Saoedi´s onthoofden “Godslasteraar”

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook onder de nieuwe koning worden nog steeds barbaarse straffen opgelegd. Ondanks enkele positieve signalen sinds de machtsovername door koning Salman in januari van dit jaar treedt Saoedi-Arabië nog steeds meedogenloos op tegen anders gezinde mensen. Volgens de “Saudi Gazette” werd nu opnieuw een jonge man door een sharia-rechtbank wegens “Godslastering” veroordeeld tot de dood door onthoofding.

De man zou een video op het platform “Keek” hebben geplaatst, waarin hij de profeet Mohammed beledigt. Daarna verscheurt hij een koran en schopt er tegenaan.

Een woordvoerder van het ministerie voor Islamitische Zaken rechtvaardigt het doodvonnis: “Het beledigen van de profeet en van de koran mag niet getolereerd worden en moet door de rechtbanken hard bestraft worden.” In het absolutistische koninkrijk Saoedi-Arabië is de zeer conservatieve vorm van de islam, het wahabisme, staatsreligie. Iedere overtreding tegen deze staatsreligie – vooral blasfemie – wordt streng bestraft.

Salman had na de dood van koning Abdullah in de nacht op 23 januari de troon bestegen. Onder de tienjarige heerschappij van Abdullah werden de laatste jaren jaarlijks 80, afgelopen herfst zelfs 87, doodvonnissen uitgevoerd. In het jaar 2010 waren dit er nog jaarlijks 27 geweest. Vanwege de executies krijgt Riyad steeds meer internationale kritiek.

Bron:
www.oe24.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, Saoedi-Arabië, sharia, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

30 reacties op Saoedi´s onthoofden “Godslasteraar”

 1. BertG. zegt:

  Heb Willem de overbodige binnenkort weer een begrafenis om heen te gaan.
  Of zal hem dit nou weer geen moer kunnen schelen. Je bent een schijnheil of niet.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 26 februari 2015 om 09:29

   Die schijnheilige zak hooi gaat alleen (uiteraard op onze kosten) naar de begrafenis van ‘koning’ Salman en die van andere ‘hooggeplaatste’ islamitische barbaarse idioten! Het ‘gewone’ volk, het ‘gepeupel’ -waar ter wereld dan ook- boeit de zak hooi niet.
   Het ‘klootjesvolk’ hier dient er slechts voor om de zak hooi een weelderig luizenleventje te bezorgen en om hem af te likken.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 09.29. uur. Bert dat deert deze schijnheilige voor geen cent. Dat hele Bea Bilderbergclanhuis, is slechts geïnteresseerd in GELD vanwege hun BELANG in de OLIEINDUSTRIE! En deze Willem de Overbodige wordt gesteund door PvdA,CDA,VVD en de grootste LANDVERRADER PECHTHOLD met zijn NSB kliek D66!

   Like

 2. lucky bee zegt:

  Ook de Saudi’s zijn moslims onthoofding is de normale dagelijkse gebeurtenissen dat meestal in het publiek wordt uitgevoerd.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, precies: Bekijk deze -overigens weer gruwelijke- berichtgeving zo afstandelijk mogelijk en onmiddellijk is het weer duidelijk waarom het zo ’n zégen is, dat w i j hier scheiding van Kerk en Staat hebben.
  En tevens, waarom het zo belangrijk is, dat de islam hier voor ook maar geen fráctie binnendringt: Hoe ‘polderachtig’ het model ook zou zijn (gesteld dat er zoiets als een ‘poldermodel’ zou bestaan) elke snipper van die koppensnellers-ideologie is er in het westen gewoon één te veel!
  En dat is precies de reden dat je “geïntegreerden” als Aboutaleb moet wantrouwen, die hun verworven positie gebruiken om, uiterst slinks, die snippers gaandeweg tóch in ons staatsbestel gesmokkeld te krijgen! (verrek, zoals ik het nu intik lijkt het Mary Poppins wel: “With a spoon full of sugar……enz.”)
  Mag ik daarom even onze medestrijder M. A. L. Sion citeren: Islam- weg ermee!

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Dank Theresa voor het overnemen van mijn strijdkreet. Ik hoop dat meer reaguurders daartoe over willen gaan. Het verhoogt het zo broodnodige gevoel van solidariteit.,
   Dus, inderdaad. Na elk bericht over een verachtelijke daad in het Midden Oosten van de islam is onze reactie: islam – weg ermee !

   Like

  • BertG. zegt:

   Hoe bedoel je, dat wij hier een scheiding kennen van kerk en staat.
   De staat doet niks anders dan faciliteren van een kerk, in dit geval de islam want verschil moet er nou eenmaal wezen.
   Alles is mogelijk hier. Buiten dat elke kerk ook nog eens belasting vrij kan draaien.
   Scheiding van kerk en staat, staat hier enkel en alleen op papier.
   Hoe zou je anders in de 2de kamer een partij kunnen hebben als CDA, CU, SGP en DENK. Als loopt hier in elkaar over.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, Bert, laat ik het zo stellen:
    Die partijen zijn er inderdaad, maar als er dus inderdaad geen scheiding van Kerk en staat zou bestaan -wat dus nog steeds wel het geval is- dan waren we met name met zo ’n partij als de SGP nog niet jarig!
    Met name niet in de plaatsten waar ze voldoende in de Gemeenteraad vertegenwoordigd zijn! Het is nu al niet zo’n lolletje voor buitenstaanders om in zo’n gemeente te wonen, maar moet je nagaan hoe dat zou zijn als er geen Scheiding van Kerk en Staat bestond!
    Dat voorkomt juist, dat de gééstelijkheid over ons gaat rechtspreken, moet je rekenen!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    6de regel van boven: plaatsten=plaatsen, uiteraard.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat voorkomt juist, dat de gééstelijkheid over ons gaat rechtspreken, moet je rekenen!

    Dat is nou net wat er wel gebeurt. Of lees je jij niks.
    Ik dacht dat jij daar wel een beetje van op de hoogte was.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, ik dacht toch, dat ik nog wel wat las.
    Maar ik moet toegeven, dat ik hier minder goed kan plaatsen, wat je bedoelt.
    Als je een concreet voorbeeld in gedachten hebt, kom er dan maar mee: Ik begin benieuwd te worden.
    Of, bedenk ik nu, je bedoelt misschien, dat bij het vellen van het één of andere vonnis rekening wordt gehouden met de islamitische achtergrond van de dader, zodat misdrijven als moord op de echtgenote/dochter/zuster en dergelijke door een Nederlandse Rechtbank milder worden beoordeeld dan wanneer de dader een autochtoon was geweest.
    Als je dàt bedoelt, heb je gelijk, dat is een bijzonder kwalijke zaak.
    Het is een goedmenschelijke ontwikkeling, hè, dat deugt bij voorbaat al niet.
    En ik signaleer dat ook, natuurlijk; dat gaat finaal de verkeerde kant uit.
    Geef alleen toe, dat het in Nederland nog steeds niet mogelijk is om -zwaar- veroordeeld te worden wegens overspel, of Godloochenen, of ongehoorzaamheid aan je vader, of vloeken of dat soort dingen. Dàt zou allemaal kunnen als er geen scheiding van Kerk en Staat bestond. En de normen daarvoor zouden dan ook worden vastgesteld door de “Staatskerk.”
    Dàt is hier nog steeds niet het geval en zo moet het óók niet (meer) wórden.
    De goedmènschelijkheid moet door de rede tot staan gebracht worden, dan komt het niet zo ver.

    Like

 4. Cathja zegt:

  Saoedi-Arabië is een bondgenoot van Amerika. Daar kennen ze ook de doodstraf, dus van die kant zal er weinig of geen kritiek komen.
  Wij, de Europese lidstaten, zouden deze doodstraf zwaar moeten bekritiseren. Als je al de doodstraf krijgt wanneer je alleen maar ‘de profeet’ hebt beledigd, dan moet je toch met dat achterlijke land niets te maken willen hebben? Brussel zou zware kritiek moeten uiten, maar ik vrees dat ze kruipen voor de Saoedi’s. Precies zoals met de sticker-kwestie van Geert Wilders. Timmermans zou afreizen naar Saoedi-Arabië om de gemoederen daar tot bedaren te brengen (volgens mij is hij er nooit geweest), en dat laat zien hoe bang ‘we’ voor die lui zijn. Dat weten ze daar. Vanwege de olie hebben ze veel teveel macht gekregen, en daarom wordt het tijd dat wij zelfvoorzienend worden voor wat betreft onze energie.
  Afhankelijkheid van moslims maakt ons alleen maar kwetsbaar!

  Like

 5. Vederso zegt:

  Wat is het verschil tussen ISIS en Saoedi-Arabië? Die is er niet.

  Like

  • Giny zegt:

   Vederso

   Dat probeer ik nu elke keer uit te leggen, ISIS doet het in de woestijn!
   Meestal melden ze het via foto’s of een video!

   Saoedi, zet het in de krant en meld het een week van te voren op de TV,
   elke dag weer! Dus inderdaad, “WAT IS HET VERSCHIL”

   Vrijdag na het gebed op het plein voor de grote Moskee, vindt de onthoofding
   of afhakken van lichaamsdelen plaats, hoe meer toeschouwers, hoe meer vreugd!

   In Koeweit worden de lichaamsdelen operatief verwijderd en de dader.
   laat ik het zomaar even noemen, krijgen het verpakt in ijs mee!
   Als ze mazzel hebben, kunnen ze het medisch weer laten herstellen!

   De bedoeling is, dat de bevolking kan zien dat deze persoon een diefstal
   of een ander misdrijf heeft gepleegd! Zo zijn ze dan voor hun leven
   lang gehandicapt!!!

   Like

 6. wouteenhoorn zegt:

  Zo zie je maar weer dat we blij gemaakt worden met een dode mus. En we trappen er steeds maar in. Hebben we nou nog steeds niet door dat je die gefrustreerde Allahvereerders niet moeten geloven.

  Like

 7. beatsme zegt:

  Dat Mekka, het heiligste heiligdom van de islam, zal nog voor een hoop problemen zorgen in de wereld. Ze bezitten daar enorme energie voorraden, naast de sharia landen erom heen. Ze zijn daarmee waardevol voor ons bedrijfsleven als markt.

  Daarnaast, door hun stevige afdrachten aan de Verenigde Naties, zijn ze graag geziene en hoogst gewaardeerde gasten bij alle mensenrechten deskundigen,.

  En wiens brood men eet; die mag een kopje laten rollen.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Zeg het voort, dat hoort!?!
  Een Fins radiostation gaat vanaf
  zaterdag 7 maart de Koran in zijn
  geheel uitzenden.Het heilige boek
  wordt van begin tot eind voorgelezen
  in uitzendingen van een half uur.

  In totaal komen er zestig afleveringen.
  Het doel van dit unieke project is om
  de Finnen kennis te laten maken met de
  Koran en de islamitische cultuur.

  Elke aflevering wordt voorafgegaan door
  een discussie tussen een vooraanstaande
  Finse imam en de vertaler van de tekst.
  De Koran,die als leidraad dient voor
  ruim één miljard moslims,bestaat al
  1400 jaar.De uitzendingen zijn te horen
  op de zender Yle.

  Like

  • Marc zegt:

   Mensen in kennis te stellen van wat er in dat boek staat lijkt mij een heel goede zaak.
   Buitengewoon slecht is het dat een of andere imam klaar staat om de inhoud van dat boek zo te verdraaien dat niemand het werkelijke bericht te horen zal krijgen.

   Like

 9. Marc zegt:

  De islamitische S-A bewijst opnieuw dat Mohammed een psychopathische crimineel was. S-A leeft volgens zijn regels, dus ook S-A bestaat uit psychopathische criminelen.

  Islam sucks!

  Mohammed is dood!

  Jezus leeft!

  Wijze mensen luisteren ook naar Al-Sisi.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Theresa toch …..is het weer duidelijk waarom het zo ‘n zégen is, dat w i j hier scheiding van Kerk en Staat hebben. Tot op de dag van vandaag merk ik daar niets meer van, of het moet zijn dat de totale linkse kliek verdwijnt, die al vele tientallen jaren lang ons land aan het vernaggelen is. Tot die linkse kliek reken ik niet alleen dat gespuis daar in Den Haag, maar ook de gemeenteraden en de MMS media. Zij sloten een deal met de Islam, die zoals bekend, het begrip scheiding van kerk en staat verafschuwen. Ondermeer onze vrijheid van meningsuiting is daardoor verworden tot een zeepbel. Charlie Hebdo was het zoveelste bewijs daarvan. De arm van de Arabische agressors is zeer lang. Een politicus als Geert Wilders moet daarom constant zwaar beveiligd worden. In vergelijking met het begin van de Islamitische invasie (jaren 60) hebben we al veel vrijheid verloren. Maar de meesten onder ons merken dat niet zo op, omdat het stukje bij beetje ging. De scheiding van kerk en staat heeft allang opgehouden te bestaan, en als alles zo maar zijn gangetje blijft gaan, zitten ook wij over 10 a 20 jaar ook hier onder de Sharia plak.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je zegt het zelf al : Over 10 of 20 jaar -dus nu nog niet en het is ook aan ons om te voorkomen, dat het zo ver kómt.
   En laten we de boel óók weer niet gaan overdrijven en alles door mekaar halen: Natuurlijk is er op dit moment nog wèl sprake van een scheiding van kerk en staat: Waar jij mee in de war bent is -inderdaad- een té lakse houding van de staat ten opzichte van mensen, die daarin verandering willen brengen.
   Dat is zorgwekkend, zonder twijfel, maar ga alsjeblieft niet doen alsof je inmiddels al voorbeelden kunt noemen van veroordelingen op grond van een kerkelijke- of shariawet!
   Nogmaals: De laksheid van de wetgevers is weliswaar een opstapje daartoe dat bestreden moet worden, niet meer en niet minder.

   Like

   • Marc zegt:

    Theresa, moslims kennen en begrijpen het concept van de staat niet.

    Moslims denken in termen van de gehele islamitische gemeenschap als het om samenleven gaat. Het begrip natie begrijpen ze om die reden dan ook helemaal niet. Dus als we spreken over Marokkanen of Turken, dan gebruiken we niet hetzelfde concept als wanneer we spreken over Nederlanders of Duitsers.

    Historisch heeft in het Westen de staat zich ontwikkelt vanuit de natie. Hoewel momenteel in het Westen de staat de natie verdrijft, en de staat op zijn beurt verdreven wordt door Brussel. Historisch is, met de staat, de rechtspraak op basis van wetten ontwikkelt. Hoewel over de laatste decennia duidelijk sprake is van een overjuridisering van de samenleving (lees: het schenden van rechten van de natie), blijft dat de scheiding van kerk en staat de juridisering als zodanig grondslag gaf: niet langer golden Bijbelse wetten, maar menselijke.

    Als het om juridische concepten gaat, is de moslim niet in staat die anders te begrijpen dan in termen van sharia: een menselijke wet geldt voor hem eenvoudigweg niet als wet! Dus hoe zouden ze ooit tot een concept als scheiding van kerk en staat kunnen komen?

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 16.34. uur. Ook ik ben van mening dat wij scheiding van ” Kerk en Staat”, hebben. De praktijk pakt echter in mijn optiek te vaak uit in het voordeel van de “GELOVEN”. En dat is gaande Theresa, sinds de MOSLIMS in Nederland zijn. Toen is het gelazer begonnen! Zo zie ik dat.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Marc: Dat weet ik allemaal en daarom moeten ze ook (opnieuw) buitenspel worden gezet. Omdat het MOSLIMS zijn, ja: De islam kan nu eenmaal niet omgaan met scheiding van kerk en staat.
    @Tom: Daar raak je de kern van de zaak, Tom: De scheiding van kerk en staat ís er wel, maar verkeert in gevaar door de aanwezigheid van de islam.

    Like

 11. Zolang er islam lovers in jullie regering aan de macht zijn, zal er weinig tegengas worden gegeven.

  Like

  • Marc zegt:

   “jullie regering” is niet ‘onze regering’? Leg uit.

   Like

   • Mare ik woon al meer dan 35 jaren buiten europa,dus wil het niet over MIJN regering hebben.Het enige wat mij nog verbind zijn de gedeeltelijke pensioentjes waarvoor ik toen premies heb betaald.en die steeds meer belast worden en verminderd.Met die regering heb ik verder niets te maken,maar ik volg het nieuws en vind het sneu voor mijn familieleden het landje zo naar de verdoemenis te zien gaan.Verder SUCSES er mee.

    Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Maar onthoofden is toch geen islamitische aangelegenheid volgen de kliek van obama en consorten in europa .

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Theresa Geissler: 09.32. uur. Dan heb ik dat toch goed gezien ten aanzien van: ” Scheiding Kerk en Staat”, Theresa. Dank voor deze bevestiging. De islam is de splijtzwam in onze samenleving. Islam, weg ermee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s