Nederland capituleert voor islamitisch geweld

Screenshot_24

(Door: Fubar)

27 Februari 2015. Nederlanders kunnen niet meer demonstreren in hun eigen land omdatislamieten met geweld dreigen. Iets meer dan tien jaar na de eerste ‘geslaagde’ islamitische aanslag in Nederland op het Vrije Woord durven Nederlanders in het openbaar niet meer hun mening te geven.

En in plaats van dat de overheid de ongewapende burger beschermt bij de uitoefening van diens rechten, wordt die burger gruwelijk alleen gelaten. De staat die die macht, “De Macht”, bij de gratie van de burger zou moeten hebben – het is de burger die aan diezelfde staat eens in de zoveel tijd middels verkiezingen een mandaat geeft – heeft zich die macht toegeëigend en diezelfde burger buitenspel gezet.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, democratie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nederland capituleert voor islamitisch geweld

 1. lucky bee zegt:

  Julie bedoelen de regering en alle partijen die deze regeringen steunden? dat zijn wij het volk, niet.

  Like

 2. Cathja zegt:

  De overheid zou ook tegendemonstraties kunnen verbieden! Zij doen dit niet, en dat lijkt een bewuste keuze te zijn. Als men een demonstratie aankondigt, zou het gewoon niet mogelijk moeten zijn dat op hetzelfde moment een tegen-demonstratie plaatsvindt.
  Wat je nu ziet is dat de ene mens de andere mens het recht op vrije meningsuiting ontneemt. Dit is discriminatie. Dreigementen vallen daar in feite ook onder.
  Dát zou reden genoeg moeten zijn voor de overheid om op te treden.
  Het zal er ooit wel van komen dat er onaangekondigde ‘prik-acties’ ontstaan. Men zal flyers in brievenbussen stoppen, en soortgelijke kleinschalige acties ondernemen, waaruit de onvrede van (een deel van) de bevolking zal blijken.
  Zie het als een vorm van verzet.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En de SCHULDIGEN aan dit FEIT zijn: CDA,VVD,PvdA en D66 van de grootste LANDVERRADER PECHTHOLD. Deze partijen hebben in het toenmalige Europarlement gestemd VOOR de Resolutie van Straatsburg! En door dit VERRAAD zitten WIJ nu met “de gebakken peren”. WEG MET ONS, dankzij de politiek! Ik ben compleet ondersteboven van dit bericht.

  Like

 4. Zilvermeeuw zegt:

  Schande dat de initiatiefnemers zich laten afbluffen door dreigementen van het moslimgespuis. Hou vast aan je recht op demonstratie, laat deze demonstratie doorgaan en EIS politiebescherming!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Zilvermeeuw 11:32

   Juist Zilvermeeuw, wij moeten ook eens EISEN gaan stellen!! We zijn veel te kruiperig en te bang voor dat vervelende moslimvolk!

   Like

 5. Pro Patria? Sorry hoor, slappe hap. Na enkele bedreigingen ermee kappen. Ik weet ook wel dat het beste is om bedreigende situaties te vermijden. MAAR SOMS IS DAT HET SLECHTSTE WAT JE KUNT DOEN WANT NU HEBBEN DIE HAATBAARDEN EN NECROFIELEN GEWONNEN. En dit dankzij Pro Patria.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Dit gaat te ver, het kàn niet, de limit is BEREIKT!!!
  Als het zo ver is, dat ze hele organisaties bang genoeg kunnen maken om niet meer te durven demonstreren, en de overheid laat ons aan ons lot over,dan wordt het tijd voor hardere maatregelen!!!
  En dat Pegida Nederland zàl er komen, op welke manier dan ook! Al is het maar….omdat mensen langzamerhand te bang worden om nog te protesteren.
  Klinkt paradoxaal, maar hopelijk zijn er hier mensen, die begrijpen, wat ik bedoel….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 12.07. uur. Inderdaad Theresa, de LIMIT is bereikt. Ik kan wel janken, als ik zie hoever de POLITICI van “links tot rechts”, Nederland hebben VERRADEN. Ook ik stel mijn hoop op een vorm van PEGIDA voor Nederland. Maar ik ben zeer bevreesd, de mentaliteit der “stomme kiezers op CDA,VVD,PvdA,D66,GL,CU”, kennende.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Je wordt lamgelegd door de infiltranten die ze op je af sturen .

   Like

 7. Scheerzeep NU zegt:

  WEGENS ISLAMITISCHE DREIGING OPGEHEVEN:
  Artikel 7 (EVRM art.10).
  Artikel 9 (EVRM art.10, IVBP art.19).

  Staten-Generaal van het Koninkrijk der Nerderlanden.
  Ingaande publicatiedatum Staatscourant.
  (secretariaat van de Grondwet)

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Stelletje angsthazen, slapjanussen, om wegens angst de geplande demonstratie maar af te blazen !
  Pro Patria kan zich maar beter opheffen ! Een confrontatie tussen moslims en autochtonen zal er toch eens ooit van moeten komen. Want zoals bekend, van de overheden cq politie en justitie moeten we het niet hebben. Gaat men de confrontatie telkenmale uit de weg, dan zal de islamisatie van Nederland juist met reuzenstappen vooruit gaan, maar dan wel in een onomkeerbaar proces !

  Like

 9. Anneke zegt:

  Nederland, wij het volk, capituleren niet, het is de stomme en angstige regering die geen standpunt in willen nemen dat er een moslim gevaar dreigt, ogen sluiten en kop in het zand steken is veel makkelijker. Wij zijn in hun ogen helemaal niets, zij zien ons als het klootjesvolk en doen helemaal niets voor het eigen volk. Zij moeten zich diep schamen……

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  “En in plaats van dat de overheid de ongewapende burger beschermt bij de uitoefening van diens rechten, wordt die burger gruwelijk alleen gelaten.”

  En in plaats van dat de (r)overheid met haar tengels van ons geld afblijft omdat we immers allemaal -vanwege de ‘participatiemaatschappij’ (wat een schitterend woord toch weer)- zélf moeten zorgen voor onze ‘oude dag’, zonder pensioen en zonder betaalbare zorg, wordt de belastingdruk steeds meer verzwaard! Hoe kunnen we dan in vredesnaam nog sparen voor ons ‘levens’onderhoud tijdens de laatste jaren van ons bestaan?
  We betalen nu meer dan dubbel:
  – torenhoge belastingen voor allerlei ‘socialistische’ kul-plannetjes
  – het onderhoud van steeds meer ‘asielzoekers’
  – uiteindelijk dus ook nog eens je eigen ‘levens’onderhoud, al weten veel mensen niet hoe ze dit in het vat moeten gieten omdat ze niet (meer) kúnnen sparen.

  Like

 11. Vederso zegt:

  Is de overheid nu al de regie kwijt? Dat staat pas voor 2020 op het programma.

  Like

 12. Zit ik daar van alles te schrijven om PP te beschermen, wat mede door Fuba komt met dat citaat van Rechts Aktueel, krijg ik dit als antwoord; “Het waren dan ook niet de bedreigingen die ons deden twijfelen aan het doorzetten van de demonstratie maar hoe onze achterban ons in de kou heeft laten staan. Toen wij ook nog een mailtje kregen met dat wij niet welkom waren in Gouda was de maat voor ons vol en hebben we de demonstratie afgelast.”

  Dit komt volgens de schrijver van hun FB-pagina.
  Ik zit niet op FB en kan het ook niet checken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s