Een week van officiële leugens

Screenshot_37

Mark Steyn 

(Door: Mark Steyn – Vertaling: “Vederso”)

De Amerikaanse media hebben fel gereageerd op Rudy Giuliani’s [voormalige burgemeester van New York tijdens 9/11] suggestie dat Barack Obama niet van Amerika houdt. Zoals Instapundit het zegt; hun reactie suggereert dat Giuliani een zenuw raakte. Wat mij betreft, ben ik al veel verder. Tussen twee haakjes, ik word steeds eerder moe van de goedkope vergelijkingen van Obama met Neville Chamberlain. De Britse premier zag het grootste probleem van die tijd verkeerd, hij maakte een fout. Maar niemand heeft er ooit aan getwijfeld dat hij van zijn land hield.

Daarom hield Churchill hem na zijn verwijdering uit Downing Street in dienst als voorzitter van de Hoge Raad en Chamberlain maakte inderdaad deel uit van het vijfkoppige oorlogskabinet en hij liet hem dat leiden tijdens zijn veelvuldige afwezigheid. Toen hij stierf aan kanker in oktober 1940 weende Churchill boven zijn doodskist.

Dus beledig Neville Chamberlain niet door hem te vergelijken met Obama. Ik ben niet zo van samenzweringstheorieën, omdat samenzweringen over het algemeen een geruststellende illusie zijn: het echte probleem met Obama is dat de burgers van de wereldwijde supermacht hem tweemaal in deze functie hebben gekozen. Toch is er een volgende manier om te kijken naar de huidige “leider van de vrije wereld”, namelijk deze: Als hij voor de andere kant werkte, wat precies zou hij anders doen?

Zo heeft hij het grootste deel van deze week doorgebracht als gastheer van een internationale conferentie over iets genaamd “gewelddadig extremisme”. Wat er ook gezegd kan worden van München, Chamberlain was nooit gastheer van een driedaagse top over “herbewapening” in het algemeen, waarvan het hele doel was om te ontkennen dat “herbewapening” en “Duitsland” met elkaar waren verbonden. Maar dat is precies de boodschap die de Amerikaanse regering net aan de wereld heeft gepresenteerd (…)

Bron:
www.steynonline.com
Auteur: Mark Steyn

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, landverraad, Obama, VS. Bookmark de permalink .

6 reacties op Een week van officiële leugens

 1. Maria zegt:

  het enigste waar die moslim neger van houd is Saudi arabië en IS
  begrijp nog steeds niet waarom Christelijk amerika hem nog niet heeft opgeruimd er zit gdvddm ne islamiet in dat witte huis!
  Doet me denken aan alle terreur organisaties ooit die er bestonden die deden bomaanslagen moorden maar dan in opdracht van veiligheidsdiensten, de gewone man wordt geen terrorist die zou ook niet weten hoe zonder steun van die inlichtingendiensten een terrorist te zijn!
  Wisten jullie dit al over Jhihadi Jhon???
  de reden waarom die de opper terrorist koppensneller is geworden in dat MO…
  ook straf dit (ben effe advocaat van de duivel nu, indien dit waar is niet moeilijk dat die gast de koppensneller van de eeuw is geworden)!
  allemaal te danken aan inlichtingendiensten, ze wisten maar al te goed wie hij was maar verzwegen het tot een krant het openbaarde!
  juist hetzelfde met bin laden was ook een CIA loon trekkende, al die terroristen zijn gekweekt door inlichtingen diensten die ze tegen hun eigen land en volk laten optreden op de meest barbaarse wijzen ooit!

  http://nieuws.vtm.be/buitenland/130302-overheid-heeft-beul-geradicaliseerd

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Ik ben langzamer hand gewend dat iedere minister en parlementarier als ze hun bekken opendoet er een sprookje uitspringt.Die nog mooier klinkt als de 1000 en een nacht van Seherezade.En dat zonder het gevaar je hoofd te verliezen.Ten minste voorlopig dan.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Obama houdt alleen van Allah. Barry Soetoro heet hij eigenlijk! Deze man steunt moordenaars die massaal Christenen vermoorden, alsook Joden en andersdenkenden. Walgelijk en verraderlijk sujet!

  Like

 4. Jaan zegt:

  Het is een leugen dat B. Hoessein O. niet van Amerika houdt. Hij houdt van Amerikaanse golfballen, van Amerikaans golfbaangras, van Amerikaanse illegale immigranten, van Amerikaanse (zwarte) moslims, van Amerikaanse Amerikahaters, van Amerikaanse jihadisten.
  Nee dat zit wel snor met Obama. Die houdt wel van Amerika.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s