FBI: ‘Jihadi John is IT-nerd Mohammed Emwazi’

Screenshot_7

(Door: Johnny Quid)

De Washington Post primeurt de naam van de beroemde ISIS-ninja Jihadi John. Zijn naam is Mohammed Emwazi, een Britse jongen uit West-Londen, die opgroeide in een welvarend gezin en afstudeerde als computerprogrammeur. Ah. Doei argument ‘moslimfundamentalisme ontstaat door sociaal-economisch achtergestelde omstandigheden’. De ‘opvolger’ van Jihadi John schijnt bijvoorbeeld een student geneeskunde te zijn. Zat kansen gekregen in het hatelijke Westen, dus dat kan het niet zijn. Hm. Wat zou dan de motivatie zijn, als het niet de sociaaleconomische status is? Of de islam? Want met de islam heeft het natuurlijk sowieso niks te maken.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims. Bookmark de permalink .

18 reacties op FBI: ‘Jihadi John is IT-nerd Mohammed Emwazi’

 1. janfreak zegt:

  Denk dat hun enige motivatie is de wereld te laten zien hoe stoer ze wel zijn. Hoop dat ze ook op een dergelijke gruwelijke manier de dood vinden want het zijn ronduit gezegd monsters.

  Like

 2. Marc zegt:

  Zojuist live een persconferentie op de BBC van een of andere close vriend van die gast. Hij schiet zowat in tranen als hij verhaalt dat bovengenoemde slager ‘such a beautiful person’ was, om vervolgens in een ruk de Britse samenleving de schuld te geven: ze hebben hem uitgesloten; daarom is hij op jihad gegaan om prachtige levens door middel van onthoofding hun betekenis voor de samenleving te ontnemen, om zelf rechter en executioner te kunnen spelen,

  Ik heb er zo godsgruwelijk genoeg van!

  Islam is a lie!
  Islam sucks!
  Mohammed was pathological phedopheliac antisemetic antichristian antihindoe wiferaping and wifebeating serial killer, with no sense for humanity or religion at all!

  Mohammed is dead!

  Jongens, ook ik wil het niet weten. Maar er is geen ontkennen meer aan: de Derde Wereldoorlog begonnen is. Er is maar een remedie tegen een ziekte die kinderen in het lichaam van volwassen mannen treft: het marcheren van miljoenenlegers richting Afrika en het Midden-Oosten, voordat ze Europa tot slagveld maken.

  Like

 3. Tempelier zegt:

  Over deze IT-nerd kan ik maar een ding zeggen.

  Like

 4. E. Janssens zegt:

  Past perfect in het beeld dat Van San van jihadi’s schetst: hoog opgeleid, prima geïntegreerd (spreken de talen van het land waar ze opgroeiden), aanvaard door de massa gütmenschen, op de hoogte van alle wetten en mogelijkheden. En toch kiezen voor de wreedheid. Zou het dan toch iets met hun cultuur te maken hebben? 🙂

  Like

 5. Driek zegt:

  Zojuist lees ik op de site van De Telegraaf:

  PvdA in lift in peiling, verlies voor VVD

  DEN HAAG –
  De PvdA wint in de politieke barometer van onderzoeksbureau Ipsos deze week drie zetels ten opzichte van een week geleden. De sociaaldemocraten staan op zestien zetels, nog altijd wel een verlies van 22 ten opzichte van de verkiezingen van september 2012. De VVD verliest twee zetels in vergelijking met vorige week en staat op 25 zetels. Dat zijn er zestien minder dan in werkelijkheid in de Tweede Kamer.
  Bij de andere partijen zijn er weinig wijzigingen. De PVV verliest in een week een zetel en staat op 26 zetels, elf meer dan bij de laatste Kamerverkiezingen. D66 is in de barometer de grootste partij met 27 zetels. Dat is evenveel als vorige week en vijftien meer dan nu in de Kamer.
  De SP staat op achttien, het CDA op zestien, GroenLinks op zes, de ChristenUnie en de Partij voor de Dieren op vijf, de SGP op vier en 50Plus op twee zetels.
  De politieke barometer van Ipsos is deze week gehouden onder 1324 Nederlandse kiezers.

  Onze toekomst ziet er niet bijster hoopvol uit, alle kans dat D66 straks de verkiezingen gaat winnen, dan zijn we overgeleverd aan nog meer islam. Meer moskeeën. En nog meer asielzoekers. Wat gaat er toch in de hoofden van die mensen om, die achter zo’n Pechtold aanhollen, ik vind het onbegrijpelijk, denken die mensen niet goed na? Is het onwetendheid? Ik blijf het een raadsel vinden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Die kiezers die nú achter Pechtold aan hollen komen van de PvdA en de VVD, zoveel is wel duidelijk. En verder…..Welke peiling heeft het nu eigenlijk bij het rechte eind? De Hond zegt wéér iets anders! Ja, ik weet wel, wat daarvan gezegd wordt, maar feitelijk is er niet één peiling echt betrouwbaar, dus maak je niet direct druk!
   Trouwens, Driek, volgens mij is het eerder ongeïnteresséérdheid dan onwetendheid: Wie niet beter weet te doen dan op dat afgrijselijke D’66 te stemmen, die is ongeïnteresseerd.
   Anders zou-ie wel kritischer zijn op wat ze in Brussel eigenlijk zitten uit te spoken.

   Like

  • Marc zegt:

   Dat de PVV alweer op verlies staat zint mij echt niet. Ik vind dat Wilders het niet goed doet: in tijden als deze had de partij 20 zetels winst moeten scoren!

   Ik baal hier echt verschrikkelijk van, want het probleem met de islam is echt te groot.

   Like

 6. Maria zegt:

  waarom schrik ik hier niet van..
  Zelfs indien morgen 100% bewezen is dat obama osama bin laden is dan verandert er nog niets!
  die oppermoslim uit dat witte huis stort gans de planeet met zijn CIA en rest inlichtingen op aarde in WOIII;
  Het zijn die inlichtingen diensten die de plak zwaaien overal, wapens leveren aan terroristen, IS van alles voorzien en IS alle Christenen laat afslachten in dat MO allemaal met de steun van die vs en rest moslim lovende eigen volk verradende politiekers!
  Herinner u Irak, daar kon het niet snel genoeg gaan voor de vs om onschuldigen volledig weg te bombarderen daar, wat ze met dat land en die mensen hebben gedaan is niet onder woorden te brengen,
  Bij IS “pruts bombardementjes” en de Christenen daar vogel voor de kat, worden uitgemoord met steun van westerse landen!
  En de Christenen hier zwegen en draaide hun hoofd om en gaven hun kerk ter beschikking aan islamieten, en alle Christelijke waarden worden hier uitgeveegd voor de islam, en geen 1 van die christenen die massaal met miljoenen de straat opgaan om hun HEER te eren en te verdedigen TEGEN de islam…
  Onbegrijpelijk is dit…

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/02/Oproep-aan-vrijwilligers-Tijd-om-jihad-te-stoppen-met-nieuwe-kruistocht

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop dat hij zo spoedig mogelijk enkele kogels door zijn hoofd krijgt. En dat gun ik dat hele ISIS ZOOITJE van harte toe. Smerig moordenaarstuig. En de roden maar lullen net als de politiek-correcten dat het NIETS met de ISLAM zou te maken hebben. Het heeft ALLES MET DE ISLAM TE MAKEN!

  Like

 8. Igor zegt:

  Duidelijk het gevolg van honderden jaren indoctrinatie, hersenspoeling, maar de meest duidelijke oorzaak die dus al deze barbaarse Oosterse culturen treft is het fenomeen “Inteelt”.
  Daardoor zijn het ook barbaren met een duidelijke hersenkronkel zonder ook maar enige vorm van empathie. Wij zeiden vroeger van dit soort figuren “Ze hebben ze wel alle zeven, maar ze staan niet op een rijtje” Gestoord dus!!

  Like

 9. IS heeft weer eens toegeslagen.
  Waarschijnlijk dateert dit filmpje al van januari en is nu pas openbaar gemaakt.
  -Tja, ze moeten toch ergens heen met hun agressie.-

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/2/IS-barbaren-slaan-eeuwenoude-beelden-en-schatten-kort-en-klein-1714957W/?masterpageid=158493

  Like

 10. Jade zegt:

  Oog om oog, tand om tand… Alhoewel,
  wat mij betreft mogen ze deze ook levend verbranden.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Jihadi John zoals andere Islam bekeerlingen zoeken maar een ding: “a license to kill”. De Islam geeft deze pathologische psychopaten een geweldige bona fide recht om mensen te vermoorden. Ze kunnen het in ISIS verband in hun vrije tijd beoefenen. Zouden ze niet bekeerd zijn tot de islam dan is het serieus aan te nemen dat zij zich TOT SERIEMOORDENAAR zouden bekeren en overal lijken achter laten.

  Like

 12. Frerik zegt:

  Met de Argumenten van deze geweldige site en ook van reageerders probeer ik toch ieder dag mensen te winnen voor de PVV. Nu gelukkig ook een vloerenlegger die hier naar wilde luisteren en ook gaat stemmen op de PVV. Ik ben al gelukkig als ik mensen tegen kom die open staan voor argumenten en daar ook over willen nadenken. Ook de zin van Yvonne van Cleef haal ik daarbij aan want dat is al mijn lijfspreuk geworden. ”Als je geen PVV stemt ben je eigenlijk een landverrader”

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Een moslim jonngeren hoog op te leiden is alleen geld verspilling, hun gedachten blijven in de middeleeuwen hangen.(In de tijd van het leven van hun Nabi Mohammed.1400 jaren terug)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s