“V”……… (Science fiction wordt werkelijkheid)

Screenshot_46

(Door: Theresa Geissler)

Het wordt tijd om een oude Amerikaanse science-fiction serie in herinnering te brengen. Ze werd geproduceerd in 1983 en is in 1984-’85 op de Nederlandse televisie te zien geweest. De titel bestond uit slechts één hoofdletter: V, die stond voor “Victory”. Dat was namelijk het devies van de ondergrondse verzetsgroep, waarin de mensheid zich volgens het verhaal had moeten terugtrekken. Maar laat ik eerst de inhoud van dat verhaal nog maar eens weergeven:

Een groep buitenaardse ruimtevaarders landt naar eigen zeggen “in vrede” op aarde. Ze geven voor bepaalde grondstoffen nodig te hebben die alleen op Aarde te krijgen zijn. In ruil willen zij hun veel grotere technische kennis delen met de aardbewoners. Het klinkt plausibel. Bovendien hebben de ruimtevaarders op het eerste gezicht een normaal menselijk uiterlijk en maken ook overigens een innemende indruk. Het vertrouwen van de aardbewoners is snel gewonnen.

Enkelen onder hen graven echter dieper en doen de vreselijkste ontdekkingen: Het menselijke uiterlijk van de ruimtevaarders blijkt niet meer dan een ingenieuze vermomming: Onderhuids zijn zij geen humanoïden, maar geëvolueerde, hoogontwikkelde reptielen, die zich, zoals het reptielen betaamt, voeden met levende zoogdieren en, in dit geval, met mensenvlees. De “grondstoffen” waarop zij azen, zijn uiteindelijk de aardbewoners zelf, die aan hen onderworpen dienen te worden, om tenslotte te eindigen als voedsel voor de bewoners van hun thuisplaneet.

Screenshot_47

Ahmed Aboutaleb

De ontdekkers van deze gruwelijke waarheid proberen dit aan het licht te brengen, maar krijgen geen gehoor: De politieke leiders op Aarde zijn door de ruimtevaarders intussen telepathisch gemanipuleerd en hebben nog slechts oog voor hún wensen en behoeften, ook al, omdat zij in de waan verkeren dat dit voor henzelf voordelig uit zal pakken. Velen uit de dwarsdoorsnede van de Aardse bevolking zijn door diverse soorten van propaganda al totaal geïndoctrineerd, hebben de “vrienden,” zoals de ruimtevaarders zichzelf aanduiden en worden aangeduid, volledig omarmd en hebben zelfs hulptroepen geformeerd, die zich voor die “vrienden” inzetten en hen beschermen! Wie daar tegenin gaat, wordt als ‘volksvijand’ aangemerkt en gaandeweg zèlf vervolgd. Allemaal om deze feitelijke menseneters de hand boven het hoofd te houden!

Als uiteindelijk hier en daar wat ogen open gaan, is het eigenlijk al te laat: Het ‘project’, dat door de ruimtevaarders is uitgestippeld, is in volle gang en wie het licht heeft gezien, rest niets anders dan met de verzetsstrijders onder te duiken en ondergronds te werken aan een plan dat hopelijk de “victorie” zal moeten bewerkstelligen. Science fiction dus.

Komt het U bekend voor? Wie worden er hier al sinds jaar een dag binnengehaald als “cultuurverrijkers”, die naar eigen zeggen onze hulp zo broodnodig hebben in ruil voor de olie uit hun contreien? Wie proberen aansluitend steeds dwingender hún cultuur, met inbegrip van al hún normen en waarden, aan ons op te dringen, en wel door intimidatie en agressie? Wie ondervinden hierbij totaal geen tegenwerking van onze overheid en regering, die, integendeel, dit alles toelaten alsof ze gedrogeerd (telepathisch gemanipuleerd!) zijn? En die juist diegenen vervolgen die het vuile spel dóórhebben en proberen te waarschuwen? En wie wordt, als klap op de vuurpijl, door een groot deel van de overige bevolking, die door de tijdgeest is geïnfecteerd, doorlopend de hand boven het hoofd gehouden, bejubeld en verafgood, waar men vergelijkbare gedragingen van ànderen niet zou tolereren? Wie, ook, heeft de samenleving zó weten te drogeren dat een geloof (of ideologie) opeens met een ràs wordt verwisseld? Wíe, vraag ik U?! Vervang ‘buitenaardse populatie’ door ‘islam’ en U heeft het antwoord!

Screenshot_48

Ahmed Marcouch

De situatie escaleert en het bereikt langzamerhand het hóógtepunt: Het is te gek voor woorden dat een doorgaans weerbare organisatie, die wenst te protesteren tegen verschijnselen waarmee men het echt niet eens is – en die daarvoor nota bene toestemming heet gevraagd èn gekregen – dit protest thans niet durft door te zetten, omdat er van overheidswege onvoldoende rugdekking wordt gegarandeerd! Dat die overheid haar dus laat vallen ten gunste van de ‘nieuwe Nederlanders,’ die in feite buitenstaanders zijn, die alles en iedereen aan zich wensen te onderwerpen! Het is meer dan te gek voor woorden: Het is de omgekeerde wereld; Volksverraad! Gastvrijheid heeft, zoals alles, zijn grenzen. En die grenzen worden bereikt op het moment, dat de belangen van de autochtone bevolking worden veronachtzaamd. Op het moment, dat zij door haar eigen bestuurders monddood wordt gemaakt.

“V” was science fiction….. In hoeverre aanschouwen wij nu deze geschiedenis in de realiteit? In de personen van infiltranten als Ahmed Aboutaleb, Ahmed Marcouch en de “lieve” jongeren-imam Yassin Elforkani, die bij de Nederlandse elite zo verschrikkelijk in de smaak vallen, maar onder hun geïntegreerde voorkomen de reptielen zijn, die klaar staan om de hele Nederlandse samenleving met huid en haar te verslinden?

Screenshot_49

Yassin Elforkani

ZIJ zijn de reptielen, ZIJ zijn de volksverlakkers! Zij zijn erger dan de extremen, die niet bij machte zijn om hun ware aard te verbergen en daardoor de elite héél af en toe nog wel eens aan het denken kunnen zetten over de actuele situatie: Op dat moment namelijk komen de wolven in schaapsvacht (reptielen in mensenhuid) altijd weer aanzetten om diezelfde elite ervan te overtuigen dat het allemaal onnodig en overdreven is. Met als gevolg, dat de autochtoon die wil protesteren de benodigde rugdekking NIET krijgt! De tijd is aangebroken om met name dit soort reptielen te gaan ontmaskeren!

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op “V”……… (Science fiction wordt werkelijkheid)

 1. Edwin Lauxen zegt:

  Goed geschreven (y) 😉

  Like

 2. BertG. zegt:

  Ik ben er stil van. Schitterend beschreven.
  De inleiding van de serie V. het sluit mooi aan.
  Bij de volgende stap komen de Borgs er aan te pas. En die zijn er al.
  Dan is elk verzet zinloos.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Theresa ik heb in die tijd (1983) ook diverse afleveringen, van V gezien! En de gelijkenis is frappant! Prima zoals jij het hebt verwoord, niets aan toe te voegen. Islam is een CULTUUR des DOODS dus: weg ermee!

  Like

  • Willie zegt:

   Tom, heb de hele serie nog op video, En wat deed de ”resistance ?? Juist , die smeerlappen AFKNALLEN!!! Zullen wij ook nog wel moeten doen met onze zandmannetjes

   Like

 4. Roni zegt:

  Theresa, zoals in de serie ben ik benieuwd welke Vredelievende zich uiteindelijk zal aansluiten bij de echte Nederlanders die strijden om hun bestaan.

  Like

 5. Sjaak uit Dordt zegt:

  Hulde. Geweldig stuk.

  Like

 6. Dutchman zegt:

  Theresa Geissler, heel herkenbaar en de overeenkomsten zijn verbluffend!

  Ik kan mij deze serie nog erg goed herinneren. Vond het zelfs op een gegeven moment beangstigend wanneer er weer iemand werd ontmaskerd. Nu is het de “V” van Voslims 🙂

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Een uitstekende vergelijking met de huidige situatie!

  “V”, ja die serie herinner ik me nog goed. Er kwam ook een aards meisje in voor dat na seksueel contact met een buitenaards ‘reptiel’, een groot ei ter wereld bracht.

  Ik meen dat het de verraderlijke buitenaardsen toch begonnen was om water?

  Zie 2:05

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, een ei was het volgens mij niet:
   Dat meisje, Robin, kreeg een tweeling: Eén ècht reptieltje, dat niet lang leefde, en een meisje, dat bijna normaal menselijk was, op een gespleten tong na, waarmee ze gif kon spuiten. Ook werd ze -schoksgewijs- in een recordtijd groter en volwassener. Robin noemde haar Elizabeth.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 27 februari 2015 om 20:59

    Ja, je hebt helemaal gelijk:

    Ik ben in de war met een andere science fiction film.
    Wat waren de speciale effecten van toen eigenlijk primitief vergeleken met die van tegenwoordig…

    Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  ik zet in op 300 Nederlanders 😛

  Like

 9. Marlies zegt:

  @Theresa: Diepe buiging. Wat een fantastisch artikel.

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE PERFECTE VERGELIJKING!

  Like

 11. D.DAY zegt:

  Theresa, de overeenkomsten zijn frappant!

  Like

 12. Theresa:knap werk en verbluffende overeenkomsten!

  Like

 13. Turfschipper zegt:

  Goede observatie! Genoeg overeenkomsten te zien. (Veeger..)
  Was een Hit-TV show toendertijd.

  Wat mij betreft hadden ‘1984’, ‘Der Process’ en ‘Brazil’ dezelfde vooruitziende blikken.
  WIJ zien het probleem en we weten (deep inside) dat het geen happy end heeft.
  Weg-met-ons; Leve de theocratische dictatuur!
  En LINKS haat de westerse waarden zoveel dat ze bereid zijn hun leven te geven voor een fascistische ideologie. Hun haat voor het westen is sterker dan de liefde voor de vrijheid.

  Ik zie geen licht in de duisternis, alleen loze woorden op blogs.
  We zijn te tolerant voor de intoleranten .
  Eeuwige Schuld (Kafka).

  (Semi OT): RIP Leonard Nimoy.

  Like

 14. johannes zegt:

  Theresa Dit is geniaal precies zo gaat het nu helemaal met je eens

  Like

 15. Nemesis zegt:

  Theresa, geweldig weer. Goed gezien. Frappant en verbluffend gelijk met wat er zich nu afspeelt.
  Toen was het allemaal alleen maar SF, kon nooit gebeuren. Nu is het werkelijkheid, alleen zien die reptielen er iets anders uit. Nou ja, van de verhalen van Jules Verne dachten we ook dat zoiets nooit werkelijkheid zou kunnen worden.

  Like

 16. Igor zegt:

  Perfecte vergelijking Theresa, ook ik heb deze serie bijna helemaal gezien.
  Freddy Heineken die toen zelf nog de reclames voor zijn bier uitdacht, had toen op de voorpagina van het toen nog liberale AD een advertentie geplaatst met die grote rode V en eronder gezet,
  “Ach, als het alleen bij water blijft”

  Like

 17. tjonge zegt:

  goed verhaal theresa !

  wil wel een kanttekening plaatsen, het zijn niet de moslims die de ware reptielen zijn maar degene die hen faciliteren, die het mogelijk maken om voet aan wal te krijgen, DAT zijn de ware nsb-reptielen !
  .
  de moslims maken alleen maar heel listig gebruik van nuttige idioten…

  Like

  • tjonge zegt:

   aanvullend,

   kijk maar eens naar het gouda-verhaal,
   hoe is het in godsnaam mogelijk dat een demo niet door kan gaan ?
   een beetje dreigen van moslims en de demo wordt verboden.
   .
   heeft niks met de moslims te maken, is simpelweg een besluit van het bestuur van gouda om een een demo niet toe te staan want dat komt hun niet uit.
   dat zelfde bestuur heeft willens en wetens de bouwvergunning voor die moskeet verleend, je denkt toch niet dat ze dan ook een demo gaan toestaan die tegen die bouw van die haathut is ?

   dat gouda-bestuur gaat echt hun eigen glazen niet ingooien hoor….

   Like

   • tjonge zegt:

    aanvullend,

    als ik pro patria was kon gouda-bestuur ongezien de tyfes krijgen en ging gewoon de demonstratie als gepland voort zetten.

    sinds wanneer moet je toestemming om een demo vragen ? is gewoon pure flauwekul !

    hoop dat er alsnog een grote demo komt met heel veel ellende voor gouda !

    Like

 18. lucky bee zegt:

  Aan reptilien of aan de Ork’s in Lord of the Ring zijn de vijand duidelijk te herkennen. Niet aan de Moslims ze kunnen net zo goed een van ons zijn.Alleen wat in hun hoofden spoken is verschilend als die van ons.En dat kan je jammer genoeg niet zien.

  Like

 19. Doornroosje zegt:

  Heb de serie gezien en de gelijkenis is treffend. Prima geschreven artikel.

  Like

 20. marjan zegt:

  Theresa grote klasse en ja de overeenkomst is verbluffend!!

  Like

 21. oud-marinier zegt:

  @Theresa Geisler….ik ken de serie ook nog …heb er vaak naar gekeken. En de gelijkenis is inderdaad frappant. We weten dus wat ons te doen staat….!!!

  Like

 22. Martha N zegt:

  Goed stuk Theresa!

  Like

 23. paulzwueste zegt:

  Geweldig geschreven Theresa, en die vergelijking is geniaal getroffen hulde!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s