Pro Patria: Demonstratie tegen megamoskee Gouda gaat door! (update)

Screenshot_24

(Door: Joost Niemöller)

Update: Muslim Defence League zegt de ingangen van het station bij de demoplaats te gaan blokkeren. 

“Wij zetten door. Alles is netjes aangevraagd bij de Burgemeester.”

Aldus werd me verteld door een vertegenwoordiger van Pro Patria, over de demonstratie aanstaande 28 februari in Gouda.

Pro Patria wil demonstreren tegen de bouw van een megamoskee. In extreemlinkse kringen en in moslimkringen heeft men het niet zo op het vrije demonstratierecht van andersdenkenden. Men onderneemt dan ook van alles om de demonstranten tegen de megamoskee de mond te snoeren.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, burgermoed, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Pro Patria: Demonstratie tegen megamoskee Gouda gaat door! (update)

 1. Theresa Geissler zegt:

  Best hoor! Op een steenworp afstand, van de NS, zogezegd; des te beter!
  De mossels proberen maar te doen, wat ze niet laten kunnen:Dan ga i k wel wat eerder!

  Like

 2. Het wordt tijd dat die eens door een motorclub of iets dergelijks onder handen genomen worden!Wij hebben rechten die zij dus met voeten willen treden:ongehoord!

  Like

 3. Frans de Wit zegt:

  Ik hoop zo dat deze demonstratie ECHT helpt! De mensen zijn allemaal heel afhoudend en apatisch geworden. Maar op een keer barst de bom, geloof me. Die Feyenoord figuren die zo huis hebben gehouden in Italië zouden zich beter kunnen richten op die gasten. Dus geen straten of bouwwerken vernielen graag….

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  ALS die HAATHUT er komt , zou de naam veranderd moeten worden van EL Wahda in El Wabah= De Plaag !!!

  Like

 5. dgneree zegt:

  Gewoon gaan. Gouda is een prachtig stadje met vele leuke café’s. altijd de moeite waard!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Demonstreren is een GRONDRECHT, dat niet alleen toegestaan is aan SOCIALISTEN,GROENEN, POLITIEK-CORRECTEN en de zogenaamde “goedmensen”. Waar het ook over gaat; de LINKSE KERK vindt steeds dat ZIJ en ZIJ alleen RECHTEN dienen te hebben, en iedereen die anders denkt, wordt door hen steevast in de hoek gedrukt met verwensingen als: xenofoob, fascist, bruinhemd, etc. Ik wens de demonstranten veel succes toe! Ook zij hebben GRONDRECHTEN!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Ik houw voor julie mijn duimen fast.

  Like

 8. anoname zegt:

  Love this song ^_^

  Like

  • anoname zegt:

   Wordt schijnbaar geregeld door het IDF op vol volume gespeeld
   tijdens het oproepen tot gebed.

   (tijdens conflicten neem ik aan, maar dat heb ik slechts van horen zeggen)

   Like

 9. ron soeverein mens zegt:

  Kan er helaas niet bij zijn, maar wel of niet toegestaan gewoon gaan beste mensen. Laat hetvanders maar escaleren dat komt ook op het wereldnieuws en dan staat NL er weer gekleurd op net zoals watver in Rome gebeurd is met de hooligans. Het mooiste is dat een Italiaanse krant Wiillem er persoonlijk op aanspreekt om de schade te betalen. Hij staat hierdoor letterlijk wereldwijd in zijn hemd! Hylarisch!!

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Het succes van deze demonstratie kan een ommekeer betekenen voor Nederland. Als anti-islam een duidelijk gezicht krijgt kan de strijd van betekenis worden.
  Het kan ook belangrijk worden voor de komende verkiezingen als Nederland zich bewust wordt dat er ook een mogelijkheid is om aan de islam te ontkomen.
  De PVV is de enige partij die zich in Kamer en in het openbaar duidelijik uitgesproken heeft tegen de opmars van de islam.
  Ook de nieuwe beweging DE PATRIOTTEN zal zeker van de partij zijn.
  malsion@orange.fr

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Pro Patria, Laat je niet de mond snoeren door de stomme linkse bestuurders van Gouda en de moslims achter de megamoskee! Iedereen in Gouda die deze haathut daar zeker weg wil hebben (waaronder ook moslims die door het moslimbestuur financieel worden uitgezogen, gechanteerd en als paria’s worden behandeld) moet gewoon de straat opgaan en daartegen demonstreren! Dan weten zulke figuren ook eens dat je niet onbeperkt door kunt blijven gaan met het islamiseren van deze stad of Nederland omdat geduld niet eindeloos is.
  Ik zou haast wensen dat er inwoners van Gouda bestonden van het kaliber Donald Duck. In sommige verhalen van deze driftige eend duiken er in Duckstad ook geregeld linksgezinde burgemeesters op die allerlei oosterse figuren gastvrij uitnodigen, waaronder rijke snobs, die de inwoners van Duckstad (mensen en mensdieren waaronder honden en varkens!) minachten en van alles willen opleggen en opdringen! Gelukkig weet Donald dit met zijn arrogantie en pech geregeld, en vaak onbedoeld, te dwarsbomen waarna de opdringerige buitenstaanders vaak zwaar beledigd naar huis gaan en de desbetreffende burgemeesters op staande voet worden ontslagen! En dat overkomt hopelijk ook de snertfiguren in het bestuur van Gouda!

  Like

 12. Gemelos zegt:

  IK BEN ZO BLIJ DAT ER EINDELIJK IETS WORDT ONDERNOMEN !!!! INDERDAAD, NU KUNNEN DIE MOSSELS ZIEN DAT DE GRENS BEREIKT IS. KIJKEN OF ZE TERUGHOUDEND WORDEN, WANT ZE DOEN OVERAL EEN AANKLACHT TEGEN. NU KUNNEN ZE EEN AANKLACHT INDIENEN TEGEN HEEL VEEL PVV AANHANG !!!!! ER KOMT EEN OMHEINING OM AAN TE GEVEN HOEVER ER MAG WORDEN GEDEMONSTREERD, MAAR GEWOON ER OVERHEEN GAAN. NIET TEGEN LATEN HOUDEN ! WE MOETEN NU ECHT KRACHTDADIG OPTREDEN !!!!!

  Like

 13. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv ZUM KOTZEN DEZE DHIMMIE HOUDING nr MOSLEMS Surveillance Goudse moskeeën tijdens protest http://www.telegraaf.nl/t/23724463 @telegraaf

  di 24 feb 2015, 13:12
  Surveillance Goudse moskeeën tijdens protest

  GOUDA –
  De Goudse burgemeester Milo Schoenmaker zet tijdens de demonstratie komende zaterdag van de actiegroep Pro Patria (voor het vaderland) extra surveillance in bij de drie moskeeën in Gouda. Dat is dinsdag duidelijk geworden na een gesprek dat hij had met het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO).

  Foto: ANP
  Pro Patria demonstreert zaterdag tussen 13.00 en 15.00 uur bij het gemeentehuis tegen fundamentalistische moslims. Het contactorgaan uitte zaterdag zijn zorg over het protest, waar de burgemeester vrijdag toestemming voor heeft gegeven.
  Het gaat om een stil protest. „Wij zij erg blij met de surveillance. Niet dat we signalen hebben dat er iets staat te gebeuren, maar in de moskeeën krijgen kinderen op zaterdag wel onderwijs. We willen voorkomen dat er met hen wat zou kunnen gebeuren”, zegt Yassin Elforkani van het CMO.
  Of er een tegendemonstratie komt, is vooralsnog onduidelijk. Elforkani maakte zich daar zaterdag wel zorgen over. Het stadsbestuur houdt in de voorbereidingen wel rekening met een eventuele tegendemonstratie.
  Voor zaterdag vindt er ook nog een gesprek plaats tussen de gemeente en vertegenwoordigers van de drie moskeebesturen in Gouda. Vooral bij hen is er veel angst in verband met het protest van Pro Patria.
  Pro Patria demonstreerde eerder tegen fundamentalistische moslims. De organisatie ging voor het eerst de straat op in augustus. De demonstratie in de Haagse Schilderswijk liep volledig uit de hand toen jongeren uit de wijk stenen gooiden en er een confrontatie ontstond met de betogers. Den Haag verbood daarop demonstraties in de Schilderswijk en daarna in alle woonwijken.

  Like

  • Angst?????Weer onterecht slachtoffer spelen?En die achterlijke burgemeester voedt die waanideeen ook nog?In plaats dat hij de demonstranten beschermt!Die zullen het harder nodig hebben!

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    volgens mij is die milo burgemeester ook een bekeerde moslem imbeciel… draagt ook al zo’n eng baardje… die daarvoor was toch Wim Cornelissen of zoiets hè ook al bekeerd en getrouwd met moslima en van onze belastinggelden huis in zo’n goor islamland gebouwd… ontkende ie natuurlijk, alle moslem eigenschappen ruim aanwezig…

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hahaaaa! Daar hebben we stemmingmakertje Elforkani weer!
   Zoals de waard is, vertrouwt-ie zijn gasten!
   Nou jongen, juist OMDAT daar op Zaterdag kinderen les krijgen, zal die moskeeën van jullie geen h a a r gekrenkt worden, hoor!
   Dat soort kolerestreken laten we aan jullie over!
   Of er nooit iemand geïnspireerd raakt om een M-cocktail naar binnen te gooien op een moment dat jij daar voor een stel ‘broeders’ staat te preken is een tweede, natuurlijk…..(Gna, gna, gna…..)

   Like

 14. EdBos zegt:

  Ik zag de demonstratie van Pro Patria op het journaal oid. Ze riepen: “Dit is Nederland! Dit is Nederland!” Ja, duidelijk bruine neo-fascisten. Maar goed dat hun demonstratie verboden werd toe de mohammedanen met stenen begonnen te gooien. Wat een land is Nederland geworden …

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ten eerste werd er niets verboden; we werden ómgeleid -Nóg een gotspe: De kit had die móslim-stenengooiers natuurlijk moeten aanpakken, maar nou ja….. En ja: Ik zeg ‘we,’ omdat, als U de 14de Augustus 2014 bedoelt, ík er toen ook bij was. En Zaterdag a.s. hoop ik er wéér bij te zijn. En het kan me verder geen dónder schelen, wie of wat Pro Patria is: Zolang ze de enigen zijn, die de straat op gaan en opstaan tegen die kolere-moslims hebben ze mij aan hun kant! Niets aan de hand, verder: Toen op 14-8-’14 liepen er zelfs genoeg Surinamers en Antillianen mee en niemand werd geweigerd of vervelend behandeld! Geen wet werd er overtreden! Dat was bij die stenengooiers wel anders! Ik vond de sfeer daar puik! Het was alleen geen demo voor kopvoddenwijven, die zich desondanks gematigd plegen te noemen, maar dat was juist fijn: Als díe erbij waren geweest, was ik misschien wel afgehaakt; met dat soort ga ik niet in één optocht lopen!

   Like

   • Theresa:een eencellige die gelijk met bruin begint te gooien is het reageren niet waard!Laat maar uit zijn nek kletsen;hij komt er nog wel achter dat hij aan de verkeerde kant staat!

    Like

 15. EdBos zegt:

  Tjonge, moet ik nou uitleggen dat mijn stukkie hierboven sarcastisch bedoeld was? Bij deze dan: het was sarcasme.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oké, begrepen.
   Met dat sarcasme moet U nu eenmaal uitkijken: Op zo ’n site mis je alle mimische nuances. Het beste is dan nog om de comment te besluiten met een smiley of met “LOL!” Of, ook duidelijk, met “Sarcasme modus uit.” aan het eind, zodat iedereen weet, waar hij aan toe is.
   Het komt nog vaak genoeg voor, dat we hier reaguurders krijgen, die een heel eind met ons mee lijken te gaan, maar koudwatervrees vertonen, zodra het, in hun opinie, tóch wel iets naar ‘bruin’ of ‘extreem’ neigt. Dat zijn de mensen, die zich als het er op aankomt, misschien wel beter bij een site als Jalta thuis zouden voelen. De ‘eeuwig bedachtzamen,’ als U begrijpt wat ik bedoel.
   Nu is het gewoon een feit dat iemand die 100% pro-Joods/Israël is, zoals bijvoorbeeld Wilders, al met geen mogelijkheid ‘bruin’ kan zijn, maar tallozen schijnen dat ná ’45 finaal vergeten te zijn.

   Like

   • EdBos zegt:

    Okay. Ik vond dus dat Pro Patria het volste recht had om te roepen dat “dit Nederland is”. Daar was totaal niets bruins of extreems aan te ontdekken. Als dat al niet mag, zijn we ver weg. En ik vond de reactie van de politie, verbieden dan wel omleiden, totaal fout.

    Ik ben het vaak grotendeels met jullie eens (behalve als het over Oekraine gaat) maar zeg het wat anders. Misschien idd wat bedachtzamer. Dus misschien moet ik maar eens bij Jalta gaan kijken, waarvoor mijn dank.

    Like

   • EdBos zegt:

    Nee, Jalta gaat het niet worden. Te duur, veel te pro-EU en volgens sommigen te weinig islam-kritisch.
    http://www.dutchfreepress.nl/jalta-betalen-voor-manipulatie-optima-forma/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s