VVD, PvdA en D66 willen dat belastingbetaler opdraait voor schade Feyenoord-fans

Screenshot_3

(Door: Bas Paternotte)

Opstelten zei eerder schade Rome op daders te willen verhalen – CDA: ‘Dit is absurd’

Met update – VVD, PvdA en D66 willen dat de belastingbetaler de schade betaalt die is veroorzaakt door Feyenoord-fans aan de Barcaccia-fontein in Rome. Dat schrijven de fractievoorzitters van VVD, PvdA en D66 in de Eerste Kamer aan minister-president Rutte. Dat meldt Nieuwsuur dinsdagavond.

PvdA-senator Marleen Barth: “U mag het zien als een oproep tot fatsoen vanuit de Senaat aan heel Nederland. Ik denk niet dat wij als Nederland in de wereld zo te boek moeten willen staan.”

Lees verder>>>
(h/t R. van Marle)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Criminaliteit, D66, Hypocrisie, Krankzinnigheid, political correctness, politici, PvdA, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

26 reacties op VVD, PvdA en D66 willen dat belastingbetaler opdraait voor schade Feyenoord-fans

 1. nelly zegt:

  zijn ze nou helemaal besodemierd om de belastingbetaler te laten betalen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Waar denk jij dat al doe orde troepen en ME van betaald worden die bij voetbal wedstrijden aanwezig zijn. We doe niet anders dan betalen voor een klein gedeelte die niks anders doet dan slopen en herrie trappen. Elke week weer.
   Weinig verschil, moeten ze gedacht hebben.
   Anders horen we de bevolking ook nooit klagen op enkele na.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Totaal gestoord, dit voorstel!

  Ik wens NIET mee te betalen aan schadevergoeding veroorzaakt door criminelen. Het is nog maar de vraag of het echte supporters waren, of gewoon tuig wat zin had om lekker rotzooi te trappen. Ik heb totaal niets met voetbal, en het zou ongehoord zijn als ik aan de rekening moet mee betalen die ‘sportliefhebbers’ ons presenteren, nadat ze hun boekje vér te buiten zijn gegaan! Stel je eens voor dat wij hier gehoor aan geven, dan ligt de weg ook open voor iedere schadeclaim die ons gepresenteerd wordt door rotzooi trappende toeristen in het buitenland. Waar moet dat heen?

  In dit geval sta ik achter de reactie van het CDA: “Dit is absurd”.
  De overheid mag niet het idee krijgen dat er altijd geld bij de burgers te halen valt. We zijn inmiddels al genoeg bestolen door de overheid!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Ik schaam me voor deze hollanders en leg dan ook telkens uit dat ik geen hollander ben maar uit een andere provincie kom.
  Idd. een zeer slechte reclame voor Nederland maar het is te gek om daar de nederlandse belastingbetaler voor op te laten draaien.
  De veroorzaker is Fijenoord met zijn aan hang.
  Dus laat die dat maar met van mijn part justitie gaan oplossen.
  Overigens las ik ergens dat v. Woudenberg de zaak gratis wilde restaureren.
  Goeie marketing van die mensen.

  Like

 4. Giny zegt:

  Laat ik maar gewoon achter de PVV blijven staan, die zijn het daar NATUURLIJK
  helemaal niet mee eens!

  Het CDA draait nogal eens in verkiezingstijd!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  “PvdA-senator Marleen Barth:

  “U mag het zien als een oproep tot fatsoen vanuit de Senaat aan heel Nederland. Ik denk niet dat wij als Nederland in de wereld zo te boek moeten willen staan.” ”

  Wel ja joh, graaiende rooie trut (excusez les mots)!!!
  IK hoef niet opgeroepen te worden tot fatsoen!!!
  Ik heb nog NOOIT in mijn leven schade toegebracht aan spullen van anderen, en zéker niet opzettelijk!
  Ik moet elk jaar ook al mee betalen aan de schade die wordt aangericht door idioten die de boel tijdens de jaarwisseling vernielzuchtig ‘bombarderen’.
  Kom nou zeg, het eind is op die wijze toch volkomen zoek? De onschuldige belastingbetaler zou moeten opdraaien voor de bende die vandalen aanrichten?
  Ik heb mijn geld hard nodig voor mijn vaste lasten en de andere belastingaanslagen!

  Zeg Marleen, hoe zit het trouwens met jouw ‘fatsoen’? Woon je nog steeds ‘scheef’ op kosten van de belastingbetaler? Je weet er wel weg mee hè, met ons belastinggeld?

  https://tistochwat.wordpress.com/2011/02/14/pvda-kandidaat-nr-1-woont-spotgoedkoop-op-kosten-van-belastingbetaler/

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Euh…het waren toch Feyenoord supporters …??? Laat Feyenoord dan ook maar betalen. Hoe zij het verhalen op de “supporters” is Feyenoord’s probleem . OF idd de supporters ZELF laten dokken. Al moeten ze er de rest van hun leven voor betalen ….dan leren ze die “flauwekul” wel af .

  Like

 7. Scheerzeep NU zegt:

  De KNVB heeft 1,2 miljoen leden. Hoeveel is de schade? Spreek mij er niet op aan. Ik ben geen lid.

  Like

  • Scheerzeep NU zegt:

   Als de KNVB een Schadefonds instelt kunnen ze zelf de schade betalen uit het fonds van hun leden. Hun supportersgedrag bepaalt de hoogte van hun eigen bijdrage aan het fonds. Als je kunt inschatten hoeveel schade je leden jaarlijks veroorzaken kun je daar de hoogte van de ledenbijdrage op afstemmen. Soort van Bonus Malus principe. Dan hoeven de overige Nederlanders geen plaatsvervangend schaamte gevoel te krijgen en hoeven zij door de politieke moraalridders niet op hun gevoel worden aangesproken met drogreden en andere kul-argumenten. De bal is rond.

   Like

 8. jowitteroos zegt:

  Te belachelijk voor woorden natuurlijk. Sinds mijn 13de zag ik ( gedurende mijn reis naar de middelbare school) op het treinstation al speciale treinen binnenkomen, in opwachting van de M.E. die paraat stonden de losgeslagen reptielen die zich voetbalsupporter noemen, het station uit te begeleiden. De treinen zagen er totaal verwoest uit. Sinds dien heeft men werkelijk niets gedaan dit supporter -fenomeen .op wat voor een wijze dan ook, te stoppen. Inmiddels al over de 50 jaar en er is nog niets veranderd. Neen, men zet speciale treinen en M.E. in. Wat een K.t land met K.t leiders is dit zich, een stelletje zwakbegaafde regeringsleiders…………………… Stoppen met dit voetbaltheater en laat ze zelf door dwangarbeid maar voor de kosten opdraaien, ook al moeten ze dat hun hele leven doen……….. Geen t0olerantie voor dit soort lui.

  Like

 9. Anna zegt:

  Die hooligans hebben toch kaartjes gekocht voor de wedstrijd. Dan zijn ze toch geregistreerd? Dan kunnen ze toch achterhaald worden…… Laat alle lieden die de wedstrijd hebben bijgewoond maar betalen…..Niet meegedaan….. dat is dan jammer……..toch maar betalen dat is dan inherent aan z’ on wedstrijd bezoeken. Moet je dit soort leiden er maar van weerhouden. Bijgestaan heeft meegedaan!

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Weet je wat? Presenteer de rekening anders maar bij WA, voor een keertje!
  Hij wil toch koning zijn? best, dan draagt-ie ook de verantwoording!
  En hij heeft meer centen, dan z’n làndgenoten! (Denk niet dat ik ónderdanen ga zeggen!)
  Goed idee, wat…..?

  Like

 11. BertG. zegt:

  Die abu laadklep die heb ook werkelijk overal een mening over.
  Hij is lekker bezig zo met ze poppie joppie status om aan de weg te timmeren.
  Spreek je vriendjes eens aan over het afbreken van die zelfde westerse beschaving zou ik zeggen. Maar dan iets duidelijker.

  De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) wil de schade die Feyenoord-hooligans in Rome hebben aangericht deels vergoeden. ‘Het vernielde erfgoed is niet alleen van de Romeinen, maar van de westerse beschaving’.
  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/2/Aboutaleb-wil-meebetalen-aan-schadevergoeding-Rome-1713556W/?masterpageid=158493

  Like

 12. Mart Jansen zegt:

  wat een gekke zeg dat oude ding was al stuk en als die politie normaal had gedaan was er niks gebeurd laten die lamzakken van politiek den haag eerst eens gaan kijken wat de ware toedracht is voordat ze zulke onzin uitkramen

  Like

 13. paul zegt:

  Denk jullie echt wij mee moeten betalen Feyenoord fan hebben kapot gemaakt dus laat hun maar betalen . Betaal jullie ook met belasting geld als boeten gereden in buitenland dacht van niet hè . Laat zelf betalen hun hebben gesloopt moeten ook voor boeten ook en niet wij als nette burger

  Like

 14. Jaantje zegt:

  Oh jee ook dat nog kunnen we niet hebben moeten sparen om de schade aan de Oekraïne en Syrië te vergoeden over enkele jaren.
  (denkt aan Servië zucht).

  Like

 15. Jade zegt:

  Feyenoord moet zelf maar opdraaien voor de schade.
  Dan kopen ze maar een voetballertje minder volgend seizoen.
  Maar laten we wel even goed nagaan wat de werkelijke schade is,
  want ik heb sterk de indruk dat de italianen er een slaatje uit
  proberen te slaan…

  Like

 16. patrick zegt:

  Wij Nederlanders draaien altijd voor andermans rotzooi op ze moeten voetbal maar afschaffen dat is de beste bezuiniging

  Like

 17. nielse zegt:

  Het is fijn om nog normaal op vakantie te gaan naar rome, tuurlijk zullen wij betalen. Verantwoording nemen als nederland en de relschoppers laten werken tot de laatste cent is betaald.

  Like

 18. Jan zegt:

  D66: basisscholen moeten in meerdere talen lesgeven

  Basisscholen moeten de mogelijkheid krijgen om, in overleg met ouders, tot 50 procent van alle vakken in het Engels, Frans of Duits te geven. Als scholieren met name die laatste taal goed machtig zijn, hebben zij in de grensregio later meer kans op een baan of stageplek. Dat vindt D66.

  ,,Hier liggen enorme kansen voor onze jongeren en onze bedrijven,” stelt Van Meenen. ,,Zij kunnen vlak over de grens in Europa een goede boterham verdienen, als zij hun talen spreken. En dat leer je het beste als je daar jong mee begint.” Hij noemt de situatie in Oost-Groningen, waar de werkloosheid 15 procent is, als voorbeeld. De baankansen aan de andere kant van de grens, in Duitsland, zijn veel beter. ,,Je hebt daar meer kans op een baan of stageplek in Duitsland als je de taal spreekt.”
  ..
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3922958/2015/03/24/D66-basisscholen-moeten-in-meerdere-talen-lesgeven.dhtml

  D66 haat dus de Nederlandse taal. Deze sekte is nog geschifter dan de PvdA. ‘Cambridge’, extra Engels aan de middelbare school zet ook geen zoden aan de dijk. Overigens kunnen leraren aan de lagere school zelf vaak geen vreemde school. Is immers niet voor gestudeerd.

  Like

 19. Jan zegt:

  D66 en VVD willen dat Nederlanders opdraaien voor reiskosten van toeristen en bezochte attracties

  VVD en D66: gemakskaart voor toeristen

  Er moet een Nationale Toeristenpas komen, vindt D66. Daarmee moeten toeristen voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen in alle treinen, bussen, metro’s, trams en veerboten kunnen en ook nog eens korting op krijgen toeristische attracties.

  …de PvdA noemt het „een originele gedachte”.
  http://www.telegraaf.nl/feed/23871410/__D66__ov-_en_attractiepas_voor_toeristen__.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s