ISIS vergiet in het Nabije Oosten emmers vol bloed van christenen

Screenshot_23

(Door: Michael Snyder – Vertaling: E.J. Bron)

Elke dag komen er nieuwe meldingen binnen dat ISIS christenen afslacht in het Nabije Oosten. En hoe groot is de verontwaardiging en woede in het Witte Huis? Hoe groot is de verontwaardiging van de islamitische wereld? Als de islam daadwerkelijk een “religie van de vrede” is, zouden de leiders van de islamitische gemeenschappen in de hele wereld ISIS toch luidkeels moeten veroordelen als er weer eens christenen worden afgeslacht.

Toen ISIS onlangs 21 kopten in Libië onthoofdde, publiceerde het Witte huis een persmededeling, waarin geen enkele keer het woord “christen” voorkwam. ISIS laat in het Nabije Oosten het bloed van christenen in scharen stromen en grote delen van de wereld schijnt dit helemaal niets te interesseren. Dat zou volledig anders zijn wanneer duizenden mensen door een poitiek belangrijkere groepering of religie bruut zouden worden afgeslacht. Dan zou er sprake zijn van een oorverdovende kreet van verontwaardiging. Maar het zijn immers maar christenen die daar gedood worden, dus waar doen we zo moeilijk over?! Wat zegt dat erover hoe de wereld in het jaar 2015 de christenen ziet?

Het lijdt geen twijfel dat ISIS vooral christenen op de korrel heeft genomen. Christenen onderwerpen zich gewoon niet aan de regels en het waardesysteem van de islam, dat ISIS wil opleggen aan de door hem veroverde gebieden. Dat maakt van de christenen een “probleem” waarmee men zich bezig moet houden.

Toen ISIS-Jihadisten 21 kopten in Libië onthoofdden, reageerden christenen in de hele wereld geschokt. De misdadigers plaatsten een video van de terechtstellingen op internet en noemden deze “Een met bloed geschreven boodschap aan de natie van het kruis”. De bedoeling erachter is heel duidelijk: christenen in de hele wereld moet angst en schrik worden aangejaagd. Desondanks reageerde het Witte Huis met een boodschap, waarin de begrippen “christen”, “islam” of “moslims” niet één enkele keer opdoken.

Zondag dook er een video-opname op die laat zien hoe Libische ISIS-sympathisanten 21 Kopten onthoofden op het strand. In een 192 woorden lange mededeling veroordeelde Josh Earnest, woordvoerder van het Witte huis, de brute moorden als “afschuwwekkend” en “laf”, maar ging met geen woord in op de religie van de moordenaars of die van hun slachtoffers.

Het begrip “christen”, “islam” of “moslim” kwam in de verklaring van Earnest niet voor.

De video droeg als titel “Een met bloed geschreven boodschap aan de natie van het kruis”. De terechtgestelde personen droegen oranje overalls, die leken op die van de gevangenen in Guantánamo Bay, en werden “kruisvaarders” genoemd.

Bij een van de mannen was te zien dat hij nog bad, enkele momenten voor men zijn hals doorsneed.

De regering-Obama heeft niet het geringste idee wat betreft ISIS. De ISIS-strijders maken heel duidelijk wat hun doelen zijn. Volgens hen bevinden zij zich in een godsdienstoorlog en is het hun bedoeling “Rome te veroveren”:

“Aan alle christelijke kruisvaarders: veiligheid zal voor jullie slechts een wens blijven, vooral wanneer jullie tegen ons vechten”, verklaarde de woordvoerder. “Daarom zullen we als één man tegen jullie vechten. De zee, waarin jullie het lijk van sjeik Obama bin Laden hebben verborgen, zullen we met jullie bloed vermengen. Dat zweren we.”

Nadat de moordenaars van de “Islamitische Staat” de kelen van de Egyptische Koptische christenen hadden doorgesneden, zei de woordvoerder: “En we zullen Rome veroveren, als Allah dat wil. Het is de belofte van onze profeet, vrede zij met hem.”

Wat zou er gebeurd zijn als de dingen precies andersom gelopen zouden zijn? Wanneer christenen openlijk 21 moslims onthoofd zouden hebben, omdat die in de koran geloofden? Dit vroeg ook Franklin Graham zich onlangs af:

De “Islamitische Staat” onthoofdde dit weekend 21 Egyptische christenen en legde de hoofden op de ruggen van de slachtoffers. Het barbaarse bloedbad was voor dominee Franklin Graham aanleiding tot de vraag: “Kunt u zich voorstellen welke kreet van verontwaardiging en woede er geweest zou zijn wanneer christenen 21 moslims onthoofd zouden hebben?”

“Waar blijft de algemene veroordeling van de daad door leiders van de islamitische gemeenschap in de hele wereld?”, vroeg hij. Zo´n daad zou zonder twijfel in de hele wereld voor enorme ophef zorgen. Er zouden in de hele wereld gewelddadige demonstraties hebben plaatsgevonden, de woede zou meerdere maanden hebben geduurd.

Maar als christenen afgeslacht worden, duurt de commotie niet lang. Om niet dadelijk weer helemaal uit de aandacht te verdwijnen, hebben ISIS-Jihadisten in Libië blijkbaar nog eens 35 christenen bijeengedreven.

Blijkbaar werden er minstens 35 andere Egyptische christenen door Jihadisten ontvoerd. Het zou om een vergeldingsactie voor luchtaanvallen op doelen in Libië kunnen gaan.

Volgens plaatselijke media hebben militieleden van de “Islamitische Staat” en van “Ansar-Al-Sharia” blijkbaar tientallen landarbeiders bijeengedreven. Daarvoor had Cairo luchtaanvallen uitgevoerd en daarmee gereageerd op een vreselijke video die door de fanatiekelingen op internet was gezet. In de video is te zien hoe 21 christenen op een strand worden terechtgesteld.

De gebeurtenissen doen vrezen dat er nog een massale executie dreigt en dat ISIS op deze manier de boodschap wil verbreiden dat men een nieuwe regio ontsloten zou hebben en zich daar zou uitbreiden.

Maken we weldra nog een massale executie mee? We willen bidden dat het niet zover komt. Helaas staan we echter misschien nog maar aan het begin. ISIS wordt sterker in Irak. ISIS wordt sterker in Syrië. Sinds de VS begonnen zijn met hun luchtaanvallen op ISIS kon de organisatie het gebied verdubbelen waarover zij in Syrië de controle heeft.

En ook in Libië boekt ISIS enorme vooruitgang. Op dit moment beheerst ISIS het grootste deel van de kuststeden en in propagandavideo´s geeft ze de boodschap door dat ze de volledige controle over de straten heeft:

In de video zien we blijkbaar hoe een konvooi Toyota Landcruisers met de zwarte vlag van de “Islamitische Staat”gelijktijdig door Libische steden trekt.

Mannen, vrouwen en kinderen jubelen en salueren naar de pickup-trucks terwijl deze ongehinderd door de straten van een stad rijden, waarbij het vermoedelijk om Benghazi gaat.

De terreurorganisatie Ansar al-Sharia heeft de zorgvuldig geproduceerde video op 5 februari op internet gezet.

De groepering had Benghazi in juli 2014 tot een “islamitisch emiraat” uitgeroepen en had drie maanden later trouw gezworen aan de “Islamitische Staat”. In november 2014 zette de VN Ansar al-Sharia op de lijst met terreurorganisaties.

Over het algemeen denkt men dat de groepering verantwoordelijk was voor de moord op de Amerikaanse ambassadeur Christopher Stephens in 2012 in Benghazi. En deze week nog werd de groepering in verband gebracht met de bloedige terechtstelling van 21 Egyptische christenen op een strand in Libië.

U denkt dat u zoiets niet kan overkomen, omdat u in een heel ander deel van de wereld woont?

Maar ISIS wordt sterker en sterker. Op zeker moment zullen de ISIS-strijders nog vreselijker wapens in handen krijgen en zullen ze ook actief worden in de landen van het Westen.

En als het moment is gekomen om te schieten, zal ISIS niet aarzelen. We hebben hier te maken met gekken die tot zelfmoord bereid zijn. die heel graag zoveel mogelijk van ons zouden doden. Op dit moment laat ISIS in het Nabije oosten het bloed van christenen vloeien. Morgen zou het elders zover kunnen zijn.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Michael Snyder

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, Rotzakken, sharia, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

15 reacties op ISIS vergiet in het Nabije Oosten emmers vol bloed van christenen

 1. Driek zegt:

  Lees zojuist op de site van De Telegraaf:

  Minister waarschuwt voor aanslag winkelcentrum

  WASHINGTON –
  De Amerikaanse minister van Binnenlandse Veiligheid Jeh Johnson heeft zondag gewaarschuwd voor een aanslag in één van de meest bezochte winkelcentra ter wereld. Wie de Mall of America in Minnesota, Minneapolis, bezoekt, moet bijzonder voorzichtig zijn, stelde Johnson in meerdere televisietalkshows.
  De minister reageerde daarmee op een video van de Somalische terreurgroep al-Shabaab, die zaterdag werd vrijgegeven. Daarin roept de islamitische organisatie op tot aanslagen in de Mall of America en andere westerse winkelcentra. De echtheid van de video is nog niet bevestigd, maar Johnson zegt de dreigementen serieus te nemen. Volgens hem zijn er bij de autoriteiten echter geen concrete dreigingen bekend en is er geen reden om de shoppingmall niet te bezoeken.

  Het kwaad verspreidt zich over de gehele wereld, straks zijn we nergens ons leven nog zeker, doch onze bewindslieden lopen geblinddoekt en zijn doof. Niets kan deze barbaren nog tegenhouden, een oorlog is onvermijdelijk.

  Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  Meer dan 80% van de nl moslims is het met Isis eens. Die staan ook te salueren als de genocide hier is gepleegd.
  Mensen, bewapen je voordat je over de kling wordt gejaagd.
  Er gaan boten met ladingen kalashnikovs deze kant uit.
  http://www.hurriyetdailynews.com/greek-coastguard-halts-ship-carrying-20000-kalashnikovs-places-turkish-captain-in-custody.aspx?pageID=238&nID=57645&NewsCatID=351
  Dat de grieken 1 lading hebben onderschept wil niet zeggen dat alles is onderschept.
  Denk maar aan drugs. Als er weer een grote cocaïnevangst is gedaan, dan snuift iedereen rustig verder. Wat heet de prijs is nog niet eens gestegen.

  Like

 3. Um Shmum zegt:

  De schrijver heeft gelijk en men moet voorbereid zijn op het ergste ook in onze contreien. De afgeslachten zijn de ware martelaren zoals reeds in Openbaringen staat vermeld. De moordenaars kunnen wel het lichaam doden, maar niet de ziel.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Zolang Obama in het witte huis zit kunnen ze ongestoord hun gang gaan.

  Like

  • Anna zegt:

   Obama heeft in 2010 in Egypte tegen de toenmalig minister van buitenlandse zaken gezegd ” ik ben een moslim, ik sta achter de islamitische agenda en ik ga Israel aanpakken.” Dat is ook de reden van zijn aankomende deal met Iran. Obama is een gevaar voor het vrije westen. Dat is ook de reden dat hij steeds niet wil erkennen dat het radicale islamieten zijn. in zijn administratie zitten ook verschillende moslimbroeders. Hij probeert de schuld van het ontstaan van ISIS in d schoenen van het Westen te schuiven. Obama MOETEN ZE ZO SNEL MOGELIJK AFZETTEN.

   Like

 5. janfreak zegt:

  Ik heb nog nergens gelezen dat de islam een religie van vrede is, ook de Koran is daar heel duidelijk over.

  Like

 6. Bas Koning zegt:

  De slachtoffers van de islam kan de linksgekkies niets schelen. Na elke moordpartij haasten de linksgekkies zich om het toch vooral maar te ‘relativeren’, goed te praten.
  Pas als er moslims een glas bier in het gezicht krijgen zal de linksgek direct luidkeels protesteren.

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. Jaan zegt:

  Dankzij Sarkozy is Libiè nu bezig met de `Arabische Lente`. Hoe vreedzaam, hoe behulpzaam was onze Sarko toch.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Geheel mee eens! Als het 21 moslims waren geweest, die door christenen zouden zijn vermoord, dan zou – vooral de huichelaar en verrader-moslim OBAMA met zijn rode kliek aanhangers- “op de achterste benen staan”. En waar zijn de INSTITUTEN der KERKEN, om luidkeels deze daad te veroordelen? En waar zijn de zogenaamde christelijke partijen in ons parlement en in geheel Europa om hier tegen te demonstreren? DOODSE STILTE…… Ik ben klaar met deze huichelaars!

  Like

 10. Mijn hoop gaat uit dat die gestoorde Isis moordenaars net zo als Saulus(Paulus) tot het inzicht worden gebracht dat hun allah een gestoorde gek is die al snel bij het ontstaan van deze geweldige afgodenreligie(islam) ruim 600 Joodse mensen liet afslachten door dIe pedofiele moordenaar Mohammed!De islam is in al haar gradaties een anti-christelijke leer,het is goed om vreemdelingen te ontvangen en eventueel te herbergen ,maar hun afgoden moeten eigenlijk op bijbelse gronden per direct worden vernietigd!Maar vertel dit maar eens door aan onze dwaze politici in Nederland of in Europa ,deze bestuurders zijn waarschijnlijk nog erger als de Nsb voor de tweede Wereldoorlog!Hoewel ik er zeker van ben dat deze vermoordde koptiische christenen voor de eeuwigheid behouden zijn zou ik bij deze de christenen die nog over zijn gebleven in Nederland willen oproepe ,gezouten de bij voorbaat gewonnen strijd aan te gaan tegen het verder toenemende kwaad in onze samenleving! Shalom en succes in de strijd van Léon van Duren.Schreeuw het van de daken dat alleen De God Van Israël God is geopenbaard aan de heidenen door zijn Zoon YESHUA HAMASIACH!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Léon van Duren: 10.22. uur. Shalom Leon. Ik sta volkomen achter je reactie! Deo volente zullen wij ons wel tegenkomen op 8 maart. Ook ik stel mijn vertrouwen op Christus.

   Like

 11. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  De Paus vindt het BEST en PRIMA dat christenen worden afgeslacht, hij zegt er niets van. De PKN hier weet niet hoe laag ze voor de Islam kunnen kruipen en ze afzuigen en aan hun boezem koesteren. ISIS is erg maar de Paus en PKN zijn erger. Want die moedigen het aan en staan met de armen gevouwen terwijl hun vrindjes van de Islam christenen bloedig uitmoorden.

  Like

 12. Ik zou graag in het Arabisch willen reageren ,is dit ook mogelijk om zo onze arabische vrienden een spiegel te willen voor houden wat van gestoorde religie zij aanhangen ! Shalom van Léon van Duren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s