Lachen om het Europees Parlement met Derk Jan Eppink

Screenshot_16

(Door: Arnold Karskens)

Gelezen: “Het rijk der kleine koningen”

Derk Jan Eppink schreef een humoristisch en tegelijk genadeloos boek over de Europese volksvertegenwoordiging: Het rijk der kleine koningen, achter de schermen van het Europees Parlement. Loyaliteit is de opgelegde norm bij de 751 Europarlementariërs, schrijft Eppink. Je bent voor óf tegen eenwording. “Niet de feiten die een parlementslid naar voren brengt zijn belangrijk, maar of het geachte lid wel of niet in Europa gelooft.” Het gevolg is dat het Europees Parlement, net als het Volkscongres van de Chinese Communistische Partij, tot een applausmachine is verworden. Een ‘roeptoeter’. Een “zichzelf feliciterende instelling”. Dat laatste slaat mede op de 6000 euro netto maandsalaris die de leden zichzelf gunnen. Exclusief riante onkostenvergoeding.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Brussel, corruptie, Elite, Eurofielen, Europees Parlement, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Lachen om het Europees Parlement met Derk Jan Eppink

 1. Tistochwat zegt:

  ‘Bij ons in het dorp’ was destijds ook een grappig boek:

  Like

 2. Jean zegt:

  Opdoeken die geldverspillende waanzin, zolang die waardeloze bende zichzelf in leven houdt zolang gaat het ”bergafwaarts” met de welvaart, veiligheid en leefbaarheid van de Europeanen, de importbarbaren die verantwoordelijk zijn voor alle ellende worden op alles ”bediend” en de eigen bevolkng wordt uitgeperst en vernederd.
  De toegevoegde waarde van die EU troep en importbzrbaren is nul kommanul nul nul.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jean: 18.38. uur. Dat ben ik geheel met je eens Jean! Een stelletje vuile graaiers en uitvreters dat is de hele EUSSR santekraam! En WIJ moeten deze WAANZIN betalen en maar onze mond houden. Ik walg van dat hele GEDROCHT in Brussel!

   Like

 3. Republikein zegt:

  Schuift aan bij Mens, nog een zinnig woord te beroerd, ergo, boter op het hoofd.

  Like

 4. jitskesez zegt:

  Zichzelf feliciterende instelling. In het Engels zeggen ze dat nog beter, Mutual masturbation club.

  Like

 5. Idefix zegt:

  Persoonlijk zie ik er de humor niet zo van in.,Dankzij dit gajes verdampen onze pensioenen,is een land als Griekenland op de rand van de afgrond gebracht,worden we overspoeld door Oostblok tuig ,stromen de noordelijke miljarden richting het zuiden en ,als we niet oppassen, worden we ook nog de Oekraïense rotzooi in gesleept

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s