FOTOSHOPPER

Screenshot_89

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “felix”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTOSHOPPER

 1. toestroom zegt:

  Gaat u rustig slapen, wie zij dit ook al weer oja Colijn.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  “Uw regering waakt…..” (Proest!)

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Zo te zien loopt-ie op de tast; hij heeft z’n brilletje niet op.

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van De Telegraaf:

  Noorse moslims maken ‘vredesring’ om synagoge
  OSLO –
  Meer dan duizend moslims hebben zaterdag een menselijke ‘vredesring’ rond de enige nog functionerende synagoge in de hoofdstad Oslo hervormd. Zij wilden daarmee laten zien dat zij de ongeveer duizend Joden in Noorwegen beschermen en hun solidariteit uitdrukken met de Joodse gemeenschap in Noorwegen. Een groep jonge moslims had tot de actie opgeroepen na de twee terreuraanslagen in Kopenhagen vorig weekeinde.
  De deelnemers stonden hand in hand om het gebedsgebouw. Op Facebook hadden zich ongeveer 1800 mensen voor deelname aangemeld. „Iedereen is mens en wij zijn hier om dat te laten zien”, zei Zeeshan Abdullah, een van de initiatiefnemers, tegen de mensen die de smalle straat rond de synagoge vulden.
  Bij de aanslagen op een synagoge en een cultureel centrum annex café in Kopenhagen kwamen twee mensen om. Enkele uren na de aanslag op de synagoge schoot de politie de dader dood.

  En ik blijf een nare smaak in mijn mond houden, ik geloof niet in die spontane sympathiebetuigingen van die Mohammed gangsters. Joden en moslims verdragen elkander niet. Ze willen hiermee laten zien dat ze ook wel best aardig kunnen zijn, en niet alleen maar mensen doodschieten en de kop afsnijden. Het volk laat zich wederom misleiden. Eerst door de volgelingen van Adolf Hitler, en nu door de volgelingen van Mohammed. Nou, ze komen er nog wel achter. Als het te laat is.

  Maar Adolf Hitler en kon ook heel charmant zijn, en hij hield erg van dieren. Hitler ontving in 1933 van de Duitse Joden een herinneringsboek met de namen van twaalfduizend namen van Duitse soldaten die in de Eerste Wereldoorlog waren gesneuveld. Hitler schreef op 14 april 1933 dat hij het boek met ‘de meeste hoogachting’ had ontvangen. Ik bedoel maar. Niemand dacht aan gaskamers en verbrandingsovens. Zelfs de schrijven Thomas Mann bezweek enige tijd, in de jaren dertig, voor het Nationaal Socialisme, en vond ook dat er te veel Joden de dienst uitmaakten. Neen, die duizend moslims die een ‘vredesring’om die synagoge vormde, ik denk er het mijne van. Nooit geen moslims vertrouwen. Voor je het weet komen ze met een nieuwe eis. Die lieden zijn hondsbrutaal. Die gaan letterlijk en figuurlijk over lijken.

  Like

 5. BertG. zegt:

  En altijd en eeuwig die misselijk makende glimlach op ze smoel.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Steeds meer sites gebruiken mijn bewerkte foto’s en breien er een verhaaltje omheen.
  Hoe vaker Didi en Rutje belachelijk worden gemaakt, hoe beter.

  http://www.keesdejager.com/afgeluisterd-gesprek-tussen-rutte-en-samsom/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s