Italië: Kerk gooit Italianen met politiegeweld uit huis – in plaats van hen asielzoekers

Screenshot_87

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Als je de taal kon verstaan, zou je slappe knieën krijgen. Dit televisiekanaal ontmaskert o.a. bedrog in Italië. De katholieke kerk heeft ´s morgens vroeg om 05.00 uur met politiegeweld 40 Italiaanse bewoners uit hun woningen op straat laten zetten. Zonder waarschuwing vooraf! Het huis werd in 1955 door een rijke Napolitaanse vrouw aan de kerk geschonken en diende ter beschikking te worden gesteld aan arme mensen, dat was de afspraak!

De bewoners woonden vele jaren in het huis. Het stelletje 14 jaar. De bewoners renoveerden het huis op eigen kosten en er zou een bibliotheek geopend worden, die niet alleen door bewoners van het huis, maar door iedereen bezocht zou kunnen worden, evenals een sportveld. Deze mensen zijn allemaal werkloos of hebben slechts sporadisch een baantje, en zijn niet in staat de lage huur te betalen. Op dit moment verlaten 70.000 Italianen per jaar het land om werk in het buitenland te zoeken! De jonge knappe vrouw met het zwarte haar heeft gestudeerd!

Nadat de mensen op straat waren gezet, kwamen de brandweer en andere personen, die alle woningen en de sanitaire voorzieningen vernielden. De bewoners konden niet alles meenemen, daarvoor hadden ze geen tijd. De politie kwam zonder waarschuwing vooraf, de bewoners werden niet geïnformeerd! In de woningen bevond zich nog kinderspeelgoed en privé-eigendom, en belangrijke dingen uit het leven van een mens zoals fotoalbums en herinneringen. De op straat gezette bewoners mogen niet meer naar binnen! En let nu goed op. Het gebouw zal gerenoveerd worden door de kerk voor asielzoekers! Alles wordt nieuw gemaakt voor asielzoekers! En officieel heeft slechts 4 tot 7% van hen recht op asiel! Waar doet ons dat aan denken?

(Met dank aan Mario Panizza, die ons dit bericht en de video doorgaf en de gebeurtenis vertaalde).

 Bekijk hier de video: www.video.mediaset.it

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Italië, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Italië: Kerk gooit Italianen met politiegeweld uit huis – in plaats van hen asielzoekers

 1. fleckie zegt:

  Zolang als men ‘ economisch ONINTERESSANT’ blijkt te zijn! Zolang wordt dan ook door..’.BELANGHEBBENDEN ‘ gehandeld. ( er wordt dan naderhand, als alles gerenoveerd is , door ?… immers (‘ goede’ huuropbrengsten’ verwacht te ontvangen!! ). Trouwens , hoe rijk zou het Vaticaan zijn? En de rest v.d.clerus, overal?…..Is nooit achter te komen!.####################

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  Het moet toch g.v.d. niet gékker worden, nu zelfs de kerk van de naastenliefde de christelijke bewoners uit hun huisjes flikkert.
  Is dàt wat de paus beoogt? Hij houdt zo toch geen volgeling meer over? Nu kun je gerust spreken van het “einde der tijden”.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Het geloof predict naastenliefde. De katholieke kerk predict kapitalisme, met alle uitwassen van dien (witwassen). Het Vaticaan is de rijkste organisatie ter wereld. Met het ter beschikking stellen van de jaarlijkse inkomsten aan de kinderen in de wereld hoeft geen kind honger te lijden. Tevens kan met de inkomsten microcredieten uitgegeven worden tegen een normaal retetarief, of beter, zonder rente, i.p.v. de woekerrente van commerciele banken.

   Dat dit niet gebeurt, zegt alles.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  WEG MET ONS!! Hieruit blijkt hoe smerig verraders zijn, met voorop de RODEN! EIGEN VOLK KAN BARSTEN, zo loopt dat bij de linksen, de laffe liberale zooi, en de huichelende christen-democraten! En het instituut RK laat ook hier weer haar valse tronie zien!

  Like

 4. Anneke zegt:

  Dit is gewoon te gek voor woorden…..ik weet en begrijp het niet meer……

  Like

 5. Willie zegt:

  Wel, STEEK DE KEET COMPLEET IN DE FIK !!!! Dan heeft niemand er nog wat an
  Btw, de pastorie en t flikkenkantoor ineens mee laten fikken , HOOG TIJD voor AKTIE !!!!!!!

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  Dus eerst Zweden, toen in Duitsland, nu in Italië, toen ik dat onlangs zei zwoer een kennis van mij dat dat NOOIT zou gaan gebeuren, hij zou zich NOOIT uit zijn huis laten zetten… je ziet het… het GEBEURT gewoon, ondanks dat ook deze mensen àlle rècht hadden er te mogen en te mogen BLIJVEN wonen… zelf veel renovatie werk hadden verricht enz enz enz
  dit is zo’n onrecht… wàt moet er nog gebeuren eer ‘men’ zich dit niet meer laat aandoen??

  Like

 7. fleckie zegt:

  Als jezuïet, kan deze paus ons misschien vertellen, wat er aan de hand was met de gebroeders
  Fernando CARDENAL b.v.,, de Nicaraguaanse minister van Onderwijs uit de Jezuieten-orde gezet, (‘Sandinist uit jezuïetenorde, Alg Dagblad 11.12.1984) ‘ en tegen de andere Priester- politici zijn nog geen maatregelen genomen. De broer van Fernando,de minister v.cultuur Ernesto CARDENAL behoort tot de Trappisten — orde.de minister van Buitenl.Zakend’Escola is ..lid van.d.Amerikaanse congregatie van Maryknoll en de Nicaraguaanse ambassadeur bij de
  Organisatie van Amerikaanse staten Paravelles is een wereldlijk priester#################<

  Like

 8. fleckie zegt:

  Heer Bron, ik heb iets gevraagd betr.de uit de ..Kezuieten-orde geplaatste priesters in Nicaragua, maar het werd niet doorgeseind,? en is ook weer verdwenen…fl.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘ Nicaragua’s minister Ernesto Cardenal over het uitjouwen van de paus’, de kritiek op de revolutie,interviews in Playboy en Marilyn Monroe…………….Met verkiezingen op komst,een oppositie die tegenwerkt,rebellen aan de grenzen,een VREDESPLAN voor Midden.Amerika dat niet van de grond wil komen,een conflict met …het…Vaticaan..en dreigende taal vanuit Washington ,gaat Nicaragua enkele belangrijke weken tegemoet. De verkiezingen lijken- ondanks alle tegenwerking v.d.oppositie- toch door te gaan op 4 november. Een akkoord tussen de sandinistische regeringen de Coordinadora ,de belangrijkste oppositiepartij,ging op het laatste mo ment niet door. Deelname van andere oppositiepartijen lijkt niettemin een zekere pluriformiteit voor
   de toekomst te garanderen. Of met name Eashington hiermee genoegen zal nemen,blijft de vraag. Met de mond wordt steun aan de vredesinitiatieven v.d.Contadora- groep betuigd,in de praktijk gaat de steun aan de Nicaraguaanse rebellen door. ……….Managua dwong de regering
   …REAGAN vorige week zijn masker te laten vallen. Nadat er een principe-akkoord was bereikt over de voorstellen van de Contadora- groep,drong..Washington aan op wijziging van de plan-
   nen, met name om Nicaragua de voet dwars te zetten. Nicaragua blijft in Amerika’s ogen de bron
   van veel kwaad in Midden- Amerika. …..na 4 november zal duidelijk worden of de vier Nicaragua aanse geestelijken die nu publieke functies uitoefenen, de sandinistische revolutie zullen blijven steunen. Als het aan henzelf ligt wel, als het…Vaticaan …zijn zin doordrijft niet……Paus JOHANNES ..PAULUS opende enkele weken geleden een offensief tegen ..BEVRIJDINGSTHEO LOGEN en ‘andere marxisten” die- met name in Nicaragua- hun geestelijk ambt combineren met
   politieke functies. ……….Geestelijke, minister en dichter Ernesto Cardenal is een van hen. Vorige week was hij een van de belangrijkste sprekers op een tribunaal in BRUSSEL over…de..agressie
   Van de …AMERIKAANSE..REGERING tegen Nicaragua.( een interview)Priester met gebalde vuist: ERNESTO ..CARDENAL: ” Inderdaad,alleen in Nicaragua is het de paus overkomen dat tegen hem geprotesteerd werd. Hij PREEKTE tegen de revolutie,en dat nam het volk niet”.######

   Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nee, u verdwijnt regelmatig in het spamfilter, waarin ik minder kijk. Vandaar.

   E.J.

   Like

   • fleckie zegt:

    Ben ik ‘berucht’ aan het worden? Tja, van het verleden, wat af en toe gelijkenis vertoont, wat nu voorvalt, kan men misschien nog wat leren?

    Like

 9. Cathja zegt:

  Hier zijn echt geen woorden voor! Dat politiemensen zich lenen om dit soort wanstaltige opdrachten uit te voeren! Waar is de empathie voor de bewoners gebleven, die zelfs de weinige persoonlijke bezittingen niet konden meenemen? Dit is toch meer dan schandalig?
  Uiteindelijk zal de haat tegen de asielzoekers toenemen. Immers, ZIJ komen te wonen op plekken die van anderen zijn afgenomen. En zó onverwachts! Wat is er eigenlijk voor die mensen geregeld?
  En waar blijft het protest van de zo ‘geliefde’ paus? Keurt hij dit barbaarse gedrag zomaar goed?
  De paus was er wel als de kippen bij om het gedrag van de Nederlandse ‘supporters’ zeer scherp te veroordelen (dat was overigens terecht), maar kan dit door de beugel?

  De R.K. kerk laat hiermee duidelijk zien niets op te hebben met de arme mensen. Ik ben zeer benieuwd of de paus de vernieuwde woningen in gaat zegenen, voordat de asielzoekers er in gaan wonen. Dat zou voor mij een vlag op een strontschuit zijn!

  Like

  • fleckie zegt:

   .Cathja, er is een spreekwoord: ‘GELD STINKT NIET’……misschien ‘kent’ U het boek…’Gods Wil of Mafia’?’ ..de onverklaarbare dood van Johannes Paulus l. van D.Yallop, uitg.van Gennep,A’dam, isbn 9060125932. ( eventueel te leen , bibliotheek):::: ‘ Paus Johannes Paulus l wilde ingrijpende plannen doorvoeren met betrekking tot o.a. de….sanering..v.d..financien..v.h.
   Vaticaan ..en de geboortebeperking. Die plannen bedreigden de positie van veel……machtige…..
   mannen. ……….Zijn dood..na..slechts 33 dagen pontificaat kwam niet alleen snelvarend was ook
   onverwacht, ongerijmd en onverklaard. ……….David Yallops grondige onderzoek lever t. 6
   verdachten van een mogelijke moord op. Alle 6 hadden zowel de mogelijkheden als een motief en hadden al eerder blijk gegeven voor niets terug te deinzen.
   Een adembenemend. boek over het morele verval van het Vaticaan’
   ‘ Dit boek is een documentaire die leest als een thriller. Gods wil of mafia? Beschrijft leven en dood van Albino Luciani,die als paus Joh.Paulus l, na slechts 33 dagen pontificaat in de nacht van 28
   op 29 september 1978 op nooit opgehelderde wijze stierf. …..Naast D.Yallops indringende beschrijving v.d….belangenverstrengeling tussen Vaticaan,de internationale ..bankwereld, de mafia en de behoudende politieke kringen in Italië, blijft de belangrijkste vraag in dit boek: werd Joh.Paulus l..vermoord? Motieven en mogelijkheden zijn er te over,en er vonden tussen de dood v.d.paus en zijn begrafenis tal van gebeurtenissen plaats die bijzonder vreemd aandoen.
   Er zijn 6 verdachten- Jean Villot,de oude en machtige staatssecretaris en bankier,die zijn baan zou verliezen als de paus bleef leven en die de mogelijke sporen vanmorgen heeft uitgewist;
   -John Cody,de tirannieke en paranoïde aartsbisschop van Chicago die zich aan financiele malversaties- schuldig maakte;
   -Paul Marcenkus, de frauduleuze leider v.d.vaticaanse bank,die uit die functie ontslagen zou worden omdat de paus op de hoogte was van zijn relaties met de financiele onderwereld;
   -Michèle Sindona, een gangster , die door de Italiaanse regering wordt beschuldigd van moord,fraude en HEROINEHANDEL en die na 25 jasr gevangenisstraf in deVer.Staten uitzit;
   -Roberto Calvi, president v.d.Banco Ambrosiano,die meer dan een miljard dollar stal en de dood
   Vond onder een Londense brug;
   -Licio Gellik, de machtige grootmeester v.d.beruchte P2 -loge, die niet alleen in de Italiaanse politiek aan de touwtjes trok: hij hielp…..Juan Peron…..opnieuw in het zadel en bezorgde later de
   ARGENTIJNSE …JUNTA….. de Exocet-raketten die zo’n belangrijke rol speelden in..de..Falkland-
   oorlog. Toen hij in Zwitserland gearresteerd werd en de Italiaanse regering om zijn uitlevering verzocht,ontvluchtte hij de best bewaakte gevangenis van Zwitserland.’ …………….’Gods wil of
   Mafia? Is een onthutsend relaas over diefstal,chantage en moord,politieke corruptie en het morele verval van het Vaticaan ,waar even (33 dagen lang) iets aan gedaan dreigde te worden’.

   Like

   • fleckie zegt:

    Correctie regel 10 moet zijn ‘na slechts 33 dagen pontificaat kwam niet alleen SNEL MAAR WAS OOK ..etc… ……….Licio ….GELLI,..

    Like

 10. Nemesis zegt:

  Die huizen behoren toe aan de kerk als erfenis om arme mensen te huisvesten. Die heeft de kerk dus Franciscus eruit gebonjourd met politiegeweld. De paus nooit uitgejouwd? Nu dat wil ik dan wel even herstellen. eg Franciscus, voor mij ben je geen paus, maar een smerige linkse klootzak (volgens gesproken recht is dit in Nederland geen belediging :D) die heult met de islam vrienden. Op die stoel van Petrus hoor jij nu al helemaal niet thuis, ouwe schoft.

  Het zou eeuwig zonde zijn vanwege de culturele en historische waarde, maar dat Vaticaan mag ook eerst uitgerookt en dan plat gegooid worden. Die lui hebben iets, maar dan ook niets meer met het katholicisme van doen. En dan neem gelijk Mekka maar mee. Die zwarte tent met erin een verzameling steentjes.Niet eens één grote steen. Grote goden, wat worden de mensen voor de gek gehouden.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Elke avond betaalt de stad Parijs voor 30.000 illegalen de overnachting.
  Dit kost 180 miljoen Euros.

  ZONDER PAPIEREN MET PAPIEREN, verschil moet er zijn………………

  Like

 12. fleckie zegt:

  Ook o.a…’ IN ALG.DAGBLAD , 13.8.1985:’ Paus in Kameroen: ‘VERWERP Abortus en…..voor-
  behoedsmiddelen’. …BEMENDA(Reuter)- Paus Johannes Paulus ll heeft gisteren IN KAMEROEN
  De Afrikaanse bevolking opgeroepen de ‘zogenaamde moderne ideeen van de ontwikkelde wereld, zoals abortus en kunstmatige geboortebeperking” ..te..verwerpen. Op zijn rondreis door Afrika ,het werelddeel met de..snelst groeiende bevolking, prees hij de Afrikanen voor de grote waarde die zij traditioneel hechten aan het krijgen van kinderen. ……….Volgens de leider v.d.rooms- katholieke kerk worden de Afrikaanse tradities bedreigd door wat hij noemde’een mentaliteit gericht tegen het leven”. Daarmee doelt de paus op de kunstmatige geboortebeperking
  en abortus. ………..” De ontwikkelde landen wenden ten onrechte voor dat deze zaken de voorboden zijn van vooruitgang en ontwikkeling”, aldus de paus in Kameroense stad Bamenda,waar hij werd toegejuicht door een menigte van ruim 10.000 mensen. ………..
  BEVOLKINGSGROEI…..Tijdens zijn toespraak maakte de paus zich sterk voor de natuurlijke periodieke onthouding. Hij erkende dat Afrika ..kampt..met grote problemen als gevolg v.d.snelle
  bevolkingsgroei.” Dat wil echter niet zeggen dat de kerk activiteiten goedkeurt die zijn gericht tegen het leven” zei Johannes Paulus ll.############################################
  …..’OPMERKELIJK.’….De Volkskrant 23.2.1985. ..’ik bezocht( in Kenia) juist met de vliegende dokters een Missie-ziekenhuis,voortreffelijk geleid en verzorgd door Hollandse nonnen.
  De paus had zich de dag tevoren in Nairobi in een vlammend betoog uitgesproken tegen de geboorteregeling,o.a. tegen de ..pil, tegen de spiraal,tegen sterilisatie,..alleen de ingewikkelde
  Periodieke ..onthouding was onder bepaalde omstandigheden toegestaan. …..We hadden een
  aantal gynaecologische operaties verricht en aan het eind v.h.programma stonden nog drie vrouwen op het programma om gesteriliseerd te worden…Edoch,de IERSE bisschop had na de rede v.d.paus de Hollandse nonnen en artsen….VERBODEN… nog sterilisaties te doen, ook niet bij voltooide gezinnen met zes en meer kinderen. ……….Arme lijdende vrouwen die in een hongergebied gedwongen zijn kinderen te krijgen,die geboren worden om vroeg van honger te sterven”. ……….Gedeelte ingezonden brief prof.dr.A.A. haspels, gynaecoloog, in het Utrechts Universiteitsblad.#############################################################
  Uit ‘ Gods Wil of Mafia?’ Pag.33: o.a.’ Luciano waarschuwde zijn mensen ook tegen een ‘schuldcompllex. ………. Intussen ging het Vaticaan rustig door met het opstrijken van de winsten uit een van de vele bedrijven die het in bezit had: het INSTITUTO ..FARMACOLOGICO..SERENO
  .Een van de fabrikaten van SERENO die het meeste aftrek vonden was het produkt LUTEOLAS: een ANTICONCEPTIEPIL.##############################################

  Like

  • AnnaMaria zegt:

   Aan de andere kant hebben wij dit :
   http://shoebat.com/2015/02/17/united-states-sends-message-christians-nigeria-will-not-help-fight-boko-haram-unless-accept-homosexuality/
   OBama helpt Nigeria tegen Boko Haram ( betekent : geen westerse onderwijs) alleen als ze homosexualiteit en geboorte regelingen aannemen.
   Rare wereld he ? Het Westen wil dat WIJ blanken verdwijnen. Een man op een proframma op de BBC, ene van een progressieve gek in de regering, vergeet zijn naam ( was zooo begaan met de wereld, t climaat ach noem maar op voedsel problemen citeerde false cijfers zoals gewoonlijk ) ging er tekeer over “over-populatie” dus WIJ , blanken dus, moet maar geen of een kind krijgen ! WIJ te verstaan. Blanken zijn nu al een kleine minderheid, maar als wij als ethnische groep verdwijnen is alles opgelost ? Bijna niemand ziet het.!
   Er is veel meer aan de hand als wij denken , maar WIJ moeten weg hoe dan ook !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s