Prins Laurent ‘leert met zijn kinderen Arabisch en praat met zijn spirituele voorvaders’

Screenshot_66

De Belgische prins Laurent

(Door: Kevin Van der Auwera en Wided Bouchrika)

In een exclusief interview met de Franstalige krant La Dernière Heure praat prins Laurent openhartig over twee minder bekende kanten van hem: zijn fascinatie voor de Arabische taal en voor de dood.

Het gerucht deed al langer de ronde, dat prins Laurent zich bekeerd zou hebben tot de islam, maar dat ontkent hij nu: ‘Ik heb vanuit mijn fascinatie voor de Arabische taal naar de Koran gegrepen, niet vanuit de religie naar het Arabisch. Dat is een groot verschil’, legt de prins uit. ‘De Koran is het enige boek dat geschreven is voor alle Arabisch sprekenden, dat geschreven is in een Arabisch dat voor iedereen toegankelijk is. Maar ik ben niet bekeerd, neen.’

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Koningshuis, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Naïviteit, political correctness, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Prins Laurent ‘leert met zijn kinderen Arabisch en praat met zijn spirituele voorvaders’

 1. bobzelf zegt:

  Inderdaad,
  Je hoeft geen eikel te zijn om in een boom te hangen

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Wat een gestoorde, dat ie zelf nog die taal wil leren, al-lah. Maar om ook zijn kinderen er mee op-te-zadelen !, vind ik verdacht. Zou dat ook te maken hebben met de te verwachten toekomst ?
  Jammer er staat niet bij in welke Franse krant dat interview was.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Ik praat al langer met de doden.”

  Die Laurent is nog gekker dan ik al dacht.
  https://tistochwat.wordpress.com/2011/08/18/die-nuttige-prins-laurent-van-belgie/

  Like

 4. anoname zegt:

  “dat geschreven is in een Arabisch dat voor iedereen toegankelijk is.”

  Die man is duidelijk zwaar gestoord…
  Het arabisch van de koran kan juist door geen één arabier gelezen worden!
  De diverse tekens op de woorden verhinderen juist dat men eenduidig de woorden kan interpreteren.

  Maar zelfs bij alle opties blijft de boodschap bagger.

  Alleen diegenen die weten vanuit welk dialect het is geschreven
  en dat dialect spreken…
  en dan ook nog de natuurlijke ontwikkelingen in die taal meenemen.

  Alleen die zouden letterlijk elk woord kunnen lezen en begrijpen.

  Of zou deze man gewoon een grote put met olie
  aan het eind van de multiculturele regenboog zijn beloofd???

  Ik zou bijna gaan geloven dat we hier te maken hebben met satanisten
  die ons met allerlei lul verhalen de islam proberen op te dringen…
  Al onze politici, deze malloot… het kan toch niet alleen vanwege de Socialistische Frankfurter Schule zijn!?
  Zo blind en doof KAN men toch niet zijn?

  Ps… Het is dus schijnbaar niet nodig, relevant of interessant om de Nederlandse cultuur te begrijpen…

  Like

 5. kraftavilqa zegt:

  De prins is duidelijk helmaal doorgedraaid, net als destijds onze prinses Irene die opeens een boomknuffelaar was geworden en idiote uitspraken deed. (een interview met de Volkskrant in oktober 2005. Irene stelde daarin dat de westerse wereld vredesonderhandelingen moet beginnen met al Qaida).

  Like

 6. rs zegt:

  Dat “in coma houden “heeft deze flierefluiter GEEN goed gedaan………

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Laurent heeft in het verleden meerdere keren laten zien, dat hij, net als zoveel personen van zogeheten vorstelijke afkomst, kapsones heeft en zich dientengevolge van alles denkt te kunnen permitteren en brokken denkt te mogen maken: De gevolgen daarvan voor anderen doen hem blijkbaar weinig of niets. Dat ziet men nu ook weer met deze nieuwe gril, Arabisch te willen leren en zich voor de cultuur te willen openstellen: Wat dat voor zijn landgenoten betekent, die dagelijks op straat met de mentaliteit, voortvloeiende uit die cultuur geconfronteerd worden, interesseert hem duidelijk geen ene flikker. Het Nederlands? Het Nederlands betekent immers niets voor hem: La famille de Saksen-Coburg, ce sont des Wallons pur sang! Liever stort hij zich dan maar op de ‘exotische’ arabische taal en cultuur. Misschien zou hij een boom kunnen opzetten met dat misbaksel bij óns, WA: Die vertoeft bij voorkeur eveneens in ‘hoge’ arabische kringen…..
  En hij is gefascineerd door de dood? Zeker een reactie op het aantal levens, dat hij in het verleden al in de waagschaal heeft gesteld door roekeloos rijgedrag en dergelijke!
  Kortom: De ‘goeie’ man kijkt mijns inziens nog altijd naar de verkeerde dingen; zal wel niet meer veranderen óók!

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Weet hij al de juiste uitspraak van “allahu [h]akbar”.
  Dan kan hij bij een toekomstige
  gelijke gebeurtenis als in Denemarken ook meelopen…….en schreeuwen..
  Beelden: o.a. Allahu Akhbar gillen i/d straten van Kopenhagen bij de begrafenis terroristische moordenaar…. http://www.jpost.com/page.aspx?pageid=7&articleid=391683

  Like

 9. Cathja zegt:

  Ik heb hem altijd al een vreemde snuiter gevonden. De schimmige verhalen over hem die van tijd tot tijd de ronde doen versterken dat gevoel, evenals zijn bekentenis over die ‘gesprekken’ met zijn spirituele voorvaderen. Hij is echt het buitenbeentje van de koninklijke familie.
  NU is hij nog niet tot de islam bekeerd, maar wat niet is kan komen. Het is niet voor de hand liggend dat Laurent zijn kinderen Arabisch laat leren. Laat de kinderen eerst maar eens van alles leren wat te maken heeft met het werelddeel waar zij opgroeien, en mochten ze zelf ooit interesse hebben in vreemde talen, dan is dat hun eigen beslissing.
  We zullen vast nog wel eens vaker horen over deze eigenaardige prins.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   HIJ zich tot de islam bekeren?! Nee, dàt zie ik in zijn geval ook weer niet gebeuren!
   Veel te veel gehecht aan het openlijk de beest-uithangen! -wat-ie dan hooguit besmúikt zou kunnen doen.
   Nee, ik denk eerder, dat ‘monsieur’ de smaak te pakken heeft van het verkeren met de Arabische groten der aarde, net als WA & aanhang: zo ’n entourage, waarin het niet óp kèn, zogezegd, en waar niet af en toe westerse zeurpieten er aan komen herinneren, wat al die weelde voor het klootjesvolk betekent en dat het geen pàs geeft, om steeds maar weer nieuwe paleizen en villa ’s aan te kopen of te laten bouwen!
   Want dààr hebben ze in die arabische contreien geen last van: Men zou daar niet dúrven!

   Like

 10. Luchtpint zegt:

  “Laurent zegt enorm gepassioneerd te zijn door het Arabisch. ‘Het is een zeer rijke taal. Het is een van de enige talen die de volledige culturele achtergrond met zich meedraagt, ze laat toe om de mentaliteit van de mensen te leren kennen. Dat is niet zo met het Frans.’ Toch zegt de prins dat hij ‘het Arabisch kan lezen, maar nog niet verstaan of spreken’.”

  Wat een lullo. Iedereen die iets afweet van Arabisch schrift die weet tegelijk ook dat Arabisch niet te lezen valt als niet-Arabier, ook niet als je er geen woord van begrijpt. Arabisch kan niet correct gelezen worden zonder doorgedreven studies, want korte klinkers worden in het Arabisch alfabet NIET weergegeven !!! Hij kan dus niet beweren dat:

  1) hij de uitspraak ervan zou kunnen beheersen door het lezen van het schrift alleen terwijl hij er niets van begrijpt. (wat wel mogelijk is met die talen die alle klinkers plus medeklinkers weergeven)
  2) het “een van de enige talen is die de volledige culturele achtergrond met zich meedraagt” en dat dat niet zo zou zijn in zijn eigen taal ! (die alle klinkers / medeklinkers weergeeft en die bovendien ook onderling verschilt van alle andere talen die dat doen !)

  Waar wil die zulthoofd dat uit afleiden als hij alleen maar in staat zou zijn de uitspraak van Arabische medeklinkers te kennen ???

  Fucking bullshit ! En weer niemand in de media die die stomme kul in vraag stelt !

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Deze is trouwens ook leuk, zie ik nu net.

   “Arab-American professor Franck Salamah went as far as to declare Arabic a dead language conveying dead ideas, blaming its stagnation for Arab intellectual stagnation and lamenting that great writers in Arabic are judged by their command of the language and not the merit of the ideas they express with it.”

   Wat de laatste zin is uit het Engelstalige Wikipedia artikel http://en.wikipedia.org/wiki/Arabic_language

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Ach, Hij is een beetje dom !

  Like

 12. Jade zegt:

  De appeaser denkt natuurlijk dat hij de dans ontspringt…

  Like

 13. treintrien zegt:

  En dan te bedenken dat de moslim -kuch- geleerden zo ongeveer 20% van de koran zélf niet eens meer kunnen lezen. ’t Heet niet voor niets koranisch arabisch, zo antiek. luxenberg vraagt zich zelfs af of die delen eigenlijk wel arabisch zijn, en geen Aramees. En dan zou die sukkel met zijn inteelthersens daar ineens alles van snappen?
  Echt. Als je toch steeds veren in je kont krijgt zitten ze op een gegeven moment ook in je ogen, denk ik.

  Like

 14. Dot zegt:

  Het staat hier niet dat hij “een fantastische moslima” heeft leren kennen « J’ai immensément apprécié une femme musulmane parce qu’elle était fabuleuse, extraordinaire. J’avais des conversations splendides avec elle.”
  Ik denk dat zij de oorzaak is van zijn fascinatie voor de Arabische taal = SEX

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s