IS ontvoert christenen in Syrië, en filmt terreurkamp voor kinderen

Screenshot_10

De kinderen worden getraind in het hanteren van kalasjnikovs en hoe ze moeten onthoofden

(Door: Elif Isitman)

Terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft maandag negentig christenen ontvoerd in Syrië. Ook heeft de terreurgroep opnieuw een video de wereld ingestuurd. Ditmaal is te zien hoe kinderen in een trainingskamp worden opgeleid tot terrorist.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op IS ontvoert christenen in Syrië, en filmt terreurkamp voor kinderen

 1. baksteen zegt:

  En als Sisi van Egypte de VS vraagt om gemeenschappelijk actie te voeren tegen ISIS in Libie geeft de VS niet thuis. VS-Navo doen niets merkbaars, leiden (toekomstige) rebellen op of laten dat doen, nooit gebrek aan wapens of ammo. S.A en Qatar worden niet onder internationale druk gezet door de VS-EU om het faciliteren van ISIS te stoppen. Wel wordt de SU op alle mogelijke manieren het leven zuur gemaakt en met alle mogelijke middelen zwart gemaakt. ISIS het is me allemaal te Glossy, het stinkt.

  Like

 2. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Dat is niet de eerste keer. Kinderen van 13 jaar zijn naar de islam rechts volwassen.

  Like

 4. Anneke zegt:

  – Kinderen van 13 jaar zijn naar de islam rechts volwassen – ….Terwijl de hersenen pas volgroeid zijn (gemiddeld genomen) tussen de 18-20-jaar. Je reinste kinderarbeid….Waar zijn hun kinder-rechten gebleven??? Zijn blijkbaar op de wereld gekomen, om al jong weer te vertrekken naar het islamitische duistere doden-paradijs. TRIEST……………..

  Like

 5. Anneke zegt:

  Het christelijk-bloed is HEILIG, niet het verzuurde islamitische bloed. De Syrische gronden worden vruchtbaar gemaakt, voor betere tijden….AMEN. “Dit beseffen de dodelijk besmette IS-gangsters totaal NIET. De ISIS-gifslangen bijten zichzelf DODELIJK in ‘de hiel’. …..”.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En dat volk, deze HALSAFSNIJDERS wonen massaal tussen ONS, in Nederland en heel Europa. Ik vrees het ergste, tenzij WIJ deze moslims allemaal terugsturen. En met allemaal bedoel ik allemaal. Maar vooral de RODEN zullen dat nooit laten uitvoeren! Ik vrees voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Het is een volk wat nooit te vertrouwen is, ze krijgen van kleins af aan met de paplepel ingegoten dat je mag liegen tegen ongelovige en ongelovige mag je doden.

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Als ze íets”ouder zijn, worden ze op missie naar Europa gezonden.
  Uit hetzelfde opvoedingscamp…………….
  http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1138252/Race-Towards-Good-ISIS-chilling-video-kids-using-guns.html

  Like

 8. Roni zegt:

  Laatst las ik hiero dat er plm. 45 christenen in Irak in groepsverband verbrand zouden zijn. Heeft iemand daar meer bewijs voor gevonden want ik hoor er niets meer over?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s