Keulen: Luxe hotelboten voor illegalen

Screenshot_53

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Keulen is bezet. Tot en met het laatst bed. Niet door toeristen (die zullen in de toekomst vermoedelijk steeds meer wegblijven), maar door asielzoekers. Officieel zijn er op dit moment 5.542 ondergebracht en in 2015 komen hier maandelijks ongeveer 600 nieuwe bij. Je kunt er echter van uitgaan dat deze schatting een understatement is. Op dit moment ontbreekt het de stad aan 6000 plaatsen. De van veelkleurige verscheidenheid overtuigde en volledig overbelaste afdelingschef sociale zaken Henriette Reker (kleine foto), die begin 2014 al droomde van het in beslag nemen van private grondstukken en private gebouwen ten gunste van haar beschermelingen, vindt het “gewoon veel beter dan onder de brug te slapen” of alleen gymzalen aan de “vluchtelingen” ter beschikking te stellen. Daarom hebben ze in Keulen ook al een luxe hotel gekregen. En nu moeten het cruiseschepen worden.

Luxe schepen voor asielzoekers kennen we al uit Nederland, dat eveneens bijna tot de nok toe gevuld is met asielbedriegers en ook in Hamburg bestaan ze al, de luxe asielzoekersboten.

Nu dienen er twee mooie, witte hotelboten in de Deutzer Hafen aan te leggen om de binnendringers in Keulen van alle gemakken, inclusief een mooi uitzicht, te voorzien. Waar de volgende golf illegalen dan naartoe moet, weet ze nog niet, want van “wegtrekken” is geen enkele sprake. Van de 3.500 werden er maar 76 teruggestuurd. Maar “in naburige gemeenten staan scholen, klinieken, bejaardentehuizen en hotels leeg. Die zouden de mensen graag opnemen”, beweert Reker. Het is maar zeer de vraag of ze “de mensen” daar inderdaad naar hun mening heeft gevraagd.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Keulen: Luxe hotelboten voor illegalen

 1. Drs.P. zegt:

  Domme geschifte linkse tering kut!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Drs.P. 27 februari 2015 om 21:24

   Kom, kom, een beetje meer respect voor deze zachtaardige moslim-knuffelende mevrouw!
   Noemt u haar dan liever:

   onverstandige, minder intelligente, andersdenkende, aan een bepaalde ziekte lijdende, vagina.

   Like

 2. Driek zegt:

  Het begint nu toch ziekelijke vormen aan te nemen, dit heeft werkelijk niets meer te maken met medemenselijkheid of mededogen voor de vertrapte medemens. Henriette Reker is niet goed snik. Doch zij is niet de enige.

  Like

 3. hannah zegt:

  In plaats van inkomsten van toeristen aleen nog maar uitgaven. De kerstmarkt trok altijd nog volle bussen uit buitenland maar als dat zo doorgaat zal die tegen het eind van het jaar wel verboden zijn. Zo beledigend…

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Wat moet ik er van zeggen? Goeie speech. Jammer dat hij morgen niet mag klinken……
  Ik ben er nog steeds kapot van!
  Er moet nu binnen de kortste keren een antwoord van Den Haag èn van de hele overheid komen, waarom er niet krachtiger tegen die hufters opgetreden wordt en waarom de autochtonen voldoende rugdekking wordt geweigerd!
  Dit deugt werkelijk van geen kant!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   In de…hoe zei Harry dat laatst ook weer…verkeerde brievenbus gevallen.
   Dit cccomment was bedoeld voor de topic van Joost Niemöller: De speech die in Gouda niet gehoord mocht worden.”

   Like

 5. Jules Vismale zegt:

  En de volgende keer mogen een hele bende overbetuttelende “asielzoekers” deze linkse heks van een Henriette Reker eens bij haar thuis in Keulen gaan opzoeken en vragen of ze daar ook op een luxe manier mogen verblijven! Wie weet vindt ze het zelfs heel erg leuk om door hen aangerand en verkracht te worden! Hoe meer je anderen overal hun zin in geeft hoe meer zij maar willen tot het helemaal uit de hand loopt en wat mij betreft schoppen de aanhangers van Pegida dit walgelijke serpent van een Reker een heel eind van de hotelboot de Rijn in en blijven er daarna enkele flinke schoenafdrukken van hun schoenen op haar idiote reet achter!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Mensen zoals Frau Reker zijn het ergst! Zij zijn in staat om zelfs op privé-woningen (tijdelijk?) beslag te laten leggen, zodat die zielige vluchtelingen niet op straat hoeven te slapen.
  Mensen zoals zij zijn het gif in de samenleving. Ze staan niet open voor protesten van de autochtone bevolking, hoe terecht ook, maar wringen zich in 1000 bochten om het de ‘vluchtelingen’ naar de zin te maken!

  Nog slechts een kwestie van tijd, en het toerisme zal Duitsland de rug toekeren. Wie wil er steden en dorpen bezichtigen waar het LETTERLIJK zwart ziet van de insluipers? Toeristen zullen zich niet overal meer veilig voelen, dus Duitsland krijgt er een groot probleem bij.

  Ze kunnen het tij nog keren, maar de tijd dringt….!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 27 februari 2015 om 22:22

   “Zij zijn in staat om zelfs op privé-woningen (tijdelijk?) beslag te laten leggen”

   Oh, maar ik twijfel er geen moment aan dat dit hier ook zal gaan gebeuren!
   Je hebt veel huizen nodig hoor, om geheel Afrika een dak boven het hoofd te geven!
   Dat WIJ op straat komen te staan, interesseert de ‘socialisten’ niet in het minst!!!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat 27 febr. 22:22

    😦 😦 😦

    Ik plak een sticker op mijn voordeur: ONGENODE GASTEN WORDEN NIET TOEGELATEN!
    Ik schaf een paar forse honden aan, die mijn huis bewaken als ik even weg ben.
    Ik geef me niet zomaar gewonnen!

    Like

 7. Nemesis zegt:

  KÓln en overigens heel NRW is zo verschrikkelijk links. Linkser kan bijna niet meer. Ik heb geen medelijden met ze daar. Pegida aanhangers zijn er daar bitter weinig.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Köln wordt de eerste Noord Afrikaanse stadt in West Europa?Allahu Akbar zeg ik dan.

  Like

 10. Pingback: BOINNK!!! | Belangrijke tijds gerelateerde berichten verzameld door: Arie Goedhart

 11. Jade zegt:

  Luxe boten prima, maar laat ze dan met volle kracht opstomen
  naar Afrika of zeebodem…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s