TPO-Wob-resultaten moskee Gouda: diepe kloof in Marokkaanse gemeenschap

Screenshot_85

(Door: Sjors van Beek)

 € 2.303.764,50 euro op Rabobank-rekening van El-Wahda moskee

De Marokkaanse gemeenschap in Gouda is zelf diepgaand verdeeld over de zeer omstreden plannen voor een nieuwe ‘megamoskee’ op het terrein van de Prins Willem Alexanderkazerne. Voor- en tegenstanders smijten al maandenlang met modder naar elkaar in brieven aan de gemeente.

Zo wordt de beschuldiging geuit dat in de bestaande moskeeën drugs worden gedeald en illegaal wordt gegokt. Anderen schrijven dat Marokkaanse gezinnen onder druk zijn gezet om elk 1500 euro bij te dragen aan een nieuwe moskee. Dat blijkt uit documenten die TPO met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) heeft verkregen.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Censuur, corruptie, Criminaliteit, Desinformatie, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op TPO-Wob-resultaten moskee Gouda: diepe kloof in Marokkaanse gemeenschap

 1. toestroom zegt:

  Zeker nog nooit in de Turkse bazaar Beverwijk van Beverwijk geweest??? daar zaten van die mannetjes in jurken om geld in te zamelen voor deze moskee, en dit speelt al meer dan 35 jaar en niemand heeft ooit hier aandacht aan geschonken.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En de klachten van de Nederlandse wijkbewoners worden weggelachen door het vuurrode college van Gouda! Men wil deze HAATHUT doordrukken, ten koste van de leefbaarheid van vele geboren Nederlanders!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Zo, zo, diepe kloof in de Marokkaanse gemeenschap! Nou, zullen wij ze dan eens fijn helpen door er voor te zorgen, dat de bouw van dat onzalige ding definitief àfgeblazen wordt? Weer een twistpunt minder!
  Om andere redenen bewijzen we ze er trouwens óók een dienst mee: Wat is dat voor waanzin om een donatie van 1500 euro per volwassene per gezin te vragen? Wie kan dat betalen in deze tijd?! Oh, de mocro ‘s……curieus. Behalve misschien Als je je gaat afvragen, op welke schaal er gefraudeerd wordt met uitkeringen en hoeveel middenstanders in Gouda en omgeving er de laatste tijd overvallen zijn…..Oh, en laten we de gestolen fietsen en brommers vooral niet vergeten! Tjé…..! Je moet er toch niet aan denken, hoeveel geld uit de kleine criminaliteit er wel niet in zo ’n moskee gaat zitten, ongelofelijk!
  Oh zeg, en de geniale vondst om dat vrouwenstandpunt in de media te brengen: Bijzonder clever, ik kan niet anders zeggen!
  Alleen: Laten we er niet al te vlot intrappen…..
  Die lui kunnen wel gedacht hebben: Die Nederlandse kaffirs hebben nu eenmaal een krankzinnige samenleving, waarin de wijven de baas zijn -want zo zien zij het- dus laten we ze maar iets op de mouw spelden van dat de nieuwe moskee zo ’n modern bestuur krijgt, waarin vrouwen veel meer welkom zijn dan nu in de oude het geval is, daar zijn ze gevoelig voor en dan geven ze hun verzet wel op. Nou, mooi niet: Ook al laten ze het hun eigen vrouw vertellen, de hele rotsmoes is bij voorbaat al door de mand gevallen door dat aandringen op die scheidsmuur, zodat de biddende MANNEN niet afgeleid zouden worden!
  Wie gelooft er dan nog, dat de mentaliteit bij het bestuur van het nieuwe misbaksel zoveel vrouwvriendelijker is? Ik in elk geval niet!
  Trouwens: Die muur is op zihzelf al een reden om alle plannen voor dat kreng op de schroothoop te gooien; zijn ze helemáál belazerd!
  Nee, ik krijg steeds meer zin in een pittig Pro Patriaatje, over een week, gesteld, dat het doorgaat, althans!
  Wie nog meer?

  Like

 4. lucky bee zegt:

  De bouw van een moskee in Holland is tegen de 10 Geboden, en het mag niet door gaan.

  Like

 5. Frans de Wit zegt:

  Als je een doel zoekt, dan kan je in ieder geval weten waar ze zicht bevinden op een bepaalde tijd en uur. Snap alleen niet waarom ze zoveel geld aan een moskee willen uitgeven. Iedereen moet bezuinigen en hun hebben zoveel geld…

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ze hebben toch ook ergens in dat boek staan dat ze verplicht een vast percentage moeten afstaan wat ze met roven binnen gehaald hebben.
  Dan hebben we hier dus de verklaring ervoor.
  Maar in Nederlandse kerken is ook iedereen verplicht zo’n 10% af te staan van ze inkomen, en anders sturen ze je wel een brief waar je geld blijft.
  Eigenlijk geen verschil dus. Beide zetten volgelingen onder druk om te betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s