IS-terrorist was Zweeds tv-deskundige op het gebied van “islamofobie”

Screenshot_22

Michael Skråmo alias “Abdul Samad al-Swedi”

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zweedse bekeerling Michael Skråmo (29) was SVT-deskundige op het gebied van “islamofobie”. In 2009 werd de moslimbekeerling Michael Skråmo uitgenodigd door de Zweedse staatstelevisie SVT om de Zweedse kijkers te vertellen hoe “islamofobie” en haat tegen moslims zich in Europa uitbreidden. Nu is hij met zijn vrouw en kinderen vertrokken naar Syrië om oorlog te voeren voor de wrede terroristische organisatie “Islamitische Staat”.

De 29-jarige Zweed, die zichzelf nu “Abdul Samad al-Swedi” noemt, groeide op in Gotenburg. Tijdens een reis naar Egypte ongeveer tien jaar geleden bekeerde hij zicht tot de islam en sindsdien is hij betrokken geweest bij een aantal door de belastingbetaler gefinancierde islamitische organisaties.

Vorige herfst besloot hij een stap verder te gaan in zijn geloof. Skråmo vertrok met zijn vrouw en vier kleine kinderen naar Syrië om te vechten voor de islamitische terreurbeweging IS. IS is betrokken bij genocide, massaverkrachting en begaat allerlei beestachtige misdaden tegen niet-islamitische minderheden in de regio.

Op foto´s die gepubliceerd werden op Facebook poseert de 29-jarige met AK-47 geweren en in een propagandavideo zit hij buiten het Syrische stadje Kobani en roept hij alle moslims in Zweden ertoe op om zijn voorbeeld te volgen en hem te vergezellen in de gewapende jihad.

“We hebben jullie hier nodig om de religie van Allah te steunen”, zegt Skråmo in de video.

Daarvoor was de Zweed enorm druk met het counteren van datgene wat door hem omschreven werd als een misleidend beeld van moslims als gewelddadige fanatiekelingen. In een uitzending van SVT-debat viel hij het boosaardige beeld van moslims aan dat in Europa verspreid zou worden.

“Deze angst is gebaseerd op onwetendheid over de islam”, zei Michael Skråmo, om slechts enkele jaren later te bewijzen dat al zijn critici gelijk hadden.

Bron:
http://speisa.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse media, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op IS-terrorist was Zweeds tv-deskundige op het gebied van “islamofobie”

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Like

 2. Ach ieder land heeft zijn eigen psychopaten!

  Like

 3. Frans de Wit zegt:

  Dat val me dan vies tegen van m, hoop niet dat die zijn vrouw en kinderen mee heeft gesleept in zijn ovetuiging op dat moment

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  FIJN voor de kinderen.
  Ik kan dit nauwelijks geloven.
  HOE kan een m,an dat met zijn kinderen doen???

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Louis Portugal Geen probleem …De kinderen zijn van hetzelfde soort. Ze leren daar heel vroeg hoe men koppen kan afsnijden en mensen levend verbranden. Ook een kleine Afrikaanse Mamba slang is net zo gevaarlijk als de volwassen exemplaar. Hij is al gevaarlijk zodra hij uit het ei komt.

   Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Eigenlijk wel grappig hoe dat soort zich zelf ontmaskert.

  Like

 6. asaman zegt:

  Zielige kinderen. Papa is gek. Die kinderen totaal gebrainwasht. uitgehuwelijkt op 6 of 9 jaar, FGM en besnijding. Eerwraak cultuur alom.

  Like

 7. Roni zegt:

  Goed zo, laat aub al dit soort vertrekken naar hun ridicule Kakalifaat en zichzelf daar doodverbranden door de woestijnzon. Opgeruimd staat netjes!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Dit is een fijn bericht, wie volgt.
  Eeuwig zielig voor de kids.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Ik zou zeggen …Lekker daar blijven met vrouw en kids …Dat soort tyfus kost in Zweden geen belastinggeld …Niet meer. …Verder wens ik hem en zijn familie DAAR VOOR ALTIJD TE BLIJVEN . Hij kan daar van de zon en de stank van Allah met volle tuigen genieten …

  Wilders heeft gelijk: LAAT ZE MAAR GAAN MET FAMILIE EN VRIENDEN …Maar NOOIT MEER LATEN TERUGKEREN …OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Like

 10. 4sjun zegt:

  Feit dat een in het Westen opgegroeide bekeerling (en niet de enige) zulk gedrag laat zien geeft aan dat de leer van islam als overgeleverd in koran, hadith en soenna zit zwaarder weegt dan een eventuele culturele factor wanneer het aankomt op de typische vruchten van islam.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Wat is dat toch voor een hersenafwijking, dat een geboren Zweed ( geboren Europeaan) kiest voor een wrede ideologie? Wat is dat toch dat de socialisten met “hand en tand”, de moslims blijven faciliteren! Ik kan er met mijn gewone verstand niet meer bij!

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Ach, Zweden heeft een zwaarmoedige bevolking, de verlossing ligt natuurlijk Mohammeds gedachtegang over andersgelovigen.
  Van harte ondersteund door de socialisten daar, meer kan ik er niet van maken.

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Tsia je kan geen betere deskundige hebben als een dader zelf toch?Die weet alles hoe het gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s