PVV kan in één klap grootste worden in Zuid-Holland

Screenshot_29

(Door: Frank Verhoef)

De PVV is groter dan D66 in de provincie.

Goed nieuws voor Geert Wilders en zijn partijgenoten: de PVV-fractie in Zuid-Holland wordt waarschijnlijk de grootste van de provincie. Volgens peiler Maurice de Hond gaat het bijna gelijk op tussen PVV en D66. Beide partijen zouden nog de grootste kunnen worden, maar alles wijst erop dat de PVV als winnaar uit de bus komt op 18 maart, met één zetel meer dan de grote concurrent:

De PVV staat in zijn peiling op 10 zetels, D66 op 9. De PVV reageert opgetogen op de peiling voor de Statenverkiezingen. Volgens lijsttrekker Henk de Vree is de keuze voor de kiezer nu ‘helder’: “Minder macht naar Brussel of alle macht naar Brussel. Minder islam in Zuid-Holland of meer islam in Zuid-Holland.”

PVV normale grootteLees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

26 reacties op PVV kan in één klap grootste worden in Zuid-Holland

 1. bobzelf zegt:

  ik zal op de stemdag , eerst eens een rondje gaan fietsen
  en het u allen daarna mededelen ,

  whahahahahahahahahaha

  GEERT, GEERTJE, GEERT, GEERT, GEERT, GEERT, GEERT,
  of durft u nu nog op een landverrader te stemmen ????

  dicht die grenzen , opzouten met die ongekozen maffioso in brussel ,
  minder , minder, minder, tuig, marokkanen , turken als die handophouders
  dus uit die EU
  en leg de reddingsboten klaar in de middellandse zee,
  en breng ze in 1 ruk terug , blikkie cola, en een varkenscarbonaatje,
  en een paar gekookte varkenspootjes, smikkelen zullen ze !!!
  en pleur ze maar terug naar hun eigen zandbak !!

  Zielig ???? nee hoor, , er zullen altijd arme en zielige mensen zijn ,

  daar moet je geen vis voor kopen, die moet je leren vissen !!!!

  en mijn keiharde gulden terug , en steek die Matheus passion ook maar in je reet ,

  de volgende zakkenvullers truc

  onze ecomomen, zijn het ons alweer aan het vertellen,

  wat er de laatste 15 jaar allemaal mis is gegaan .

  maar toen ze in de regering zaten heb ik ze niet gehoord ,

  dus opzouten

  hug en kus

  gr. bob

  Like

 2. Jade zegt:

  Men zou opnieuw een “geenpeil 2015” moeten organiseren…
  Dit keer niet, om nederland NIET een dag te laten wachten op
  de verkiezingsuitslag, maar om te checken of het tellen
  van de stemmen wel allemaal correct en eerlijk verloopt.
  Het zal mij namelijk niets verbazen als de geprepareerde
  stembussen met D66-stemmen al klaar staan.

  Like

 3. Driek zegt:

  Hoe is het toch in hemelsnaam mogelijk, dat er toch nog zoveel mensen zijn die een voorkeur voor D66 hebben, onbegrijpelijk gewoon, het is werkelijk om moedeloos van te worden, voor zover ik dat niet allang ben. Ik denk dat die D66 mensen absoluut niet inzien wat de consequenties zijn van hun gedrag. Je moet er toch niet aan denken dat Alexander Pechtold minister president wordt. En dat na al die ellende die we hebben gehad met Jan Peter Balkenende, die ons referendum eventjes van tafel veegde, en nu die eeuwig lachende Mark Rutte, die ons ten ondergang voert. Het kan dus nog erger worden.

  Like

  • toestroom zegt:

   Driek,Dat zijn de weglopers van de VDD en PVDA.

   Like

  • Harry zegt:

   Driek , vraag ik me ook steeds af .
   Daarom vraag ik daar als ik de kans heb over door .
   De meesten zeggen dat ze de PVV ” te extreem ” vinden ,
   het andere antwoord is dat d66 ” fatsoenlijker” zou zijn dan de PVV .

   Dacht dat ik aardig kon lullen , maar het valt verdomd niet mee om ze zelfs maar aan het twijfelen te brengen !
   En waar hebben we dat aan te danken ?
   Enerzijds waren er natuurlijk bij de PVV een paar incidentjes , jaren geleden met dat brievenbuspis-verhaal en zo , maar het grote probleem is toch de pers , de media en de linkse politiek in een eigenlijk misdadig syndicaat voortdurend de PVV zwartmaken en negeren .
   Het zou er hier heel anders uitzien als de pers eens objectief en neutraal zou zijn !
   Maar , we blijven strijden !

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Driek 23 februari 2015 om 22:59

   Beste heer Driek,
   Kan ik u hiermee misschien een heel klein beetje steunen?
   Elk lichtpuntje is meegenomen in deze sombere tijd vol verraders
   Je hoeft niet (zwaar) religieus te zijn om onderstaand boek te lezen; het is best interessant (vind ik):

   Klik om toegang te krijgen tot ISLAMIC%20ANTICHRIST%20Dutch%20A5%20format.pdf

   Maar misschien had u de link ook al gezien in één van mijn vorige reacties?

   Like

   • Driek zegt:

    Tistochwat zegt: Beste heer Driek,
    Kan ik u hiermee misschien een heel klein beetje steunen? Elk lichtpuntje is meegenomen in deze sombere tijd vol verraders.

    Beste Tistochwat, ik heb uw boek de antichrist al van uw vorige reactie overgenomen, en ik ben het aan het lezen. Hartelijk dank. Laten wij in deze tijd vol verraders niet nalaten onze geest te verheffen boven het gepeupel van Mohammed.

    Like

 4. toestroom zegt:

  VVD en PvdA zijn twee sumoworstelaars’

  DEN HAAG –
  De regeringspartijen VVD en PvdA staan als twee sumoworstelaars tegenover elkaar: er is veel kracht maar weinig beweging. Dat zei D66-lijsttrekker Thom de Graaf maandag in een televisiedebat bij Nieuwsuur in aanloop naar de Statenverkiezingen van 18 maart. Aan het debat deden de lijsttrekkers van de acht grootste partijen voor de Eerste Kamerverkiezingen mee.
  De Graaf riep de coalitie op keuzes te maken in de discussie over een nieuw belastingstelsel. Het kabinet moet ,,niet op z’n handen zitten” en zorgen voor lagere lasten op arbeid, aldus De Graaf. Om dat mogelijk te maken zou het kabinet de stijging van de rijksuitgaven moeten beperken, bijvoorbeeld door de ambtenarensalarissen twee jaar op de nullijn te zetten.
  Ook het CDA wil bezuinigen, bijvoorbeeld door de ambtenarensalarissen te bevriezen. CDA-lijsttrekker Elco Brinkman kondigde aan goede voorstellen te zullen steunen, maar slechte niet. Er moet een goed belastingplan komen en de pensioenplannen en veiligheidsmaatregelen van het kabinet moeten verbeterd worden. VVD-lijsttrekker Loek Hermans zei tegen Brinkman dat die beter constructief mee kan doen dan zijn eigen verkiezingsprogramma voor te lezen.
  Hermans en ook PvdA-lijsttrekker Marleen Barth benadrukten in het debatje over werkgelegenheid dat de economie aantrekt, de werkloosheid daalt en het aantal vacatures stijgt. Volgens Tiny Kox (SP) zijn er juist meer dan een half miljoen banen verloren gegaan en hebben de 600.000 werklozen niets aan de fabels van de PvdA en VVD.
  De PVV staat net als in de Tweede Kamer ook in de Eerste Kamer alleen wat betreft de aanpak van jihadisme en de terreurdreiging. PVV-senator Marjolein Faber noemde de maatregelen van het kabinet ,,een slappe hap”. Ook het CDA vindt wat het kabinet nu doet, niet voldoende. Haatzaaiende uitingen moeten harder worden aangepakt, vindt Brinkman.
  GroenLinks-senator Tineke Strik ergert zich juist aan de drang die zij ziet bij veel partijen voor meer repressie en beperkingen van vrijheden. Zij wil onder meer via jeugdzorg voorkomen dat jongeren geïsoleerd raken en dan radicaliseren.

  Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Dat hoop ik ook want dat gedraai van alle politici kost mij langzamerhand mijn nerven.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Hoewel dit op zich “goed nieuws”, is, blijf ik toch gereserveerd staan t.o.v. peilingen. De echte peiling is op 18 maart a.s. Tevens heb ik grote zorgen omtrent het sjoemelen met de stemmen. Ik vrees dat er gefraudeerd zal worden. De meeste stemlokalen zullen bemensd zijn met personen die gelieerd zijn, ofwel aan het linkse gedachtengoed, of wel het goedmensendom. Afwachten dus. Uiteraard hoop ik op een groot succes van de PVV.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Jammer, jammer, JAMMER, ik mag niet stemmen.

  PVV-ers ga ALLEMAAL naar de stembus, zodat de PVV groter wordt dan Demonen ’66.

  We zullen hen een poepje laten ruiken! 😉

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  De duivel (Demonen666) zit Wilders weer op de hielen!
  Tja, de waarheid mag niet worden gezegd.
  Het kwaad heeft veel meer volgelingen dan het goede…

  Like

 10. Pingback: PVV kan in één klap grootste worden in Zuid-Holland | Identitair Verzet Limburg & Peter de Realist Verzetsstrijders

 11. EdBos zegt:

  Gisteren het debat op TV gezien. Het viel me op dat de PVV relatief weinig aan het woord mocht komen en dat terwijl de PVV toch tot de 3 grootste partijen hoort. Maar ja, als PVV wordt je altijd door de rest als moreel minderwaardig behandeld. Ook de Telegraaf is al jaren de PVV aan het doodzwijgen (terwijl in de ingezonden brieven de PVV door dik en door dun gesteund wordt).

  En natuurlijk, als een PVV’er iets “fouts” of onhandigs zegt, duiken de media er op als een stel hyena’s om dat eens breed te gaan uitmeten.

  Toch, als ik me eens enige kritiek mag veroorloven, hoorde ik gisteren ook weer iets raars van de PVV. Daar is de PVV al een hele tijd mee bezig. Als de andere partijen haar ervan beschuldigen dat ze alle moslims het land uit willen gooien, zegt de PVV: “niet alle moslims maar wel de islam”. Waarop Thom de Braaf neerbuigend begon te grijnzen en SP’er Tiny Kox zei, zeer uit de hoogte: “hahaha”.

  Het is ook een beetje een raar onderscheid want als je de islam uit het land gooit maar niet de moslims, dan zijn die moslims geen moslims meer. De islam bepaalt nl. voor een groot deel hun identiteit. Wat moeten ze dan worden? Christen of atheïst of boeddhist of modern-spiritueel?

  Ik denk dat de PVV bang is voor electorale schade als ze ronduit zou zeggen dat er in dit land veel te veel moslims leven (die hun islam en sharia boven onze wetten stellen) en dat ze het zo inschatten dat deze draak-redenering van “de Islam eruit, niet de moslims” veel twijfelaars over de streep zal trekken. Maar ik waag het een beetje te betwijfelen.

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Bobzelf.
  als je nu eens niet een rondje gaat fietsen , maar naar een stemlokaal gaat om stemmen te tellen.
  Kun je kijken of het eerlijk gaat,want ik denk dat als ze de kans krijgen de boel zullen belazeren.
  Want ze zullen op wat voor manier dan ook proberen om Geert niet te laten winnen.
  Zo denk ik er over

  Like

  • bobzelf zegt:

   whahahahahaha, nou Bob zet zijn fiets goed op slot
   en zal in dat wereldstadje / dorp
   in ieder geval op het gemeente huis / aldaar het stemmen goed in de gaten houden !!

   met mijn PVV stembiljet geen polonaise !!!

   ik ben er , !! U ook ???

   gr. bob

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s