Dramatisch carnavalsslot: Boxtelaar (28) bewusteloos geslagen: ‘Mijn vriendin zat onder het bloed’

Screenshot_74

(Door: Sebastiaan Quekel)

BOXTEL – Carnaval is voor een 28-jarige man uit Boxtel dramatisch tot een einde gekomen. Na een gezellige carnavalsdinsdag liep hij met zijn vriendin en twee vrienden naar huis, toen hij zonder enkele aanleiding in elkaar werd geslagen door een groep getinte jongens. “Ik zag mijn vriendin huilend en in shock op de grond liggen, onder het bloed”, blikt het slachtoffer terug in gesprek met Omroep Brabant.

Het verliefde stel liep samen met twee vrienden vanuit het centrum in Boxtel via de Rechterstraat naar huis. Bij de Zwaanseburg werden ze aangesproken door een paar jongens. “Ze complimenteerden me om mijn carnavalsoutfit. Dat is meteen het laatste dat ik me kan herinneren.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, lafheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Dramatisch carnavalsslot: Boxtelaar (28) bewusteloos geslagen: ‘Mijn vriendin zat onder het bloed’

 1. leefbarbaar zegt:

  Zo zie je maar hoe dom het was om rekening te houden met moslims tijdens carnaval. Geen haatkledij, geen haatbaarden, geen lappenkramen en vooral geen verkeerde praalwagens. En dan nog ben je niet veilig in je eigen land.
  Ik vind dit soort aanslagen even erg als alle andere, ook al wil de linxe kerk daar niets van weten.
  Sterkte voor de slachtoffers.

  Like

  • BertG. zegt:

   Het punt is in NL dat wanneer die teringbakken gepakt zouden worden, ze tegelijk ook het adres hebben van degene die ze in elkaar gebeukt hebben.
   Zodat ze verder kunnen gaan. Want straf krijgen ze toch niet.

   Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EN HET WORDT STEEDS ERGER! HOE LANG POTVERDORIE PIKT DIT VOLK HET NOG? HET WORDT HOOG TIJD DAT DEZE ISLAMOFIELE REGERING SAMEN MET HUN BARBAARSE AANHANG HET LAND UIT WORDT GESCHOPT!

  Like

 3. Tempelier zegt:

  Mijn dozen met tolerantie zijn op !!! En wie nou nog durft te beweren dar we NIET in oorlog zijn met de islam sturen we naar Utopia van de Mol. Wederom bedankt voor dit artikel, deze gaat in de doos van Islamitisch terreur binnenland.
  Off topic
  http://www.demorgen.be/opinie/israel-gebruikt-het-antisemitisme-om-zijn-eigen-expansiepolitiek-op-te-drijven-a2224776/

  Like

 4. joop van den heuvel zegt:

  hier weer een groot voorbeeld dat het hoognodig is die islamratten en hun maatjes wat ook ongedierte is in den haag die hun zakken vullen van geld van de Nederlander er uit getrapt worden ik zou er geen moeite mee hebben om te schieten op die zooi want ongedierte bestrijding is een goed ding

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Heeft iemand de comments op de site van Omroep Brabant bekeken? Zitten weer verschillende bij, die proberen, te relativeren en die beginnen te raden, ‘eerst in het eigen kistje te kijken’ of zoiets -zal wel een Brabantse uitdrukking zijn, weet ik veel…. Ook aan het gegeven, dat één van de drie of vier daders een ‘blanke’ tint had, klampt men zich dankbaar vast; één weet te vertellen, dat dat de hoofddader was. “gebaseerd op feiten.” (waar heeft-ie die dan vandaan? Enfin…..) Nog weer een ander weet te vertellen dat het onzin is om steeds te roepen, dat 9 van elke 10 daders getint zou zijn of zoiets. (Oh ja?) Zo te lezen, kortom, wemelt het in het Brabantse van de goedmenschen, die niet weten, hoe gauw ze hetgeen krom is, recht moeten praten. Kan trouwens ook wel appelleren aan de carnavaleske sfeer van ‘verbroedering,’ maar overtuigen doet het me allemaal niet, om het rechtuit te zeggen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk eerder dat dit de enigste reacties zijn die door de moderatie heen zijn gekomen.
   Probeer zelf maar eens een ander soort reactie te plaatsen.
   Dan weet je het meteen, zo als op vrijwel elke site vandaag de dag.
   Zo gaan mensen vanzelf wel denken dat het allemaal wel meevalt.
   De rest krijg je nooit te lezen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Behalve hier. De enigste site die ALLES plaatst.
    Hier moet je wel hele rare dingen gaan zeggen wil het er niet door komen.

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Precies,

    ook in Brabant hebben ze censuur. Alle reacties worden netjes gedoseerd zodat het lijkt dat de meerderheid achterlijk linx is en slechts een enkeling strijdvaardig autochtoon / goed rechts.
    Ik ben zelf gewieberd door de censuur van dagblad de Stem. Niet omdat ik de regels overtrad, maar omdat de krant policor is. Kranzinnig dat we dit allemaal blijven pikken.

    Like

  • Frerik zegt:

   Ja inderdaad dat heb ik gelezen. dit soort mensen bezorgt ons juist de ondergang, met de toekomst als hel in het vooruitzicht. Dit soort mensen verdient dat ze zelf eens slachtoffer worden van getint geweld , es kijken of ze nog zo voor dat schorem opkomen.

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Op de eerste plaats, sterkte voor de betreffende slachtoffers, van dit MOSLIMGEWELD. Hé, MARX RUTTE, kan jij je vrienden niet eens toespreken, dat dit echt niet kan! (sarcasme uit). Zo mijn tolerantie is geheel op wat de islam en de moslims betreft! Sodemieter op, allemaal! En dan bedoel ik ook allemaal, ook de zogenaamde gematigden, want deze spreken zich nooit uit tegen het geweld dat deze MOSLIMCRIMINELEN beoefenen tegen geboren Nederlanders!

  Like

 7. elisamad2013 zegt:

  Op Omroep Brabant schreef ik dat een paar jongens deze getinte overvallers eens een pak op hun donder moeten geven,maar mijn bericht werd als ongeschikt zijnde AFGEWEZEN….

  Like

 8. Alles wat islam vertegenwoordigd moet het land uit;Europa uit!Dag in dag uit worden we overladen met de islam en het is nooit iets goeds;nooit!Integendeel!En daarom kun je ook niet spreken van “incidenten”,hoe hard politici en de media ook hun best doen om ons dat te doen geloven!Integreren willen en mogen ze niet,alleen provoceren,roven,geweld gebruiken,eisen,verkrachten en parasiteren!Genoeg is genoeg!Stem Pvv;zo niet ben je een van de vele landverraders!

  Like

  • Frerik zegt:

   Dat vind ik een goeie om als lijfspreuk mee te dragen, Yvonne. “Stem PVV, zo niet dan ben je een landverrader” zal ik morgen gelijk mee aan de slag. feiten genoeg hierzo. Kom weer bij verscheidene klanten morgen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s