Italië is op! Binnenkort ontploft de boel! Probeert de Lega Nord met behulp van de Italianen de regering af te zetten?

Screenshot_20

Matteo Salvini

(Door: Mario Panizza – Vertaling: E.J. Bron)

Matteo Salvini, de leider van Lega Nord, wil 28 februari proberen om met behulp van de Italianen de regering ten val te brengen. Italië is op! Iedere dag zijn er roofovervallen, gepleegd door illegalen uit Afrika en Roma, Sinti en Roma stelen de stroomleidingen van de spoorwegen om aan het koper te komen. Ze verbranden de leidingen om het isolatiemateriaal te smelten, de dioxine bevattende rook vernevelt dan de grote steden (als je de beelden op de tv ziet ben je sprakeloos).

Ondernemers staken hun activiteiten, omdat zij meerdere malen werden overvallen, de woningen van Italianen worden regelrecht bezet als ze boodschappen gaan doen. Ze komen terug en treffen Roma, Algerijnen of Egyptenaren in hun huizen aan. De politieagenten mogen niet hard ingrijpen, anders worden ze door de eigen staat aangeklaagd. Ze hebben geen geschikte uitrusting en soms ontbreekt het aan geld om de patrouillewagens vol te tanken met benzine. De regering verandert de wetten ten gunste van de criminelen. Iedere illegale immigrant kan doen en laten wat hij wil. Delicten – let op – “door vreemdelingen” worden niet meer consequent vervolgd, zie bijvoorbeeld ook de laatste voetbalrellen in Rome, zelfs tv-presentatoren zeggen openlijk dat het niet meer lang duurt voordat de boel ontploft en de bevolking is het helemaal zat.

Lega Nord

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Mario Panizza

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Italië, Lega Nord. Bookmark de permalink .

26 reacties op Italië is op! Binnenkort ontploft de boel! Probeert de Lega Nord met behulp van de Italianen de regering af te zetten?

 1. jantjeuitnl zegt:

  Toevallig zat ik er vandaag aan te denken. Dit komt hier ook. Je wordt ontslagen en kan je huis niet meer betalen. Dan wordt je eruit gezet en komen er ‘vluchtelingen’ in en jij zoekt het maar uit.. Toevallig dat ik dit vandaag dacht?

  Like

 2. Maria zegt:

  Laat het maar ontploffen ITALIE!!!!!
  ruim ineens die goedemenschen daar op als jullie ten aanval gaan tegen dat gespuis want dankzij hen en nazi socialist zijn ze allemaal hun landen cultuur historie kwijt in die EU netjes verraden aan de islam voor olie en aandelen!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   ……En als ze jou nu maar even je gang lieten gaan, zou jij dat allemaal keurig oplossen met behulp van je ‘zuivere waarheid,’ zeker……?

   Like

   • Maria zegt:

    hier se kan je weeral niet missen????
    hahaha 🙂
    erg hé jou jaloezie omdat ik inderdaad kennis heb, whahahahah nice om te weten dat je nog steeds niet over me heen bent 😀

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, ik ben nog steeds niet over jou heen, maar om een andere reden dan jij denkt:
    Jaloezie is het zeker niet: Jouw Rusland-kennis interesseert me geen ene flikker.
    Ik ben alleen maar allergisch voor twee dingen: Aanmatiging en eigendunk. Samengevat: Narcisme.
    Dus ga maar na…….

    Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Goed gezegd, Maria.
   Opruimen die goedmenschen die onze landen vernietigen.

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Laat maar ontploffen die handel.
  De rest van de E.U. zal zeker volgen.

  Like

 4. Giny zegt:

  Liever vandaag dan morgen!

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Ik ben de eerste die de lega Nord komt steunen. Laten we ze er allemaal uitknuppelen. De linksen en hun islamitische vriendjes. Lets give them hell!

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  In Italië begint de victorie?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wie weet! En dan zullen een heleboel mensen hier Geert nog gaan prijzen omdat hij dat voorzien had en contacten met Lega Nord is blijven onderhouden!

   Like

 7. Cathja zegt:

  Laat de boel maar knallen!! Een corrupte en wegkijkende, niets doende en slappe regering kun je geen REGERING meer noemen, maar compagnons in het kwaad, tégen de Italiaanse burgers! Dat de Italianen dit meer dan zat zijn, is volledig te begrijpen.
  Eruit tráppen, die rotlui, veeg het land schoon! Laat de Nederlandse overheid dit bericht maar eens goed tot zich doordringen, want als zij niet zeer snel maatregelen nemen, dan kunnen we er op wachten dat ook wij op deze manier ‘getrakteerd’ worden!
  Nederland, let op uw zaak! Kom op voor de eigen bevolking! WIJ hebben hier rechten opgebouwd, en zullen daar gebruik van maken!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Wat een wereld, wat een ellende, alle volken van de eu landen zijn de dupe van dit slappe EU beleid. De bevolking kan weg rotten. Ik hoop dat Italie doorzet want dan gaan er zeker meer landen volgen…..De EU zit er alleen voor zichzelf en de banken, niet voor het volk…..het volk is er alleen om de hoge heren te behagen, zodat zij kunnen doen wat zij willen, zij hebben niets op met het volk….alle volken hebben diepe armoe, Portugal, Griekenland, Spanje, de oostbloklanden, wat een verrijking die EU en dan krijgen wij als toetje die zogenaamde vluchtelingen, die alles wat wij hebben opgebouwd verwoesten en van ons jatten, gruwelijk, wat een wereld….

   Like

 8. hans zegt:

  Dat is natuurlijk de uitkomst als er totaal geen wet meer heerst! Uiteindelijk komen ze dan tot in je huis en erger.
  Het is toch wonderbaarlijk dat er nog geen mensen in Europa zijn die met een volgeladen AK-47 er eens een stuk of 80 neerknalt!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Zou het kunnen zijn, dat dit een satirisch artikel is? Alhoewel, ik van mening ben dat het de REALITEIT 100% weergeeft. En niet alleen in Italië. Nergens luistert de politiek meer naar DE EIGEN BEVOLKING. Nergens in heel Europa!

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Nog is Italie een buitelandse mogendheid voor ons ondanks de EU.Tinekke Netelenbos zal hier over wel anders denken ze wordt geil als ze alleen Italie hoort, denk aan de Fira.

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Kaboem, en nu ??

  Like

 12. Pegidafan zegt:

  Alle Europese landen zijn weggegeven , door die kut regeringen . Naar mijn mening word het toch echt tijd dat we ons eens laten horen , dat we laten zien dat we het niet meer pikken . Die emmer is allang vol en overgelopen. Bejaardenhuizen die vol gepompt worden met assielzoeker , terwijl onze ouderen zo in de steek worden gelaten . wat is er in dit land in godsnaam voor nodig , voordat de mensen de straat op gaan.Eerst een bankencrisis die wij hebben betaald , onze gezondheidszorg naar de knoppen (kijk even hoeveel je er voor betaald) .Die gasten krijgen gratis tandarts onderzoek en hun gebitten worden gerenoveerd ,VAN ONS GELD. Ziekenhuis onderzoeken ,bezoek huisarts allemaal gratis ,hoe komt het toch dat de zorg steeds slechter word en niet meer te betalen is. Ze krijgen huur huizen terwijl onze kinderen op een wachtlijst worden gezet . Als wij nu niet de straat opgaan , leven onze kinderen over pakweg 25 jaar onder de sharia , omdat zij veel meer kinderen krijgen dan wij en zij straks in de meerderheid zijn . Moet ik nog even verder gaan of is het zo wel duidelijk. AKTIE,AKTIE,AKTIE . Niet te geloven ,demonstratie,s worden ook al verboden uit angst voor gevaar ,is dit onze democratie waar we altijd zo trots op waren . Als dit zo door gaat blijft er niets over . We laten ons toch niet alles zonder slag of stoot afpakken . Anderen denken mischien dat we laf zijn maar ik weet zeker dat , dat niet het geval is,we hebben de genen van onze voorvaderen ,VOC, Geuzenbloed ,maar we zijn te goedig geworden te humaan met een te groot geduld ,maar mensen het is nu echt tijd dat ons geduld op is . Laten we trots zijn op ons land NEDERLAND , laten we trots zijn op de dingen die dit kleine landje heeft bereikt in de loop der eeuwen . Trots dat we site,s hebben als deze ,trots op een partij als van GEERT ,trots dat we hier topless mogen lopen aan het strand , trots op ONS ZELF .WEES TROTS , WEES EEN PATRIOT ,STA OP ,GENOEG IS GENOEG.

  Like

  • maria zegt:

   en toch zijn er nog altijd van die kut Nederlanders die dit niet willen zien.
   Laten wij deze Nederlanders maar als eerste flink aanpakken.

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Hier ook een Pugna pro Patria Nederlander. Zoals wij zijn er velen, maar helaas nog niet genoeg. Wij hebben ook geen “haathutten” waar wij elkaar kunnen ontmoeten om vervolgens gezamenlijk onze strategieën kunnen bespreken.

   Like

  • Jelle zegt:

   Helemaal gelijk , ik heb een goed leven maar werk er hard voor en zie hoe de staat alleen de zakken aan het vullen is en inderdaad het eigen volk laat barsten.
   Moet ik voorbeelden noemen , het gas uit Groningen , de MH 17 , wat zijn wij waard?
   De bejaarden onder ons , soms heb ik de tranen in mijn ogen als ik er aan denk.
   Kan nog heel veel schrijven , dus als het zover is loop ik ook mee met ons volk.
   En ben het helemaal met je eens wat je schreef.

   Like

  • Jelle zegt:

   Helemaal gelijk , ik heb een goed leven maar werk er hard voor en zie hoe de staat alleen de zakken aan het vullen is en inderdaad het eigen volk laat barsten.
   Moet ik voorbeelden noemen , het gas uit Groningen , de MH 17 , wat zijn wij waard?
   De bejaarden onder ons , soms heb ik de tranen in mijn ogen als ik er aan denk.

   Kan nog heel veel schrijven , dus als het zover is loop ik ook mee met ons volk.
   En ben het helemaal met je eens wat je schreef.

   Like

 13. Pegidafan zegt:

  We kunnen een Facebook pagina beginnen en iedereen die mee wil om zijn stem te laten horen kan zich daar aanmelden ,als er genoeg mensen zijn die zich aangemeld hebben , organiseren we een optocht of demonstratie in navolging van Pegida , laten we onze eigen Pegida beginnen . Mochten er mensen zijn die dit zien zitten , wil ik helpen organiseren , maar met facebook en computer ben ik niet echt een ster , dus heb ik wel de hulp van anderen nodig . Pegidafan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s