De Islamitische Staat dreigt 500.000 migranten vanuit Libië naar Europa te sturen

Screenshot_67

Het nieuwe leger van terroristen: Zij maken cynisch genoeg gebruik van het middel “dreiging” om Europa te dwingen in Libië te interveniëren.

(Door: Eugénie Bastié – Vertaling: “delamontagne”)

“Als jullie in Libië gewapend geweld gaan gebruiken, dan zullen wij een half miljoen migranten naar je sturen”, dat is ongeveer de inhoud van de verstuurde berichten naar de Italiaanse regering door  door IS-Jihadisten in Libië. De minister van Buitenlandse Zaken van Italië, Angelino Alfano, heeft dit afgelopen maandag bevestigd en zei dat Libië de absolute voorrang moet hebben bij  de internationale gemeenschap en ook dat er geen minuut meer is te verliezen. “Als de milities van het Kalifaat sneller vorderingen maken dan de snelheid waarmee de internationale gemeenschap beslissingen neemt, dan  lopen we het risico op een ´exodus´ zonder weerga.”

Iets voorzichtiger liet Matteo Renzi weten “dat het nu niet ´t moment is voor militaire interventie”, de minister van Defensie had hem laten weten dat er 5000 soldaten klaar staan om tegen de Islamitische Staat in Libië te vechten. Italië ligt in de frontlijn op slechts 350 km van de Libische kust. In de video van de moord op de 21 Kopten, voordat hun bloed in de Middellandse Zee zou stromen,  verkondigde een van de Jihadisten: “Wij zijn al ten zuiden van Rome.” Het Libische dossier vormt desalniettemin het middelpunt van de actualiteit van het nieuws in Italië: er heerst een enorme spanning en men vreest op elk moment een aanval.

Libië: strategische toegangspoort tot Europa

Volgens  afgetapte telefoongesprekken, waarop het Italiaanse Dagblad “Il Messagero” de hand heeft weten te leggen, overweegt ISIS z´n toevlucht te nemen tot het gebruik van migranten gaan  als een “psychologisch” leger tegen Europa en dan speciaal tegen Italië als dit land zich in Libië gaat mengen. In de gesprekken die door de Italiaanse politie werden afgetapt, dreigen de Jihadisten om duizenden boten met migranten naar de Italiaanse kusten te sturen. Ze hebben het zelfs over “500.000 migranten”, d.w.z. de meerderheid van de 700.000 die wachten om ingescheept te worden aan de Libische kust. De Jihadisten zijn van plan om honderden boten vol vluchtelingen op drift richting de Italiaanse kust te zetten op het moment dat ons land beslist om een interventieleger naar Libië te sturen. Het afgelopen jaar zijn er al 170.000 migranten per boot in Italië aangekomen.

Zo werd al de “nieuwe techniek”gebruikt van “spookschepen”: het gebruik maken van oude vrachtschepen of sloopschepen  die boordevol migranten worden geladen en op drift richting Italiaanse kust gestuurd worden zonder bevoegde stuurlui. Zodoende moet de kustwacht wel te hulp schieten. Door op deze manier een humanitaire ramp te creëren, wordt door de Islamitische Staat chaos in het Middellandse Zeegebied veroorzaakt. Dit is iets wat dictator Kadhafi, die in 2011 dankzij de tussenkomst van de westerse machten werd verdreven, al heel veel eerder heeft voorspeld; hij deed de fatale voorspelling dat zonder hem de Middellandse Zee in chaos zou veranderen. “Het Westen heeft de keuze tussen mij of de chaos van de terroristen”, zo heeft hij ooit in een interview met de krant voorspeld.

“Libië is een strategische toegangspoort, een springplank om de ´route van de kruisvaarders´ af te snijden. Maar het kan ook de “pandemie” in de steden van Italië en de rest van Europa veroorzaken”, schreef Charlie Winter van de Britse denktank Quilliam, die een rapport over dit onderwerp opstelde.

Bron:
www.lefigaro.fr
Auteur: Eugénie Bastié

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, Europa, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Libië, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op De Islamitische Staat dreigt 500.000 migranten vanuit Libië naar Europa te sturen

 1. Gadaffi heeft hier meerdere keren voor gewaarschuwd.
  Echt uit zijn nek lullen deed hij dus niet.
  Waarom moest die man ook alweer weg?

  Like

 2. BertG. zegt:

  Zal het nog wat uitmaken, een half miljoen mensen meer.
  Ze zitten hier al met vele miljoenen, alle wachtend op het start sein op de vrijdag middag om helemaal los te mogen gaan. Daar helpt echt geen cursus meer tegen.

  Zie alleen de aanhang in Denemarken bij de begrafenis van een moordenaar.
  Als dat kwartje dan nog niet valt dan weet ik echt niet meer wat ze nog zouden moeten uithalen voordat ze het door hebben.

  Like

 3. Frerik zegt:

  Dit is zeer verontrustend hoewel op deze site dit bericht al eerder verkondigd was. De grootste angst is nu niet eens of de exodus komt maar hoe EU en onze zombie regering hier tegen optreed. Niet dus. Want als onze regering een PVV gehalte zou hebben zouden we nergens bang voor hoeven zijn. Gister hoorde ik op de radio over een nieuw fenoneem in de dierenwereld. Wetenschappers hebben ontdekt dat de sluipwesp een tactiek heeft. de sluipwesp zoekt zijn prooi en dat is het lieveheersbeestje en prikt daar zijn vieze eitjes in, vervolgens draagt de wesp daar een virus bij over die het Lieveheersbeestje in zijn hersentjes aantast en het wezentje willoos maakt als een zombie. Vervolgens komen de eitjes uit en het lieveheersbeestje waarvan zijn gedrag compleet veranderd is beschermd daarna de vieze larven met zijn eigen leven en gaat er dus ook dood aan. Dat dit fenomeen aan de orde is, is vastgesteld maar hoe het op deze manier werkt is een raadsel voor de geleerden. Dit in het klein is nu ook gvd ook het gedrag van onze leiders. DEGENE DIE JE KAPOT MAAKT OOK NOG EENS BESCHERMEN!!!!!!! en dat is voor ons als realisten hier op deze site een groot raadsel.

  Like

 4. Hendrick M. zegt:

  Zodra zichtbaar wordt dat deze methodiek wordt toegepast, de vloot erop afsturen en alle schepen de grond in boren, met man en muis.
  IS, een criminele organisatie maakt gebruik van middelen (in dit geval ‘menselijke’) en daar mag de vrije wereld zich met alle mogelijke middelen tegen verzetten.
  Het is ‘eten of gegeten’ worden !

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Talloze vrijwilligers voor een dergelijke oversteek staat te trappelen van ongeduld!
  Weet u waarom?
  Heel eenvoudig. Hen wordt BELOOFD dat als ze verzuipen in de Middelandse Zee dat gelijk staat aan gedood worden als MARTELAAR.
  Er willen er steeds meer in die wrakke bootjes.
  Moeten we nu echt treuren als zo’n bootje kapseist?
  Tenslotte geldt ook hier: Islam – weg ermee!!

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Ik zou zegen : “Laat maar komen die half miljoen IS strijders , als je het LEF hebt ? Zoveel mensen HEB je niet eens …!!! En diegene die jullie TOCH sturen ….zullen sneller VOOR hun Schepper staan dan ze kunnen dromen. ” Heel eenvoudig mensen , laat je toch niet intimideren door die LULLO’s ….ze stellen geen reet voor .

  Like

 7. bigljohn zegt:

  ISIS weet gewoon dat Europa een slapjanus is waarmee ze behoorlijk kunnen sollen. En maar telkens die boten vol met Afrikanen opvangen, en aan land zetten. Het kan niet op. Wat begon met enkelingen, groeide uit tot jaarlijks complete Afrikaanse volksstammen die Europa in mogen. Met zo’n Europese mentaliteit (ook in de bestrijding van ISIS, cq de pro Islam gedachtes der Europese politiek) zal het maar kort duren eer Europa zelf er aan moet geloven !

  Like

 8. Gasso zegt:

  Hahahahaa …… Sturen wij ze weer terug… strik eromheen en gegroet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s