Haagse moslims zetten discriminatiemeldpunt op

Screenshot_38

DEN HAAG – Moslims in Den Haag en omgeving hebben een eigen meldpunt opgezet voor geloofsgenoten die zich bedreigd of gediscrimineerd voelen. Het is een initiatief van het onlangs opgerichte Platform Moslims in Den Haag. Er is in de regio ook al een afdeling van Bureau Discriminatiezaken.

Omdat niet alle moslims die met discriminatie of bedreiging te maken krijgen daar aangifte van doen, heeft het platform een laagdrempelig meldpunt opgezet. Er worden vragen gesteld als ‘weet u wie de dader is?’ en ‘in welke wijk heeft zich de discriminatie/bedreiging voorgedaan?’

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Haagse moslims zetten discriminatiemeldpunt op

 1. Ook een meldpunt tegen alle niet-moslims omdat ze de ‘profeet’ beledigen. Daarom moeten alle niet-moslims zich bekeren tot de islam of vermoord worden…

  Like

 2. rs zegt:

  Reken er maar op dat de aangiften AL voorgedrukt zijn. Heel veel !!!!!!!!
  Wijk en plaats weten ze toch het verschilniet tussen!!!!!!!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   rs: 16.28. uur. Maar van het vervolgen van de rode fascist Riessen komt NIETS terecht. Deze persoon heeft de oproep gedaan, om Wilders te vermoorden, en om meer dan 1 miljoen PVV kiezers te deporteren. En waar zijn de D66 RECHTERS, of OFFICIEREN VAN JUSTITIE om daar WERK van te maken. O wacht….LINKS -RIESSEN- gaat NOOIT gebeuren! Vuile huichelaars!

   Like

 3. BertG. zegt:

  Tistochwat, Ik weiger toestemming te geven bij telegraaf om zo’n sites te kunnen bekijken.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/02/den_haag_krijgHaagse moslims zetten discriminatiemeldpunt opt_moslimdiscrimi.html

  Like

 4. elisamad2013 zegt:

  Het wordt de ALLERHOOGSTE tijd dat wij Nederlanders van origine ook eens een meldpunt opzetten wegen discriminering…
  IK geboren in Nederland van Nederlandse ouders,krijg geen volledige AOW omdat ik 20 jaar in Duitsland getrouwd was en ook daar val ik buiten de boot omdat ik er nooit gewerkt heb,envolgens een duitse Rechtsanwalt,bij een scheiding,op mijn pensioenrechten afstand gedaan heb!
  Bovendien is mijn dochter in Italie verdronken ,maar die werd,NIET naar Nederland gebracht voor hier te begraven ( zoals alle Marokkaanse doden,naar Marokko gebracht worden….)En zo kan ik nog zoveel dingen noemen….Ik krijg bv geen woning in Nederland maar slechts een kamer,terwijl alle asielzoekers en vluchtelingen een woning en er zelfs de gratis meubels bij krijgen…enz enz enz!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Alleen al wat jij beschrijft, er vind hier zo’n ongelofelijk vorm van verschil plaats waar je boeken mee kan vullen. En ze weten het. Dat maakt het nog erger.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Had je zelf geen advocaat dan? Meestal ben je in D. in gemeenschap van goederen getrouwd en heb je gewoon recht op jouw aandeel ook op de rente. Ik neem toch aan, dat je na 20 jaar Duitsland genoeg van de taal begrijpt om te weten wat daar voor formulieren ondertekent.
   Het klopt wel, dat je als Nederlander/se terug keert naar Nederland, je nergens geen recht op hebt. Ook niet op een woning of uitkering. Je moet zelf maar zien hoe je het rooit. Of dat wettelijk juist is valt te bezien, maar zo wordt het wel gehandhaafd.

   Like

  • Johan zegt:

   Belachelijk,wat een onderkruipsels.

   Like

 5. Cathja zegt:

  ‘Geweldig’, zo’n steunpunt voor zich gediscrimineerd voelende moslims. Eén ding is zeker, het zal storm lopen daar! Je hoeft je tong maar tegen hen uit te steken, en hup, ze rennen naar het steunpunt!
  Laten we onze schouders er maar over ophalen. Ik neem dit soort meldpunten niet serieus, omdat ik weet dat moslims zich om niks al gediscrimineerd voelen.

  Ik denk dat ik maar eens een steunpunt ga opzetten voor zich bedreigd voelende Nederlanders! Vrouwen die worden uitgescholden voor hoer, mensen met honden die worden lastig gevallen, intimidatie, straat- en wijkverboden voor Nederlanders, etc.
  We zullen ze eens laten zien dat de aangiften die wij doen vele malen zwaarder wegen dan dat geleuter van hun.
  En verder zal ik alle klagers aanraden om te verhuizen naar een land waar GEEN NEDERLANDERS wonen! Dan worden het vast nog ’s echt blije mensen!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En alweer de SLACHTOFFERROL voor de volgers der ISLAM. Wanneer krijgen beroofde juweliers, in elkaar geslagen homofielen, en beroofde vrouwen- door mocrojeugd- een MELDPUNT? O wacht…..iets regelen voor GEBOREN NEDERLANDERS, die gemolesteerd zijn door MOSLIMS, FORGET IT! EIGEN VOLK LAATST hé dhimmy van Aartsen! Ook nog bedankt – maar niet heus- politiek correcte klootzakken, voor deze gang van zaken!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Lees de koraan en a Hadit dan weten wij wie wie discrimineerd.

  Like

 8. Hier nog wat.
  http://nieuws.turkije.net/6574/racistische-rechter-weigert-vonnis-omdat-vrouw-een-hoofddoek-draagt/

  Let goed op hoe het bericht begint; “Racistische rechter weigert vonnis omdat vrouw een hoofddoek draagt.”
  Die rechter hanteert gewoon wat regels die voor iedereen gelden. Dus ook voor moslima’s.
  Wat heeft dat dan te maken met racisme?

  Like

  • oud-marinier zegt:

   @Infidel Pride , 27 Feb. 2015 , 17.32uur , dat artikel stond op Facebook . Ik heb er op gereageerd , en wat denk je…krijg je een reactie terug …of ik de Vaderlandse geschiedenis wel kende en Oeroeg + Multatuli eens moest lezen/zien !!! heeft toch helemaal NIETS met elkaar te maken . Daarnaast ben ik een 2e generatie Indo in NL , die OOK in het leger gediend heeft en betaald met bloed voor het Rood Wit Blauw…..dan wordt je toch PISNIJDIG op zo’n achterlijk wijf die zulk commentaar levert…..Ja toch ?

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik zou het helemaal niet erg vinden als die Von Arschloch door z’n moslim-vrienden zou worden onthoofd.

  Hopelijk neemt u mij mijn experimenten met mijn emoticons niet kwalijk, heer Bronmaster; als ik weet hoe ik ze moet laten lukken, kan ik beter uitdrukking geven aan mijn gevoelens.

  Like

 10. Frank zegt:

  Al dat moslim gajes preventief ruimen!
  Zo, heb ik nu een melding aan mijn broek hangen?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Frank 27 februari 2015 om 18:10

   Zal toch wel meevallen, die melding aan uw broek?
   De weledele *proest* heer Riessen die ons PVV-ers wilde deporteren, loopt toch ook nog steeds ‘onaangemeld’ rond?!

   Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Gediscrimineerd voelen ze zich, Godverdomme! Moet je zien hoe het vandaag met die demonstratie gegaan is!
  Die hypocriete jankbalken vragen langzamerhand gewoon om echt grof geschut in plaats van zo’n demonstratietje: Een M-cocktail door de ruiten van mega-mosketen of zo!
  En dan bij voorkeur tijdens het vrijdaggebed!
  Laaiend ben ik, Mensen! Op die klootzakken èn op die lamzakken bij de ‘overheid’, die óns voldoende bescherming ontzeggen en maar blijven wegkijken!
  Je zóu ze allemaal…..!

  Like

 12. Kraftavilqa zegt:

  Mijn eerste reactie op de titel van het artikel was “hahaha!” Gediscrimineerde muzels, waar dan? Wat een onzin. Geen bevolkingsgroep wordt zo voorgetrokken als de muzels. Voor dit meldpunt krijgen ze vast ook wel weer een vette soepsidie. Akelig klaagvolk. En helaas blijk steeds weer dat dat klagen werkt. Moet U als niet-muzel eens proberen moet U eens zien hoe snel U wordt afgewimpeld.

  Like

 13. daiyu-ninja zegt:

  En zo willen ze ons de mond snoeren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @daiyu-ninja: 19.32. uur, op 27/02. En dat gaat ze nog lukken ook, dankzij alle klootzakken in de partijen van “links tot rechts”, die voor de motie HALALSEMA hebben gestemd! Nederland=Absurdistan geworden.

   Like

 14. Pingback: Haagse moslims zetten discriminatiemeldpunt op | Identitair Verzet Limburg & Peter de Realist Verzetsstrijders

 15. Frans de Wit zegt:

  Snap het allemaal niet meer hoor, waar halen ze dat geld toch allemaal vandaan, waarom wordt er niet 1 algemeen bureau voor zulke meldingen opgericht. Waarom krijgen die gasten, weer een voorkeurs behandeling? Hoeveel nationaliteiten zijn er wel niet in Nederland. Wat een klote land wordt dit zeg. Ben blij dat je het eens achter je kan laten, verschrikkelijk. Ik hoop echt dat er een soort A-team opgericht wordt. Dan maar in het geniep. De mensen durven in hun eigen land geen eens meer vrij uit te spreken en die haatpredekers worden continue aan het woord gelaten. Waar zijn de snipers?

  Like

 16. herman zegt:

  actie!!!!! actie!!! tegen dit volk

  Like

 17. Frans de Wit zegt:

  Laten ze gelijk even een anti spuitbussen bureau opzetten.

  Like

 18. Leon Wolthuis zegt:

  er is geen weg terug…. alleen deze weg die we nu gaan.. en die leid ons naar de afgrond! jammer maar we zijn veel te ver doorgeschoten. De anderen geven het bereikte niet op,Wij daarentegen willen het zo niet meer…… Dan kan het alleen nog knallen en gegarandeert zal het knallen!!! Er is maar een alternatief; stemmen gaan en radicaal ANDERS stemmen… Aan U de keus!!!! DOEN nu het nog kan!!!!!!!!

  Like

 19. Jan zegt:

  Lodewijk Asscher: ‘Nederlanders zijn racisten. Jan krijgt wel een baan en Mohammed niet. Buhhhh.’

  ,,Deze cijfers moeten ons allemaal wakker schudden. We zullen discriminatie nooit accepteren.” Zo reageert minister Lodewijk Asscher (Integratie) vandaag op het bericht dat allochtonen slecht af zijn op de Nederlandse arbeidsmarkt.
  ..
  Volgens de bewindsman zorgt discriminatie dat ,,toekomstdromen eindigen in frustratie en dat talent wordt verspild”.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3919549/2015/03/21/Jan-meer-kans-op-een-baan-dan-Mohammed-dat-mag-niet.dhtml

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Is discrimineren een recht?

  Vrijwel iedereen lijkt het erover eens dat discriminatie verboden moet zijn en dat discriminerende burgers dus gestraft moeten worden.

  Het ironische is dat het idee achter anti-discriminatiewetten hetzelfde is als achter de discriminatiewetten van nazi-Duitsland. Bij beiden bepaalt de overheid voor burgers met wie ze wel of niet moeten of mogen omgaan.
  Het is het recht om elkaar te ontwijken dat zorgt voor orde en rust. Wie voor vrijheid is zou ook daarom tegen anti-discriminatiewetgeving moeten zijn.

  http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1397

  Hypothetische casus:

  In de jaren ’70 staat u, zojuist uit de trein gestapt, op het plein voor Amsterdam Centraal station en wil de weg vragen naar X. U ziet een gemeleerd 3tal staan en schiet wie aan? De gekleurde man, of de in het pak gestoken heer of de zwerver?

  Uw waarneming/selectie zal zonder discriminatieoverwegingen zijn van degene waarvan u verwacht het juiste advies kunt verwachten.

  Wie had u gekozen? 🙂

  Like

 21. fransdewit zegt:

  Ja hier weten ze hun “geboden recht” wel te vinden hoor. Maar ja het is in een land makkelijk commentaar te geven waar je niet wordt onderdrukt. Waarom hier wel en waar asielzoekers vandaan komen niet? Wij worden door die gasten gediscrimineerd, waarom? Omdat het eenzijdig is, dus niet voor alle mensen geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s