Vier “Zweden” financierden ISIS via 6 schijnfirma´s

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadere details zijn nog niet bekend, maar de Zweedse politie heeft vier Zweedse moslims gearresteerd, die ervan worden verdacht via zes schijnfirma´s de “Islamitische Staat” gefinancierd te hebben.

Volgens de politie zou er in Stockholm en omgeving een grote razzia hebben plaatsgevonden wegens de verdenking van witwassen van geld.

Volgens een betrouwbare informatiebron zouden de verdachten contacten naar Syrië en met IS gehad hebben.

Money Jihad” bericht dat het om drie mannen en een vrouw in de leeftijd van 31 tot 50 jaar gegaan zou zijn.

Zweedse geheime diensten schatten dat het daarbij ging om een bedrag van omgerekend 1,05 miljoen euro, dat ieder jaar naar de extremisten werd overgemaakt.

Sinds 2012 hebben zich meer dan honderd “Zweden” aangesloten bij de terreurbewegingen in Irak en Syrië. Daarbij gaat het hoofdzakelijk om islamitische immigranten, vluchtelingen en hun zoons, die in Zweden woonden.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Criminaliteit, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Vier “Zweden” financierden ISIS via 6 schijnfirma´s

 1. Roni zegt:

  Waar zou toch al dat geld van die overvallen, ramkraken ed blijven?

  Like

 2. Roni zegt:

  Waar zou al dat geld van die overvallen, die ramkraken, die afpersingen ed blijven behalve dat ze daar ook hun huizen in hun herkomstlanden mee financieren…..

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Goh! Wat interessant? Wat is er toch met de Zweden aan de hand? Hebben ze kou gevat en hun hersenen zijn er een beetje bevroren geraakt? Eerlijk gezegd, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik verwachtte van de Zweedse autoriteiten, eerder, dat ze zulke fantastische (nieuwe) burgers (ex vluchtelingen?) een onderscheiding zouden geven voor hun diensten in inzet t.b.v. de arme stakkers in de Derde Wereld. Misschien een Nobelprijs voor de Vrede. Mensen die zo hun best doen om geweldige projecten te financieren voor de jonge Islamitische Staat.

  Like

 4. Jade zegt:

  Tjonge, had de politie daar niet wat beters te doen?
  Mensen oppakken voor islamofobie bijvoorbeeld…
  Of vinden ze de ware islam toch niet zo fijn?

  Like

 5. Nemesis zegt:

  Als je dan bedenkt dat DWN (Deutsche Wirtschafts Nachrichten) ook voor een groot deel door een paar Zweden zijn overgenomen. Zal het daar binnenkort ook met vrije nieuwsgaring voorbij zijn.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat is mij nu al in enkele artikelen van DWN opgevallen. Binnen de kortste keren wordt het blog pro-Obama en pro-EU. Let maar eens op!

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Dat is de vrees van de vaste lezersschaar, en die is behoorlijk groot, ook. Het wordt dan ook openlijk op de site van DWN zo geplaatst. Dan is het laatste vrije blog (buiten PI, die niet zoveel lezers heeft) ook weg.

    Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het eens met het artikel. Een opmerking slechts: MOSLIMS zijn geen Zweden,Nederlanders,Duitsers,Fransen etc. MOSLIMS zijn en blijven MOSLIMS!

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ik denk dat dit slechts het topje van de ijsberg is, laten ze zo’n razzia ook maar in de rest van de Europese Islamofiele landen houden…

  Like

  • BertG. zegt:

   Laten ze elke moskeet maar eens onderste boven keren en daar razzia’s houden.
   Ik denk zomaar dat ze maar wapens aantreffen dan in menig kazerne van het leger.
   En dan niet met speurhonden met sokjes aan en agenten op hun sokken.
   Omkeren zo’n tent. Wekelijks.

   Like

 8. wouteenhoorn zegt:

  Jammer maar als ik te dikwijsl lees dat we eindelijk wakker worden dan word ik niet goed. Nee lieve mensen het wordt steeds erger. We zijn te laat. Natuurlijk blijf ik vechten maar het is wel tegen de bierkaai. Of??????????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s