Oslo: Vredesring-moslim – “Joden achter 9/11”

Screenshot_21

(Door: D. Frankenhuis)

De prille islamo-joodse toenadering in Noorwegen heeft een knauw gekregen door onthullingen over een der organisatoren van de zogeheten vredesring, waarmee moslims in Oslo een joodse gebedsdienst beschermden. De man blijkt in 2008 antisemitische uitspraken te hebben gedaan.

Volgens de Israëlische krant Haaretz gaf de Scandinavische moslim, ene Ali Chishti, dat gisteren toe. De muzelman betichtte in de speech Daarom haat ik Joden en homo’s de Joden ervan achter terreurdaad 9/11 te zitten.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Hypocrisie, Islam, Joden, Jodendom, Moslims, Noorwegen, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

23 reacties op Oslo: Vredesring-moslim – “Joden achter 9/11”

 1. Abeja zegt:

  Het is dus takiya. Net wat ik dacht vanaf het begin…

  Like

 2. Marc zegt:

  Waarom krijgt in het artikel van Pow het zelfstandig naamwoord ‘moslim’ het bijvoeglijk naamwoord ‘paranoïde’, als het woord ‘moslim’ zelf al een accurate omschrijving van het woord ‘paranoïde’ is?

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ik vrees dat de wil om de Joden te beschermen niet oprecht is. Moslims willen met deze ‘vredesring’ laten zien dat ze het geweld tegen Joden afkeuren, maar in hun harten haten ze de Joden zoals ze altijd hebben gedaan, zoals ze ook nu nog doen, en zoals ze zullen blíjven doen.

  Er is niets veranderd. Toch zullen velen zeggen: “zie je wel, er zijn ook heel veel goede moslims!”, en daar is het hen nu net om te doen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Wie het in dit verband heeft over een ‘paranoïde moslim’ heeft nog nooit van taqiyya gehoord.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Je moet niet ten alle tijden uitsluitend dat mensen ook nieuwe inzichten kunnen krijgen. 2008 is al weer een hele poos geleden. Misschien denkt deze moslim nu anders over Joden en homo’s. Want ook met homo’s had hij in 2008 problemen. Als moslim je in het openbaar uitspreken pro Joods en/of pro Israël te zijn kan je dat in moslim kringen een slechte naam bezorgen met allerlei vervelende gevolgen. Ik geloof niet dat 1000 moslims tegelijk allemaal takiya plegen.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Wat te denken hiervan?

  Like

 7. Eline zegt:

  Natuurlijk zat er een addertje onder het gras.
  daar kon je op wachten.
  o,o,wat zijn ze ineens aardig.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  De vuile gore moslim-huichelaars !
  Arrangeert van linkse moslimkontlikkers !

  Like

 9. Fockewulf190 zegt:

  Een voorbeeld van de reinste “Taykia” !!! Gewoon even gewensd gedrag vertonen om de angel er (tijdelijk) uit te trekken. Binnen 1 jaar de volgende aanslag in Scandinavië, als je het mij vraagt.

  Like

  • Driek zegt:

   Bericht in De Telegraaf:
   Jong meisje blaast zichzelf op

   POTISKUM –
   Zeker zes mensen zijn zondag omgekomen, toen een jong meisje zichzelf opblies bij een controlepost in de stad Potiskum in het noordoosten van Nigeria. Tientallen mensen raakten gewond, meldden getuigen. De controlepost was bij een markt.
   Volgens een getuige was het meisje hooguit acht jaar oud. Ze weigerde zich te laten controleren. Daardoor ontstond een ruzie met de veiligheidsbeambten. Ze bracht de bom tot ontploffing en doodde daarmee zichzelf en vijf omstanders. De verantwoordelijkheid voor de aanslag is nog niet opgeëist, maar in het noorden en oosten van het Afrikaanse land is de islamitische terreurbeweging Boko Haram actief. Die wil van het gebied een kalifaat maken, waar de islamitische wetgeving heerst.
   In Potiskum zijn de afgelopen tijd vaker aanslagen geweest. In november kwamen daar door een aanslag op een technische school zeker 47 mensen om. Vorige maand brachten twee meisjes op een markt explosieven om hun lichaam tot ontploffing, waardoor behalve de meisjes nog drie mensen omkwamen.

   Typisch des moslims, zelfs een achtjarig meisje is niet te vertrouwen, maar we blijven ze verwelkomen, straks moeten mensen die een groot huis bewonen, een kamer afstaan aan een asielzoeker. In de jaren vijftig moesten de Nederlanders die een kamer over hadden, deze verhuren aan woningzoekenden. Die kant gaan we uit. Let maar op!

   Like

 10. Driek zegt:

  Ik vind het van een ontstellende naïviteit getuigen van die Joodse burgers in Oslo om met moslims een vredeskring te vormen. Hoe komen ze in hemelsnaam op de gedachte dat ze met moslims vrede kunnen sluiten. Gelukkig zijn de meeste Joden er allang achter dat zoiets niet bestaat. Maar er blijft een groep Joden, die zich hardnekkig vasthoudt aan marchanderen met de vijand, die er steeds weer opnieuw intrappen. Joden kunnen onderhandelen met hun Schepper, zoals Mozes in het Boek Exodus, maar niet met leugenachtige achterbakse moslims. Goedwillende moslims bestaan niet, en dat wil men maar niet geloven. Maar zolang die islamieten geen afstand doen van de voorschriften zoals die in de koran staan beschreven, moet je die lieden uit de weg gaan. Ze deugen niet. Het zijn lieden die je in de rug aanvallen.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Tja, wat moet je daar weer mee? Ik krijg sterk de indruk van misleiding van de kant van deze moslim, en de andere aanhangers van de islam. Ik vertrouw het voor geen cent.

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Zinds wanneer is Muhammed Atta een Jood?

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Ik vraag mij af, waarom moeten Joden deel nemen aan iedere farce dat heeft totaal geen betekenis? Hebben deze mensen geen eigen waarde? Trots? Hebben ze geen lef om te zeggen: aan deze valse toneelstuk doe ik niet mee!. Deze “Vrede Ring” is zo’n theater waar ze niet aan mee moesten werken. Van Noorse kant zijn de initiatieven integer, maar voor de moslims zijn ze een grote grap …Een wijze om de TAKIYYA te implementeren in de primitiefste wijze. Natuurlijk name veel moslims deel aan de “Farce Ring” . Verordening van de imams om dat te doen. Dezelfde theater vond plaats ook in Amsterdam waarin Moslims, Joden en autochtone Nederlanders liepen vrolijk “hand in hand Kameraden” van de synagoge aan de Jonas Daniel Meierplein naar de Westermoskee …Voor Moslims geen probleem …wetend dat hun jongens bezig zijn met de volgende Jihad Oorlog op Nederlandse bodem. Een bekend spreekwoord is : zuiplappen en kinderen spreken de waarheid: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/kleine_snotneuzen_we_haten_ong.html
  Waarom willen de Moslim graag met zo’n theater meedoen? 1) Ze weten dat er in Europa “Things they are a changing”. Er zijn nu steeds meer anti Islam bewegingen die Islam gaan vechten i.p.v. overgeven. 2) Noorwegen was for decennialang hun huisveld …Ze mochten de beest uithangen tot de laatste verkiezingen. Ze verloren hun “Padrone” Jens Stoltenberg met zijn Rood-Groene smeerlappen. Sindsdien is het in Noorwegen voor ze Time Out. 3) In de laatste peilingen steeg de PVV in Nederland naar plaats 1 (AMEN!).
  Na de Charlie Hebdo en de synagoge moorden in Parijs en de terreuraanvallen in Kopenhagen, begrijpen de Moslims dat ze zijn GEDWONGEN tekens van goede wil de tonen ZELFS ALS ZE ZO NEP ZIJN ALS WAT…Spel het spelletje totdat de Mujahedeen zouden in staat zijn de oorlog op Europese bodem te starten.

  HET IS BESCHAMEND DAT DE JODEN WILLEN HET SPELLETJE MEE TE SPELEN …Tekens van goede will zijn prima ..MAAR NIET TOT IEDERE PRIJS

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s