VIDEO: “Islam is NOT for me”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Fred”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: “Islam is NOT for me”

 1. janfreak zegt:

  De islam staat haaks op onze normen en waarden, vandaar dat we er ons ook niet in kunnen vinden.

  Like

 2. Jade zegt:

  Sterk filmpje wel…
  Toch is kindermisbruik maar één punt van de waslijst…

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Islam is ook niets voor mij! Prima verwoord in het lied!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  En dan te bedenken, dat ik, toen ik besloot, dat ‘islam niets voor mij was’-heel wat jaartjes geleden- zelfs nog niet van die geschiedenis had gehóórd!
  Het waren toen uitsluitend de hoofddoekies en de sekse-scheiding, waar je over struikelde. (En om eerlijk te zijn, zijn ze dat nóg.)
  En nóg weer eerder had je dat evenmin door omdat die kerels hier alléén kwamen en zich doodnormaal gedroegen -zelfs kon je wel zeggen, dat ze God noch gebod leken te kennen.
  Eén en ander werd pas duidelijk, toen de gezinnen begonnen over te komen. Tóen begonnen veel Nederlanders, louter op grond van wat ze waarnamen, te zeggen: Islam is niets voor mij.
  Het dragen van hoofddoekies ter bescherming tegen regen en wind verdween zelfs, want de Nederlandse meiden wilden niet met die onderdrukte moslima’s geïdentificeerd worden!
  En achter al dat àndere kwamen we pas nog weer later; kun je nagaan!

  Like

  • Anna zegt:

   Theresa een goede beslissing! 20 jaar geleden werd ik als reisleider in Turkije door de gids van een reisgezelschap al uitgemaakt voor een ongelovige waar ik niets van begreep. Een jaar later werd ik ” ongewild ” door een Arabier in Aqaba op een zondag middag wandeling begeleid omdat hij dacht z’ on westers mens is een leuk ( bed ) speeltje. In Egypte ( overigens een prachtig land waar ik altijd met veel plezier kwam) heb ik meerdere malen met luide ( vaak nederlande) scheldwoorden ( dan keek iedereen) de mannen van mijn lijf moeten houden…….. Islam NEE ZEKER NIETS VOOR MIJ

   Ik ben mezelf na al deze ervaringen er wel in gaan verdiepen wat de oorzaak zou kunnen zijn van dit gedrag. Al zeker 10 jaar geleden heb ik een Koran gekocht en gelezen. Steeds zeg ik ook nu nog tegen mijn reisgenoten verdiep jezelf erin dan weet je waar je over spreekt en GELUKKIG NU BEGINT NEDERLAND ( zeker op deze site) een beetje te zien HOE ERG HET ECHT IS alhoewel heel veel Nederlanders dit helaas nog niet weten.

   Like

 5. lucky bee zegt:

  Ook voor mij niet ze hebben mijn moeder vermoord.

  Like

 6. LafSchaap zegt:

  Swingend! Ik ga het liedje + melodie uit mijn hoofd leren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s