel Europa terug.

  Met als een ten hemelschreiend voorbeeld het walgelijk laffe gedrag van ‘gutmenschen’ om misdadig seksueel geweld op DUIZENDEN meisjes meer dan een decennium te verbergen: de moslims mochten zich eens gekwetst voelen.

  En nadien spijt van hun gedrag?, schaamtegevoel?, wat je bij elk normaal mens toch zou mogen verwachten?

  Vergeet het maar. De hoofdverantwoordelijken wilden gewoon aanblijven.

  Voer voor psychologen:

  Wat heeft de islam dat links op de knieën doet gaan?

  Wat bezielt de linksen [en met hen de door de communistische EU en dus de door links geïnfiltreerde leiders] om zichzelf en daarmee ons en onze maatschappij over te geven aan een achterlijke voor-middeleeuwse ideologie?

  Waarom weigeren zij te erkennen dat er wereldwijd heel veel problemen zijn met de islam, terwijl de kranten er dagelijks vol van staan?

  Waarom weigeren ze aan de instroom van moslims een halt toe te roepen, terwijl in 2010 al openlijk gezegd is dat de multiculturele samenleving TOTAAL is mislukt?

  Zelfhaat, die gepaard gaat met zelfdestructie? Pure socialistische kwaadaardigheid; opnieuw de behoefte om de maatschappij die wij opgebouwd hebben en waar we trots op zijn, ten val te brengen?

  Wie het weet mag het zeggen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Wachteres: 13.44. uur. Beste Waqchteres, ik zit met dezelfde vragen. Ik kan slechts twee mogelijke redenen aanvoeren: de stemmen der boosbaarden/moslims en “Het Project”.

   Like

  • Ahava zegt:

   mooie proza, Wachteres! De inhoud is afschuwelijk, maar klopt helaas woord voor woord.

   Like

  • BertG. zegt:

   Het is angst. En meer niet.

   Like

  • Driek zegt:

   Wachteres zegt: Zelfhaat, die gepaard gaat met zelfdestructie? Pure socialistische kwaadaardigheid; opnieuw de behoefte om de maatschappij die wij opgebouwd hebben en waar we trots op zijn, ten val te brengen?

   EEN MISMOEDIG VOORUITZICHT

   Ik ben nu zover dat ik denk – weliswaar is het een vreselijke gedachte – dat het pure socialistische kwaadaardigheid is, dat er een groep mensen zijn die welbewust onze met zorg opgebouwde maatschappij ten val willen brengen. Anders valt het niet uit te leggen, dat er meer dan duizenden ongeletterde mohammedanen hier binnenstromen, zonder ooit iets te kunnen bijdragen aan ons land.

   Het gegeven alleen al dat onze bejaarden niet langer verzorgd kunnen worden wegens geldgebrek, de Joodse burgers op straat niet meer veilig zijn, er tal van voorzieningen voor de zwakkeren in onze samenleving worden afgebroken – , en de rij kan ik nog veel langer maken – maar met dat al kunnen we er niet meer omheen, om te concluderen, dat er opzet in het spel is. Ons land gaat er aan. Tot op het merg zal de bevolking worden uitgeknepen. En een herstel naar de tijd, zoals die was in vroeger tijden, kunnen we vergeten. Die tijd komt nooit weerom. Nooit. Laat dat goed tot u doordringen, lezers.

   De koek is op. Wij kunnen nog slechts enige vertroosting vinden op de site van E.J. Bron. Tot het moment daar is, dat van hogerhand wij monddood worden gemaakt. En de tekenen in die richting zijn al dagelijks waarneembaar. De profeten in het Oude Testament zeiden het al: Kijk naar de tekenen!!

   Net gelijk de val van het Romeinse Rijk, zal de Joods christelijke humanitaire samenleving worden verwoest door barbaren. En die barbaren zien wij dagelijks om ons heen. Hun heidense tempels waarin zij hun plannen smeden, om ons te verdelgen als ongedierte, zullen in aantal toenemen. Straks, binnen afzienbare tijd, schetteren de minaretten hun valse oproepen. Dan zijn er geen plaatsen meer in Nederland waar wij ons terug kunnen trekken, voor overdenking. Neen, – dan is alles, maar dan ook werkelijk alles – , islam wat de klok slaat. U bent bij deze gewaarschuwd.

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  Echt iets om respect voor te hebben hè?

  Like

 7. EdBos zegt:

  (Eer)gisteren een bezorgde nieuwslezer gezien op RTL7, later nog ergens op een journaal. Mohammedanen worden steeds meer gediscrimineerd en zelfs uitgescholden. Een jonge vrouw verklaarde (glimlachend) dat ze haar hoofddoek maar af had gedaan en dat zij op een parkeerplaats door een witmans “eh, eh… ehhhh geslagen! was!”. Oeioeioei.

  Wat aardig dat ze daar meteen vol in gaan terwijl je niets hoorde al die decennia dat onze vrouwen op straat voor “hoerrr” werden uitgescholden, dat je niets hoorde als ze benzinestations en juweliers beroofden (behalve als die het waagden iets terug te doen) en als ze mensen vermoordden heeft dat niets met de islam te maken maar zijn ze geestelijk in de war. Door onze discriminatie natuurlijk!!! En zo klopt het allemaal toch nog.

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  Respect is leidend. Moslims willen respect voor hun geloof. Dat wij beamen dat zij moslims zijn. Dat zij volgelingen van de profeet zijn dienen wij te erkennen. Wij dienen te erkennen dat die profeet de apostel van Allah is. Hun opvatting van respect aan moslims is dat wij ons buigen en onderwerpen aan de opvattingen die zij als moslims over zichzelf hebben. Wij moeten respecteren dat zij de juiste godsdienst hebben, de juiste profeet, de juiste uitleg van Islam. Onderworpen aan hun God. Subject en geen object, zoals wij nu zijn. Maar onderworpenen, onderwerp van Islam. Het subject handelt en het object ondergaat de handeling. Wij moeten de handeling verrichten van onderwopen zijn aan de Islam, anders zijn moslims beledigd.
  Nooit zal ik subject zijn aan Islam. Géén respect.

  Like

  • BertG. zegt:

   En als ik morgen iemand tegen kom die NIET op blokfluitles zit, dan word ik boos.
   Zo een soort van beredenering.
   Wel een beetje respect voor de blokfluit graag en anders is het je eigen schuld dat IK boos word. Had je maar blokfluitles moeten nemen. RESPECT WEET JE.

   Like

   • treintrien zegt:

    Deze is geniaal, BertG. !

    Ik ga nu subiet op kantklosles 😉
    word ik boos op jou omdat jij blokfluit speelt.

    Ik heb zo’n zin in ruzie 😉

    Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En weer zijn het de RODEN/SOCIALISTEN die laten blijken, de 5e colonne der BOOSBAARDEN te zijn. Wat hoop ik op een giga afstraffing voor de PvdA op 18 maart!

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Alleen in Beyeren is de CSU sterker als de clerus geloof ik; Ook de Paus Benediktus was eens de bischop van München en Freising, en toch lukte het ze de islam te weren.Een criminele Turkse jochy zonder zijn ouders, terug naar Turkije te stoeren.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Laffe ratten !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s