De speech tegen de megamoskee die niet in Gouda mocht klinken

Screenshot_54

Rhaffie Chohan

(Door: Joost Niemöller)

Morgen zou er een demonstratie tegen de bouw van een megamoskee gehouden worden in Gouda. Die demonstratie is afgeblazen.  De bedreigingen vanuit moslimkant waren te groot. Moslims dreigden onder andere de gangen bij het nabijgelegen station af te sluiten. Verder had ook extreemlinks aangekondigd de ‘demonstratie’ tegen te werken. De Facebook pagina van het organiserende Pro Patria was ineens afgesloten. Aanvankelijk zou er nog sprake zijn van een korte, door de politie vastgestelde, route door Gouda. Maar dat mocht uiteindelijk niet. Te gevaarlijk. Er zou alleen voor het gemeentehuis gedemonstreerd worden.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op De speech tegen de megamoskee die niet in Gouda mocht klinken

 1. Cathja zegt:

  We hoeven ons niet af te vragen wie er nú al de baas zijn in Nederland…..!!

  Like

 2. Dankzij een foute burgemeester en wethouders!

  Like

 3. tjonge zegt:

  nu hebben de moslims schijnbaar de macht om demonstraties tegen te houden ?
  wat is het volgende nederland ? in geheel turkse traditie kritische journalisten opsluiten ?
  daarna islam-kritische site,s verbieden ?

  nederland begint een heel eng landje te worden…

  Like

 4. Roni zegt:

  Hoe kan het toch dat in plm. 25 jaar tijd Nederlanders zo een bloedhekel aan allochtonen hebben gekregen vraag ik mij soms nog wel eens af. Onvoorstelbaar gewoon.
  Zou het oa kunnen komen omdat men het gewoon vindt om met 3 personen naast elkaar te blijven lopen/fietsen en jou opzij te willen beuken om maar even een heel onschuldig voorbeeld te geven.
  Een ding weet ik zeker na Parijs en Stockholm, sommige groepen verdienen mijn respect en geduld nu echt niet meer.
  Nee, inderdaad, ik wil geen assistente bij mijn behandelaar met een hoofddoek op. Gelukkig heeft mijn behandelaar ingestemd. Pfftt, wat een geluk, in deze verrotte stad.

  Like

 5. Nemesis zegt:

  Als iedereen nu alleen nog maar bang is en achter de bank kruipt, dan kunnen jullie de demo’s op je buik schrijven. Dat extreem links en andere figuren tegengas zouden geven, dat zou ondertussen wel bekend moeten zijn. En dat ze het niet alleen bij schreeuwen en blèren laten zou men ondertussen ook moeten weten. Dan doe maar helemaal niets meer en laat je ondersneeuwen, ook een manier van leven. Huilen kan nog wel steeds via het toetsenbord, lekker veilig. Nog wel.

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Bang? Ze doen het overal in hun broek ! Leest u maar even mee hoe stoer de burgermeester van Antwerpen, Bart De Wever, of beter Bart De Bever, wel niet is. Let u vooral op de door het stadsbestuur gebruikte argumentatie om deze vreedzame betoging te verbieden. Ik citeer:

  “” Bart De Wever heeft vandaag aan PEGIDA Vlaanderen laten weten dat hun manifestatie van maandag e.k. om 20 uur op het Conscience plein verboden wordt. Er worden daarvoor een heleboel drogredenen ingeroepen, de ene al gekker dan de andere; zo zou de manifestatie een ‘aantrekkingspool zijn voor tegenmanifestanten’. Ja, dat kan best zo zijn, en wat dan nog? Een vreedzame bijeenkomst kan enkel verboden worden indien er geweld zou uitgaan van de deelnemers zelf, niet omdat mogelijke tegenbetogers zouden kunnen opdagen. Als De Wever daar echt voor vreest, dan moet hij elke kant zijn eigen parcours of plek geven, en dan is het de taak van de politie elke partij haar eigen plek te geven en beide uit elkaar te houden. Als de Antwerpse politie denkt dat niet te kunnen, dan kan men de reserve van de federale politie te hulp roepen; en als die het niet kunnen, dan kan zelfs het leger ingezet worden.

  PEGIDA laat dan ook vandaag in een persbericht weten, dat het toch zal manifesteren:

  “Vandaag werd aan Pegida Vlaanderen officieel gemeld dat de betoging van 2 maart op het Conscience plein te Antwerpen wordt verboden. Dit reeds voor de derde keer op rij !

  De argumentatie van het stadsbestuur omvat, kort gezegd, dat er teveel gevaarlijke groepen zouden onderdeel uitmaken van onze manifestatie en dat dit eveneens een aantrekkingspool zou zijn voor moslimextremisten en links-radicalen. Ze vinden het risico op confrontaties te groot…””

  Geplukt op:
  http://blog.seniorennet.be/digithalys/archief.php?startdatum=1424646000&stopdatum=1425250800

  Like

 7. Pegidafan zegt:

  Inderdaad zoals tsjonge zegt is het NEDERLAND is een heel eng land geworden . Wat is dat nou ,demonstratie,s tegen houden in een open democratie , wij zijn helemaal van de pot gerukt dat we dat pikken. Ze verbieden een demonstratie en wij doen er als makke schapen gewoon aan mee .
  Hoe is dit eens zo trotse volk zo apatisch geworden . En wat zou er gebeuren als we toch gaan demonsteren , wat zouden ze kunnen doen dan als we met duizenden de straat op gaan , en vreedzaam demonstreren . Of zijn ze bang voor links geweld want dat is de hoek waar altijd de agressie vandaan komt . Ik zeg gewoon demonstreren met zijn allen.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  In triest dat de ISLAMISERING van Nederland 100% ondersteunt door de socialisten, en de politiek- correcte partijen, hiervoor gezorgd hebben. WIJ geboren Nederlanders hebben verdomme NIETS meer te VERTELLEN IN ONS LAND. Bedankt PvdA,VVD,CDA en D66, dat hebben jullie veroorzaakt!

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  we zijn immers een heel gehoorzaam volkje hoor , netjes je stoepje vegen en de ramen zemen hoor dat is o zo belangrijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s