Woordvoerster van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken: Geef Jihadisten banen!

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Het ziet er dus naar uit dat de regering-Obama de “ultimatieve strategie” heeft gevonden om het islamitisch terrorisme te bestrijden: men hoeft hen alleen maar banen aan te bieden. In het programma “Hardball” op MSNBC heeft de woordvoerster van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, Marie Harf, gezegd:

“We kunnen deze oorlog niet winnen door te doden. We moeten er op de middellange en lange termijn de oorzaken voor vinden waarom deze mensen zich bij zulke groeperingen aansluiten, wellicht wegens het ontbreken van geluk naar het zoeken van een baan – we kunnen met de landen in de wereld samenwerken om erbij te helpen hun leiding te verbeteren. We kunnen hen helpen hun economie op te bouwen, zodat ze betere arbeidsmogelijkheden voor deze mensen hebben.”

Maar, aldus Frontpage Magazine, onderzoek naar de motieven van Arabische en islamitische terroristen in de afgelopen 20 jaar heeft een volledig tegenovergesteld beeld opgeleverd.

Uit een onderzoek onder 250 Palestijnen tussen 1996 en 1999, die zelfmoordaanslagen wilden plegen, bleek dat geen van de toekomstige daders onopgeleid, arm, dom of depressief was. Ze kwamen uit de middenklasse, waren deels vluchtelingen, hadden betaald werk. . . twee van hen waren zoons van miljonairs.

Ook de daders van 9/11 waren ontwikkelde volwassenen, geen hopeloze chaoten. Eentje liet een vrouw en kleine kinderen achter.

Het waren geen lichtzinnige jonge mannen die onder vreselijke sociale omstandigheden en zonder uitzicht op een beter bestaan leefden. Het waren mannen tot ongeveer 40 jaar uit de middenklasse.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Arabische wereld, Barbarisme, betutteling, Desinformatie, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Woordvoerster van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken: Geef Jihadisten banen!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dat is weer een OPLOSSING waar SOCIALISTEN ALTIJD mee komen! En de Democraten in de USA zijn te vergelijken met de PvdA. Knettergek, het lost niets op!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Na de bomaanslag in de Londense ondergrondse klonk van linkse zijde ook de roep dat degenen die de aanslag gepleegd hadden, ‘zielige’ jongeren waren, zonder opleiding en zonder werk.

  Daar bleek toen al dat de bommenwerpers hoogopgeleide figuren waren, die uit dankbaarheid, omdat GB een universitaire opleiding voor hen had bekostigd, de bommen hadden gegooid.

  Bij links zijn honderden excuses voor het crimineel moslimgedrag mogelijk, zolang hun misdaden maar niet verbonden worden met de islam.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Vrij kort na die wel “geslaagde” verraderlijke aanslag in Londen, was er een verijdelde poging daartoe op het vliegveld van Glasgow.
   De daders waren “Pakis” en hun beroep; ! ! ……………. 2 doktoren en verder verplegend personeel.
   Dus LEVENS-REDDENDE-MENSEN.!!!!!!!!!

   Like

 3. lucky bee zegt:

  Dan moeten ze geen criminelen meer worden, om hun Jihad voor te bereiden.

  Like

 4. Geronimo zegt:

  Gisteren was er het bericht in het nieuws op Radio Klara, dat een of andere invloedrijke imam uit het Midden-Oosten vond dat het stilletjes tijd werd dat de koran zou worden aangepast aan de huidige tijd, m.a.w. gemoderniseerd. Een soort Nieuw Testament dus. In de Tv-journaals van gisteravond bleef het evenwel vruchteloos zoeken naar een bevestiging van dat nieuws.

  Aangezien het huidige islamitisch geweld letterlijk voortvloeit uit wat moslims plichtmatig als het woord van God erkennen, nl. de koran, zou dat uiteraard dit hatelijke boek heel wat dunner maken. Doodslag en geweld tegen wie de islam niet aankleeft, zijn immers voor ‘echte’ moslims noch min noch meer een heilige plicht, waaraan zij zich als gelovigen niet kunnen en mogen onttrekken willen zij niet eeuwig verdoemd worden en branden in de hel.
  ‘Gematigde imams’, vond men tot op heden enkel terug daar waar de islam nog niet (!) overheersend is, in het kader van de ‘Taqiyya’, uiteraard.

  De ‘progressieve’ imam, waarvan sprake in het radiojournaal, zou dus deze vaststelling doorbreken, voor de eerste keer, waarbij het alleen jammer is dat de media daar dan weer niet direct op inhaken. Maar ja, dan zouden ze meteen ook expliciet moeten toegeven dat hun visie van een ‘vreedzame islam’ een soort fata morgana was. Bovendien past dit waarschijnlijk evenmin in hun Obama-verhaal, hun grote progressieve roerganger, want had die recentelijk als een volslagen idioot toch zelf niet gezegd dat al dat huidige mondiale geweld en bloedvergieten helemaal niets van doen had met de islam op zich !
  Uiteraard valt te bezien of deze progressieve imam aan de trieste islam-werkelijkheid iets zou kunnen veranderen. Eén zwaluw maakt immers de lente niet.

  Een zelfde verhaal als dat van deze Marie Harf maken we hier bij ons mee met die steeds terugkerende uitspraken dat moslim-jongeren radicaliseren, omdat ze achtergesteld worden en/of arm zouden zijn. De steeds weerkerende linkse mantra.

  In een laatste studie van Marion Van San, een specialiste ter zake die onze poco’s hier liever kwijt dan rijk zijn, wordt nog maar eens bevestigd dat de meeste van die geradicaliseerde jongeren niét uit arme gezinnen komen, en dat ze meestal een goede opleiding hebben genoten.
  (http://www.radio1.be/programmas/vandaag/mijn-gedacht-wetenschappelijke-blabla-nodig-bel-dan-marion-van-san *)

  De terroristen van 9/11 waren allemaal goed opgeleid. De Duitse wijsgeer Nietzsche vertelde al in de negentiende eeuw dat grote revoluties nooit het werk zijn van de verschoppelingen der aarde, maar van wat hij ‘rabiat gewordene Kleinbürger’ heette (advocaat Robespierre bv, of Lenin, zoon van een schooldirecteur).

  Voor al wie opgevoed wordt met het idee de ‘heren van de schepping’ te zijn, aan wie de enige echte waarheid is bekend gemaakt middels de koran, de moslims dus, terwijl alle andere volkeren in onwetendheid leven of de waarheid hebben vervalst, moet het inderdaad ‘steken’ om op een bepaald ogenblik tot de onaangename vaststelling te moeten komen dat die ‘ongelovigen’ wetenschappelijk en technologisch veel verder staan dan zijzelf, trouwe volgers van allah, wat dan weer zorgt voor een grote frustratie, en twijfel bovendien aan de waarde van hun god, wat effectief tot extreme radicalisering kan leiden, want misschien doen ze toch misschien niet zo goed hun best in de ogen van allah.

  *Jan Blommaert is een Belgisch sociolinguïst en taalkundig antropoloog, werkzaam aan de Tilburg University als hoogleraar taal, cultuur, en meebeheerder van ‘de nieuwe socialist’. Linkse indoctrinatie dus.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Dat mens bevestigt weer het vooroordeel dat blondjes zouden dom zijn.

  Like

 6. baksteen zegt:

  “We kunnen hen helpen hun economie op te bouwen, zodat ze betere arbeidsmogelijkheden voor deze mensen hebben.” Ze zijn de industrieterreinen in het midden-oosten in ieder geval al door een versnelde RO procedure aan het schoonvegen 🙂

  De gekte zit duidelijk in de gehele westelijke wereld, de chaos moet blijkbaar komen en de VS is de messenger, de leibandtekkels volgen.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Hoe kun je met deze gekken een economie opbouwen. Ze vernietigen alles tot aan wetenschappelijke boeken en geschriften toe (Alexandrie nog recentelijk). De enige economie die ze op kunnen bouwen is gelijk aan die van Amerika, nl. een oorlogsindustrie. Zou dat blonde huppelkutje hier aan denken?

   Like

 7. win zegt:

  de massamoordenaars van 9/11 hadden zeer goede banen. bin-laden was multi-miljonair.

  Like

 8. EdBos zegt:

  Ja, natuurlijk, geef ze maar banen. Welke banen? O ja, het gaat weer goed met de economie en de banenmotor draait weer. In elk geval tot 19 maart.

  Trouwens, in Amerika worden ze de politieke correctheid onderhand ook zat.

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  Welke idioot zou zulke criminelen aannemen……………….wie neemt er uberhaubt nog meslims aan…………….o ja, Obama neemt ze wel aan in het Witte Huis en in EU nemen ze ze aan als deskundigen……………………duh

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jowitteroos: 13.00. uur. En dat is omdat moslims broeders zijn van de MOSLIM OBAMA! Dezelfde Obama die diverse MOSLIMS het OVERHEIDSAPPARAAT in heeft laten stromen in de USA!

   Like

 10. Cathja zegt:

  Wat een dom gezwets van deze vrouw! Als we haar idee zouden uitvoeren, tekenen we meteen ons eigen doodvonnis, want ‘een verbond’ met de vijand loopt slecht af. En laat Amerika zich alsjeblieft niet met ‘de landen in de wereld’ bemoeien om hen ‘te helpen’, want Amerika bemoeit zich al veel teveel met alles wat buitenlands is. De meest recente bemoeienis is Oekraïne. De rol die de VS daar speelt is omstreden, net zoals het omstreden is dat de EU onder dwang van de VS sancties aan Rusland moest opleggen (de EU was er niet voor).

  Gek genoeg hoor ik Obama praten als ik lees wat die vrouw zegt. Obama weet dat hij bijna is uitgespeeld, en trekt nog even alles uit de kast wat maar mogelijk is. Maar let wel: alles om er zelf beter van te worden.
  In het Midden-Oosten is niemand er beter van geworden dat Amerika zich gemengd heeft in de politiek van diverse landen. De puinhoop is er groter dan ooit, en de wreedheden tegen onschuldigen is nooit zo erg geweest als nu!

  Wie zegt Obama eens openlijk dat hij een ophitser is, en geen vredestichter, en dat de wereld op alles behalve Amerika zit te wachten?

  Like

 11. E. Janssens zegt:

  Ik denk dat dat meisje beter de mensen in Syrië gaat helpen, gewonden verzorgen en zo. Er is er haar al één voorgegaan.

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Het is niet de mate van stompzinnigheid die in de eerste plaats opvalt bij de woordvoerster van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken.
  Ieder die bekend is met de opvattingen die in de islam leven en met de doelen die deze ideologie nastreeft en de manieren waarop men de doelen wil realiseren, weet echt wel wat voor links gezwets deze dame uitkraamt.
  In het artikel zelf zijn al genoeg weerleggingen van haar prietpraat te vinden.

  Het zorgwekkende van deze uitlating zit niet zozeer in de opmerking van deze dame op zich, maar in het feit dat de verdediger van de vrije wereld, de Verenigde Staten, dit officieel zegt.
  Deze opmerking maakt dus deel uit van de officiële strategie die de V.S. wil voeren, als het om de aanpak van het jihadisme gaat. Hier horen wij de stem uit het Witte Huis!

  Dit is een levensgevaarlijke invulling van een belangrijk aspect van Obama’s ‘Yes- I- can’ politiek voor onze vrije wereld. De man tast onze verdediging tegen de islamisering aan. Je zult maar met deze duistere figuur opgescheept zitten.

  In het socialistische/communistische denken heerst de Marxistische opvatting dat de geestesgesteldheid van de mensen (en dus ook het gedrag dat daaruit voortvloeit) hoofdzakelijk wordt bepaald door de materiële omstandigheden waarin zij verkeren.
  Verander die omstandigheden en je zult zien dat de mensen veranderen.

  Dat is natuurlijk maar ten dele waar, want iedereen weet dat het gedrag van mensen die in soortgelijke omstandigheden verkeren onderling enorm kan verschillen. Er zijn dus meer factoren die een rol spelen. Doorgaans factoren van geestelijk aard. Niet ieder mens die men uit het ghetto sleurt, zal in zijn geest worden verlost van de mentaliteit van het ghetto.

  De opstelling van Obama is zeer verontrustend en eerlijk gezegd had ik gehoopt dat de man allang uit zijn ambt was gezet. Alleen al de kwestie Benghazi bood daar een mogelijkheid toe, maar deze geslepen voormalige sociale werker is er in korte tijd in geslaagd een groot netwerk van aanhangers te creëren op diverse plaatsen, onder meer in de sociale media, in de Democratische Partij zelf, op de universiteiten, scholen, in de filmwereld en in de kerken.

  Amerika is in een razend tempo verlinkst. En wij weten dat links niet genegen is de islam een strobreed in de weg te leggen.

  Bedenk daarbij dat Obama zich weliswaar graag als een gematigde moslim wil presenteren, maar zijn sterke contacten met de moslimbroederschap spreken dat beslist tegen..
  Wij kunnen deze man dan ook het beste vergelijken met Tariq Ramadan.

  Obama bombardeert hier en daar stellingen van de IS, maar zijn politiek is steeds dubbelhartig: hij verklaart de IS voor niet-islamitisch, wat een riskante uitlating is, wanneer je het hebt over een beweging die claimt de zuivere islam na te streven. Tegelijkertijd laat hij ALLE islamitische landen en organisaties, die onophoudelijk OP ISLAMITISCHE GRONDEN agressie bedrijven, haat verkondigen en ontoelaatbare vormen van discriminatie plegen, consequent buiten schot.

  Israël wordt daarvan de dupe en het Westen eveneens, want door zijn opstelling tegen de oprukkende islam hindert hij ons in de verdediging van ONZE westerse waarden en normen en bovendien probeert hij aantoonbaar Israël te dwarsbomen in zijn gerechtvaardigd verweer tegen organisaties en landen die vervuld zijn van de ergste vormen van Jodenhaat en vernietigingsdrang sinds de Tweede Wereldoorlog.

  Overal worden er moslims geestdriftig bij de gedachte dat het mogelijk is de geïdealiseerde islamitische heilstaat IN KORTE TIJD te realiseren.
  Daarom, ‘Yes, I can’ mannetje in het Witte Huis, sluiten zoveel jonge mensen zich aan bij de IS. Zij hoorden deze heilsboodschap van jihadistische predikers!
  Hun motivering is PUUR RELIGIEUS!

  Dat weten wij hier en iedereen die de veroveringsstrategie van de ‘ religie van de vrede” doorziet!
  En dat weet u zelf ook maar al te goed, Obama!.

  Ik vind deze man een schande voor de Verenigde Staten, een bedreiging voor elke vrije samenleving, een RAMP voor de westerse wereld

  DUS GEEN BANEN scheppen voor jihadisten!

  ALLE jihadistische predikers uit het land verwijderen en er niet weer in laten. Er mag geen misbruik meer worden gemaakt van onze vrijheid van godsdienst. Deze wet is niet ontworpen om onze nationale vrijheden te ONDERMIJNEN en ons STAATSBESTEL te ONTWRICHTEN.

  En voor de tegenstanders van deze president die zo VOORBARIG en zo VOLKOMEN ONTERECHT al aan het begin van zijn carrière de Nobelprijs voor de VREDE ontving, heb ik één advies:

  IMPEACH , IMPEACH, IMPEACH that man!

  Like

 13. JAN zegt:

  Zij zegt niets anders dan wat was gezegd in Nederland na de moord op Theo Van Gogh.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s