Vrijheid en democratie in Nederland blijkt politiek correcte eenheidsworst

PVV Groningen

(Door: Ton van Kesteren)

Onlangs werd bij een politicus een raam ingegooid, omdat daar een affiche hing van de Partij voor de Vrijheid. Een gebeurtenis die doet denken aan de recente aanslagen op mensen die onze vrijheid verdedigen. Democratie in Nederland is inmiddels niet meer dan politiek correcte eenheidsworst, voorzien van het predikaat ‘halal’. Politieke standpunten, anders dan politiek correct, worden gezien als ‘haram’.

Het is treurig dat politici en aanhangers van de Partij voor de Vrijheid hun leven niet zeker zijn, in hun dagelijkse bezigheden worden belemmerd, worden geïntimideerd, hun baan verliezen, en zelfs worden bedreigd. De zwijgende meerderheid in Nederland wordt dagelijks geconfronteerd met stemmingmakerij tegen de voorhoede van gewone mensen, politici, publicisten, cabaretiers en kunstenaars die wel de moed hebben om misstanden aan de kaak stellen en te pleiten voor een andere koers.

Politieke tegenstanders, een zittende bestuurlijke elite die elkaar de baantjes toespeelt, en de daarmee verweven politiek correcte media, doen hun uiterste best om de Partij voor de Vrijheid op negatieve wijze neer te zetten, waarbij afschuwelijke vergelijkingen routinematig worden gemaakt. Een bedenkelijke ontwikkeling in een land dat steeds verder afglijdt als het gaat om vrijheid, democratie en welvaart.

Gelukkig worden steeds meer burgers zich daarvan bewust en groeit de aanhang van de Partij voor de Vrijheid. De PVV als brede volksbeweging die voor Nederland en voor de Nederlanders opkomt, zoals dat in elk land van de wereld vanzelfsprekend is.

Genoeg is genoeg, en daarom roept de PVV-Groningen alle Groningers op om massaal het affiche van de Partij voor de Vrijheid overal goed zichtbaar op te hangen en op 18 maart te gaan stemmen op de PVV.

PVV normale grootteDoor:
Ton van Kesteren
(fractievoorzitter PVV-Groningen en lijsttrekker tijdens de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten van Groningen)

Voor:
www.ejbron.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Groningen, PVV, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

21 reacties op Vrijheid en democratie in Nederland blijkt politiek correcte eenheidsworst

 1. joopklepzeiker zegt:

  Het is weer 1938 .

  Like

 2. N.E. Derlander zegt:

  Dat hinderlijk hypocriete gedrag van eurofiele en policor Nederlandse politici vind ik ronduit weerzinwekkend.

  Voorbeeld: toen Machiel de Graaf (PVV) kolonel Gadaffi van Libië citeerde (de wereld zal door de islam veroverd worden door de baarmoeder van de vrouw) liepen de PvdA, de SP en de CU als gestoken door een wesp hysterisch gillend naar de interruptiemicrofoon om verhaal te halen. Zo zielig dat het vermakelijk werd. Afgelopen weekend was bij de VARA het programma Cojones en een van de grappenmakers maakte de grap dat de onlangs geboren baby van Fleur Agema (PVV) bij de geboorte eerst met een armpje naar buiten kwam. Totaal geen hysterie bespeurd, waar dan ook. Hoe hypocriet wil je het hebben?

  Ik blijf PVV stemmen. Duidelijk en consistent in haar standpunten en steevast vooruit met vaste koers voor Nederland en de Nederlanders.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tóch was het een kolerestreek om zo ’n grap te laten passeren: Laat ze dat gezinnetje met rust laten!
   Typisch iets voor Links: Altijd op de man spelen!
   Zoo ’n 40 jaar geleden hetzelfde: Toen waren Wiegel en zijn eerste vrouw Jacqueline (Pien) voortdurend de klos! Misselijk!

   Like

   • N.E. Derlander zegt:

    @Theresa Geissler,

    Dank u voor uw bijval.

    Zeer met u eens dat ook dit jonge gezinnetje, alleen al fatsoenshalve, met rust gelaten moet worden.

    Like

 3. BertG. zegt:

  PVV-fractievoorzitter Geert Wilders zal op 16 maart, kort voor de Provinciale Statenverkiezingen, in een één-op-één debat gaan met D66-leider Alexander Pechtold.
  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2015/02/wilders_en_pechtold_gaan_eenop.html

  Like

 4. Durven ze niet.
  En begrijpelijk!

  Like

 5. Ruit in gegooid…misselijke klootzakken.GA DOOR PVV

  Like

 6. Thoth zegt:

  Net als Wilders die t.o.v. de Marokkanen zei, “minder, minder, minder”. Wat is daar nu verkeerd aan? Ik heb nooit gestemd hiervoor dat de Marokkanen in ons land mochten blijven! Dat heeft Lubbers gedaan. Die heeft ze een 2 paspoort gegeven. Dus waarom nu? Het zal wel een eenheidsworst van de politie zijn. Voorbedrukte papieren lagen al klaar….
  .

  Like

 7. Giny zegt:

  Ton, ik voel de woede in je stuk, wat trouwens de waarheid is!
  Wat mij opvalt, dat ze er in de media nauwelijks aandacht aan besteden!
  Logisch natuurlijk, dat gebeurd alleen als het bij een Moslim zou zijn gebeurd,
  dan stonden alle seinen op rood!!!
  Dit bericht moet zoveel mogelijk doorgestuurd worden, ik ga dat zeker doen!

  Like

 8. Roni zegt:

  VOGELVRIJ verklaard maar O zo TROTS op PVV. AL jarenlang…….in deze totaal verziekte stad.

  Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  Beste Ton,

  Groeten uit Winschoten.
  Ik ga PVV stemmen en heb nog nooit ‘rechts’ gestemd. Inhoudelijk vindt ik je korte stukje niet zo sterk, maar een andere koers is zeker nodig.
  Waarom zet je de ‘politiek correcten’ in de zelfde hoek als de halaleters? Die moet je wel van elkaar scheiden, want dat doen zij zelf ook. Want om welke reden bedenken zij de halaleenheidsworst, dan om versterking van hun politiek electoraat. Als dat geen islamieten waren hadden ze ook geen halal nodig, toch? Daarmee geven zij zelf (onbewust) aan dat zij ‘haram’ zijn en projecteren dat op ons ‘politiek incorrecten’, waartegen zij dan ageren.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Helaas is het zo.
  Ik vrees dat je in Nederland beter jood kunt zijn dan PVV-er en dat deugt al niet meer.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  En dit komt erbij uit ! Hoe in een duitse kinderkresch een islamlul indoktrineerd !

  Like

  • Sjaak zegt:

   Bei dem Moslem, der den deutschen Kindern den Koran preist, handelt es sich ganz offensichtlich um Ömer Akbulut, der sich als Sprecher der islamischen Gemeinde für den Bau einer Moschee mit Minarett in Wertheim engagiert hat. Man kann also davon ausgehen, dass sich der Kindergarten in der Umgebung von Wertheim befindet.

   Like

 12. Frans de Wit zegt:

  Het is helaas zo, maar onze hoop is wel op jullie gevestigd hoor. Dus graag nog even volhouden alstublieft 😉

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Nijhoff ik voel met U en de PVV mee. Nederland en democratie, dat is NU hetzelfde als een vierkante cirkel. De hele politieke kliek, van “links tot rechts”, verzameld in hun HAAT tegen Dhr. Wilders en de PVV. Democratie zou juist in moeten houden, dat iedere partij, ook al staat het anderen niet aan, evenveel recht heeft om zich te profileren zoals bv. CDA,VVD,PvdA en D66 dat doen. Maar helaas Nederland is geheel verpest door een KWAADAARDIGE BACIL te weten het RODE VIRUS. Sinds 1968 heeft deze bacil zich in alle organen genesteld van de Nederlandse maatschappij. En slechts het RODE EVANGELIE mag worden VERKONDIGT!

  Like

 14. Sjaak uit Dordt zegt:

  Walgelijk, om de ideologie van het zwaard/de haat bij onschuldige kinderen probeert te posteren.

  Like

 15. roeldupree zegt:

  We would not allow Nazism to flourish again unchecked in our lands – we should therefore not allow Islam to place more and more checks on our behaviour until all we hold dear has been destroyed.

  https://www.change.org/p/president-barack-obama-examine-whether-islam-is-antithetical-to-human-rights

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s