Het bloedspoor van de islam: nu is Europa aan de beurt

Screenshot_82

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

De uitbreiding van de islam heeft tot de vernietiging van tientallen hoge beschavingen en niet-islamitische culturen geleid. De meest verwoestende genocide uit de wereldgeschiedenis was de aanval van Turkmeense en Arabische islamlegers op India in de 10e eeuw. Als gevolg daarvan werden in India meer dan 80 miljoen Hindoes afgeslacht en werd het boeddhisme uitgeroeid, omdat deze laatste zich niet verdedigde tegen een uitroeiing vanwege een algemeen religieus verbod op geweld.

Door de islamitische legers werden 35 miljoen boeddhisten vermoord, het boeddhisme verdween daarna voor lange tijd uit zijn geboorteland India. Nauwelijks iemand weet tegenwoordig nog dat Afghanistan ooit een bloeiende hindoeïstische cultuur had, voordat ook daar de islam binnenviel, honderdduizenden boeddhistische/hindoeïstische Afghanen afslachtte en tienduizenden tempels verwoestte. Niets moest latere generaties eraan herinneren dat er in dit land ooit een bloeiende hoogontwikkelde cultuur had bestaan.

De islam viel (overwegend d.m.v. Turkse legers) ook Perzië binnen en vernietigde bijna volledig de religie van het zoroastrisme. Niet anders verging het de oer-christelijke gebieden in het Nabije en Midden-Oosten (Irak, Syrië, Palestina en Turkije). Het huidige Turkije, voorheen Byzantium, werd overwegend door christenen en Joden bewoond. Tegenwoordig leven er nog maar 0,2% christenen in dit land, die nauwelijks rechten hebben en geen kerken mogen bouwen – terwijl Turkije in Duitsland en Europa duizenden moskeeën via de overkoepelende organisatie DITIB heeft laten bouwen.

De berichten in onze media evenals de diverse talkshows laten het aspect van de wreedheid en de aanspraak op wereldheerschappij van de islam bijna volledig weg en verspreiden een beeld van een vreedzame islam, die nergens bestaat en nooit heeft bestaan.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Boeddhisten, Christendom, hindoes, Historie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Het bloedspoor van de islam: nu is Europa aan de beurt

 1. M.A.L. Sion zegt:

  ONZE media verdoezelen niet alleen. Ze pamperen ook de hier wonende moslims.
  Het is broodnodig door zeer verhelderende, niets weglatende berichten, zoals onlangs over de gelegaliseerde NECROLOGIE te publiceren.
  De autochtone bevolking moet ingelicht worder over de perversheid van de islam en de meedogenloze wijze van VERMOORDEN van andersdenkenden, zoals ISIS aan de lopende band doet en …. er ook nog eens trots op is.
  Het is te hopen dat clubs als DE PATRIOTTEN snel uitgroeien tot invloedrijke bewegingen die de opmars van dit satansgebroed weet te stoppen.
  malsion@orange.fr

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Onze regeringen leggen vrijwillig ons hoofd op de islamitische hakblokken.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ten aanzien van de perverse, wrede cultuur des doods, geheten ISLAM zeg ik: ” Onbeperkte tolerantie kan niet anders dan leiden tot verdwijnen van tolerantie. Als we onbeperkte tolerantie zelfs uitbreiden naar diegenen die intolerant zijn, als we niet bereid zijn om een tolerante samenleving te verdedigen tegen de aanslagen van de intoleranten, dan zullen de toleranten en de tolerantie met hen vernietigd worden”. Citaat van Karl Popper-Filosoof.

  Like

 4. windwens zegt:

  De auteur is een bekende en heb er niet veel aan toe te voegen. Dat er zoveel boeddhisten zijn afgeslacht is het meest onder belichte deel van de Islam horror. De etters hadden alleen pech op het moment dat ze in Afghanistan de hoogste Boeddha’s ter wereld lieten ontploffen dat geheime die deze boeddha’s droegen eigenlijk achter hun grote beeltenis schuil gingen. De losers waren er dus niets mee opgeschoten. Omdat er in de Koran nu zo iets staat dat er van Allah en Mo geen beeltenis mag worden gemaakt dit geld niet voor Boeddhisten. Men bid niet tot een beeld namelijk het zijn geen Katholieken Christenen.
  Dat een Hindoe bij de PvdA zich dan ook schuldig maakt aan het promoten van de Islam is dan ook pure volksverlakkerij ten aanzien van de in Nederland wonende Hindoe’s hoewel de meeste niet eens deze geschiedenis kennen. Alleen de gene die nog sterk verbonden zijn met hun roots,levensovertuiging en zichzelf niet zien als de zielige slaaf zullen deze man zeker niet de goede wensen doen toekomen.

  Like

  • Saskia zegt:

   Als katholiek maak ik bezwaar tegen de bewering dat wij tot beelden zouden bidden. Dat doen we niet, alleen helpen de beelden om een en ander aanschouwelijk te maken.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    U kunt niet-katholieken niet echt kwalijk nemen, dat de indruk nu en dan wèl gewekt wordt.
    Het is wel waar, wat U zegt: Ik ben zelf ex-katholiek, d.w.z. ik heb het R.K. uit het persoonsregister laten schrappen; gedoopt blijf je nou eenmaal.
    Ik vind wel, dat dat ‘tot beelden bidden’ typisch iets is, waarvan je schouderophalend zou kunnen zeggen: “Als dàt het enige is…..”

    Like

   • windwens zegt:

    @Saskia een beeld van Jezus of Maria daar hecht een katholieke christenen veel meer waarde aan dan een boeddhisten. Boeddhisme is namelijk geen geloof dus het beeld staat voor niets maar is ter afleiding zodat je niet gaat denken tijdens je meditatie. God wordt wel aanbeden waardoor een beeltenis van jezus meer betekenis heeft. Boeddhisme wordt vaak in een adem genoemd als 1 van de wereld religies, terwijl dit mijlen ver van religie staat.

    Like

 5. U.G. Kempenaer zegt:

  Het recht van de sterkste geldt. De islam is blijkbaar sterker dan de omvergeworpen culturen. Het westen begint ook steeds meer barsten te vertonen.
  Als je als een blije pacifistische hippie door het leven gaat en verrekt om jezelf, je familie en je land te verdedigen, dan verdien je het ook om ten onder te gaan.
  De islam moet aangevallen en vernietigd worden.

  Like

 6. Peter zegt:

  Bob FLEUMER, ik heb er helemaal geen probleem mee als onze regeringen het hoofd op het hakblok leggen, ik heb er wel een probleem mee als mijn hoofd aan de beurt is. De vraag is hoe je dat criminele zooitje in Den Haag en Brussel tot de orde kan roepen. Zolang Pechtold en de rest van die griezels zoveel stemmen trekken is het trekken aan een dood paard.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/2/Drie-Britse-schoolmeisjes-verdwijnen-van-radar-naar-IS-1711274W/?masterpageid=5572

  De Britse politie zoekt drie schoolmeisjes uit het oosten van Londen. Er wordt gevreesd dat ze via Turkije naar Syrië reizen, om zich aan te sluiten bij terreurbeweging Islamitische Staat (IS).

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Niet langer zoeken, laat ze maar mooi naar Syrie gaan, paspoort intrekken en nooit meer terug, dat is de beste les die zulke domme figuren kunnen krijgen.

   Like

 8. bigljohn zegt:

  Het zal geen 50 jaar meer duren. Europa met zijn sterk uitgeklede legers, met justitie en politie, die pro Islam zijn, zal de gelegenheid bieden aan een relatief klein ISIS leger om West Europa snel onder de voet te lopen. Daarbij geholpen door miljoenen ISIS sympathisanten in Europa die zich waarschijnlijk ook gaan bewapenen om zich bij hen aan te sluiten. Het paard van Troje dus ! Het is niet langer de vraag OF Europa ingenomen gaat worden, maar wanneer. Tot nog toe vertikt Europa het om een effectief grondleger in te zetten in noord Afrika. De kankergezellen E.U. en Islam hadden in een grijs verleden allang gestopt moeten worden. Het is geen 5 voor 12 vandaag, ook geen 5 over 12 vandaag, maar 5 over 12 van de volgende dag ! ISIS heeft de inname van de landen Spanje en Italie al genoemd. Maar ook daar blijft het niet bij natuurlijk.

  Like

 9. U.G. Kempenaer zegt:

  De islam is bezig het westen te veroveren met hulp van landverraders zoals keroltje en de familie von Amsberg.

  Like

 10. Menno zegt:

  en wie waarschuwde ons daarvoor. O ja dat was dhr Wilders die ons jaren geleden Sl wasrschuwde. En wie verketterde hem ook al weer ? Inderdaad de regering die wij met ons allen hebben gekozen

  Like

 11. toetssteen zegt:

  Islam drijft op de übermensch gedachte, socialisme idem. De angst voor het individueel denken, delen ze, de hang naar big bro zal het regelen als wij maar braaf de rituelen uitvoeren.

  Wat mij in deze bekende gegevens het meest verbaasd is de club uit de jaren 60/70 die overal tegenaan trapte als het om religie ging en nu van devotie zowat smelt. Men kan het ook de hang naar masochisme noemen, om het even. Blijkbaar snakken ze terug naar de koppelriem van de mariniers….

  Like

 12. Dot zegt:

  Erger nog de linkse partijen subsidiëren de islam met ons belastinggeld om de stemmen van de islamieten te winnen. Puur verraad van de collaboratie van onze elite voor de sake of sociale vrede. Het is de jizya dat de dhimmis ( niet moslims ) , derderangs burgers volgens de islam, moeten betalen, niet meer en niet minder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s