Bier voor de Arabier

Screenshot_62

(Door: “weethetwel”)

Cees ’t Hart heeft een nieuwe baan. Hij was CEO bij FrieslandCampina en stapt nu over naar het Deense biermerk Carlsberg.  Who the hell is Cees? Cees is één van de bestuurders nieuwe stijl van ons vaderlandse bedrijfsleven. Van het soort lekker groen en op het nachtkastje het boek “krachtwijken” van Ella Vogelaar. De mensen met toekomstvisie en weten waar het naartoe gaat. Kiezen voor de partij waarvan ze denken dat deze de winnaar  wordt. Hij heeft 20.000 bazen zegt hij trots, waarmee gezegd is dat géén van die bazen wat te zeggen heeft. Die bazen zijn bijna alle melkveehouders van de Coöperatie FrieslandCampina.  Vroeger waren dat gewoon melkboeren. Een boer is over het algemeen wat conservatief, laten we zeggen dat hij de wijsheden die van vader op zoon werden doorgegeven op zijn waarde weet te schatten.  Het soort van Cees daarentegen heeft zijn wijsheden op school  geleerd, liefst sociologie of iets dergelijks, want dan weet je wat goed is voor mens en maatschappij. Vandaar die Ellen Vogelaar op het nachtkastje.

FrieslandCampina bevordert groen ondernemen. In de praktijk betekent het vaak een rigide structuur waarbij boeren, net als artsen en andere beroepsgroepen, die vroeger vooral in het voordeel van de mensheid opereerden, teruggebracht worden tot een soort veredelde boekhouder. In plaats van het beroep uit te oefenen wat vreugde brengt, zitten ze een groot deel van hun tijd logboeken in te vullen en discussies te voeren met instanties die ook nog door henzelf betaald moeten worden.

De boerenstand holt dan ook achteruit, want iemand met een beetje eigenwaarde laat zich niet wegzetten als een halve crimineel die het altijd verkeerd gedaan heeft en het nu op de nieuwe groene manier moet doen om te redden wat er nog te redden valt. FrieslandCampina heeft een geoliede PR-afdeling om weerbarstige boeren het zwijgen op te leggen. “De kunst is om de melkveehouders mee te krijgen in onze plannen. En die plannen vallen of staan met een goed verhaal, we gaan met ze in gesprek”. 20.000 bazen tegenover de grote baas.

Zelfs nog vóór het verschijnen van de film “Fitna” plaatst FrieslandCampina in 2008 namens en op kosten van 20.000 bazen paginagrote advertenties in Arabische kranten. “Fitna”  is hun film niet en ze hebben er niets mee te maken. De afloop van de film “Submission” in 2004 zal ongetwijfeld een bron van inspiratie zijn geweest. Theo van Gogh had niets aan zijn dagelijkse glaasje melk met vitamine D toen hij van de andere kant ook nog een mes en wat kogels binnen kreeg. Pim Fortuyn had wellicht nog geleefd als hij niet zo gedemoniseerd was geweest, juist door de mensen die pal hadden moeten staan voor de Nederlandse vrijheid. In 2008 lukte het FrieslandCampina niet om  Geert Wilders het zwijgen op te leggen, dus werd het vorig jaar nog een keer geprobeerd toen Geert Wilders een sticker tegen Saoedi-Arabië had uitgebracht. FrieslandCampina is van een gewoon Nederlands bedrijf veranderd in een politieke organisatie. Misschien kan Cees bij zijn afscheid nog wat paginagrote advertenties in Europese kranten plaatsen waarin hij excuses aanbiedt aan zijn 20.000 bazen dat hij geen stelling heeft genomen tegen de boycot van Rusland door zijn vrienden, waardoor grotere  verliezen ontstaan voor de boeren dan een paar pakjes babymelk in de woestijn.

Ja, en dan Denemarken. Het land dat net als de meeste andere Europese landen midden in het proces van culturele verrijking zit. De krachtige bestuurders zitten met knikkende knieën te wachten totdat ze officieel binnen mogen treden in het land der dhimmi´s.  Ook de Deense bedrijven, waaronder Carlsberg, hebben veel geleerd en willen niet nog een keer te maken krijgen met een vervelende cartoonist die hen omzet kan kosten. Zij  vragen zich steeds meer af hoe ze om moeten gaan met hun toekomstige dhimmi-status.  Wat ligt dan meer voor de hand dan dat je een topman aantrekt van een bedrijf dat met slijmbalgedrag zijn sporen al heeft verdiend en weet waar ze in de toekomst zullen staan. Vervolgens komt nog als extra teken van God de aanslag van de “eenzame wolf” op het vrije woord en de synagoge in Kopenhagen en ineens weten ze het zeker: Cees is onze man.

Cees wordt het dus. Zijn eerste actie zal ongetwijfeld bestaan uit paginagrote advertenties in Arabische kranten, waarin hij zijn excuses aanbiedt voor het brouwen van alcoholisch bier.

Screenshot_64

Door:
“weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Arabieren, Arabische wereld, cultuurrelativisme, demoniseren, Denemarken, Dhimmitude, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Bier voor de Arabier

 1. toestroom zegt:

  Friesland/Campina bevordert groen ondernemen. PR-afdeling om weerbarstige boeren het zwijgen op te leggen. doen ze met hun personeel ook.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Ik heb gedacht alcohol,is Harram voor moslims?

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ik dacht eerst dat ,t verhaal over “alcohol”-vrij bier zou gaan. [ niet-te-drinken].
  In England zijn ze n.l. al een stukje verder in de “dhimitude-status”.
  Daar is sinds vorig jaar alcohol VRIJE whiskey op de markt. Het heeft ook het nieuwe “Hallal” kenmerk gekregen.! !
  Of het te drinken is weet ik niet, drink tegenwoordig geen whiskey meer.

  Like

 4. Alcoholvrije wijn is dus ”druivensap”,hier in brasil bèst te zuipen indien goed gekoeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s