Opwaartse trend zet door: De rechtse Italiaanse partij Lega Nord staat op 16%

Screenshot_24

De partijleider van Lega Nord, Matteo Salvini

(Vertaling: E.J. Bron)

De resultaten in de peilingen van de rechtse Italiaanse partij Lega Nord stijgen voortdurend, sinds Matteo Salvini in december 2013 de leiding van de partij heeft overgenomen. De afgelopen maand kon de partij er opnieuw 2% bij winnen.

Stond de partij volgens verschillende opinieonderzoeksbureaus nog op 13 tot 13,7% van de stemmen, nu stijgt Lega Nord naar een recordhoogte. Het instituut Euromedia Research kwam onlangs uit op 13,9%, EMG/Acqua op 15,5%. De hoogste score vermeldde het Instituto Piepoli: die zag de partij zelfs op 16% van de stemmen. Partijchef Salvini is van plan om op de lange termijn het versplinterde kamp rechts van het midden onder zijn leiding te verenigen en verandert daarvoor de Lega Nord van een voormalige partij van het noorden in een partij voor heel Italië.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Italië. Bookmark de permalink .

5 reacties op Opwaartse trend zet door: De rechtse Italiaanse partij Lega Nord staat op 16%

 1. Theresa Geissler zegt:

  Bravissimo è Avanti! Het wordt in heel Europa hoog tijd voor een andere koers!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Bedank Feyenoord!
  Nu nog hoger.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik heb gisteren de eerste kamer debat aangezien.Alls draait zich om punten dat wij niet interesseren.Voor al die ven van de SP heeftde meeste te vertellen jammer dat hij zijn doelen niet optavelegt namelijk de dictatuur van het Prolettariaat.CDA? wie heeft eigenlijk de moslims bij ons binnen gehaald? was dat niet Lubbers en van Agt (CDA)PvdA waren zij het niet die liever met moslims thee gaan drinken? (Job Cohen).D66 de meeste leden van deze partij waren de Turken voor al na de Fatwa uit Ankara.Gr-links ook een marxistische Partij, Heeft de SGP Femke Halsema haar gang liet gaan in al de jaren dat zij in detweede kamer zat?Ze moet alleen met haar billen wakkelen en de Heren vande SGP staan daar net een Stijve pik, moeilijk er mee te discuceren. waren het de moeder van onze kinderen geweest,de vegen al haar argumenten met de vloer glad. In de Bijbel staat alleen dat vrouwen ik de Kerk stil moeten zijn, anders verstoren ze de preek.Parlement is geen kerk.Daargaat het om de toekeomstvan voor al de komende generatieś Nederlanders.CU eerlijk zamen delen komt niet van Jezus Christus maar van Karel Marx.De Heer zei:”De strekere schouder helpen de Zwakkere,en heb je naasten lief als je zelf.Om de eerst punten van de 10 geboden niet teverletzen,zijn je naasten alleen mensen die de zelfde God als wij aanbidden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Leer eerst en vooral Nederlands. Probeer daarna te analyseren wat jouw consensus zou moeten zijn. Probeer daarna het geheel in een begrijpelijke context te gieten. Wellicht heb je wat te vertellen?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s