Commentaar: De visa, een onderzoek, en de jongens uit Gouda

Screenshot_12

(Door: Martin van Vliet)

Visa

De islamitische stichting Rohamaa is “verbijsterd” over het besluit van minister Bert Koenders om de visa van drie imams in te trekken die 8 maart zouden spreken op een benefietgala in Rijswijk. Dat laat Stichting Rohamaa (De Barmartigen) weten op haar website. Koenders had de visa ingetrokken, omdat de sprekers omstreden zijn en bekend zouden staan als ‘haatimams’. Volgens de stichting waren de visa afgegeven volgens de gangbare procedures, waarbij geen reden werd geconstateerd om ze niet te verstrekken.

De stichting vreest dat de beslissing van Koenders zal bijdragen “aan het toenemend gepolariseerde klimaat in Nederland”. Volgens de stichting wordt er met twee maten gemeten als het om vrijheid van meningsuiting gaat, “die te allen tijde gewaarborgd dient te zijn, behalve wanneer het bepaalde minderheden betreft.”

Eindelijk spreekt Nederland over haat-imams. Pim sprak daarover al in 2000. De brutaliteit van de organisatoren is dat zij vinden dat hun democratische rechten worden geschonden in Nederland, terwijl zij voorstanders van de sharia zijn. Ook klagen zij er over dat Koenders zijn besluit niet heeft gemotiveerd. Wel, in de deze video kunt U een van de haat-imams aan het woord zien over Charlie Hebdo. Sterspreker van ’t geheel moest sjeik Assim Al-Hakeem uit Saoedi-Arabië worden. De imam vindt het onbegrijpelijk dat de dood van een paar cartoonisten en een paar Joden erger zou zijn dan het beledigen van de profeet. Nu weet u waarom Koenders gelijk heeft.

Onderzoek

Afgelopen maandag sprak op Radio 1 Ruud Koopmans met Farid Azarkan. Professor Koopmans werkt bij het Centrum voor Sociaal Wetenschappelijk Onderzoek in Berlijn, Farid Azarkan bij het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders. Ruud Koopmans had de opvattingen van moslims in West-Europa onderzocht. De conclusies waren zorgwekkend. Minstens vier van de tien Nederlandse moslims hebben fundamentalistische opvattingen: ze zijn antiwesters, anti-Joods en vinden de sharia belangrijker dan het Burgerlijk Wetboek. Vier van de tien moslims in Nederland houden er extreem fundamentalistische ideeën op na. Men wil de sharia invoeren in Nederland, prefereert een islamitische staat boven de Nederlandse democratie. Men heeft geen moeite met de moorddadige landen die bestuurd worden door moslims in Azië en het Midden-Oosten, maar men haat Joden en Israël. Vier op de tien is een lage schatting. Volgens het onderzoek van Forum dit jaar steunt 90% van de jonge Turkse Nederlanders IS en bij de jonge Marokkanen is het meer dan 60%. Farid Azarkan vond het onderzoek niet wetenschappelijk, want tenslotte ligt het nooit aan de islam en ook niet aan moslims. Maar inmiddels weten we beter.

Jongens uit Gouda

GeenStijl leidde deze video in met “Moslimsnotneus wil NL- vrouwen mishandelen” en Geert Wilders Twitterde :”Ik zeg minder”. En ik denk dat het veel erger is dan zij het beweren. Kijk goed naar de video en dan zie je dat de integratie volkomen is mislukt. Deze jongens zijn waarschijnlijk derde generatie allochtonen. En wat willen zij. Het land overnemen en de Sharia invoeren. Bij de gratie God´s mag de interviewer in Nederland blijven, mits hij zich bekeert tot de islam. Het mishandelen van vrouwen die zich westers kleden, vinden zij volstrekt normaal.

Thee drinken is voorbij. We zijn in oorlog.

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, propaganda, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

31 reacties op Commentaar: De visa, een onderzoek, en de jongens uit Gouda

  • anoname zegt:

   Bedankt Sjaak, heftig filmpje.
   Misschien dat de westerse liefhebbers en dragers van rood,
   nu ook eens wakker schieten…

   Like

  • Tempelier zegt:

   Tja , een rode jas , dat kan dus echt niet !!! En dan ook nog een weerwoord geven. dat laatste was haar doodvonnis.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Sjaak 23 februari 2015 om 15:07

   Het is gewoon niet te geloven!
   Straks ook in Nederland: word je afgemaakt als je met je hond loopt te wandelen.
   O nee, tegen die tijd zijn honden allang verboden natuurlijk.
   Dan worden we dus afgeschoten omdat we een fout gekleurd jasje dragen of omdat we geen hoofddoek op hebben of omdat… noem maar op, de lijst is eindeloos.

   Heeft Alexander P. deze video al bekeken?

   Like

  • Cathja zegt:

   VRESELIJK, dat je ook al gedood wordt omdat je een rood jasje draagt!
   Eén gedachte kwam bij mij op bij het zien van dit walgelijke filmpje: dat al degenen die deze vrouw hebben veroordeeld en op zo’n minne manier hebben afgemaakt zullen branden in de hel! Voor eeuwig!
   Meer hoef ik er niet op te zeggen.

   Like

 1. Sjaak zegt:

  En deze hetzfeestjes gaan toch lekker door !

  Like

 2. Klukkluk zegt:

  Geen enkel begrip voor hen die nooit compassie tonen.

  Like

 3. Nederland moet volgens mij bij de komende staten verkiezingen een statement maken en op de valreep van deze tijd de islam gewoon verbieden net zoals je een criminele organisatie verbied

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Thee drinken is voorbij. We zijn in oorlog.

  Like

 5. bouquetje zegt:

  Oprotten met dat hele zooitje. Ik begrijp niet, dat hier alles maar geaccepteerd wordt. Wij wonen in Nederland met Nederlandse mensen, wat hebben wij hier met die islam. Oprotten naar hun eigen land.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De laatste zin meneer van Vliet, dat is de huidige REALITEIT! Het zal worden ZIJ tegen WIJ, met andere woorden, de geboren Nederlanders en Europeanen TEGEN de ORCS van de ISLAM!!

  Like

 7. Frans de Wit zegt:

  Precies, nu is het wij niet begrijpen, begrepen!!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De islamitische stichting Rohamaa vreest voor een toenemend gepolariseerde klimaat in Nederland, bedoelen ze dit dreigend ??? In Nederland zijn we het meer dan zat dat de slachtpartijen van IS door de moslims bejubeld worden. We hun kreten bij demonstraties meer dan zat, zoals Sharia voor Holland of The islam will dominate the world.
  We zijn het bouwen van moskeeën meer dan zat.
  We zijn de criminaliteit meer dan zat.
  We zijn hun geklaag meer dan zat.
  We zijn hun haat naar alles en iedereen die geen islamiet is meer dan zat !
  Wat deze stichting niet moet vergeten dat de moslims zelf het leefklimaat verziekt hebben, ze kunnen beter de moslims een reisadvies gegeven, terug naar eigen land.
  Terug naar je sharia, terug naar je islamitische dictatuur, terug naar je islamitische samenleving, zonder Joden en Kafirs.
  Zodat wij weer in vrede verder kunnen leven !

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Gangbare procedures en door wie opgesteld, evenwel ten tijde gehandhaafd of zal worden nageleefd? Vast wel de islam hetgeen passend zal worden geacht in in onze eeuwenoude culturele erfenis waarvan de EUSSR het voorgaande negeert.

  Like

 10. 4sjun zegt:

  In Australië waait er alvast een andere politieke wind: http://waa.ai/45vM

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Misschien een hart onder de riem voor alle mensen die het (soms) niet meer zien zitten:

  Ik ben al geruime tijd op internet op zoek naar het verband tussen Bijbelse profetieën (in met name Daniël en Openbaring) en de hedendaagse gebeurtenissen m.b.t. de islam-ellende. Dit doe ik om de situatie te kunnen volhouden want het is niet mis wat we te verduren hebben en nog te verduren zullen gaan krijgen.
  Eindelijk vond ik iets wat me erg aanspreekt; het verklaart veel en het geeft misschien zelfs de moedelozen moed.
  Het gaat om een boek dat men gratis kan downloaden. Het bevat heel veel informatie; ook over Israël en de islamisering van de gehele wereld.
  Het staat iedereen vrij om de informatie te lezen of af te wijzen; het is niet mijn bedoeling om anderen te ‘bekeren’.
  Daarom vind ik het ook helemaal niet erg wanneer iemand me voor gek zou verklaren omdat hij/zij geheel andere inzichten heeft. Dat mag.
  Ik vind het boek –ik heb nog niet alles gelezen- tot dusver in ieder geval interessant.
  Wie het zelf wil beoordelen, kan hier terecht:

  Klik om toegang te krijgen tot ISLAMIC%20ANTICHRIST%20Dutch%20A5%20format.pdf

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat 23 februari 17:13

   Ik zal de laatste zijn die u voor gek verklaart. Ik ga dit boek proberen te lezen, en ik hoop dat het ook mij zal aanspreken. De Bijbelse woorden zijn niet altijd eenvoudig te begrijpen, maar dit boek zou daar wel eens een goede hulp bij kunnen zijn.
   Dank daarvoor!

   Like

  • anoname zegt:

   Het was mij ook al opgevallen dat het laatste dagen verhaal van de bijbel en de islam erg op elkaar lijken.

   Gek genoeg zijn in de islam versie, de moslims diegenen die christenen en joden zullen onderdrukken en vermoorden.

   Gek dat ze daardoor niet wakker worden geschud bedoel ik dan…

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 17.13. uur, op 23/02. Ik zie U als een serieus en integer persoon. En ook ik ben van mening dat de islam een artikel is uit de keuken van de DIABOLO/SATAN.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ anoname 24 februari 2015 om 10:18

    In het boek waarnaar ik heb gelinkt, staat dat de islam alles van de Bijbel (180 graden) omdraait. Het is écht fascinerend. Ook de informatie over Israël is hoopgevend.

    @ Tom Hendrix 24 februari 2015 om 10:45

    Lees maar, beste Tom; zelfs ik -die niet de aller optimistische persoon hier ben- kreeg er weer wat hoop door. Vooropgesteld dat er een God is natuurlijk. Maar dat hoop ik dan maar. In dat geval liggen we aardig op schema voor wat betreft de ‘eindtijd’.
    Bedankt voor je compliment!

    @ Cathja 24 februari 2015 om 09:10

    Geen dank; ik ben slechts een soort doorgeefluik van de auteur. 😉

    Like

 12. Anneke zegt:

  Onbegrijpelijk, wonen en zijn geboren in Nederland en spreken nog niet onze taal. Wat een rot jochie’s, wat staat ons allemaal te wachten als deze volwassen zijn. Wat moeten wij daarmee, zijn wij nu de enige die zien dat dit nooit meer goed komt.

  Trouwens dat “festival” van stichting rohamaa gaat gewoon door, op een geheime locatie en is te volgen via internet, net op radio Noord Holland gehoord.

  Like

 13. Ik ben klaar met de islam,helemaal klaar!

  Like

 14. bigljohn zegt:

  Zoals een klein kind alleen maar leert door schaafwonden op te lopen tijdens het spelen, leert het gros van de Nederlandse bevolking pas als er aan de lopende band grote aanslagen gepleegd gaan worden door moslims, en ze dit niet meer kunnen bagatiliseren als zijnde incidenten. En iedere generatie moslims word steeds radicaler, hebben maling aan de Nederlandse Wet. En natuurlijk Gouda, het is – the place to be – (voor moslims). Komend hoofdstad van het kalifaat der Nederlanden. Van uit noord Afrika gaat de Islam Europa weer opnieuw bespringen, geholpen door de miljoenen moslims die reeds in Europa aanwezig zijn. Gebruikmakend van obligate politici, justities en gewillige politie korpsen. Het word voor ons het motto van de drie musketiers; een voor allen, en allen voor een !

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Zo te zien ben weer onder curatele.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s