Er gutst een islamitische verkrachtingsgolf over Europa

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment wordt Europa niet alleen angst en schrik aangejaagd door radicaalislamitische terreurcellen, maar ook door een regelrechte verkrachtingsgolf door islamitische immigranten. Vooral in de Scandinavische landen exploderen de aantallen.

Verkrachtingen door moslims in heel Europa verzwegen

Het vermoedelijk meest roemloze voorbeeld van deze verkrachtingsgolf vormt daarbij de Britse stad Rotherham, waar meer dan 1.400 overwegend blanke meisjes door islamitische bendes jarenlang misbruikt, verkracht en vermoord werden. Blanke meisjes golden onder de islamitische immigranten als derderangs mensen. Het bestuur van de stad was op de hoogte van deze toestanden, maar verzweeg deze uit angst voor mogelijke beschuldigingen van racisme en de betrokkenheid van talrijke lokale politici bij dit systematische kindermisbruik.

In Zweden is de islamitische immigratie inmiddels zo ver gevorderd dat er sprake is van 55 “No-Go-Areas” in het hele land. Deze werden door de politie zelf uitgeroepen. De islamitische massa-immigratie brengt ook een ongekende mate aan verkrachtingen met zich mee. Onder de meeste jonge migranten zijn vooral blonde vrouwen begeerd. Als het tot een aangifte na een verkrachting komt, hebben de rechtbanken uit politieke correctheid meestal consideratie met de daders en niet met de slachtoffers, omdat de daders simpelweg beweren dat de vrouwen ingestemd zouden hebben met het geslachtsverkeer, zelfs als het ging om massaverkrachting.

Politici veroordeeld wegens aanbrenging

Wanneer een lokale politicus de misstanden openlijk aanspreekt, kan het zelfs gebeuren dat hij wegens aanbrenging van etnische groeperingen veroordeeld wordt. Dit is de Zweedse politicus Michael Hess van de Zweden-Democraten overkomen. Zweedse vrouwen moeten inmiddels, net zoals in de middeleeuwen, steeds vaker kuisheidsgordels dragen om mogelijke verkrachtingen te voorkomen. Ook beginnen zij hun blonde haar zwart te verven en alleen nog maar in groepen het huis uit te gaan. Onofficieel zou Zweden zelfs het hoogste verkrachtingspercentage in Europa hebben.

Niet beter zijn de toestanden in Denemarken en Noorwegen. In Denemarken worden meer dan de helft van alle verkrachtingen door migranten begaan, in Noorwegen zelfs een bijna ongelooflijke 95%. Lars Hedegaard, president van de Deense Free Press Society, werd in het jaar 2006 eveneens veroordeeld, omdat hij het grote aantal verkrachtingen in islamitische gedomineerde wijken aan de kaak had gesteld.

Feministes zwijgen over islamitische verkrachtingen

Terwijl de verkrachtingsgolven onophoudelijk over Europa gutsen – ook in Oostenrijk komt het steeds meer tot verkrachtingen en pogingen tot verkrachting door migranten –, zwijgen feministes in de hele wereld hierover. De redenen daarvoor zijn snel gevonden. Feministes kunnen hier niet ophitsen tegen het patriarchaat van de “blanke man”, zoals ze dat zo graag doen, bijvoorbeeld bij het genderdebat. Ook is alleen al het tot onderwerp van gesprek maken van migratie- en islamproblemen in de links gedomineerde (feminisme)-samenleving verboden. Feministes houden zich tegenwoordig liever bezig met gender aangepaste taal, antiracistische campagnes, geboortecontrole en het adoptierecht voor homoseksuelen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Feministes, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Scandinavië, Seks, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op Er gutst een islamitische verkrachtingsgolf over Europa

 1. Tom Hendrix zegt:

  Feministen en socialisten, de grootste HUICHELAARS op deze wereld. Deze zijn door hun waanzinnige beleid, schuld eraan dat MOSLIMS kunnen doen en laten wat ZIJ willen.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Al zolang ik reageer op sites uit ik mijn verwondering over de immense hypocrise van die feministen.
  Aangezien die, hoofdzakelijk, manwijven meestal links zijn geeft het precies aan hoe linkse mensen vaak reageren.
  Zeer selectief dus.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Houd alsjeblieft op over Zweden……Nou ja, toch nog één dingetje dan:
  Want wat lezen we híer nou weer: KUISHEIDSGORDELS?!
  Zijn die lui helemáál van de pot gerukt om op zoiets terug te grijpen?!
  Politici en journalisten vervolgen, omdat ze de waarheid aan het licht brengen en tegelijkertijd de vrouwen dan maar weer in de KUISHEIDSGORDELS hijsen?!
  Ik ben uitgepraat over die idioten, echt, ik wens er geen woord meer aan te verspillen!
  En laat niemand beweren, dat het in Nederland hetzelfde is, want dat is het, ondanks alles, NIET!
  Zo’n graad van verstandsverbijstering kan, behalve Zweden, ècht geen land bereiken!

  Like

  • In Nederland gebeurt dat ook,met aangiftes van verkrachtingen wordt vaak door de politie niets gedaan, net als met geweld tegen vrouwen, zeg je dat tegen de psychopaat Mr. Donner dan bestaat geweld hier niet en schrijf je het aan het Ministerie van Justitie,krijg je een brief dat het niet waar is,terwijl ik toch bewijzen had en zij niet. Daarbij delen ze je dan ook nog mee,dat ik op de volgende brief geen antwoord zal krijgen. Zelfs als je doodziek bent en ook nog met geweld te maken krijgt, is er maar een manier:opgenomen worden in een ziekenhuis voor je eigen veiligheid.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Jawel, maar U wilt toch zeker niet beweren, dat het een oplossing is om dan maar aan de KUISHEIDSGORDEL TE GAAN?!
    Dan ben je, GVD, even ver als de moslima’s: De verantwoording bij jezelf leggen!
    Wist U trouwens, dat die krengen tijdens de Kruistochten in islamítische landen zijn opgedaan door de Kruisridders? Frappant, vindt U niet?

    Like

  • Pegidafan zegt:

   Nee Theresa ,het is nu nog niet zo in NEDERLAND , maar dat gaat wel gebeuren als we geen aktie ondernemen.

   Like

  • harry zegt:

   Toch heeft een kuisheidsgordel wel potentieel , Theresa .
   Eerlijk gezegd zie ik het wel zitten .
   Nou ben ik het eigenlijk altijd wel met je eens , maar dit behoeft enige correctie .

   Die dingen werden vroeger door de smid aangemeten , passend gemaakt en gemonteerd ; en ze hielden altijd zelf de reservesleutel .
   Nou wil het toeval dat ik vroeger een smederij gehad heb en eigenlijk was dat heel leuk werk en met die kuisheidsgordels kan ik dan op m’n ouwe dag misschien nog een nieuwe carriere opstarten .
   Het enige probleem was dat die dingen door passerende zouten en zuren nogal aan oxidatie onderhevig waren en moesten regelmatig gerestaureerd worden .
   Roestvlekken in je onderbroek en zo .

   Verder lijkt het me een leuke hobby !
   En de hoeveelheid werk is eindeloos !

   Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Tja dat krijg je als alle dierentuinen hun kooien openen…

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik kan nog steeds niet begrijpen dat er niet keihard wordt ingegrepen! Elke regering die weet wat er gebeurt en er niets tegen doet, maakt zich mede schuldig aan deze smerige praktijken!
  Ik zou ze wel krijgen, die rotlui! Bij de eerste de beste verkrachting castreren! Het is misschien barbaars en Middeleeuws, maar hun meer dan slechte manieren gaan nog veel verder terug in de tijd, en het zal ze leren dat er ook een einde kan komen aan dat overheersende vrouw-vernederende gedrag. Je kunt je zaakje dus maar één keer misbruiken, en dan is het uit met de pret.
  Ga je daarna op een andere manier de fout in, dan enkele reis retour naar je thuisland.
  Aanpakken die schoften! Ons geduld is al lang op!

  Like

  • Rechters denken daar toch heel anders over,wordt een meisje van 11 verkracht door 2 allochtone jongens,krijgen ze een taakstrafje van 20 uur ieder en het meisje wordt ook nog uitgescholden voor hoer en heeft er vele jaren voor nodig om er bovenop te komen, zachte heelmeesters maken stinkende wonden,ofwel stinkend recht.Ik ken ook vrouwen, die met hun 8 ste werden misbruikt door hun 3 broers en vader,hun moeder toekeek en de daders ongestraft bleven en nu 75 is ze altijd een geestelijk wrak gebleven, de meeste vrouwen schamen zich om dit naar buiten te brengen.

   Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  En wij burgers mogen niet “minder” “minder willen?

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Wederom een treffend voorbeeld van hoe politieke correctheid Europa kapot maakt.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Als men goed over de situatie nadenkt, hoeft men niet te verwonderen over de derderangs jungle die sommige geciviliseerde landen zijn geworden. Wat kan men verwachten als de politici van alle mainstream traditionele partijen pathologische psychopaten zijn, en/of totaal gewetenloze schurken? Soms krijgt men het idee dat Scandinavische landen (behalve Denemarken), Engeland en Frankrijk rekruteren hun toppolitici in een psychiatrische inrichting. Een normale normatieve politicus heeft geen behoefte aan etnische zuivering op zijn eigen volk.
  De bevolking van deze landen is gedegenereerd en gedegradeerd tot levende zombies. Niemand dwingt ze op geesteszieke politici of schurken te stemmen. De geesteszieken aan de top zijn gehersenspoeld en de schurken worden voor hun verraad door derden betaald.
  Een normaal volk VECHT TERUG!. Zou zoiets in een Oost Europees land of Rusland gebeuren, dan zouden deze aanvallen van ongenodigde “gasten aan tafel” door gigantische pogroms beantwoord. De tyfus uit moslimlanden en Afrika zou niet weten hoe snel ze hun vieze zwarte c.q. bruine poten moeten lichten om weg te vluchten. Allah zou ze niet helpen tegen de zware stokken, messen en geweren van de autochtone bevolking.

  Like

 9. Frans de Wit zegt:

  Kijk eigen volk moet natuurlijk gesluierd door het leven gaan en wat blijkt bij dat soort terecht. Omdat als een vrouw zich toont als van nature, ze gelijk gaan stijgeren. Maar het wordt ze toch ook op een presenteer schaaltje aangeleverd. Wij kunnen ons nergens achter beschermen, wij allen zijn vogel vrij verklaard. Zal willen dat er nu eens een woord kwam, waar wij nu eens misbruik van zouden kunnen maken, dus de tegenhanger van discriminatie. Want dat woord slaat meer op ons, maar hun hebben het al gekregen, om te kunnen misbruiken. Alle verkrachters zijn het aanzien niet waard, is gewoon tuig

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Frans de Wit
   U schrijft “Wij kunnen ons nergens achter beschermen, wij allen zijn vogel vrij verklaard”. U zou willen dat er nu eens een woord kwam …enz. Van de meeste Kamerleden …hoeft u (en wij) NIETS TE VERWACHTEN …Wij geven ons stem (nog steeds) aan mensen die zeer vijandig tegenover hun eigen volk staan. Wij zijn voor hen een instrument die ze de macht geeft ons te discrimineren t.b.v. de islam. Ons door moslims uit ons huizen en buurten te verjagen; waar wij en onze familie generatieslang wonen. Ze tolereren dat wij 24 uur per dag slachtoffers worden van moslim-aanvallen enz. Ondanks alles, WIJ HOEVEN GEEN SLACHTOFFERS MEER TE ZIJN. Wij hebben de macht dingen te veranderen. Wat wij nodig hebben is heel simpel : STEMMEN OP AUTOCHTOONVRIENDELIJKE PARTIJEN (Er zijn er maar twee: PVV en SGP). Zonder onze mandaat zijn alle vijandige partijen machteloos. Kereltje Pechdrol en Mark Rutte, bijvoorbeeld, zullen niet genoeg macht hebben om te collaboreren met de EU en openlijk de islam in Nederland te steunen. Zonder onze toestemming zullen smeerlappen als PvdA, GL, SP en anderen niet de mogelijkheid hebben het land vol te laten lopen met een tsunami van ONGEDIERTE uit ARABISCHE LANDEN en AFRIKA die hierheen komen in de mom van “vluchtelingen”. ONZE STEM KAN ZORGEN DAT ONZE GRENZEN DICHT ZOUDEN BLIJVEN, de asielzoekerscentra leeg (goed voor de portemonnee) en deportatie van ongewenste Jihadistische misbaksels en hun hele familie op gang wordt gebracht. MET ONZE STEMBILJET KUNNEN WIJ EEN HOOP WINNEN: MAAR OOK VERLIEZEN en zelfs voor onze ondergang tekenen (als wij verkeerd stemmen). . …

   Like

 10. Geronimo zegt:

  ‘Links’ is ziekelijk en gedegenereerd. ‘Links’ staat synoniem voor onderdrukking van al wie het met hen niet eens is. ‘Links’ zal ook nooit zijn ongelijk op eender welk vlak toegeven. Daarvoor is ‘links’ gewoon te dom. Er is maar één remedie tegen ‘links’, onder welke politieke kleur het ook verschijnt: weg ermee !
  Overal waar ‘links’ aan de macht is of geweest is, blijft er immers één grote rotzooi achter, één maatschappelijke puinhoop.
  Samen met de islam, waarmee ze o zo veel gemeen hebben, zijn ze momenteel het grootste kwaad dat er op deze aardkloot te vinden is. ‘Links”: Om van te kotsen !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Geronimo: 00.44. uur. Ik ben het volledig met U eens. Met name de LINKSEN/RODEN/SOCIALISTEN zijn de grootste helpers van de verdomde, perverse ISLAM en de volgers daarvan de MOSLIMS! En inderdaad net als de leider van de NSDAP ADOLF HITLER, laten deze SOCIALISTEN nog LIEVER ONS KAPOT GAAN, DAN HUN ONGELIJK TE BEKENNEN.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Tom Hendrix Ook Adolf Hitler was een socialist …en zijn compagnon moordenaar Stalin was Communist …dus ook rood. DE MEESTE MASSA MOORDENAARS DIE DE WERELD KENT vanaf 1900 staan allemaal aan de kant van de rode partijen, Denk maar ook aan Mao Tse Tung en Pol Pot, Castro, Che Guivara en andere portretten van dezelfde hout). .

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Geronimo. ik zou het niet beter kunnen beschrijven!

   Like

 11. fleckie zegt:

  Bestaan er ook kleine busjes HAARLAK, ALTIJD GEMAKKELIJK bij je te hebben ( ‘als je ”haar niet goed zit’,)

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Frans de Wit zegt:
   26 februari 2015 om 23:40

   Kijk eigen volk moet natuurlijk gesluierd door het leven gaan en wat blijkt bij dat soort terecht. Omdat als een vrouw zich toont als van nature, ze gelijk gaan stijgeren……………….

   Voor een moslimman hoeft een vrouw niet schaars gekleed te zijn om door hem verkracht te worden.
   Kijk maar naar de Arabische wereld.
   Vrouwen een boerka dragen worden daar aan de lopende band verkracht.
   Een vrouw wordt niet verkracht omdat zij schaars gekleed is, maar omdat de fantasie van de muzzelman op hol slaat en hij totaal niet beschikt over zelfbeheersing.
   Muzzelmannen rennen de hele dag hun junior achterna. Als ze ‘m maar ergens in kunnen steken. Is het niet in een vrouw, dan in een geit of schaap.

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    idd… als er maar een ‘gat’ in zit… in een gat in een boom, in de uitlaatpijp van een auto heb ik zelfs een (bewegend aarggh) filmpje gezien, ik hoorde 1 vd verrijkers zeggen na uiteraard klachten ge uit te hebben over de slechte verzorging van het azc kamp waar deze ws neuroloog verbleef, dat ze nu ivm de testosteronballen, de (lege) plastic drinkflesjes gebruikten…tick tick en dan gooiden ze t flesje weg…. aan het handgebaar te zien, was dat niet in een kliko maar ‘ergens’ vlak bij de plek waar t flesje … gebruikt…. was.. filmpje was bij PowNed waar achterlijke JoelVoordewind en Jurrien ter Brinke de heren vluchtelingen goed begrijpen konden…

    2 voorbeeldjes van IDIOTEN die #voordewind en die #jurrienterbrinke?! #IMBECIELEN @JoelVoordewind @JurtB TOP @YoeriAlbrecht @DilanYesilgoz PwNd:Ingesprek+vluchtelingen in AZC in A’doorn https://youtu.be/k1-dQT0NeVQ

    @geertwilderspvv @MLP_officiel @FDW_VB thx #Mama-> @Bundeskanzlerin Zug der Hoffnung–traumatisierte Schutzsuchende? https://www.youtube.com/watch?v=_oxuh06xEqE&feature=youtu.be

    en Theresa? Zweedse vrouwen zijn ZELF kuisheidsgordels gaan dràgen, hebben zij zelfs speciaal laten ontwikkelen, om toch maar vooràl NIET VERKRACHT te worden,
    ook zijn velen overgegaan tot het zwart verven van hun haar en het dragen v bruine contactlenzen.

    Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Fleckie
   Die busjes bestaan, o.a. van het merk Syoss en L’oreal Elnett.
   Je kunt ook een heel klein busje ‘rexona’ (9 cm groot) deodorant in je tas mee nemen. Is erg handig.

   Like

 12. lucky bee zegt:

  Castreren is de enige mannier het te stoppen;de Arabieren hebben dat ook met alle negers gedaan.

  Like

 13. hans zegt:

  Er is helemaal en dan ook helemaal niks barbaars aan castreren!!
  Dat is natuurlijk het eerste wat er moet gebeuren om dit te stoppen.
  Nog veel verder: Ballen er af publiekelijk, een pak slaag tot in het vliegtuig en dan hup oprotten.
  Grote bek, gelijk slaan!

  Like

 14. Joost Visser zegt:

  Bij het zien van de meeste baardapen moet ik altijd denken aan ´troglodyte´ van de Jimmy Castor Bunch.

  Like

 15. Willie zegt:

  Trouwens , waar blijven de venten , vaders, broers van die meiden ???aan de toog zeker ? ipv PERSOONLIJK die boomapen hun ding eraf te snijden en in hun kwek te stoppen, allemaal verwijfde soort geworden zeker ?? Bah !!!!

  Like

 16. Allesmóetkapot zegt:

  Wakker worden en terugslaan.
  De Derde Wereldoorlog is reeds begonnen: fnuikender en subtieler dan ooit eerder een wereldconflict is begonnen.

  Like

 17. Pingback: WE WORDEN OVERSPOELD ÉN GEREGEERD DOOR DE VIJAND! | eunmask

 18. Pingback: WE WORDEN OVERSPOELD ÉN GEREGEERD DOOR DE VIJAND! |

 19. albertien54 zegt:

  Hebben jullie het filmpje al eens goed bekeken, van die dame door die “stille”politieagent op de grond werd gesmeten die voor de auto van die verrrader Dijkhof stond? Op GEEN NIEUWS.Nl is dit filmpje onder de loep genomen. Kijk maar eens goed, de vermoedens zijn dat de man gebruikt heeft gemaakt van een taser, hij stopt iets weg later in zijn broekzak. geen wonder dat deze dame zo begon te filmen. Wordt tijd vrouwen dat we ons gaan beschermen met pepperspray en ook een vrouwentaser. ze zijn op internet te bestellen. Dus goed kijken naar het filmpje op http://WWW.GEEN NIEUWS.NL!!

  Like

 20. albertien54 zegt:

  ik bedoel te schreeuwen, in plaats van te filmen, sorry, wordt de laatste tijd heftiger en bozer en roept heel veel emoties bij me op, de lichtstrijder staat op het punt de strijd aan te gaan tegen al dit Islam tuig!!

  Like

  • edjan zegt:

   Klopt. Ik dacht eerst dat hij in een reflex zijn handboeien of pepperspray wilde pakken. Wat een lul trouwens, had ook die vrouw weg gewoon kunnen leiden ipv dit soort grof geweld toe te passen. Hij zal wel 30 zilverlingen gekregen hebben.

   Als die vrouw trouwens niet zo met haar benen gesparteld had, was ze over haar voeten gereden door Dijkhond die later minachtend zou spreken over “ja, en als er dan ook nog zo’n type vrouw voor je auto gaat staan”.

   Like

 21. Pingback: Fictie of werkelijkheid? (3) | voorzieners

 22. Pingback: Verkrachtingen deel 1 | Vluchteling Gevaar

 23. Pingback: Europe: a defeated nation ? | eunmask

 24. reza zegt:

  Europa als continet van zwak cultuur, staat machteloos toe te kijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s