Turkse bendeoorlog in Mannheim: de media verzwijgen de migratieachtergrond van de deelnemers

Screenshot_39

(Door: Torben Grombery)

In het kader van een gewelddadige twist onder grotendeels oorspronkelijk uit Turkije afkomstige migranten raakten woensdagavond in Mannnheim meerdere mensen deels zwaargewond. De jachtscènes tussen de rivaliserende groepen buitenlanders duurden meerdere uren en vonden in verschillende straten plaats. Tientallen met vuurwapens, messen biljartkeus, honkbalknuppels en stoelpoten gewapende bendeleden gingen op elkaar los. De mainstream bericht van “een ruzie tussen jonge mannen”.

De jachtscènes tussen verschillende vijandige migranten, die in de nacht op donderdag in verschillende straten in Mannheim plaatsvonden, leken volgens ooggetuigen deels op burgeroorlogachtige toestanden en joegen restaurantbezoekers en buurtbewoners angst en schrik aan. Daarna werden delen van de binnenstad door zwaarbewapende politieagenten met kogelvrije vesten afgezet.

De oorsprong van deze gebeurtenis moet vermoedelijk gezocht worden op de woensdagavond laat in de namiddag bij een incident in tramlijn 1, waarbij de politie in het kader van een gevecht onder migranten registreerde dat dit incident nog een staartje zou krijgen.

Laat in de avond was het dan zover. In de kroegen- en restaurantbuurt rondom het marktplein in de binnenstad van Mannheim raakten verschillende groepen migranten, grotendeels van Turkse komaf, met elkaar slaags. Ooggetuigen berichten van meer dan 100 deelnemers, die luidkeels met messen, honkbalknuppels, biljartkeus, stoelpoten enz. op elkaar losgingen. De politie registreerde ook meerdere schoten van vuurwapens, zoals later bleek.  

Screenshot_40

De politie rukte met veel personeel uit de regio uit en probeerde urenlang grip te krijgen op de zich steeds opnieuw verplaatsende gevechten tussen de vijandige migrantengroepen. Later zette de politie delen van de binnenstad af met zwaarbewapende eenheden.

Ook werden er ambulances en een reddingshelikopter ingezet. Er werden meerdere gewonden naar de omliggende ziekenhuizen gebracht. Eén levensgevaarlijk gewonde persoon bevindt zich na een noodoperatie inmiddels buiten levensgevaar. De recherche is bezig met een onderzoek.

De journalisten van de mainstream schreven in hun eerste verslaggeving grotendeels over gewelddadige ruzies tussen jonge mannen. Dat veranderde later in een schietpartij en messentrekkerij tussen jonge mannen.

In het tijdperk van Facebook en Twitter is de zoektocht naar de daadwerkelijke achtergronden van de gebeurtenissen zelfs voor leken kinderspel.

De nuttige zelfcensuur door de perscode laat groeten.

Screenshot_41

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Turkse bendeoorlog in Mannheim: de media verzwijgen de migratieachtergrond van de deelnemers

 1. Sjaak zegt:

  VIES VUIL GOOR MOSLIMVOLK !
  WANNEER IK ZE AL ZIE !
  ZE KOTSEN ME AAN !

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Vooral Köln is een hoogburg van Turkse benden in Duitsland , of heeft dat nu veranderd?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Wat gaat het toch geweldig in Europa, door de massa-immigratie en het multiculturele drama. En gevestigde partijen van “links tot rechts”, blijven de werkelijke oorzaken ontkennen. Met in hun kielzog de volkomen socialistische gelijkgeschakelde pers en de eveneens links geschakelde, en politiek-correcte tv zenders. En de gewone burgers worden opgezadeld met de gevolgen van deze ellende.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Wanneer gaan de bestuurders nu eens begrijpen dat in het tijdperk van Facebook en Twitter policor gelul sneller ontmaskert wordt dan dat zij het uit hun strot wurmen.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Waarom,als moslims elkaar bevechten,moet de politie de ‘boel scheiden’? Hun ‘ideologisch boek heeft hun van jongs af aan wijs gemaakt,dat ze bij verlies van hun leven,tegen?…opstijgen naar ‘wachtende’ maagden.

  Like

 6. Jaan zegt:

  Ze lopen in Europa al met tientallen miljoenen rond. Wij als bejaarden moeten ons verdedigen tegen dat volk? Hoe? Door de GroenLinks en D’66 stemmende dwazen als leger op hun af te sturen. Nee wij hebben alleen de macht om geld aan hun gratis uit te delen, de militaire slagkracht zit door aantal en motivatie al lang bij de vijfde colonne.

  Like

 7. albert zegt:

  Beste Sjaak, eigenlijk vind ik hoofdletters iets voor Tom h, maar in deze schreeuw ik met je mee.

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Als ik de politie was, zou ik lekker om de hoek toekijken en ze elkaar laten afmaken en als Duitser die er nog woont en niets mee te maken heeft, ramen en deuren goed gesloten te houden en lekker binnen te blijven voor zolang ze niet uitgeraasd zijn. De achter gebleven “rommel” kan eventueel de andere dag nog wel opgeruimd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s