“Wij willen. . .”, “Wij zullen. . ., “Wij moeten. . .”

Screenshot_84

(Door: Felix Krautkrämer – Vertaling: E.J. Bron)

Het stijgende aantal asielzoekers houdt de Duitsers meer bezig dan welk ander politiek thema dan ook. Onlangs bleek uit een peiling dat zelfs het Oekraïne-conflict of de euro-crisis de burgers minder bezighouden dan de maandelijks verkondigde records aan asielaanvragen.

Want anders dan de gevechten in de Oekraïne of de ruzie om het verblijf van Griekenland in de eurozone komen de mensen in Duitsland rechtstreeks in aanraking met de volledig uit de hand gelopen asielpolitiek. Nauwelijks een gemeente die niet zucht onder de onderbrenging en verzorging van de asielzoekers. Er worden sporthallen ingericht, containerdorpen uit de grond gestampt en er wordt om financiële redenen ten gunste van asielzoekers een streep getrokken door sociale projecten.

Cynisch en hulpeloos

Steeds meer burgers merken echter dat de door de politiek en de media graag als vluchtelingen van burgeroorlog voorgestelde mensen eigenlijk helemaal niet met dit beeld overeenkomen. Het zijn helemaal niet alleen maar de armsten van de armen, zwakken, vrouwen en kinderen die, om hun naakte bestaan te redden, naar Duitsland vluchtten, maar vaak jonge mannen uit Afrika en van de Balkan.

De politiek reageert naar keuze cynisch of hulpeloos op het groeiende probleem van de bestorming door asielzoekers. Of ze veegt de zorgen van de burgers als “diffuse angsten” van tafel en beticht hen van vreemdelingenhaat of ze eist, zoals SPD-fractievoorzitter Thomas Oppermann, nog meer immigratie.

Of ze beperkt zich tot aankondigingen (“Wij willen. . .”, “Wij zullen. . .”, “Wij zijn van plan. . .”) of eisen (“Wij moeten nu. . .”, “We hebben…nodig. . .”). Daarbij ontbreekt het niet aan een zekere humor wanneer uitgerekend ministers van binnenlandse Zaken van de deelstaten eisen asielprocedures te versnellen en afgewezen asielzoekers sneller uit te zetten.

Wie mag eisen, wie kan handelen?

Aan wie zijn deze eisen eigenlijk gericht? Wie, als zij het niet zijn, is voor deze lange procedure en het lage aantal uitzettingen net zo verantwoordelijk als voor de in vele gemeenten en steden steeds onhoudbaarder wordende toestanden? Wie, als zij het niet zijn, heeft de mogelijkheden om niet alleen maar te eisen, maar ook te handelen?

Eisen kunnen de burgers, de noodzakelijke maatregelen nemen en invoeren echter alleen de politiek. En precies dat is het probleem. Terwijl de enen niet mogen, ontbreekt het bij de anderen hiertoe aan de wil.

Bron:
http://jungefreiheit.de
Auteur: Felix Krautkrämer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Elite, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op “Wij willen. . .”, “Wij zullen. . ., “Wij moeten. . .”

 1. toestroom zegt:

  Tja ik heb al eens geschreven het Europa moet tot het jaar 2050 50 miljoen vluchtelingen op nemen dit staat in de statuten van Brussel, en elk land heeft zijn handtekening er onder gezet dus tel uit de winst,we zijn er nog niet.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ toestroom 17:09

   Waar halen ze die ’50 miljoen’ vluchtelingen vandaan tot het jaar 2050? Wie kan voorspellen hoeveel vluchtelingen er tot die tijd opgevangen moeten worden? Ze kunnen beter zeggen dat elk Europees land zich verplicht om een maximum aan Afrikaanse mensen op te nemen. We weten nu al dat een groot deel van al die bootvluchtelingen in feite geen vluchtelingen zijn.
   Het is rassenvermenging wat men wil, en het heeft niets met ontheemden te maken.
   En omdát het daar niet om gaat, moeten wij een dikke middelvinger opsteken naar Brussel, en onze grenzen sluiten.
   Punt.

   Like

   • toestroom zegt:

    Cathja hier heb ik al meer dan 5 jaar op de telegraaf gereageerd maar het word in de doofpot gestopt het gaat er om 50 miljoen mensen over alle lidstaten. Europa word het nieuwe Afrika.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ja, dat is het normale beeld in Duitse steden, Gemeentes en ondertussen ook dorpen.Kijk maar goed naar die berichten en plaatsjes. Binnenkort ook in Nederland.

    Like

  • fleckie zegt:

   Dan kan er nog even ‘ gewacht’ worden met een kernbom-oorlog, vanuit…, het is dan meer de moeite waard, ook met de aantallen .( brulapen) ….’slachtoffers’, ( opgeruimd, staat ( immers) netjes, is het spreekwoord, toch?

   Like

 2. BertG. zegt:

  Dit kan over elk land gaan.
  We zijn uitgeleverd aan de fantasie wereld van de EU.
  En we zullen het meemaken ook.

  Like

 3. Frerik zegt:

  Alleen zo’n foto al bezorgt je al braakneigingen vooral omdat je weet dat ze hier niet hoefden te zijn als je een regering zou hebben. Ik heb ook al braakneigingen als ik een foto zie van onze regering, dat is niet minder.

  Like

 4. Geen verschil met hier.En ze doen geen moeite meer om het te verbergen:met duizenden tegelijk komen ze hier naar binnen en trekken gelijk hun lelijke grote smoel open:een brok verontwaardiging en agressie!En wij zijn verplicht dat tuig met open armen te ontvangen?Ik dacht het niet.De regering vraagt er om!Duurt niet meer lang,Rutte,Teeven,Samsom,Pechtold en andere ratten:de emmer is vol!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Yvonne 17:31

   Helemaal mee eens!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Yvonne van Cleef 21 februari 2015 om 17:31

   Die wijd openstaande brutale grote bekken vielen mij ook al meteen op!
   Het zijn net brullende apen in de rimboe.
   Ze wéten gewoon dat ze hier eisen kunnen stellen en dat ze altijd hun zin krijgen!
   Ik krijg moordneigingen bij het zien van dergelijke foto’s.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Als ik naar bovenstaande foto kijk, dan kan ik me bijna niet voorstellen dat dit het beeld is in Duitse steden! Hoe verschrikkelijk ón-Duits is dit!
  Duitsland heeft de PLICHT om tegenover de eigen bevolking een scheiding te maken tussen de echte en de onechte vluchtelingen, en een begin te maken met uitzetting van al degenen die geen recht hebben op asiel. Doen ze dit niet, dan zal de stroom gelukszoekers in de komende tijd alleen maar aanzwellen.
  Ook Nederland zal delen in de overlast, want zoals u weet hebben wij open grenzen, dus hoe vallen ‘die zwarten’ hier op terwijl hun asielaanvraag in Duitsland loopt? Als ze in ons land winkels en particulieren beroven, maar hun (tijdelijke) bed staat bij onze oosterburen, spoor de daders dan maar eens op.

  We zullen ze, ook voor onze eigen veiligheid, terug moeten sturen. Voor 90% van hen geldt dat ze geen recht hebben op asiel.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Onze regering verraad het eigen volk op een schandalige manier n.l door hun lafheid wordt ons leven vergald.

  Like

 7. Roni zegt:

  Cathja, het was toch destijds dat Uiltje al al die Suris naar Nederland heeft geimporteerd onder het mom dat Suriname een burgeroorlog stond te wachten.
  Heeft ie ze net zo snel ook weer geretourneerd toen dat niet het geval bleek te zijn?
  Of had en heeft de elite van NL gewoon regelmatig zin in een witte neus en aanverwante zaken.

  Like

 8. Skef zegt:

  Volks verraad!! Ze willen onze westerse culturen afbreken. Vermengen tot er niks meer van over is…..Ik zie alleen de logica niet? Waarom zou je alles weggeven waar hard voor gewerkt is!!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Beste mensen allemaal een gevolg van: Resolutie van Straatsburg, en de overeenkomsten met de criminelen van Bilderberg, waartoe ook “Het Project”, behoort. We zijn al verraden vanaf 1972. En de stomme kiezers gaan nu ook nog stemmen op een grote LANDVERRADER als Pechthold!

  Like

  • Driek zegt:

   Tom Hendrix zegt: En de stomme kiezers gaan nu ook nog stemmen op een grote LANDVERRADER als Pechthold!

   Heer Hendrix, velen in mijn omgeving vinden mij maar een sombere pessimist, want het zal zo vaart niet lopen, maar ik ben er zeker van dat wij in sneltreinvaart onze ondergang tegemoet gaan, omdat de overmacht inmiddels te groot is geworden. En ook Geert Wilders kan ons straks niet meer helpen. Wij kunnen ons maar beter voorbereiden op een verschrikkelijke wereld, althans de jongeren onder ons, en die kunnen maar beter uitzien naar een land waar – misschien – nog toekomstmogelijkheden zijn. Het is nog slechts een kwestie van enkele jaren, en dan is Nederland een verschrikking, maar dat vind ik nu al af en toe. Islam is de gesel van deze tijd. Erger dan het Rijk van Adolf Hitler.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 19.13. uur, op 21/02. Ik herken het beste meneer Driek. Ik zeg ook vaker in gesprekken, dat ik het verstandig zou vinden van jongeren- als ze een goede studie hebben afgemaakt, c.q. een goed handvak hebben aangeleerd- dat deze jongeren als ze verstandig zijn, over emigratie zouden kunnen nadenken. Europa inclusief ons land staan aan de vooravond van een nog grotere berg ellende, meneer Driek.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, Tom, stóm zijn ze nu eenmaal, anders stemden ze op Pechtold noch op het hele D’66.
   Een èchte, diepzinnige Eminent Gris als onze meneertje -hij ruste in vrede- begreep er al niets van:
   Hij noemde D ’66 een “afgrijselijke partij.”

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Theresa Geissler: 19.35. uur, op 21/02. Dat vind ik heel goed gezegd van “meneertje”, Theresa. Vaak denk ik, zijn wij op dit blog van E.J. Bron, de enigen die “ze nog op een rij hebben””?

    Like

 10. Thoth zegt:

  Tuurlijk. I.p.v. de je eigen land opbouwen, ga je een asiel aanvragen in een Westers land. Gemakkelijk. Een huis wordt aangeleverd, mensen zijn er aardig tegen jou en er wordt een loon voor je gereserveerd. Tsss….

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Om dat ze allemaal weten dat ten zuiden van Russland vele moslimstaten, hun tijd afwachten om de Russische beer te bespringen?

  Like

 12. Jade zegt:

  Ik doe een wilde gok, op de drie puntjes moet het woord “terug” staan.
  Wat zijn de prijzen, E.J.??? 🙂

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Lucky bee
  Laten ze het maar proberen ik denk dat ze van een koude kermis terug komen

  Like

 14. Qvic zegt:

  Het wordt steeds duidelijker voor mij, hoe de opzet van het grote schaakbord spel gespeeld wordt voor de N.W.O. De Europese Unie dient enkel voor opslag van zoveel mogelijk mensen uit het Midden-Oosten en Afrika. Daarom moest met alle geweld de E.U. zo groot mogelijk gemaakt worden. Daar zorgen de zogenaamde volksvertegenwoordigers voor aan gestuurd door de Amerikanen. De Amerikanen verplichten Qatar en Saoedi-Arabië voor de nodige geld en de Amerikanen voor de wapens voor de radicale moslims, die mogen dan dood en verderf zaaien in het Midden-Oosten en Afrika om de (zogenaamde) vluchtelingen stroom naar Europa te bespoedigen. Als Europa voldoende vol is wordt het continent plat gebombardeerd om zoveel mogelijk mensen in één keer te kunnen vernietigen, want hun streef aantal is maar 500.000 mensen wereldwijd. Door nu dood en verderf te zaaien in Afrika zorgen zij ook dat daar de Chinezen uit het continent worden gegooid en dan zelf die waardevolle delfstoffen toe eigenen.
  Voor de oorspronkelijke Europese bevolking ziet het zeer somber uit, hun landen worden overspoelt met buitenlanders, die enkel op hun kosten alles gratis verkrijgen om zo die geplande vluchtelingenstroom op schema te kunnen houden. Dat de gehele economie vast gaat lopen interesseert de E.U. geen enkele mallemoer. Hun taak is dat de E.U. zo snel mogelijk vol gepropt wordt met die asielzoekers.

  Like

 15. Dot zegt:

  In Duitsland, Italië, Frankrijk…overal dezelfde diarree, zij zijn vooral voor de Europese vrouwen gevaarlijker dan de arabieren, kijk wie de verkrachters/moordenaars in Zweden, Finland, Noorwegen zijn. Kijk naar de ethno-genociden, de massa verkrachtingen, het branden, hakken met kapmessen van eigen volk, het niets-doen tot nationale bezigheid verheven. Geef hun gratis machines, bouw werkgemeenschappen voor hun, instrueer mensen, bouw scholen en ziekenhuizen en je zou levenslang voor de reparaties en de kosten moeten zorgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s