‘De islam moet worden uitgebannen’

Screenshot_1

(Door: Serkan Engin)

 ‘IS-terroristen dragen juist de echte islam uit’

Tot mijn 23ste leefde ik als soennitische moslim. Nu ben ik een atheïstische auteur en dichter. Ik woon nog steeds in het islamitische Turkije. Al mijn familieleden en andere verwanten zijn moslim en ik weet dus waar ik over spreek als het de islam betreft. De titel van dit artikel kan provocatief overkomen en ik zal mijn betoog daarom stap voor stap uitleggen.

Wat je vooral over de islam moet weten, is dat je als buitenstaander, niet-moslim of christen, atheïst, boeddhist, jood of wat dan ook als vogelvrij wordt beschouwd. Alle moslims hebben op basis van de Koran het recht om je te doden, je te verkrachten, je bezittingen in te pikken, je land, je geld en noem maar op. Ze halen dit recht uit de koran en de islamitische theologie.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Mohammed. Bookmark de permalink .

8 reacties op ‘De islam moet worden uitgebannen’

 1. fleckie zegt:

  …..’EXODUS LAATSTE JEMENITISCHE JODEN’, ……..NW.ISR.WEEKBLAD 20.2.2015.
  Voor de weinig overgebleven Joden in Jemen is het leven bijna onleefbaar geworden nu de
  sjiitische Houthi.- beweging er de macht heeft gegrepen. Een groot deel v.d.Joodse gemeenschap denkt eraan,om naar Israel te vertrekken,aldus persbureau Reuters. Voor 1949 telde de Joodse
  gemeenschap in Jemen ongeveer 40.000 mensen.Hiervan zijn er volgens schattingen zo’n 200 over. …..Houthi- rebellen,naar verluidt..ondersteund door ..IRAN, stuurden twee weken geleden het parlement naar huis en stelden een voorlopig bestuur in. Sindsdien hebben o.a. Nederland,de Ver.staten en Groot Brittannie hun ambassades in h.land gesloten.De rebellen hebben zich behalve tegen de VS en Israel,nu ook tegen de Joodse bevolking in eigen land gekeerd. In h.verleden bedreigden Houthi-vechters Joden ook al en staken ze hun huizen in brand. De meeste Joden ontvluchtten het geweld en wonen nu in de Jemenitische hoofdstad Sana’a in de schaduw v.d.- inmiddels verlaten-Amerikaanse ambassade. Ze leven van een uitkering,omdat ze hun oorspronkelijke beroepen als..metaalbewerker..en..tapijtwever ..niet..meer kunnen uitoefenen.
  Opperrabbijn Yaha..Youssef tegen Reuters: ” Sinds september vorig jaar is onze bewegingsruimte..zeer beperkt geworden door de veiligheidssituatie.Joden denken er daarom aan om Jemen te verlaten”. De traditionele rabbijn blijft zelf liever in Jemen. ” Als we hier weg zouden willen dan hadden we dat allang gedaan”,aldus de rabbijn. Hij vreest voor wat hem eventueel te wachten staat in Israel.” In Israel rebelleren de meisjes tegen hun vaders. We zitten daarom in over het lot van onze dochters”.###########################################

  Like

 2. fleckie zegt:

  …’..EXODUS LAATSTE JEMENITISCHE JODEN’. NW.ISR.WEEKBLAD, 20.2.2015.
  Voor de weinig overgebleven Joden in Jemen is het leven bijna onleefbaar geworden nu de sjiitische Houthi-beweging er de macht heeft gegrepen. Een groot deel v.d.Joodse gemeenschap
  Denkt eraan om naar Israel te vertrekken., aldus persbureau Reuters. Voor 1949 telde de Joodse
  gemeenschap in Jemen ong.40.000 mensen. Hiervan zijn er volgens schattingen nog zo’n tweehonderd over. Houthi-rebellen,naar verluidt ondersteund door…IRAN,…stuurden twee weken geleden het parlement naar huis en stelden een voorlopig bestuur in.Sindsdien hebben o.a.Neder- land,de Ver.Staten en Groot Brittannie hun ambassades in h.land gesloten.De rebellen hebben zich behalve tegen de VS en Israel,nu ook tegen de Joodse bevolking in eigen land gekeerd. In h.
  verleden bedreigden Houthi-vechters Joden ook al en staken ze hun huizen in brand. ..De meeste
  Joden ontvluchtten h.geweld en wonen nu in de Jemenitische hoofdstad Sana’a in de schaduw v.d.- inmiddels verlaten- Amerikaanse ambassade. Ze leven van een uitkering,omdat ze hun oor-
  spronkelijke beroepen..als..metaalbewerker..en tapijtwever niet meer kunnen uitoefenen. Opper-
  rabbijn YahyaYoussef tegen Reuters :”Sinds september vorig JAARIS onze bewegingsruimte zeer
  beperkt geworden door d.veiligheidssituatie.Joden denken er daarom aan om Jemen te verlaten”. De traditionele rabbijn blijft zelf liever in Jemen.” Als we hier weg zouden willen dan hadden we dat allang gedaan”,aldus de rabbijn. Hij vreest voor wat hem eventueel te wachten staat in Israel.”In Israel rebelleren de meisjes tegen hun vaders.we zitten daarom in over het lot van onze dochters”.
  ##############################################################################

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Als deze man zoiets zegt maakt het nog meer indruk, maar ik denk niet dat de rest van de moslims zich hier ook maar iets van aan zal trekken, het is zo’n dom volk, ze hebben nog nooit nagedacht maar volgen slaafs wat hen wordt opgedragen en dan hoef je zelf niet na te denken. De islam is een ramp voor de wereld.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Uiteraard eens met wat deze man ter berde brengt, ten aanzien van de islam. Feitelijk zouden wij dit artikel moeten zenden aan alle partijen die hebben ingestemd met de motie Halsema. Tenminste dat lijkt mij zo.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Ik kan het niet meer lezen, word er boos en misselijk van. Wat moet er gebeuren om de mensen de ogen te openen. Net over moslim Obama gelezen in Xander nieuws. Niet te geloven dit allemaal….

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Eindelijk helemaal mee eens weg met deze gevaarlijke relligie uit Nederland en Europa.

  Like

 7. Jade zegt:

  Goed artikel, maar niets nieuws onder de zon…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s