Linkse Palestina-activist wordt nieuwe chef van de politie in Essen

Screenshot_78

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Wij behoren zeker niet tot diegenen die alle politieke ontwikkelingen bekijken vanuit het perspectief of het voordelig of nadelig voor de Joden wordt. Voor ons is Israël een staat net zoals iedere andere staat in de wereld, niet meer en niet minder. Maar desondanks denken we dat bij de onderstaande melding niet alleen uitgesproken Israël-vrienden een onbehaaglijk gevoel krijgen:

De Duitse stad Essen in de deelstaat Nordrhein-Westfalen wil een nieuwe chef van de politie benoemen die afgelopen zomer nog met een megafoon onderweg was en zij aan zij met radicale islamieten, Palestina-activisten en links-autonome extremisten samen “Kindermoordenaar Israël” scandeerde:

Frank Richter, de gedoodverfde nieuwe chef van de politie in Essen en Mülheim, zou weten “waar bij de mensen de schoen wringt”, liet de minister van Binnenlandse Zaken, Ralf jäger (SPD), van Nordrhein-Westfalen weten, toen hij deze in 2012 tot chef van de politie in Hagen benoemde. De hulpvaardigheid van de politie in Hagen ging toen echter op 1 augustus 2014 wel een beetje erg ver, toen ze namelijk bereidwillig haar geluidsinstallatie aan een deelnemer aan anti-Israël demonstratie ter beschikking stelde, die door hem gebruikt werd om “Kindermoordenaar Israël!” in te schreeuwen.

Der Westen

Als het serieus wordt, zal zo´n politiechef tegen de wet, voor zijn gewelddadige, de wet verachtende radicale vrienden opteren. Een chef van de politie dient bezonnen en objectief te zijn en hij zou geen vriendschappen onder de politieke radicalen en extremisten moeten hebben.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Linkse Palestina-activist wordt nieuwe chef van de politie in Essen

 1. OphEUffen zegt:

  Ik kan boeken vullen met (extreem) linkse personen die een topfunctie vervullen. De onbalans met de andere kant van het spectrum is schrijnend. Hoe ze ons iedere keer flikken weet ik niet, maar knap is het wel. Knap irritant ook daarnaast. Uiteindelijk is het een bewuste keuze richting zelfvernietiging. Zolang de slachtoffers onder het klootjesvolk vallen blijft de elite verkiezen om weg te kijken boven handelend optreden. Rustig afwachtend tot de volgende islamitische beul ze letterlijk een kopje kleiner komt maken. Zal het dan nog een incident van een verward persoon genoemd worden dat niets met de islam te maken heeft?

  Like

 2. Hans zegt:

  Vieze dikke volgevreten parasiterende pad.
  Zow, dat eruit.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Overal zitten deze RODEN, overal! En dat zijn juist de grootste land- en volksverraders! Ongelooflijk, hoe het mogelijk is, dat de socialistische bacil zich overal in de maatschappij weet binnen te dringen. We gaan kapot aan deze bacil, die samenwerkt met onze grootste vijand, de islam!

  Like

 4. Tempelier zegt:

  Het is te hopen dat er veel bagger naar boven komt over deze persoon, zodat deze functie aan zijn neus voorbij gaat.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Maakt daar toch niet uit bij dat ultra linkse gebroed. Hoe smeriger hoe beter.Die functie gaat echt niet aan z’n neus voorbij. Hij is een top strijder tegen het vermeende rrrrrrächtssss extreem.En dat is iedereen die het niet zo direct met ze eens zijn..Alleen zul je in Essen en andere steden in NRW nog heel weinig nietlinksen vinden.Als je er überhaupt nog autochtone Duitsers vindt. Dat zijn dan die, die ook links kiezen en daar toch al niet weg kunnen.

   Like

 5. Cathja zegt:

  De ondergang van Duitsland is een feit….!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat Kanaan de stamland is van de Joden en Europa de stamland is van de Europeanen het is geen immigratie land.Nooit geweest. Zelfs de Mongolen hebben wij weten afte weren.En later de Ottomanen Denk aan Wenen, en de koning van de Polen Jan Sobiesky.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Die Polen van tegenwoordig hebben zich met huid en haar aan de EU en de VS verbonden. Jan Tusk is EU president, en een Pool voor het geval dat je dat vergeten was of niet wist. Op een Sobiesky hoeven we niet meer te rekenen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s