Expert Nationale Veiligheid in de VS zegt: de Amerikaanse leiders op het gebied van de buitenlandse politiek hebben het vermogen om te denken verloren

Screenshot_13

Stephen C. Coughlin

(Door: Ginni Thomas – Vertaling: “Vederso”)

Uit zijn tijd van het geven van voorlichting aan generaals in het Pentagon heeft Stephen Coughlin – een vooraanstaand expert op het gebied van nationale veiligheid en de auteur van het binnenkort verschijnende boek: “Catastrophic Failure: Blindfolding America in the Face of the Jihad” – altijd gevreesd voor de veiligheid van onze natie en denkt dat het voor de overheid tijd is om te stoppen met liegen.

Coughlin is een advocaat, gedecoreerd inlichtingenofficier en expert op het gebied van islamitisch recht en terrorisme. Hij zegt dat de “hele wereld, vriend en vijand, begrijpt dat, beginnend met de regering-Bush en met de regering-Obama is dat nog erger geworden, ons buitenlands beleid absoluut onsamenhangend en volledig kwetsbaar is. Deze mensen hebben het vermogen om te denken verloren”.

Hij stelt dat de bureaucraten van de overheid zo gericht zijn op het bestrijden van “verhalen” (narratives) die niet met een postmodern, politiek-correct wereldbeeld overeenkomen, in plaats van zich te richten op de feiten zoals ze zich werkelijk voordoen, dat de Amerikaanse oorlog tegen het terrorisme uitgegroeid is tot een catastrofale mislukking.

In plaats van gebonden te zijn aan een professionele canon die “de plicht bevat competent te zijn” en de vijand te kennen, of in hun eed de natie tegen buitenlandse en binnenlandse vijanden te steunen en te verdedigen, stelt Coughlin dat het leger werd overgehaald gevechten aan te gaan, gebaseerd op verhalen.

“Dit land is in ernstige problemen”, gelooft hij. “De mensen die ons haten – en het is niet alleen de radicale islam, het zijn de Chinezen, het zijn de Russen, het zijn de Iraniërs – weten dat onze leiders niet weten wat ze doen, omdat ze bezig zijn met het uittesten.”

In dit exclusieve video-interview met The Daily Caller zegt Coughlin dat in 2010 en 2011 onze bondgenoten in de oorlog tegen terreur “ons van ​​kant zagen veranderen”, maar voor hem is “het meest enge dat onze hoge leiders van nationale veiligheid niet leken te begrijpen wat ze deden”.

Zoals deze week op de top van president Obama ziet Coughlin het aangeprezen eufemisme als een voorbeeld van zijn punt en verklaart: “Als je vecht tegen ‘gewelddadig extremisme’, dan ben je niet dit land aan het verdedigen, maar je verzwakt het”.

Zijn grootste angst is dat “we in slaap kunnen worden gesust, net zoals de kikker die wordt gekookt, we zitten vast in onze eigen politiekcorrecte verhalen die het voor ons compleet onmogelijk hebben gemaakt de waarheid te begrijpen en te bevorderen, zozeer zelfs dat we gewoon de waarheid die we horen als propaganda behandelen”.

In het bespreken van de schutter in Fort Hood in 2009, majoor Nidal Hasan, zegt Coughlin dat dit een duidelijk voorbeeld is dat wanneer men zich verbindt aan een verhaal, een narrative, dit de waarheid kan onderdrukken en onze nationale veiligheid kan ondermijnen. Hij zegt dat Hasan ons meer dan 20 keer vertelde aan het Walter Reed Instituut en het Pentagon, aan militaire officieren: “Ik ben een moslim. Als u mij de oorlog instuurt, zal ik een jihadi te worden. “

Coughlin beschrijft de inspanningen van de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton om samen te werken met de Organisatie van de Islamitische Conferentie (OIC), een internationale organisatie met 57 lidstaten (56  landen en de Palestijnse gebieden) met betrekking tot hun 10-jarig actieprogramma om het belasteren van de islam tot een strafbaar feit te maken.

De VN-commissie voor de Mensenrechten (UNHRC) nam VN-resolutie 16/18 aan om zo het 10-jarenplan van de OIC uit te voeren. Als dit wet wordt”, zou dit het effect hebben van het ondergeschikt maken van ons ‘First Amendment’ aan de islamitische lasterwetten”, zegt Coughlin. Hij bespreekt een bijeenkomst op 15 juli 2011 die de toenmalige minister Clinton had in Turkije, waar Clinton beloofde de regering “in te zetten om Resolutie 16/18 te doen aannemen en hun toevlucht zou nemen tot ‘peer pressure and shaming’ tegen Amerikanen die een inbreuk maken op die norm”.

De beveiligingsexpert beweert dat dit zou resulteren in “illegale middelen die Amerikanen aanvallen voor het uitoefenen van hun recht op vrijheid van expressie in Amerika als ze iets zeggen dat door de OIC als beledigend wordt bestempeld”.

Volgens Coughlin is dit een gelaagde strategie die vraagt ​​van scherpzinnige burgers om de punten te verbinden. Er is een islamitische lasterwet, het 10-jarig actieprogramma van de OIC en de VN-resolutie 16/18. Nu, naast Resolutie 16/18 bij de VN is er een nieuwe ondersteunende poging om “het aanzetten tot” in internationale verdragen te herdefiniëren, waarbij de VS partij is om hun controversiële doelstellingen te bereiken.

Coughlin’s hoop is dat meer burgers met vertrouwen en met nadruk vragen waarom onze regering tegen ons liegt.

Opm: De video met het interview is via de bron te zien (laden duurt even). Het is wel een beetje een lang interview (27 min.), maar wel uitzonderlijk goed. Coughlin bespreekt daarin duidelijk tegenover welke bedreigingen het Westen staat.

Bron:
http://dailycaller.com
Auteur: Ginni Thomas

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Obama, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Expert Nationale Veiligheid in de VS zegt: de Amerikaanse leiders op het gebied van de buitenlandse politiek hebben het vermogen om te denken verloren

 1. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Yep, bv. Obama heeft de kant van het Moslim Broederschap gekozen en laat President Sisi vallen als een baksteen.
  .
  http://dailycaller.com/2015/01/12/obama-sides-with-muslim-brotherhood-in-islamic-reform-debate-video/
  .
  En dit zijn hebben de leiders van Morsi + cs. teweeggebracht toen zei voor een korte tijd aan de macht zijn gekomen :
  .
  – Egyptische mannen krijgen mogelijk het recht om tot zes uur na de dood van hun partner seks met haar hebben. Dat staat in een wetsvoorstel dat binnenkort behandeld gaat worden door het Egyptische parlement.
  – nog een belangrijk nieuws, een Egyptenaar slaat zijn zwangere vrouw dood omdat’ie niet op Morsi heeft gestemd.
  – de hoofdredacteur van een kritische Egyptische krant verdwijnt voorlopig achter de tralies. Islam Afifi wordt ervan beschuldigd dat hij onjuist nieuws heeft verspreid en onrust heeft gestookt. Het proces tegen de journalist begon donderdag en een rechter besloot dat hij tot de volgende zitting op 16 september vast moet blijven zitten. Afifi is de eerste hoofdredacteur die voor de rechter komt in Egypte sinds de val van president Hosni Mubarak vorig jaar. Hij leidt de krant al-Dostour. Die uitte onlangs kritiek op de islamistische Moslim Broederschap van president Mohammed Mursi.
  – president Morsi ondersteund een gebed waarin de destructie en verwijdering van Joden wordt bewerkstelligd….
  – een rechtbank in Caïro heeft bij verstek zeven Egyptische koptische christenen ter dood veroordeeld vanwege de rol die ze zouden hebben gespeeld bij de productie van een film over de profeet Mohammed, die in september geweld veroorzaakte in diverse moslimlanden.
  – de Moslimbroederschap schrijft hebben vanochtend een ontwerpgrondwet goedgekeurd zonder dat de liberale en christelijke panelleden eraan te pas kwamen. Vrijheid van meningsuiting en vrouwenrechten verder aan banden. Het ontwerp bevat een clausule die volgens juridische deskundigen islamitische geestelijken de controle geeft over wetgeving en de vrijheid van meningsuiting, vrouwenrechten en andere vrijheden verder aan banden legt.
  – Egypt’s Constitution zou moeten gebaseerd zijn koran and sharia wetten. Mohamed Morsi said. “The Koran is our constitution, the Prophet is our leader, jihad is our path and death in the name of Allah is our goal,” (..) “Today we can establish Sharia law because our nation will acquire well-being only with Islam and Sharia. The Muslim Brothers and the Freedom and Justice Party will be the conductors of these goals,”
  – de islamitische regering van Egypte is van plan de verkoop van alcohol te verbieden.
  – politiemannen mogen een baard laten staan.
  – Moslimbroederschap : het trouwen van vrouwen wordt teruggebracht van 18 jaar naar 13 jaar
  – Moslimbroederschap verbiedt paasgroeten met fatwa
  – president Morsi heeft een van de mensen die bij Luxor 58 toeristen mensen vermoord heeft, tot als gouverneur hiervan benoemd. De islamitische groep Gamaa Islamiya was hiervoor verantwoordelijk.
  .
  Enzovoorts…
  .

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Geweldig artikel.
  En dan spreekt hij nog niet over de smeerlapperij die Obama in de Ukraine uitvreet.
  Waar Victoria, FUCK the EU, Nuland op 13-12-2013 al vertelde dat de amerikanen al 5 MILJARD
  dollar in de DEMOCRATISERING van de UKRAINE hadden geïnvesteerd.
  Om over de andere smeerlapperijen maar te zwijgen.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Is toch vrij gebruikelijk bij moslim leiders dat ze het verstand verliezen om waarover dan ook te kunnen nadenken. Een beetje aangeboren zou je kunnen zeggen is dat.
  Ze hadden kunnen weten waar ze aan begonnen, maar dat kleurtje van ‘m maakte alles goed.
  Eindelijk een zwarte president in het witte huis. Yes we can.
  En hoe nou verder. Maar welke regering is er nou niet de grootste vrienden met welke moslim leider dan ook. Alles voor het geld en de olie. Eigen belang heet dat.
  Je kan je afvragen of ze weleens niet ergens over gelogen hebben.

  Like

 5. EdBos zegt:

  Geduld, mensen, steeds meer Amerikanen worden het politiek correcte beu. Niet iedereen houdt het lang uit met zijn kop in het zand. Je krijgt er inderdaad fraaie hallucinaties van, maar veel mensen hebben toch liever lucht.

  Like

 6. OphEUffen zegt:

  Potus is een verwarde man. In CitizenFour (een aanrader) is Edward Snowden ook al weinig enthousiast over hem.

  Like

 7. Marc zegt:

  Interessant artikel. Ik moet het interview nog horen. Toch wil ik al reageren naar aanleiding van de ‘inspanningen’ van die Clinton, omdat ik vind dat zij zich bezig houdt met activiteiten die de staat, maar ook de westerse cultuur, ondermijnen. Er zijn meer van dit types bezig, zonder instemming van het eigen publiek, activiteiten te ontplooien tegen de eigen staat, en tegen het eigen volk.

  Oprecht meen ik dan ook dat dit niet alleen een revolutie rechtvaardigt, als ook vervolging en veroordeling tot zeer lange gevangenisstraffen van dergelijke politici: ze handelen in strijd met het belang van de staat!

  Like

 8. ron zegt:

  Niet enkel leiders, ook het volk heeft in meerderheid het vermogen verloren om bij verkiezingen het verstand te laten spreken

  Like

 9. baksteen zegt:

  En hoe komt het dat het volk dat verstand verloren heeft? Is het misschien het gevolg van langdurige staatspropaganda en dus een vooropgezet plan dat niets met het verliezen van het gezonde verstand te maken heeft.

  Like

 10. baksteen zegt:

  interview is de moeite zeker waard. Je wordt er bang van. Helaas hebben niet alleen de leiders van de VS hun verstand verloren, die van ons doen helaas ijverig mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s