Israël´s VN-ambassadeur reikt Oscars uit (+ video!)

Screenshot_4

Ron Prosor

(Vertaling: E.J. Bron)

De VN-veiligheidsraad heeft deze week een bijeenkomst ter ere van zijn 70-jarig bestaan gehouden, die zijn betrokkenheid op de terreinen vrede en veiligheid moest benadrukken. Omdat deze bijeenkomst een dag na de uitreiking van de Oscars in Los Angeles plaatsvond, maakte de Israëlische VN-ambassadeur, Ron Prosor, gebruik van de gelegenheid om symbolisch zijn eigen Oscars uit te reiken. Hij deelde Oscars uit aan landen in het Midden-Oosten, die regelmatig mensenrechten schenden, maar daarvoor echter door de VN niet ter verantwoording worden geroepen.

“Gisternacht waren miljoenen ogen gevestigd op Hollywood. Wanneer men bij de VN Oscars zou uitreiken voor het handhaven van vrede en veiligheid zou het mij niets verbazen wanneer de volgende kandidaten in de prijzen zouden vallen”, zei Prosor in het begin van zijn speech. Daarna stelde hij, op nogal sarcastische toon, de categorieën voor:

– Voor de beste acteerprestatie: voor het uitbeelden van een sympathiek land, dat en passant atoomwapens ontwikkelt en de Holocaust ontkent en met de vernietiging van een andere lidstaat dreigt. . . gaat de Oscar naar Iran.

– In de categorie de beste bijrol: voor de onverbiddelijke ondersteuning van het Assad-regime bij het vermoorden van honderdduizenden burgers. . . gaat de Oscar naar Hezbollah.

– In de categorie beste visuele effecten: voor het met succes weghouden van vrouwen in het openbaar. . . gaat de Oscar naar. . . let op, verrassing . . . Saoedi-Arabië.

– En tenslotte voor het herschrijven van de geschiedenis: de Oscar voor de beste bewerking gaat naar. . . de Palestijnse Autoriteit. Maar eigenlijk heeft de Palestijnse Autoriteit al meer dan genoeg prijzen van deze instelling gekregen.

Prosor sloot zijn speech af met de volgende woorden: “Als we in de echte wereld vrede en veiligheid willen bereiken, dan moeten we het doek van dit absurde theater kapot scheuren en terugkeren naar de echte waarden van de VN-charta.”

(h/t video: Guus Velraeds)

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, Desinformatie, Fatah, Hezbollah, Holocaust, Hypocrisie, Iran, Islam, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, political correctness, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Israël´s VN-ambassadeur reikt Oscars uit (+ video!)

 1. Fantástisch…. en met veel humor, ironische humor.
  Typisch Joods…..

  Like

 2. Cathja zegt:

  Zo, dat is gezegd! Heeft er iemand nog iets tegenin te brengen soms…..?

  Like

 3. Marc zegt:

  Prosor maakt vele punten!

  Like

 4. Mario Rutten zegt:

  Israel laat hier weer z’n kracht zien, TOP !!!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Prima verwoord door ambassadeur Prosor. Leve Israël!

  Like

 6. breget zegt:

  Proost laat zien hoe de corrupte aan de schandpaal hangen ,en terecht

  Like

 7. Republikein zegt:

  De oeuvreprijs gaat naar God, van dit universum tenminste! Mooie satire van Ron.

  Like

 8. Pingback: Israël´s VN-ambassadeur reikt Oscars uit | Likoed Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s