VIDEO: Arnoud van Doorn verklaart NL oorlog in haatspeech

Screenshot_1

(Door: Pritt Stift)

Ex-PVV’er Van Doorn hitst buitenlandse moslims… door Joop-nl

Kijk nou. Voortschrijdend moreel en journalistiek inzicht bij de collegaatjes van Joop.nl. Het ledengeldweblog van de PvdA/VARA ontdekte dat het Haagse gemeenteraadslid Arnoud van Doorn – hoer van Qatar en pooier van Saudi-Arabierië (hvqpvsa) – op de Malediven haatpreken blijkt te houden die negatief afstralen op ons mooie tolerante Nederlandje.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Malediven, Moslims, Nederland, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Arnoud van Doorn verklaart NL oorlog in haatspeech

 1. jowitteroos zegt:

  Ongelooflijk dit, wat een L.L, het bekende slachtofferen van meslims, want in Europa en vooral in Nederland hebben die haatzaaiers en onderdrukkers en -ik wil-ik eis-ik moet- meslims te maken met een Nederlandse dictatuur want ze mogen niet eens vrijuit spreken en leven, neen, ze worden in ons landje onderdrukt……………………Het moet gvd ( sorry) toch niet gekker worden met die vol-idioot en vol-idioten………..spek om de kat binden…. Maar die van Doorntje vergeet dat die L.L als eerste ‘opgeofferd’ zal worden uit naam van zijn allah en dat die zijn 72 maagden echt kan vergeten……………… Wat doet een AIVD hieraan?

  Like

 2. BertG. zegt:

  Let op hoe die agentjes hier zich laten schofferen door die gasten.
  Als kinderen laten zij zich behandelen. Geen ID bij je? niks aan de hand meneer.
  Ze worden midden in hun smoel gewoon uitgelachen.
  En probeer nou maar een als Nederlander zou een houding aan te nemen. (filmpje)

  Youness Ouaali, de moslim-Gru achter haatgala 030, deed eerder al huilie toen hij aan de NOS spinde onthulde dat de haatimams alleen maar als lokkertje op de poster stonden. En nu weer huilie op Facebook omdat een politiemevrouw kamlpjes z’n nummer vroeg: “Begin er een beetje moe van te worden en tegelijkertijd verdrietig omdat ik de (sic) Nederland mis van voor 2001 hoe dan ook, wij laten ons door niemand intimideren, ook niet door de gevreesde haatpolitie in dienst van de politiestaat anno 2015.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/ga_dan.html

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Echte vullis.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Wát een smerig stuk vreten, om zó af te geven op Nederland, en ook zo te líegen over de situatie hier. Hij had moeten zeggen dat moslims in ons land en in andere landen van Europa meer en meer terrein winnen, overal hun zin in krijgen, dat er enorme moskeeën gebouwd ‘mogen’ worden, eten in kantines nogal eens wordt aangepast (halal), zelfs als er ook maar 1 moslim in dat bedrijf werkt, het in openbare gebouwen dragen van religieuze symbolen (christelijk, Joods) niet meer is toegestaan sinds moslims zich daaraan ergeren en weten dat ze na protesten van hun kant in veel gevallen in het gelijk gesteld worden, en ga zo maar door.
  Hoezo neemt de agressie tegen moslims toe, ‘meneer’ Van Doorn? Is het niet nét andersom? Heeft u oogkleppen op, oordoppen in, zodat u niet weet wat moslims WERELDWIJD aan het doen zijn? Hun opzet is toch om de hele wereld te islamiseren? Nooit van gehoord, ‘heer’ Van Doorn? WIE heeft het dan op WIE gemunt? Wij discrimineren de moslims??? Laat je eens grondig nakijken man!
  Ja, Van Doorn heeft er echt plezier in om zijn vaderland eens flink onderuit te halen, dat is te horen. Hij is een vuil-spugende vulkaan gelijk, als hij het over zijn eigen land en landgenoten heeft! Misselijk word ik van die kerel!

  GA JE VRESELIJK DIEP SCHAMEN, ARNOUD VAN DOORN!!!

  Maar schaamte kennen moslims niet. Liegen en bedriegen kunnen ze des te beter. Hij is er een heel duidelijk voorbeeld van!

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Wat maakt deze man zich belachelijk. Overigens is het geen haatspeech maar een LASTER-speech.
  Zou hij deze trip betaald hebben van zijn drugsgeld of zouden zijn Saoedische vriendjes voor hem gedokt hebben?

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Als Nederland deze stuk tyfus niet bevalt, waarom gaat hij niet bij ISIS wonen? Wat belet hem? Hij zou daar zeker een lekker leventje hebben? ISIS is een paradijs voor islamitische psychopaten. Hij zou naar hartenlust mensen kunnen onthoofden. Hij zou gezellig een steak vreten, gebraden van een Dhimmie kont …Niet uit de diepvries zoals de Argentijnse steaks van Albert Hein, maar nog warm …direct van het slachthuis. Hij zou mogen alle kleine meisjes verkrachten en Jezidische en christelijke seksslavinnen mogen houden. Hij zou zelfs het genoegen hebben seks met dooie vrouwen kunnen beleven. Daar houden moslims veel van. En als hij zelf doodgaat in de strijd voor Allah, gaan de poorten van het paradijs voor hem open. Daar in de tuin van Eden kan hij de hele dag door 70 dode hoeren naaien ….GRATIS …In Nederland is enkel de zon gratis …voor de rest trekt men de pinpas of de portemonnee. Als hij naar de Walletjes of de Haagse Geleenstraat gaat, moet hij altijd betalen. ..Niet erg handig tijdens de crisis … En hij kan nog behoorlijk wat SOA oplopen …Ups …Dat kan hij ook in de moslimparadijs …De dode islamitische hoeren gaan niet vaak naar de dokter om zich op infectieziekten en HIV testen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Weet U, waarom hij dat soort dingen niet ambieert, Thomasson? Omdat dit verknipte mannetje daar in de grond nog te middelmatig van inslag voor is!
   God weet, waarom hij de PVV heeft ingeruild voor het andere uiterste, maar iets zegt mij, dat deze onbeduidende loser ten koste van alles wil uitblinken en gevierd wil worden; dat het een opportunist is, die in de grond slechts dáár naar hengelt en geen middel schuwt om dat dan ook te bereiken. Bij de PVV kreeg hij de kans niet. want alleen Geert komt daar in het voetlicht en alleen als je het gedachtengoed toegenegen bent en níet de schitterende positie houd je dat uit. Van Doorn hield het niet uit en stortte zich uit louter wrok in de armen van de Grote Tegenstander, de islam. En omdat islamitische vorsten hem intussen op koninklijke wijze hebben ontvangen, dus áándacht aan hem heb ben besteed, voelt hij zich bevredigd en houdt het in deze rol wèl uit. Hij bouwt hem zelfs uit door het houden van haatspeeches in alle uithoeken van de wereld zoals hier op de Malediven.En ik denk ook wel te begrijpen, waaróm: Zo voelt hij zich de volwaardige evenknie van Geert Wilders, die hij bij de PVV nooit kon passeren; hij denkt hiermee hetzelfde te presteren als Geert!
   Volkomen verknipt, die vent!

   Like

 7. Marc zegt:

  Ja, hoor eens hier: waarom classificeert de overheid dit niet als een subversieve activiteit. Die knul pleegt sowieso verraad door zich in te laten met een neonazistisch gedachtengoed. Nu zet hij ook nog eens een onderontwikkeld volk aan tot oorlog tegen onze natie.

  Arresteren bij aankomst op Schiphol, die gast, tot 25 jaar dwangarbeid laten veroordelen door een rasechte D66-rechter!

  Like

 8. Giny zegt:

  Arnoud van Doorn heeft er voor gekozen om zijn zakken te vullen als Moslim!

  Bij de PVV ging hij door de mand, pleegkinderen (waar hij veel geld voor kreeg) zijn
  hem ontnomen, met de drugshandel is hij gesnapt, aan werken heeft hij een
  broertje dood!

  Hij kwam een Moslim tegen die in de gaten had dat Arnoud voor geld zo om
  te kletsen was en Arnoud heeft zich bekeerd tot de Islam!

  Hij is gewoon een smerige spion voor het Saudi geworden, doet hij niet wat hem
  opgedragen wordt, kon het zijn kop weleens gaan kosten!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Dit soort figuren moet je aan de hoogste boom ophangen, en lekker een tijdje laten bungelen voordat de dood intreedt. Ik begrijp niet dat hij nog naar ons land durft te komen en dat hij wordt toegelaten, wat een idioot…….ik kan mij hier zo boos over maken……

   Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  Vuile hypocriet die Arnoud van Doorn, narcistische hufter.
  “Als je in Nederland moslim wordt, dan beginnen je problemen pas goed.”

  Op de Malediven is het Christendom verboden. In Nederland kun je zonder belemmeringen Moslim worden en de grootste (oe Akbar-) leugens over ons verspreiden met dat achterlijke theologisch dogmatisch-autoritair systeem dat Islam heeft.

  Mijn kritiek gaat o.a. over de gevolgen vandaag de dag, van het tijdens het Islamitische Kalifaat ontwikkelde denkpatroon, van mannelijke moslimsuperioriteit en de reductie van het vrouwelijk lichaam tot neukobject op het matras.
  Als een vrouw zich tot de Islam bekeert dan beginnen háár problemen pas goed.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Wat een smerige, leugenachtige ploert

  Voor geld uit het Midden-Oosten kun je je eigen volk blijkbaar wel verraden

  Ik mag hopen dat het Midden-Oosten hem een keer te pakken neemt.

  Like

  • Giny zegt:

   Wachteres

   Dat gaat echt wel een keer gebeuren!

   Ik moet nog steeds aan Willem van Hanegem denken, die is daar voetbaltrainer
   geweest, na een paar verloren wedstrijden kon hij zijn biezen pakken
   met de hele familie!

   Zijn familie kon gelijk vertrekken, maar voor Willem heeft het nog een tijdje
   geduurd voordat hij het land mocht verlaten!

   Hij had natuurlijk geen strafbaar feit gepleegd, maar toch, je hebt daar niets
   te vertellen!

   De hele opzet van de Arabieren is om hier een machtspositie te krijgen,
   zou mij niets verbazen als van Doorn achter de sticker actie van Geert zit!

   Like

 11. Roni zegt:

  BertG heeft een filmpje bijgevoegd, wel bijzonder om weer te zien. Maar ach, de politie-bobo’s negeren dit toch. Dat doen ze al jarenlang. Het feit dat gewone politieagenten op politiebureaus worden belaagd interesseert ze niet eens. DAT ZIJN DAN JE COLLEGAS, CQ JE BOBO’S………
  De grootste politie-moslim-escortboy is Aalbersberg uit Amsterdam. Maar ach, omdat hij vergoeilijkend over de Marokkanen en negatief over de mmm (nee dames en heren niet mmm van Mora) uitspraak van Wilders had gesproken kreeg hij het beroemde snoepreisje naar Oekraine toebedeeld. Een slapjanus in eigen land tegen islamitische, merendeels Marokkaanse, uitwassen en in Oekraine stoer denken te zijn tegen Russen.
  Onze grootste held op sokken.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Ik heb hem niet kunnen afluisteren omdat ik het zo walgelijk vind.
  Wat een idiote kwast.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Wat een volks-en landverrader is die van Doorn toch. Hij is nog erger dan een NSB er uit de jaren dertig van de vorige eeuw. En deze vileine persoon leert snel van de MOSLIMS. Vooral het spelen van de SLACHTOFFERROL gaat hem schijnbaar moeiteloos af. Huilie,huilie dat hele verhaal op de Malediven. Schijnheilige minkukel dat hij is!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  De Malediven behoren tot de landen waar christenen massaal worden vervolgd! Dat even ter aanvulling! Open Doors bericht daar vaak over.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Wie weet lijdt Arnoudje wel aan deze stoornis:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Narcistische_persoonlijkheidsstoornis

  of aan deze:

  http://www.psyq.nl/Programma/Persoonlijkheidsproblematiek/herkennen-persoonlijkheidsstoornis/categorie-persoonlijkheidsproblematiek/Theatrale-persoonlijkheidsstoornis

  Hij staat in elk geval dwaze nonsens uit te kramen!
  Hoe dúrft hij te beweren dat de moslim het in Nederland zo zwaar heeft; de moslim komt hier juist op alle mogelijke manieren voor de volle 100 % aan z’n gerief ten koste van, en op kosten van de Hollandse bevolking!

  Ik heb de video niet in zijn geheel kunnen bekijken want de beelden vergden te veel van me.

  Like

 16. b. gast zegt:

  Als je zo hypocriet, achterbaks, bekrompen, gefrustreerd en one track minded bent als Isis en kalifaat lover Arnoud van Doorn, kun je ook maar één kant op en dat is die van het fundamentele Islamisme. Op de Malediven, dat notabene op de gewelddadige christenvervolgingranglijst op nummer 6 staat, klaagt hij over de positie van de Islam in Nederland. Dan heb je toch wel een loden plaat voor je kop met daarop een ton boter op je hoofd. Krankzinniger kan je het niet verzinnen. Daarbij vergeet hij voor het gemak deze mensen te vertellen dat hij voorstander van het kalifaat is en dat zijn partij Isis heeft verheerlijkt. Zelfs zijn geloofsgenoten beliegt en bedriegt hij. Voor een psychopatische pathologische leugenaar als Van Doorn is zijn bekering tot de radicale Islam de enige weg om zijn dwangmatigheid tot liegen en bedriegen de vrije loop te kunnen laten, want dan kan hij elke kritiek op zijn gestoorde brein afdoen als islamofobie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s